Jump to content
4kings

Αξιολογο κινεζικο smartphone

Recommended Posts

οθόνη μέτρια, κάμερα μέτρια, τα άλλα καλά. Που να βρεις καλύτερο όμως σε αυτά τα λεφτά;

Καμερα καλη απλα.μετρια δεν ειναι αλλα ουτε γαμαουα.

Οθονη εχει παρα πολυ καλη.και σε φωτεινοτητα και σε χρωματα.μετρια απο ποια αποψη τη λες?

Gps εχει αψογο,βρηκε δορυφορους μεσα στο σπιτι και κλειδωσε με το που βγηκα απο τη μπαλκονοπορτα ενω το ανοιξα πρωτη φορα.

Ηχος αψογος και απο το ηχειο και απο τα ακουστικα.

Αυτονομια πολυ καλη για αυτα που δινει.

Το φορτισα σαββατο απογευμα και μου κρατησε μεχρι κυριακη βραδυ και το σκαλιζα αρκετα,η κοπελα μου επαιζε ποσες ωρες,αρκετο wifi κτλ.

1 μερα την εχει ανετα με απαιτητικη χρηση.με πιο νορμαλ πραγματα τις 2 ευκολα.

Ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη.

Το wifi πιανει πολυ καλα.σε σημειο που το λαπτοπ επιανε 1-2 γραμμες(στις 5) το κινητο επιανε 2(στις 3)

Γενικα για τα λεφτα του(το βρισκεις και 140 πλεον) παιρνεις πολυ κινητο.

Ειναι αρκετα μεγαλο βεβαια σε μεγεθος λογω της 5,5 οθονης.

Επισης επειδη μας ενδιαφερει και η εμπειρια χρησης,με το που το παρεις περνας μια ρομ ενος ιταλου γιατι αυτη που ερχεται ειναι γεματη κινεζιες κτλ.

Τα βρισκεις ολα στο myphone.

Το κινητο πεταει.μηδεν κολληματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μάλιστα, ενδιαφέρον. Εγώ δηλαδή που τα έχω όλα κλειστά, σαν τηλέφωνο θα το χρησημοποιώ κυρίως, απλά όταν θα θέλω να πάρω όλες τις υπόλοιπες δυνατότητές του 3-4 φορές τη μέρα, θα είμαι κομπλέ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμερα καλη απλα.μετρια δεν ειναι αλλα ουτε γαμαουα.

Οθονη εχει παρα πολυ καλη.και σε φωτεινοτητα και σε χρωματα.μετρια απο ποια αποψη τη λες?

Gps εχει αψογο,βρηκε δορυφορους μεσα στο σπιτι και κλειδωσε με το που βγηκα απο τη μπαλκονοπορτα ενω το ανοιξα πρωτη φορα.

Ηχος αψογος και απο το ηχειο και απο τα ακουστικα.

Αυτονομια πολυ καλη για αυτα που δινει.

Το φορτισα σαββατο απογευμα και μου κρατησε μεχρι κυριακη βραδυ και το σκαλιζα αρκετα,η κοπελα μου επαιζε ποσες ωρες,αρκετο wifi κτλ.

1 μερα την εχει ανετα με απαιτητικη χρηση.με πιο νορμαλ πραγματα τις 2 ευκολα.

Ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη.

Το wifi πιανει πολυ καλα.σε σημειο που το λαπτοπ επιανε 1-2 γραμμες(στις 5) το κινητο επιανε 2(στις 3)

Γενικα για τα λεφτα του(το βρισκεις και 140 πλεον) παιρνεις πολυ κινητο.

Ειναι αρκετα μεγαλο βεβαια σε μεγεθος λογω της 5,5 οθονης.Επισης επειδη μας ενδιαφερει και η εμπειρια χρησης,με το που το παρεις περνας μια ρομ ενος ιταλου γιατι αυτη που ερχεται ειναι γεματη κινεζιες κτλ.

Τα βρισκεις ολα στο myphone.

Το κινητο πεταει.μηδεν κολληματα.

Δείγματα της φωτογραφικής που εχω δει είναι κλασσική κινεζική κάμερα επιπέδου φτηνού xiaomi. Ή οθόνη του σε σύγκριση με το Asus zenfone 2 είναι μέτρια με κακές γωνίες θέασης, και σε σύγκριση με amoled είναι κακη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι να μην εισαι?

Σαν συσκευη ειναι παρα πολυ καλη.

Απλα οπως σου ειπα,πρεπει να ασχοληθεις μια ωριτσα να περασεις αλλη ρομ.

Και αυτη που σου λεω ειναι και ροοτ και με google apps.

Οποτε τη βαζεις και ξεμπερδευεις με τα παντα.

Απλα βεβαιωσου για το αν σε βολευει το μεγεθος γιατι ειναι μεγαλα τα 5,5 ιντσες.

Εναλλακτικα μπορεις να πας στο Α806(το πηρε ο αδελφος μου αυτο,μαζι τα παραγγειλαμε και μας τα εφεραν) το οποιο ειναι εξισου καλο και με 5αρα οθονη και παιζει στα 130Ε.

Δείγματα της φωτογραφικής που εχω δει είναι κλασσική κινεζική κάμερα επιπέδου φτηνού xiaomi. Ή οθόνη του σε σύγκριση με το Asus zenfone 2 είναι μέτρια με κακές γωνίες θέασης, και σε σύγκριση με amoled είναι κακη.

Με τις γωνιες θεασης εγω θεμα δεν εχω κανενα.

Υπαρχουν στο myphone ατομα που λενε οτι για την οθονη οτι ειναι καλυτερη απο ακριβα samsung κτλ.και ειδικα στο θεμα φωτεινοτητα στον ηλιο.και το οτι μια amoled ειναι καλυτερη,δε τη κανει κακη αυτοματα.ναι αν τη συγκρινεις με οθονες απο μοντελα των 600Ε χαιρω πολυ.παντως ενα G3 που εχω δουλεψει,δεν ειδα και τρανταχτες διαφορες.

Τωρα δεν λεω οτι παταει οτι βρισκεται εξω αλλα για τα λεφτα του ειναι αψογο.

Εγω μετα απο την απατη που επαθα με ενα sony κινητο,δε ξαναδινω χρηματα σε γνωστη εταιρεια.και εχω και αλλες εμπειριες και απο samsung.υποστηριζουν μονο τα πανακριβα κινητα τους.και 500Ε για κινητο δε δινω για κανενα λογο.

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον είχες ανοιχτό το wifi, δεν υπάρχει περίπτωση να βρει δορυφόρους σε σπίτι μέσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό με το rootάριστα, με χάλασε λίγο. Το μαγαζί από όπου θα το παραγγείλω, θα τους το ζητήσω; Ή μετά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τις γωνιες θεασης εγω θεμα δεν εχω κανενα.

Φυσικά, ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτεραιότητες του.

Υπαρχουν στο myphone ατομα που λενε οτι για την οθονη οτι ειναι καλυτερη απο ακριβα samsung κτλ.

Πες τους... χαιρετίσματα

.και ειδικα στο θεμα φωτεινοτητα στον ηλιο.

Αυτό ισχύει, η amoled δεν έχουν τόσο καλή απόδοση απευθείας στο φως του ηλίου

και το οτι μια amoled ειναι καλυτερη,δε τη κανει κακη αυτοματα.ναι αν τη συγκρινεις με οθονες απο μοντελα των 600Ε χαιρω πολυ.παντως ενα G3 που εχω δουλεψει,δεν ειδα και τρανταχτες διαφορες.

Το ίδιο πράγμα λέμε, η οθόνη δεν είναι κακή είναι μέτρια και αυτό εμένα που δίνω μεγάλη βάση στην οθόνη με χαλάει πολύ

Τωρα δεν λεω οτι παταει οτι βρισκεται εξω αλλα για τα λεφτα του ειναι αψογο.

Το ίδιο λέμε, είναι καλό για τα λεφτά του και μέχρι εκεί.

Εγω μετα απο την απατη που επαθα με ενα sony κινητο,δε ξαναδινω χρηματα σε γνωστη εταιρεια.και εχω και αλλες εμπειριες και απο samsung.υποστηριζουν μονο τα πανακριβα κινητα τους.και 500Ε για κινητο δε δινω για κανενα λογο.

Μαζί σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον είχες ανοιχτό το wifi, δεν υπάρχει περίπτωση να βρει δορυφόρους σε σπίτι μέσα...

Και εχω απενεργοποιησει μεσα απο τις επιλογες να βρισκει μεσω δεδομενων και μονο μεσω gps αλλα και το ειχα κλειστο.

Δεν κλειδωσε,απλα τους ειδε.και μενα μου φανηκε πολυ περιεργο αλλα με το που βγηκα εξω,κλειδωσε.και ανοιγα το gps πρωτη φορα.

Αυτό με το rootάριστα, με χάλασε λίγο. Το μαγαζί από όπου θα το παραγγείλω, θα τους το ζητήσω; Ή μετά;

Ροοτ σου κανουν συνηθως απο το μαγαζο που στο δινουν.η αν περασεις αλλη ρομ,περνας μια που να ειναι ηδη ροοταρισμενη οποτε δε σκας και στις δυο περιπτωσεις.

Τωρα εαν καποιος ειναι συνηθισμενος στις ναυχαρχιδες της εκαστοτε εταιρειας ,ναι θα του φανει ισως λιγο το κινητο.αλλα για εναν casual χρηστη ειναι υπεραρκετο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εχω απενεργοποιησει μεσα απο τις επιλογες να βρισκει μεσω δεδομενων και μονο μεσω gps αλλα και το ειχα κλειστο.

Δεν κλειδωσε,απλα τους ειδε.και μενα μου φανηκε πολυ περιεργο αλλα με το που βγηκα εξω,κλειδωσε.και ανοιγα το gps πρωτη φορα.

ε αν πας κάπου αλλού και ανοίξεις GPS μέσα σε κτίριο με κλειστό wifi θα δεις ότι δεν θα βρίσκει τπτ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To 806 που έχω μια βδομάδα τώρα μπάλα τα παίζει όλα.

Το μόνο μείον.....η κάμερα που ειναι καλουτσικη και η οθόνη που υπο το φως του ήλιου τον παίζει απλά.

Η μπαταρία κρατάει 2 μέρες άνετα χωρίς πολλά πολλά μια μέρα άνετα με αρκετό ζόρι στο τηλ.

Κατα τα άλλα......σπέρνει.

Σε σχέση με ένα S5 που έχει η κολλητή....ναι οκ ειναι μέρα με την νύχτα εμφανισιακά και ποιοτικά (οθονες κτλ κτλ) αλλά σαν ταχύτητα ήταν το ίδιο. Αλλά άλλο τα 125 άλλο τα 500....

Όσον αφορά το root...το minideal μου έκανε...αλλά παπαριά ροοτ έκανε...δεν παίζει τίποτα. Θέλει από την αρχή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαξου λιγο με τα elephone,στο γειτονικο φορουμ πολλοι εχουν περιεργες επειριες (οχι καλες) απο την εταιρια αυτη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαχνω κινητο για αγορα γιατι μεχρι 200 ευρω. βαρια μεχρι 220

χαρακτηριστηκα : οτι πιο καλο

μαρκες : κινεζικες. γνωστες κινεζικες ομως στυλ lenovo , huawei , meizu , zte , xiaomi κλπ

site: εχω ασχοληθει με μερικα οπως minideal, pandawill, to2c με ενδιαφερει να ειναι αξιολογα site και να μην πληρωσω τελωνειο φυσικα

ακουω..... :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψαχνω κινητο για αγορα γιατι μεχρι 200 ευρω. βαρια μεχρι 220

χαρακτηριστηκα : οτι πιο καλο

μαρκες : κινεζικες. γνωστες κινεζικες ομως στυλ lenovo , huawei , meizu , zte , xiaomi κλπ

site: εχω ασχοληθει με μερικα οπως minideal, pandawill, to2c με ενδιαφερει να ειναι αξιολογα site και να μην πληρωσω τελωνειο φυσικα

ακουω..... :popcorn:

Στα αξιόπιστα καταστήματα προσέθεσε το geekbuying. Επίσης στις γνωστές μάρκες βάλε μέσα και την ThL. Δε μας λες ιντσες που θέλεις. Αυτή τη στιγμή θα πάρεις είτε ΜΤΚ6752 είτε Snapdragon 615 στα λεφτά που κοιτάς. Minimum 2Gb RAM. Επιλογές υπάρχουν πολλές...

Παράδειγμα

Τροποποιήθηκε από τον Surveyor

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τα umi δεν λένε και τα καλύτερα. Το lenovo πάρε το μόνο άν έχεις καμια μεγάλη μπαλατέζα, αλλιώς le-no-no :nono:

εχει δοκισει κανεις αυτο http://www.1949deal....een-yellow.html ειναι αξιοπιστο το σαιτ?

Νομίζω ότι ανήκει στα αξιόπιστα κινέζικα καταστήματα (ρίξε και μια ματιά στο myphone.gr έχει ολόκληρο τόπικ με κινέζικα καταστήματα αποκλειστικά) ,αν και προσωπικά δεν έχω αγοράσει ποτέ απο το συγκεκριμένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι τι λεφτά και τι απαιτήσεις έχεις; (αποκλειστικά 5ιντσο για παράδειγμα;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα