ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 http://www.car.gr/xyma/view/3034004/ ΠΕΔΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΗ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΒΗΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΣΗ ΠΟΛΗ ΔΗΝΑΤΩ ΔΟΥΛΕΒΗ ΡΟΛΩΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΑΠΟΚΡΗΨΗΣ ΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΦΟΡΑΙ ΜΠΗΛΙΕΣ ΜΑΛΟΣΗ ΒΑΡΓΙΑΤΟ ΜΑΛΟΣΗ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΛΟΣΗ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΑΛΟΣΗ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟΤΑ ΚΗΛΗΔΡΟΜΠΗΣΤΟΝΑ ΠΟΥΙΝΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΤΟΥ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΗ ΠΕΤΑΙ ΤΟΡΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΡΜΠΗΡΑΤΕΡ ΜΙΓΚΟΥΝΗ 26 ΠΕΤΑ Το μηχανάκι έχει ΜΑΛΟΣΗ κι εσύ καμάρι μ' , ...έχεις ΜΑΛΩΣΕΙ με το σχολείο... Με πετάχτηκαν τα μάτια έξω λέμε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 από τον vagelis- 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 ALX,δαιν σαι καταλαυένο.Τη σαι παρακσαινέβει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Ορεο φενετε κε εχι πόλι γαματτο κε αντρικω χρομμα ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Πωλί καλό ίνε! Αν δαιν ήχα των Πιγασω θα το αίπερνα χορίς 2η σκαίψι! Η Τζουλια Αλεξανδράτου το πουλάει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostmeister 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αισύς κοροηδαίβεται, αλά αιγό τω σκαίφτωμε σωβαρώτατα για πρότω μιχανάκη... Σα δαί ντραίπαισται λύγο παληάνθροπει, αλοίταις, μαλιάδαις μυχανώβηει (ρε σεις μου βγήκαν τα μάτια.. τι αριστούργημα αίγραπσα? ) ps. Αν στη βιασύνη μου έκανα κανένα ορθογραφικό λαθάκι, δε χάλασε ο κόσμος ε? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 από τον kostmeister Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Είναι πρωτοετής,γι αυτό... Αργότερα θα στρώσει 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Εξηγείται από τα πολλά μ****ιά που βλέπει στη Φιλοσοφική...Του έχουν πεταχτεί τα μάτια όξω και δεν βλέπει τι γράφει... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Δεν πιασατε το νοημα...της Φιλοσοφικης ειναι ο φιλος...μιλαει σε αλλο πνευμα...Φιλοσοφειν...αλλά πόσο πεζοι ειστε...τς τς τς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) απο που ξερουμε οτι ειναι φοιτητης της φιλοσοφικης?και απο ξερουμε οτι δεν ειναι καραμουφα η αγγελια,που εχει μπει και στην κατηγορια χυμα του car αντι στις πωλησεις? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 από τον fasarias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 απο που ξερουμε οτι ειναι φοιτητης της φιλοσοφικης? Καλα θελει και σκεψη; Εσυ διαβαζοντας το κειμενο ΑΜΕΣΩΣ δεν πηγε το μυαλο "ή Φοιτητης Φιλοσοφικης ειναι ή πεθεροπληκτος"!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 http://www.car.gr/xyma/view/3034004/ ΠΕΔΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΗ ΕΧΗ ΚΑΝΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΡΒΗΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΟΣΗ ΠΟΛΗ ΔΗΝΑΤΩ ΔΟΥΛΕΒΗ ΡΟΛΩΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟ ΑΠΟΚΡΗΨΗΣ ΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΦΟΡΑΙ ΜΠΗΛΙΕΣ ΜΑΛΟΣΗ ΒΑΡΓΙΑΤΟ ΜΑΛΟΣΗ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΛΟΣΗ ΙΜΑΝΤΑΣ ΜΑΛΟΣΗ ΕΧΤΟΣ ΑΠΟΤΑ ΚΗΛΗΔΡΟΜΠΗΣΤΟΝΑ ΠΟΥΙΝΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΤΟΥ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΗ ΠΕΤΑΙ ΤΟΡΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΡΜΠΗΡΑΤΕΡ ΜΙΓΚΟΥΝΗ 26 ΠΕΤΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2012 Καλα θελει και σκεψη; Εσυ διαβαζοντας το κειμενο ΑΜΕΣΩΣ δεν πηγε το μυαλο "ή Φοιτητης Φιλοσοφικης ειναι ή πεθεροπληκτος"!!! :wallbash: χα χα χα εχεις δικιο ρε κωστα αλλα ειναι και 2 η ωρα το βραδυ εχω πιει και 2-3 ουρσους οποτε δικαιολογουμε εν`μερη θελω να πιστευω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Δεν παιζει να υπαρχει τοσο ανορθογραφος ανθρωπος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Αν δεν ήταν ρόζ, ψηνόμουν.... ευκεροια ινε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Αν δεν ήταν ρόζ, ψηνόμουν.... ευκεροια ινε Δεν ντρεπεσαι ρε φιλε; :( Και σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο... "ΡΩΖ" γραφεται...αγραμματε! :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Δεν ντρεπεσαι ρε φιλε; :( Και σε ειχα για σοβαρο ανθρωπο... "ΡΩΖ" γραφεται...αγραμματε! :rotfl: Τω ρωζ σαι πίραξαι αισαίνα? Τω δαιν τω ύταν κε τω ψοινώμουν δαιν τα οίδαις? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Πέρα από την πλάκα..... Λένε ότι οι αναλφάβητοι είναι μικρό ποσοστό στη χώρα μας.. Η ορθογραφία είναι κατά την άποψή μου ο κορμός της μόρφωσης και της ιστορίας κάθε χώρας. Με προβληματίζει που βλέπω ακόμα και μεγάλους 30άρηδες να γράφουν ρήματα με λάθος κατάληξη. δεν κάνη, οδηγαο κτλ. Στη δική μου ζωή υπάρχουν 2 κορίτσια 8 και 9 χρονών (ανηψιές) και όποτε βρίσκω την ευκαιρία, προσπαθώ μέσα από διασκεδαστικούς και ενδιαφέροντες για αυτές τρόπους, να τους διδάξω λίγο ορθογραφία, μαθηματικά, φυσική και .... το βασικότερο...... ιστορία. Καθ'ότι μαθηματικός, έχω μια χαζή τρέλα με τη μόρφωση και την παιδεία όσον αφορά τις γνώσεις. Θα βάλω τα δυνατά μου, η επόμενη γεννιά από τη δική μου να πάρει ό,τι καλύτερο από μένα. Ξεκίνησα με τις ανηψιές, θα συνεχίσω με το παιδί ή παιδιά (όταν έρθουν). Φυσικά δεν ξέρω τα πάντα. Αυτό είναι το λάθος των γονιών. Πιστεύουν ότι ξέρουν τα πάντα και δε δέχονται τη βοήθεια ειδικών. Ξέρω ότι δεν μπορώ να μάθω καράτε στο παιδί μου γιατί είμαι άσχετος. Αλλά αν το πράξω, δε θα το στείλω και σε αγώνες! Συγγνώμη για το σεντόνι, απλά προβληματίζομαι και εκνευρίζομαι -με τους γονείς περισσότερο- όταν βλέπω τέτοια φαινόμενα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Τω ρωζ σαι πίραξαι αισαίνα? Τω δαιν τω ύταν κε τω ψοινώμουν δαιν τα οίδαις? Σορυ αλλά το επιπεδο αυτο μαθησης δεν...δεν...δηλαδη δεν εχω βγαλει και "Επιστημη Γλωσσολογιας"...δεν θα το ΚΣανακανω :vv: ...(αυτο το ξ οταν το βλεπω ΚΣ εεεε ρε γλεντια!)(Γκαβωθηκα ρε πστη μου να διαβασω το Τοπικ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Το πήρα στα χέρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες