Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

επισης θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις

1η ερωτηση

οταν παταω το κουμπι για να σβησει το κινητο μου βγαζει και μια επιλογη για reboot. τι κανεις με αυτο? επανεκιννηση η επαναφερεις την συσκευη?

2η ερωτηση

παρατηρησα οτι οταν μιλαω στο τηλεφωνο ακουγεται απο το ακουστικο (που ακουω εγω) ενα μικρο παρασιτο οχι ενοχλητικο και οχι εντονο. ακουω καθαρα τον αλλο αλλα ακουγεται απο μεσα που λιγο αυτο. διορθωνεται αυτο η το αφηνω ως εχει? ετσι κι αλλιως θα χρησιμοποιω bluetooth

1. Επανακκίνηση

2. Το αφήνεις ως έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παντως και τα δυο κινητα τα συστηνω ανεπιφιλακτα και ειδικα το cubot 308 θα ελεγα κορυφαια ποιοτητα οσον αφορα πλαστικα και συναρμολογηση εξωτερικα. τωρα τι συναρμολογηση εχει γινει μεσα δεν μπορω να ξερω.

εριξα και ενα τεστ στο antutu και μου το βγαζει αρκετα καλο.

πανω απο το s3 galaxy αλλα κατω φυσικα απο το s4. 3ο στην καταταξη ειναι το καινουργιο xiaomi με τα 3 gb ram και πρωτο ενα htc νομιζω m8 αν θυμαμαι σωστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για θυμίστε μου.τι σημαίνει αυτό που μου βγάζει η σελίδα των ΕΛ-ΤΑ ?

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-08-2014 13:43 IPS

Τροποποιήθηκε από τον tre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για θυμίστε μου.τι σημαίνει αυτό που μου βγάζει η σελίδα των ΕΛ-ΤΑ ?

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-08-2014 13:43 IPS

εφυγε απο εκει που το παραγγειλες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλω να δώσω το S4 ,και να πάρω καμία κινεζιά ,όσο πάει :P

γιατί πλεόν η οθόνη του δεν μου χρησιμεύει,θέλω μεγαλύτερη ...

δες το sony z ultra γιατι να μπλεξεις με κινεζο

maxresdefault.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατι ο κινεζος θα κανει κανα 120 αρι ευρω. το sozy z κανα 500 αρι?

βρες μου κατι αναλογο του ζ (με snapdragon 800, 2gb ram κ οθονη fhd πανω 5.5") σε κινα τουλαχ με 200 ευρω (280 εχει εδω ελλαδα το ζ που ναι αδιαβροχο, 6.4", με κιτκατ 4.4.4)

Τροποποιήθηκε από τον ziaba

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.skroutz.g...-Ultra-LTE.html

Eγώ πήρα το Z1 και μου φαίνεται ήδη μεγάλο.Πώς τα βγάζετε πέρα me 6.5?

το s4 ειναι 5αρι κ θελει πιο μεγαλο αρα θα παει σε 5.5" και πανω για να καταλαβει διαφορα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι 5αρι οπως το σ4 και εχει κοντα 228 ευρω κ οχι 200

το πιο φτηνο και πιο "δυνατο" 5.5" σε κινα ειναι το 1+1 16αρι στα 300dollars με invate

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ηθελα να προσθεσω για το κινητο που πηρα ( NEWMAN K1S ) οτι η μπαταρια του μου εβγαλε 3 μερες με αρκετη χρηση σε τηλεφωνα λιγη χρηση ιντερνετ και λιγο παιχνιδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο coolpad με βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα όταν πάω να κατεβάσω την επάνω μπάρα για να συνδεθώ στο wi-fi ή να κάνω κάτι άλλο. Προσπάθησα να βάλω κωδικούς, email αλλα δεν παίρνει τον αριθμό του τηλ. Δεν ξέρω πως μπορώ να το απενεργοποιήσω, ίσως γιατί δεν ξέρω και τί είναι.

Screenshot_2014_08_05_20_47_02.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο coolpad με βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα όταν πάω να κατεβάσω την επάνω μπάρα για να συνδεθώ στο wi-fi ή να κάνω κάτι άλλο. Προσπάθησα να βάλω κωδικούς, email αλλα δεν παίρνει τον αριθμό του τηλ. Δεν ξέρω πως μπορώ να το απενεργοποιήσω, ίσως γιατί δεν ξέρω και τί είναι.

Screenshot_2014_08_05_20_47_02.png

Μήπως σου ζητάει να δημιουργήσεις password ( έως 6 νούμερα )για να μπορείς να κατεβάζεις την μπάρα ?

Σαν κλείδωμα της μπάρας που ίσως με κάποιο τρόπο το έχεις ενεργοποιημένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την γνωμη σας για αυτό παιδια? http://www.minideal.net/lenovo-s939-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-2-dual-sim-with-6-0-inch-hd-ips-screen-8-0mp.html

Δεν με πειραζει που εχει 1GB RΑM , μου φτανει μια χαρα..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρηγγειλα απο 22/07/2014 κινητο απο minideal στα ελτα μου γραφει 080/08/2014 αφιξη στη χωρα του προορισμου δλδ εφτασε ελλαδα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμιά γνώμη για το coolpad f1 απο κάτοχο; Πρέπει να είναι πολύ τούμπανο.

stantonop, μια σελιδα πισω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι πήρε το αυτί μου για θέματακια με τα text messages και το Bluetooth και γιαυτο έκανα πίσω.

Επιβεβαιώστε ή όχι οι κάτοχοι.

Αυριο κλείνω το thl 4400, το έχει κάποιος εδώ?

Τροποποιήθηκε από τον thagro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως σου ζητάει να δημιουργήσεις password ( έως 6 νούμερα )για να μπορείς να κατεβάζεις την μπάρα ?

Σαν κλείδωμα της μπάρας που ίσως με κάποιο τρόπο το έχεις ενεργοποιημένο.

Αυτό με ζητάει αλλα ύστερα, στο επόμενο βήμα με ζητάει αριθμό τηλ και δεν το παίρνει, με βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι σωστός ο αριθμός. Θελω απλά να το απενεργοποιήσω.

Καμιά γνώμη για το coolpad f1 απο κάτοχο; Πρέπει να είναι πολύ τούμπανο.

Λοιπόν, το κινητό απλά είναι τούμπανο, για να μην γραψω τουμπανάρα. Αγοράστηκε απο minideal στην τιμή των 132 ευρώ αν θυμάμαι καλά και χωρίς να το αναφέρει στην σελίδα τους, ήρθε με δώρο μια θήκη σιλικόνης και ζελατίνα.

Η ταχύτητα του σε όλα είναι απίστευτη, παράδειγμα πατάω το wi-fi και μέχρι να πατήσω το πλήκτρο home έχει ήδη συνδεθεί. Ενώ η ταχύτητα του ίντερνετ πολύ γρηγορότερη απο το pc μου :lipssealed: . Πατάω να συνδεθώ σε μια ιστοσελίδα και την φορτώνει λες και την είχα αποθηκευμένη...

Εχει απίστευτη αίσθηση η οθόνη (gorilla glass) αλλα εγώ προτίμησα να του βάλω μια έξτρα ζελατίνα για περισσότερη ασφάλεια (5.5 ευρώ).

Η μπαταρία του διαρκεί 2 μέρες με φουλ χρήση (3G, games κτλ).

Η καμερα του είναι 13MP και οι φωτό του είναι απίστευτες, τέλεια χρώματα και ανάλυση, εχει και επιλογές για gif ή για εικόνες με ήχο!

Βίντεο με ανάλυση 1080p

LED ένδειξη για τις αναπάντητες, sms, φόρτιση (κόκκινο/πράσινο) και όταν αδειάσει η μπαταρία.

Εχει μια δική του εφαρμογή (CoolShow) και εκει μέσα βρίσκεις αμέτρητα theme, ringtone, Wallpaper, Lockscreen, εφέ για το μενού κ.α.)

Στα κατά που δεν με άρεσαν είναι ότι η 2η sim δεν είναι 3G. Οταν το τηλέφωνο είναι ακουμπισμένο κάπου και σκεπάζει το ηχείο, απλά δεν ακούς τίποτα..., άλλαξα όμως τον ήχο και έβαλα κάτι πολύ δυνατότερο με αποτέλεσμα να βελτιωθεί κάπως.

Οτιδήποτε θελετε να ρωτήσετε εδώ είμαι :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον stantonop

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα