Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Παταπιε μεγεια!!! ποιο ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html ZTE v967s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) http://www.minideal....mart-phone.html ZTE v967s Καλορίζικο! Πριν πόσες μέρες είχες κάνει την παραγγελία; Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 23 , 2014 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 2 γεναρη παραγγελια ...5 ειχα tracking Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 άρα 3 βδομάδες... μια χαρά είναι για Κίνα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 2 γεναρη παραγγελια ...5 ειχα tracking Same here. Παρελαβα σημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Παρέλαβα και εγώ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Ε ρε πραμα που ηρθε σημερα ...καλοριζικα σε ολους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Παρέλαβα και εγώ.... Περιμένουμε εντυπώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Καλορίζικα παλικάρια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2014 Περιμένουμε εντυπώσεις! έχω ξαναγράψει ΡΕ!!! πολύ καλό κινητό το Lenovo A850.και σε μαύρο και σε άσπρο που το πήρα αυτή τη φορά.οκ οι 5,5 ίντσες είναι λίγο μεγάλες,αλλά συνηθίζονται για πλάκα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Επιτελους, 205€ και παλι στο λογαριασμο μου. Σκεφτομαι να περιμενω λιγο γιατι ακουστηκε οτι το Τ100s θα βγει με μπαταρια στα 2700mAh ενω τωρα ειναι στα 2300mAh και χρονισμο των πυρηνων στα 2Ghz. Αλλωστε αυτες τις μερες οι κινεζοι εχουν την πρωτοχρονια τους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 Κρατα σταση αναμονης αν δεν καιγεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 εχει και σταση 64 και σταση καμαρα, αποφασισε :P Δεν καιγομαι γιατι ετσι κι αλλιως τα κινεζακια εχουν διακοπες αυτον τον καιρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2014 όντως έχουν διακοπές τα Chinaboys οπότε άραξε.... Για μένα περίμενε να δεις τί θα γίνει με τις μπαταρίες που λένε ότι θα βγεί με μεγαλύτερη,ή μπορείς να περιμένεις να σκάσουν μύτη και τα υπόλοιπα 8 πύρινα θηρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 με γειες! αναμένουμε και λεπτομέρειες για τις λειτουργιες του (ταχυτητα-αναλυση κλπ) στην πράξη Τεχνικες λεπτομερειες μπορει να μην εχω αλλα... -το κινητο γενικα ειναι πολυ γρηγορο ανοιγει οτι εφαρμογη του εχω κατεβασει απροβληματιστα -οι κλησεις απο και προς γινονται με πολυ καθαροτητα στα ηχειο-μικροφωνο -το wifi ειναι πολυ καλο με δυνατο σημα -η μπαταρια με φουλ χρηση (βλεπε καινουργιο κινητο ολοι ασχολουνται μαζι του) κρατησε 3 24ωρα γεματα ..βεβαια κανει 2 ωρες να φορτισει πληρως -ενα "θεματακι" που ειχε κατα το ανοιγμα (δεν ανοιγε μετα απο απενεργοποιηση) λυθηκε αμεσως με λιγο googlaρισμα ( απενεργοποιησα το autoboot αν θυμαμαι καλα) Αυτα απο εμενα προς το παρων ...ελπιζω να βοηθησα καπως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Παταπηηηη με γεια, τωρα το πηρα πρεφα οτι σου ηρθε. Καλοριζικο και καλο ''πειραγμα'' ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Παιδιά τα φώτα σας! Προσπαθώ να κάνω τράκινγκ την παραγγελία μου από minideal, μέσω της ιστοσελίδας του singpost. Βάζω κανονικά τον κωδικό και μου βγάζει "Despatched to overseas (Country code: GR)" Πάω μετά αμέσως πιο κάτω που έχει ένα dropdown menu για να βάλω την επιλογή GREECE και μου ανοίγει νέο παράθυρο με NOT FOUND ιστοσελίδα... Τι παίζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Μπορει να μην εχει παραληφθει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 μα υποτίθεται πως στάλθηκε με αεροπλάνο από τις 21 του μηνός... πως γίνεται να μην έχει παραληφθεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Αν έφυγε 21 Ιανουαρίου ακόμα despatched to overseas θα βλέπεις.Μπορείς να κάνεις τρακ και στο site των ΕΛΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2014 Αν έφυγε 21 Ιανουαρίου ακόμα despatched to overseas θα βλέπεις.Μπορείς να κάνεις τρακ και στο site των ΕΛΤΑ. Δεν γνώριζα ότι μπορούσα να το ψάξω με τον ίδιο κωδικό μέσω ΕΛΤΑ. Thanks! Στα ΕΛΤΑ μου λέει: Κλείσιμο από IPS. Αυτό σημαίνει ότι είναι Ελλάδα και άρα να το περιμένω άμεσα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Δεν γνώριζα ότι μπορούσα να το ψάξω με τον ίδιο κωδικό μέσω ΕΛΤΑ. Thanks! Στα ΕΛΤΑ μου λέει: Κλείσιμο από IPS. Αυτό σημαίνει ότι είναι Ελλάδα και άρα να το περιμένω άμεσα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2014 Μιχαλη υπομονη 2-3 μερες και θα το εχεις στα χερια σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες