Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 Καλη καμερα σε αυτα τα λεφτα δυσκολο.Παρε απο ελλαδα το Χ5 προ στα 80 κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2016 Εγώ πήρα στα 70 ευρώ το homtom ht7 pro και το περιμένω πως και πως.Looks promising. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Είμαι κι εγώ στην ίδια φάση και μπάτζετ.Έχω βάλει στο μάτι το lenovo A1000! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Ουτε καν μη το σκεφτεσαι αυτο.Στα ιδια λεφτα ειναι το Χ5 pro που ειναι κλασεις ανωτερο στα παντα.Εκτος και εαν θες τη μικρη οθονη που και παλι υπαρχουν προτασεις αλλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Εαν το ψειρισουμε υπερβολικα το θεμα και συμφωνα παντα με αυτα που γραφουν αυτοι που το πηραν θεωρειται καλυτερη αγορα απο το Χ5 pro?Απο την ωρα που διαβασα τις κριτικες μου χει κολησει αγρια θα ελεγα.http://www.skroutz.gr/s/8435610/Cubot-Note-S-16GB.html?from=recommendations 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Αυτο φαινεται μια χαρα.Εχει και μεγαλη μπαταρια.Θα το λεγα καλη αγορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2016 Κι εγώ το cubot θα έπαιρνα αλλά ήθελα και 4g γι'αυτο πήγα στο homtom Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Εαν το ψειρισουμε υπερβολικα το θεμα και συμφωνα παντα με αυτα που γραφουν αυτοι που το πηραν θεωρειται καλυτερη αγορα απο το Χ5 pro?Απο την ωρα που διαβασα τις κριτικες μου χει κολησει αγρια θα ελεγα.http://www.skroutz.gr/s/8435610/Cubot-Note-S-16GB.html?from=recommendationsΉμουν έτοιμος να πάρω δυο ( γυναίκα + εγώ ) αλλά μπήκα στο myphone και αυτά που διάβασα με ξενέρωσαν. Το σκέφτομαι ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Aυτό με το 4G στην φαίνεται καθαρά μαρκετινίστικο! Εδώ καλά καλά δεν πιάνει σε όλα τα σημεία της Αθήνας. Aν πάμε και σε επαρχία, εκεί δεν έχει ούτε καν 3g.To cubot φαίνεται μια χαρά πάντως. Αρκεί να έχει αντιπροσώπευση και στην Ελλάδα. Γιατί αν δεν έχει και σου χαλάσει, απλά το βάφεις μπλε και το πετάς στη θάλασσα. γι'αυτο εδωσα 70 ευρω και οχι παραπάνω, μικρό το ρίσκο...όσον αφορά το 4g και σε Πάτρα και σε Αθήνα πιάνει μια χαρά σε πολλά σημεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 Καλα μεταξυ μας και η ταχυτητα του Η+ καλυπτει τα παντα.Δε καταλαβαινω σε τι θελει καποιος 50mbps στο κινητο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2016 επαρχια το 3g ειναι καθημερινοτητα. ενιοτε πιανει και 4g. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2016 Καθε που μπαινω σε αυτο το θεμα περισσοτερο μπερδευομαι!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Έχει κανείς δουλέψει κάποιο ή κάποια από τα Xiaomi Redmi Note 3 (Pro), Oukitel K6000 pro, Letv Le1 pro x800, Leagoo shark 1, Ulefone Power, Lenovo Vibe shot Z90 ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Εχω το πρωτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Εκτος και εαν θες τη μικρη οθονη που και παλι υπαρχουν προτασεις αλλες.Θα ήθελα την πρότασή σου για Κινέζο στις 4in μέχρι 90€ (αγορά από Ελλάδα)! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Ενα που εχω διαβασει οτι ειναι καλουτσικο για τα λεφτα του,ειναι αυτοhttp://www.skroutz.gr/s/8928715/VKworld-F1-8GB.htmlΤωρα εκανα ενα φιλτραρισμα εδω,δες τι σου αρεσει και εαν υπαρχει στο skroutzhttp://www.kimovil.com/en/compare-smartphones/order.screenSize,order_type.asc,f_max_d+eurPrice.100,f_d+only_sale,f_min_d+screenSize.4,f_max_d+screenSize.4.4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5 , 2016 Thanks Dante.Αν δεν ήταν οι 5.5in στη μέση θα το είχα πάρει ήδη.Cubot Dinosaur. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mAw 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Από χτες έχω το xiaomi redmi note 3 pro από vickmall στα 180 € όταν το πήρα εγώ και τώρα έπεσε στα 160Του πέρασα και τα Ελληνικά(ελληνική rom) και το κινητό πάει τρένο.....Πολύ καλή οθόνη,αξιόλογη κάμερα,πολύ δυνατό wifi , ελεύθερα τα 28gb απο ta 35 που έχει και 1.6 gb ram από τα 3 που έχει ,πολύ γρήγορο δακτυλικό αποτύπωμα και από χτες με φουλ φορτισμα και όλη την ημέρα ρυθμίσεις σήμερα είναι ακόμα 55%......το κινητο βάζει κάτω κινητά αξιας 300++€ που πουλιούνται εδώ... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2016 από τον mAw 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2016 Πήρε ο fatherας (χωρίς φυσικά να ρωτήσει την γνώμη μου) για την μάνα μου το Umi Rome X στα 90 ευρώ από E-shop (specs εδώ). Μέχρι στιγμής καθαρά εξωτερικής απόψεως με έχει εντυπωσιάσει! Είναι πολύ όμορφο και για την τιμή του μου έκανε τεράστια εντύπωση το μεταλλικό περίβλημα. Γενικά, το νιώθω αρκετά στιβαρό στα χέρια μου. Θα το δουλέψω 1-2 μέρες και μετά θα έρθω για update. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2016 Από χτες έχω το xiaomi redmi note 3 pro από vickmall στα 180 € όταν το πήρα εγώ και τώρα έπεσε στα 160Του πέρασα και τα Ελληνικά(ελληνική rom) και το κινητό πάει τρένο.....Πολύ καλή οθόνη,αξιόλογη κάμερα,πολύ δυνατό wifi , ελεύθερα τα 28gb απο ta 35 που έχει και 1.6 gb ram από τα 3 που έχει ,πολύ γρήγορο δακτυλικό αποτύπωμα και από χτες με φουλ φορτισμα και όλη την ημέρα ρυθμίσεις σήμερα είναι ακόμα 55%......το κινητο βάζει κάτω κινητά αξιας 300++€ που πουλιούνται εδώ...Αυτη τη στιγμη ειναι απο τα καλυτερα κινητα οπως και αρκετα της hiaomi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2016 Τελικά παρήγγειλα χθές το cubot dinosaur από το tomtop στα 106€ χονδρικά.Είδωμεν. Τρελός συμβιβασμός για μένα οι 5,5in. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2016 Τελικά παρήγγειλα χθές το cubot dinosaur από το tomtop στα 106€ χονδρικά.Είδωμεν. Τρελός συμβιβασμός για μένα οι 5,5in.Πρέπει να έκανες φοβερή επιλογή,μην το σκέφτεσαι καν για τις 5.5 ίντσες θα το συνηθίσεις σε 10 λεπτά και θα το χαίρεσαι μετά ακόμα και σε χαζοβίντεο στο youtube,ελπίζω να μην σου ζαλίσουν τα @@ επειδή είναι presell,φαίνεται άψογο όμως το κινητό,μην ξεχάσεις θήκη και γυαλί από εξωτερικό γιατί δύσκολα θα βρεις ελλάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jo.Da. 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2016 (τροποποιήθηκε) Να 'σαι καλά Τάκη. Μαζί με το κινητό έρχεται δώρο θήκη και κάλυμα οθόνης!Δεν είναι presale το συγκεκριμένο κινητό. Απλά νομίζω πλέον έχει περιορισμένο αριθμό κομματιών (200) κι έχει βγάλει το site προσφορές για τη συγκεκριμένη φίρμα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 4 , 2016 από τον Jo.Da. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2016 Να 'σαι καλά Τάκη. Μαζί με το κινητό έρχεται δώρο θήκη και κάλυμα οθόνης!Δεν είναι presale το συγκεκριμένο κινητό. Απλά νομίζω πλέον έχει περιορισμένο αριθμό κομματιών (200) κι έχει βγάλει το site προσφορές για τη συγκεκριμένη φίρμα.Όνειρο.Να το χαρείς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Από χτες έχω το xiaomi redmi note 3 pro από vickmall στα 180 € όταν το πήρα εγώ και τώρα έπεσε στα 160Του πέρασα και τα Ελληνικά(ελληνική rom) και το κινητό πάει τρένο.....Πολύ καλή οθόνη,αξιόλογη κάμερα,πολύ δυνατό wifi , ελεύθερα τα 28gb απο ta 35 που έχει και 1.6 gb ram από τα 3 που έχει ,πολύ γρήγορο δακτυλικό αποτύπωμα και από χτες με φουλ φορτισμα και όλη την ημέρα ρυθμίσεις σήμερα είναι ακόμα 55%......το κινητο βάζει κάτω κινητά αξιας 300++€ που πουλιούνται εδώ...Ερώτηση μιας και θέλω να πάρω το ίδιο. Πήρες την international rom και φόρτωσες εσύ τα ελληνικά ή πήρες την έκδοση με ελληνικά που δίνουν οι κινεζοι του βικμολ; Η κάμερα έχει ζουμ; Το κινητό έχει ραδιόφωνο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες