barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν ήθελα ποτέ να ανοίξω τέτοιο θέμα αλλά δυστυχώς ήρθε η σειρά μου... Όλοι μας αγοράζουμε εξοπλισμό, μπουφάν γάντια κράνη μπότες, μανιτάρια κάγκελα προστατευτικά, της παναγιάς τα μάτια... Κι όλο αυτό για την κούφια την ώρα... Είχα στο μυαλό μου ότι κάτι κάποια στιγμή θα συμβεί, ας είναι όσο πιο ανώδυνο γίνετε έλεγα, πρώτα για μένα και μετά για το μηχανάκι. Τις τελευταίες μέρες είχα ένα άσχημο προαίσθημα ότι κάτι θα συμβεί, ένοιωθα ότι πολύ με τρυγυρνάει. Δεν ξέρω αν το έχετε νοιώσει ποτέ, αλλά άλλη μια φορά που το ένιωσα με το παλιό μου αυτοκίνητο με χτυπήσανε. Έτσι λοιπόν και σήμερα, ξεκινάω από το σπίτι το πρωί για βόλτα στο κέντρο αρματωμένος κανονικά, σε κεντρικό δρόμο (σωκράτους για τους γνωρίζοντες), κι ενώ όλα τα αυτοκίνητα πάνε σημειωτόν, προσπερνώ από δίπλα (αριστερά εννοείτε) αλλά στο πολύ χαλαρό (20-30 χλμ). Κι εκεί που όλα καλά, ξαφνικά ένας παπάρας το κόβει απότομα αριστερά να στρίψει σε στενό για να κόψει δρόμο κι εγώ είμαι σχεδόν δίπλα του... Εννοείτε πως ούτε φλας ούτε τίποτα... Οι σκέψεις μου... πρόσεξε πως θα πέσεις μαλάκα, μην χτυπήσεις μην χτυπήσεις.... Με χτυπάει λοιπόν (φρένο δεν πάτησα, δεν πρόλαβα απολύτως τίποτα), και καταφέρνω και μένω όρθιος!!!!! Δεν το πίστευα... Θεεέ μου λέω δεν έπεσα.... Σταματάω, κι αφου συνηδητοποιώ την κωλοφαρδία μου κοιτάζω πίσω και ...βλέπω ένα renault παλιό που του έχω ξηλώσει όλο τον προφυλακτήρα και κρέμεται στον δρόμο, κάτι πλαστικά καπάκια σπασμένα στο δρόμο και το φτερό του βουλιαγμένο μέσα... Πωπω λέω, για να'ναι αυτός έτσι, πάει το μηχανάκι... Κατεβαίνω κοιτάω και τι να δω... Ο τύπος με χτύπησε ακριβώς πάνω στο προστατευτικό κάγκελο του κινητήρα, ούτε εκατοστό δεν ακούμπησε στο μηχανάκι... Μου έγδαρε απλά αρκετά το κάγκελο αλλά το μηχανάκι άθικτο... Κατεβαίνουν 4 τύποι... Ρουμάνοι, ξένες πινακίδες, κι αφού χώνω τα σχετικά καντήλια, ο ένας μόνο που μιλούσε σπαστά ελληνικά τι βρήκε να μου πει...."πως τρέχεις έτσι!!!!!" Τον μαμάς ή δεν τον μαμάς λέω τώρα... -"Γιατί ρε δεν ανάβεις φλας, πως στρίβεις έτσι" ? -Φλας αναμένο λέει... -"Το μουν@... σου το τράγιο είχες αναμένο..." Κι εκεί κατάλαβα ότι δεν θα βγάλω άκρη... Κάτι πήγε να μου πει και για το φτερό και τον προφυλακτήρα, εγώ προσπαθούσα να συγκρατήσω τα νεύρα μου και του λέω περίμενε να καλέσουμε τροχαία... Σκέφτηκα μη μου βγάζανε καμιά συνυπευθηνότητα, αλλά είχα τόσα νεύρα που λέω στα τέτοια μου. Μόλις άκουσε όμως για αστυνομία την έπνιξε. Έπνιξα κι εγώ τα νεύρα μου κι αφού δεν είχα ζημιά τελείωσε εκεί το θέμα... Άσε που δεν σταμάτησε και κανένας από τα άλλα αυτοκίνητα, οπότε δεν είχα και κανένα μάρτυρα. Όλη μέρα όμως το σκέφτομαι... Είμαστε κινούμενος στόχος... Κανονικά... Δεν πα να προσέχουμε όσο θέλουμε, να μην τρέχουμε, το κακό γίνεται για πλάκα... Έτσι από το πουθενά και σκέφτομαι πόσες φορές θα είμαι τόσο τυχερός? Η ειρωνία ξέρετε ποιά είναι? Πριν 7-8 χρόνια ακριβώς μα ακριβώς στο ίδιο σημείο ήμουν με το jog που είχα και με χτυπησε αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο με alarm και ξεκίνησε κι αυτός χωρίς φλας, εγώ πήγαινα με 50χλμ και για 50m πήγαινα αλλού για αλλού και κρατήθηκα και πάλι δεν έπεσα... 2 στα 2... Κι όλο σκέφτομαι, αν έτρεχα σήμερα παραπάνω τι θα γινόταν? Πως θα ήμουν τώρα? Και φέρνω στο μυαλό ατυχήματα φίλων και καταλαβαίνετε... Πάντως ποτέ δεν περίμενα ότι τα κάγκελα θα χρησίμευαν ποτέ τόσο πολύ... Ηθικό δίδαγμα: Προσοχή προσοχή προσοχή, τίποτα άλλο δεν σας λέω. Δεν αξίζει να χαραμίσουμε την ζωή μας για κανένα ζώο εκεί έξω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 από τον barmanx 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 1ον, ΦΤΑΙΣ... διάβασε τον Κ.Ο.Κ. Αν μπορείς να αναφέρεις το άρθρο του για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι; Διότι εγώ ξέρω ότι ο Ρουμάνος έκανε ελιγμό χωρίς καμία προηδοποίηση.. Α, και κάτι τελευταίο... Το Flash... ...είναι... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ!!! Το ότι το έβγαλες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αυτό που θες. Απλά ενημέρωνεις τους πίσω, ότι ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΘΑ ΣΤΡΙΨΩ/ΑΛΛΑΞΩ ΛΩΡΙΔΑ... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 1ον, ΦΤΑΙΣ... διάβασε τον Κ.Ο.Κ. 2ον, ΦΤΑΙΣ!!! Το βλέπεις να σου έρχεται και παρ' όλ' αυτά το κάνεις (το ' χω κάνει και γω)... 3ον... ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΕΣΑΙ!!! 4ον... Κουράγιο και εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα! Εσύ που τον έχεις διαβάσει δηλαδή έβγαλες το συμπέρασμα ότι φταίω... Ότι να'ναι... 1. Με βάση τον κ.ο.κ. αυτός έκανε αλλάγη πορείας χωρίς προειδοποίηση και χωρίς τον παραμικρό έλεγχο, που ακριβώς φταίω? Στο ότι προσπερνούσα? Σταματημένοι ηταν όλοι εκείνη την στιγμη. Και δεν μιλάω για στενό δρόμο. Να μαντέψω ότι εσυ περιμένεις στην ουρά πίσω από τα αυτοκίνητα με το μηχανάκι? 2. Τι ακριβώς έβλεπα να μου έρχεται και το έκανα? 3. Τι εννοείς με τον σεβασμό στο προαίσθημα? Να κλειδώσω το μηχανάκι σπίτι ή να το πουλήσω μέχρι να μου φύγει? Ή να προσέχω περισσότερο? Είναι πολλά τα 20 ή 30 χλμ που πήγαινα μήπως? 4. Νοιώθω αρκετά καλά αφου δεν χτύπησα, απλά είμαι πολύ προβληματισμένος. Και ομολογώ ότι με τις απόψεις σου με έστειλες αδιάβαστο... Μήπως να του ζητούσα και συγνώμη? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Αν χρειάζεσαι κι άλλα... ΣΤΑΡ Χ / ΜΟΥ! Ο Μόνος λόγος που το παραθέτω είναι για να δουν οι υπόλοιποι τη συμεριφορά σου. Κρίμα που δεν μπορείς να κάνεις μια συζήτηση. Το μόνο που σε ρώτησα, είναι αν ξέρεις κάποιο άρθρο που να το λέει.. Τίποτα παραπάνω.. Παρακαλώ όπως οι mods κάνουν αυτό που νομίζουν καλύτερο. Ευχαριστώ.. PS: Φώτα δείκτη κατεύθυνσης (φλας): Tα φώτα τoυ oχήματoςπoυ χρησι- μoπoιoύνται για να πρoειδoπoιoύν και όχι ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ τoυςλoιπoύςχρήστεςτηςoδoύότι o oδη- γόςπρόκειται να αλλάξει κατεύθυνση πρoςτα δεξιάήπρoςτα αριστερά Φίλε barmanx, σου ζητώ Συγγνώμη προσωπικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisczt 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 και καταφέρνω και μένω όρθιος!!!!! Δεν το πίστευα... Θεεέ μου λέω δεν έπεσα.... Πάντα όρθιος φίλε κ ποτέ ξανά να μην σου τύχη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Καλημέρα, μου ξύπνησες πολλές πικρές μνήμες, Και όχι τόσο μακρυνές. Πάλι καλά αφού δεν χτύπησες. Κρίμα που ήσουν μόνος σου, μία επίσκεψη στο νοσοκομείο και τα 4 @@ έπρεπε να την κάνουν. Δυστυχώς είμαστε περικυκλωμένοι από παντού. πάντα όρθιος εύχομαι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εχω τρακαρει με ακριβως ιδιο τροπο. Μια ερωτηση. Ησουν σε δικια σου λωριδα και αυτος μπηκε απροειδοποιητα στην δικια σου Ή εσυ ησουν διπλα του την ωρα που αυτος ηταν ΗΔΗ στην δικια του λωριδα? Στην πρωτη περιπτωση φταιει στην δευτερη φταις εσυ. Αλλα για να μην εχουμε αντιπαραθεσεις και παραπληροφορησεις απο εδω.... την απαντηση θα στην δωσει ο ασφαλιστης σου. Γιαυτο τους πληρωνουμε αλλωστε. Υγ: Αυτα περι φλας ...αν αναψε...αν εσβησε ...αν εκλασε ...αν εβηξε ειναι συνηθως κουραφεξαλα! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) αφου δεν χτυπησες ουτε εσυ , ουτε η μηχανη μη το σκεφτεσαι κρατα μονο την εμπειρια και για αποφυγη στραβης στο μελλον. ειναι κωλοδρομος η Σωκρατους, πανε ολοι οπως να ναι εκει και γενικα την αποφευγω. ποτε ξανα και παντα ορθιος Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 από τον jimbakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Με είχαν τρακάρει και εμένα με τον ίδιο τρόπο, πριν από 7-8 χρόνια. Το focus που με είχε κλείσει χρειάστηκε ανακατασκευή όλης της αριστερής πλευράς. Η μοτοσυκλέτα αλλαγή πάνω και κάτω (δεξί) φαίρινγκ, δεξιά εξάτμιση, εμπρός φτερό, δεξί αντίβαρο, δεξιά δισκόπλακα, δεξί εμπρός φλας (κάπου στα 1800€ αν θυμάμαι καλά). Ούτε εγώ είχα πέσει, ούτε μισή γρατσουνιά δεν είχα πάθει. Και μάλιστα γύρισα με τη μηχανή από το ξυλόκαστρο..... Ευτυχώς έγινε με πολύ λίγα km/h (χοντρικά 30km/h) επειδή ο οδηγός του Focus αποφάσισε από τέρμα δεξιά να κόψει κάθετα αριστερά για παρκάρισμα και εγώ ήμουν στην διπλανή λωρίδα του (και έπρεπε να με έχει δει αφού μπήκαμε μαζί στο πάρκινγκ) Αν προσέξεις στην φωτό, το «σκούπισμα» στην εμπρός πόρτα είναι ο μπροστινός τροχός, το μαύρο «σκούπισμα» στο κάτω μέρος της πίσω πόρτας είναι η....μπότα μου!!! Σημαντικό: πάντα φωτογραφική μηχανή και καταγραφή του συμβάντος. Όταν σκάσει ο φάκελος στην ασφαλιστική, διανθισμένος με φωτογραφίες του ατυχήματος, ανεξάρτητα του δελτίου συμβάντος, όλα είναι πολύ απλοποιημένα! Τεσπα.... Όπως και να έχει, την γλύτωσες και αυτό μετράει. Και αφού και το μηχανάκι την γλύτωσε με μια γρατσουνιά σε φθηνό περιφερειακό, είσαι απολύτως τυχερός. Πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Περαστικα φιλε και παντα ορθιος, δυστυχως υπαρχουν πολλα μ@%νια με αυτην την συμπεριφορα στους δρομους και θελει προσοχη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Περαστικά και απο μένα και προσοχή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Ο Μόνος λόγος που το παραθέτω είναι για να δουν οι υπόλοιποι τη συμεριφορά σου. Κρίμα που δεν μπορείς να κάνεις μια συζήτηση. Το μόνο που σε ρώτησα, είναι αν ξέρεις κάποιο άρθρο που να το λέει.. Τίποτα παραπάνω.. Παρακαλώ όπως οι mods κάνουν αυτό που νομίζουν καλύτερο. Ευχαριστώ.. Εντάξει μην δίνεται σημασία, το παιδί έχει προβλήματα ανταπόκρισης κι έχει ανάγκη να κάνει την παρουσία του αισθητή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Προσοχή και τύχη !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Εχω τρακαρει με ακριβως ιδιο τροπο. Μια ερωτηση. Ησουν σε δικια σου λωριδα και αυτος μπηκε απροειδοποιητα στην δικια σου Ή εσυ ησουν διπλα του την ωρα που αυτος ηταν ΗΔΗ στην δικια του λωριδα? Στην πρωτη περιπτωση φταιει στην δευτερη φταις εσυ. Αλλα για να μην εχουμε αντιπαραθεσεις και παραπληροφορησεις απο εδω.... την απαντηση θα στην δωσει ο ασφαλιστης σου. Γιαυτο τους πληρωνουμε αλλωστε. Υγ: Αυτα περι φλας ...αν αναψε...αν εσβησε ...αν εκλασε ...αν εβηξε ειναι συνηθως κουραφεξαλα! Ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης αλλά με μία λωρίδα κυκλοφορίας άνα ρεύμα. Απλά είναι αρκετά φαρδύς. Κι εγώ θέλω πολύ να μάθω με το γράμμα του νόμου τι θα γινόταν... Όσο για το υγ. σου, αν έβλεπα ότι έχει φλας επειδή πάντα έχω το νου μου δεν θα σταματούσα? Γιατί το θεωρείς κουραφέξαλα? δηλ. αυτός επιτρέπεται να στρίψει όποτε και όπως του καβλώσει χωρίς φλας και έλεγχο, αλλά εγώ απαγορεύεται να προσπερνώ? Ας με έφτανε το μυαλό να σταματούσα τον πίσω για μάρτυρα αλλά εκείνη την ώρα τι να σκεφτώ... αφου δεν χτυπησες ουτε εσυ , ουτε η μηχανη μη το σκεφτεσαι κρατα μονο την εμπειρια και για αποφυγη στραβης στο μελλον. ειναι κωλοδρομος η Σωκρατους, πανε ολοι οπως να ναι εκει και γενικα την αποφευγω. ποτε ξανα και παντα ορθιος Φίλε μου και να μου ξανατύχει κάτι τέτοιο δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορέσω να το αποφύγω... Απλά αν δεν τρέχουμε στην πόλη σώζουμε πολλές καταστάσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Επειδη τεθηκε ενα θεμα με τις λωριδες... μου δημιουργηθηκε η εξης απορία: Σε περιπτωση που συμβει ενα παρομοιο περιστατικο, οταν ενα μηχανακι κινειναι στο χωρο μεταξυ δυο λωριδων κυκλοφοριας, με ολα τα αυτοκινητα ακινητοποιημενα. Και ας υποθεσουμε οτι καποιο αμαξι απο δεξια αποφασιζει να στριψει αριστερα, και σου κλεισει τον δρομο και σε χτυπησει. Ποιος εχει την ευθυνη?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης αλλά με μία λωρίδα κυκλοφορίας άνα ρεύμα. Απλά είναι αρκετά φαρδύς. Κι εγώ θέλω πολύ να μάθω με το γράμμα του νόμου τι θα γινόταν... Το λες μόνος σου + ουσιαστικά απαντας στον Πατάπιο και σε όλους. Η μία λωρίδα δεν σου επιτρέπει προσπέραση αν διαγράμμιση ηταν διπλή. Ομοίως ΔΕΝ επιτρέπει και στο ΙΧ να.....στρίψει αριστερά. Πέραν αυτού όμως, θελει προσοχή σε τετοια κίνηση. Όσο φαρδυς κι αν ειναι ο δρόμος. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Αυτά είναι για τις ασφαλιστικές, και να τα βρίσκουν μεταξύ τους. BTW, νομίζω φταίει το αμάξι, διότι αλλάζει λωρίδα/πορεία (απάντηση στον φίλο disaster13 ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Αυτά είναι για τις ασφαλιστικές, και να τα βρίσκουν μεταξύ τους. BTW, νομίζω φταίει το αμάξι, διότι αλλάζει λωρίδα/πορεία (απάντηση στον φίλο disaster13 ) Προφανως και ειναι για τις ασφαλιστικες... Το θεμα ειναι να το προλαβεις!! Αλλα κουφια η ωρα, αν συμβει κατι τετοιο, καλο ειναι να ξερεις τι σε περιμενει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Επειδη τεθηκε ενα θεμα με τις λωριδες... μου δημιουργηθηκε η εξης απορία: Σε περιπτωση που συμβει ενα παρομοιο περιστατικο, οταν ενα μηχανακι κινειναι στο χωρο μεταξυ δυο λωριδων κυκλοφοριας, με ολα τα αυτοκινητα ακινητοποιημενα. Και ας υποθεσουμε οτι καποιο αμαξι απο δεξια αποφασιζει να στριψει αριστερα, και σου κλεισει τον δρομο και σε χτυπησει. Ποιος εχει την ευθυνη?? η μοτο,σε καθε λοριδα επιτρεπετε ενα κ μονο οχημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 δεν μπαινω σε διαδικασια με λωριδες.το θεμα για μενα ειναι οτι οι κουτακηδες δεν μας υπολογιζουν. και το καλο φιλε μου ειναι πως εισαι καλα.και ουτε καν επεσες. ποτε ξανα και προσοχη.τα αλλα ειναι δευτερευοντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Σχετικά με τις "σφήνες" http://www.fazerclub.gr/forumx/viewtopic.php?f=27&t=1998 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Δεν ήθελα ποτέ να ανοίξω τέτοιο θέμα αλλά δυστυχώς ήρθε η σειρά μου... Περαστικά και απο εμένα φίλε και αγύριστα. Άσχετα απο το ποιός σε φταίει σε κάθε περίπτωση ας θυμόμαστε οτι στο έδαφος θα βρεθούμε ξαπλωμένοι ΕΜΕΙΣ οπότε προσπαθούμε να πράτουμε ώστε να το αποφύγουμε. Όσο για την ερώτησή σου Όσο για το υγ. σου, αν έβλεπα ότι έχει φλας επειδή πάντα έχω το νου μου δεν θα σταματούσα? Γιατί το θεωρείς κουραφέξαλα? Εγώ βρίσκω φυσιολογική την τοποθέτησή σου. Και πραγματικά απορώ (και εδώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) με συμπεριφορές. Φωνάζουμε όλοι γιατι δεν βγάζουν τα αμάξια φλάς και βλέπω συνέχεια στο δρόμο όταν οδηγώ αυτοκίνητο τους μοτοσυκλετιστές να αδιαφορούν (και φυσικά τηρώ ευλαβικά τη σωστή χρήση του το φλάς). Σταματημένος σε φανάρι, δεύτερος, δεξιά λωρίδα, με φλάς να στρίψω στα δεξιά στο φανάρι. Πράσινο, πρώτη, και απο τον καθρέφτη νάτη η πάπια που προσπερνά απο δεξιά. Και στα αρχίδια του ενώ βλέπει το φλάς. Όχι μια και δύο, σχεδόν κανόνας είναι αυτό. Κάθε μέρα βλέπω μηχανές σε διήθηση, να περνάνε σφαίρα με πολλά αμάξια να έχουν ανάψει φλάς. Τόσο άτρωτοι? Κοινώς φταίμε και φταίνε, αδιαφορούμε όλοι και καλό θα είναι όλοι να αρχίσουμε να προσπαθούμε να προσέχουμε... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Περαστικά και απο εμένα φίλε και αγύριστα. Άσχετα απο το ποιός σε φταίει σε κάθε περίπτωση ας θυμόμαστε οτι στο έδαφος θα βρεθούμε ξαπλωμένοι ΕΜΕΙΣ οπότε προσπαθούμε να πράτουμε ώστε να το αποφύγουμε. Όσο για την ερώτησή σου Εγώ βρίσκω φυσιολογική την τοποθέτησή σου. Και πραγματικά απορώ (και εδώ θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) με συμπεριφορές. Φωνάζουμε όλοι γιατι δεν βγάζουν τα αμάξια φλάς και βλέπω συνέχεια στο δρόμο όταν οδηγώ αυτοκίνητο τους μοτοσυκλετιστές να αδιαφορούν (και φυσικά τηρώ ευλαβικά τη σωστή χρήση του το φλάς). Σταματημένος σε φανάρι, δεύτερος, δεξιά λωρίδα, με φλάς να στρίψω στα δεξιά στο φανάρι. Πράσινο, πρώτη, και απο τον καθρέφτη νάτη η πάπια που προσπερνά απο δεξιά. Και στα αρχίδια του ενώ βλέπει το φλάς. Όχι μια και δύο, σχεδόν κανόνας είναι αυτό. Κάθε μέρα βλέπω μηχανές σε διήθηση, να περνάνε σφαίρα με πολλά αμάξια να έχουν ανάψει φλάς. Τόσο άτρωτοι? Κοινώς φταίμε και φταίνε, αδιαφορούμε όλοι και καλό θα είναι όλοι να αρχίσουμε να προσπαθούμε να προσέχουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parachuter 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Αν μπορείς να αναφέρεις το άρθρο του για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι; Διότι εγώ ξέρω ότι ο Ρουμάνος έκανε ελιγμό χωρίς καμία προηδοποίηση.. Α, και κάτι τελευταίο... Το Flash... ...είναι... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ!!! Το ότι το έβγαλες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αυτό που θες. Απλά ενημέρωνεις τους πίσω, ότι ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΘΑ ΣΤΡΙΨΩ/ΑΛΛΑΞΩ ΛΩΡΙΔΑ... από προσωπική εμπειρία και μόνο μπορείς να βγεις εσύ από πάνω,όταν είμαστε από πίσω δεν είναι και απόλυτο πως φταίμε όπως έλεγαν κάποιοι ειδήμονες παλιότερα,αν όπως κατάλαβα σε χτύπησε από αριστερά(γι αυτόν,δεξιά για εσένα) μπορείς να τον κυνηγήσεις αφού βέβαια δεν είχες περάσει στο αντίθετο ρεύμα με τη δικαιολογία της ασφαλιστικής πως σε έκλεισε!σε παρόμοια κατάσταση κέρδισα δικαστήριο.εάν έπεφτες πίσω του ακριβώς ή πίσω προς τα δεξιά του τότε σίγουρα θα έπεφτε όλη η ευθύνη σε σένα.Είναι κάποιες δικαιολογίες που μπορούν οι ασφαλιστικές να προβάλουν προκειμένου να μη πληρώσουν και φυσικά εμείς δε τις ξέρουμε.Εγώ πίσω του αριστερά έπεσα σε σκηνικό σαν το δικό σου και με πλήρωσε διότι η ασφαλιστική μου ισχυρίστηκε ότι με έκλεισε ενώ αν έπεφτα δεξιά θα είχα κάνει προσπάθεια να τον αποφύγω και θα έφταιγα!! :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2012 Σχετικά με τις "σφήνες" http://www.fazerclub...php?f=27&t=1998 Δυστυχώς φίλε μου αυτά όλα γίνονται στην Αγγλία. Εδώ ακόμα ισχύει η απαγόρευση. Οι τροχαίοι ναι μεν είναι ελαστικοί και πολύ πολύ δύσκολο να σε γράψουν για διήθηση, παρόλα αυτά σε περίπτωση ατυχήματος πάς στο γράμμα του νόμου και στην καλύτερη βγαίνει συνυπαιτιότητα (παρανομία εμείς παρανομία του αυτοκινήτου σημειώσατε Χ) Και ακόμα πιο δυστυχώς υποψιάζομαι γιατί δεν έχει νομιμοποιηθεί η διήθηση. Γιατί όπως σε όλα μα όλα τα πράγματα θα πάρουμε το νόμο, θα τον κάνουμε λάστιχο και θα βλέπουμε δικυκλιστές να πηγαίνουν μαλλιά ανάμεσα στ αυτοκίνητα. Όχι ότι τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά φαντάσου τι έχει να γίνει αν νομιμοποιηθεί η διήθηση Απ την άλλη δεν έχει κανένα νόημα κατ' εμέ να έχει κάποιος δίκυκλο σαν μέσο μεταφοράς αν δεν κάνει διήθηση. Ας πάρουμε όλοι τα αμάξια μας τότε, να πάμε ή να κάνουμε τις δουλειές μας και τότε να δεις πως θα γελάσει και το ποικιλόχρωμον ερίφιον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες