Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 ε και εγω 411 το πηρα απο αγγλια, επειδη ειχε προσφορα 15% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2012 Shoei XR1100Αεροδυναμική: 5 αψογοΘόρυβος: 3 αρκετος, για τουρισμο θελει οτοασπιδεςΕξαερισμός: 5 Βάρος: 3 1460gr το medium ζηγησμενο απο μεναΠοιότητα κατασκευής: 5Ζελατίνα: 3 χωρις το Pinlock ειναι για τα μπαζα και με το Pinlock χανεις το αφξυμενο πεδιο ορατοτηταςΠεδίο ορατότητας 3-5 αναλογα αν εχει pinlock επανω συνολο 28/50 αγοραστηκε 340 απο τη γνωστη αποθηκη στην ηλιουπολη Shark RSR2 carbonΑεροδυναμική: 5 αψογοΘόρυβος: 4Εξαερισμός: 4Βάρος: 5 1280gr το medium ζηγησμενο απο μεναΠοιότητα κατασκευής:2 το σημειο που 'ποναει' το κρανος, μηχανισμοι ζελατινας και αεραγωγοι ειναι αρκετα ευαισθητοιΖελατίνα: 5 ο λογος που εχω αυτο το κρανοςΠεδίο ορατότητας 4 θα εβαζα 5 αλλα παιζει και το shoei χωρις pinlock συνολο 29/50 αγοραστηκε απο αγγλια 300 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Shoei XR1100 Αεροδυναμική: 5 Θόρυβος: 4 (για εμένα 3, ίσως & 2,5 στα πολλά!!)Εξαερισμός: 5 Βάρος: 4 (για εμένα 3, άντε 3,5 εάν θέλω να είμαι ελαστικός)Ποιότητα κατασκευής: 5Ζελατίνα: 4Πεδίο ορατότητας 5 Επειδή και εγώ έχω "γυμνό" ίσως τα καταλληλότερα να είναι τα Schuberth τελικά (βαριά ναί, ΑΘΟΡΥΒΑ δε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2013 από τον dimlyb Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dim_87 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) NOX VenturiΑεροδυναμική (κουνήματα): 2 (με Fazer 600)Θόρυβος: 3Εξαερισμός: 3 Βάρος: 3 Ποιότητα κατασκευής: 3Ζελατίνα: 4Πεδίο ορατότητας 4 Σύνολο βαθμολογίας 22 βαθμοί (με άριστα το 35) Χαιρετώ τα παλικάρια! Εντάξει το ξέρω ότι είναι φθηνό (140€). Στην αρχή ήταν πολύ σφιχτό στο κεφάλι και εφάρμοζε σωστά. Απότομα άνοιξε πολύ με αποτέλεσμα να κουνάει αρκετά μετά τα 130 km/h. Το χειρότερο είναι ότι επειδή φοράω γυαλιά κουνιούνται και αυτά οπότε καταλαβαίνετε πόσο δυσάρεστο είναι. Με πιάνει και ζαλάδα απο τα γυαλιά. 1-2 φορές εφάρμοσε τέλεια και δεν κουνούσε αλλά κάθε φορά προσπαθώ να βρω αυτές τις θέσεις χωρίς αποτέλεσμα όμως! Επίσης το λουράκι που δένει ακουμπάει σχεδόν την καρωτίδα μου. Σε περίπτωση πτώσης, λέω τώρα εγώ, δεν θα μου κάνει ζημιά στο λαιμό ακόμα και να με πνίξει απο την πίεση της πτώσης?? Μάλλον θα ανοίξω καινούργιο θέμα... Καμιά συμβουλή?? Μάλλον πάμε για αλλαγή κράνους αν και απ' ότι διάβασα και από τα επώνυμα υπάρχουν παράπονα στην αεροδυναμική τους... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2013 από τον Dim_87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_11 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Nolan X-Lite 602 LorenzoΑεροδυναμική (κουνήματα): 4 (δοκιμασμενο στα 160 με μοταρντ βεβαια) (επισης σαν συνοδηγος στα 200+ αλλα νομιζω οτι ολα κουνανε εκει)Θόρυβος: 4Εξαερισμός: 5Βάρος: 4Ποιότητα κατασκευής: 4,3 Ζελατίνα: 4. Ποιο χοντρη απο τις συνιθισμενες για προστασια σε περιπτωση πετρας αλλα χαραζεται ευκολα (η clear τουλαχιστον, επισης εχει ακριβες ζελατινες γενικα για το συγκεκριμενο)Πεδίο ορατότητας 4,5 Συνολο βαθμολογιας: 29,8 (με αριστα το 35) Το εχω ευχαριστιθει πολυ μπορω να πω, μου εμπνεει πολλη περισσοτερη ασφαλεια απο το Marushin Monstra που εχω επισης, ακομα ειχε μεσα στο κουτι και αντιθαμβωτικη εσωτερικη με pinlock που κανει τρελη δουλεια!! Ενω σε αλλα κρανη εχω δει να μπαινει η αχνα απο το κατω μερος που ειναι κοντα στη μυτη μετα απο αρκετη ωρα οδηγησης, στο συγκεκριμενο τιποτα! Επισης σε βροχη, δεν εχω δει νερο να περναει απο τους αεραγωγους (κλειστους φυσικα) αν και ηταν μονο 1μιση ωρα βροχη. Το βαρος του ειναι στα 1250γρ. δεν με ενοχλει βεβαια (αλλα για καποιον που εχει κατι πιο ελαφρυ πχ το Marushin μου ζυγιζει 1000γρ τοτε θα δει μεγαλη διαφορα αν και στα νουμερα φαινεται λιγο. Επισης εχει κουμπακι πανω στη ζελατινα στα αριστερα εκει που ειναι ο μηχανισμος που γυριζει ειτε για να την κλειδωσεις σε θεση, ειτε για να σου αφηνει ενα μικρο κενο απο κατω ωστε να παιρνεις λιγο αερα. Πριν από 1 μήνα πήρα το συγκεκριμένο κράνος, όλα καλά αλλά είναι απαράδεκτο το πόσο εύκολα χαράσεται η ζελατίνα. Έλεος και είναι κ πανάκριβες !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2013 Πριν από 1 μήνα πήρα το συγκεκριμένο κράνος, όλα καλά αλλά είναι απαράδεκτο το πόσο εύκολα χαράσεται η ζελατίνα. Έλεος και είναι κ πανάκριβες !!! Μην πεις οτι δεν το ειπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jutzel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Σήμερα ειδα κατι και με τρόμαξε παρα πολυ!...Κατι που θα με οδηγίσει στο καλο αυτοκινητάκι που εχουμε... Εχουν αρχίσει να πέφτουν τα μαλιά μου, και λογικά ειναι απο το κράνος :( Ενω ειχα παρα πολυ πλουσιο μαλι ξαφνικά εχω τα "τριγωνα"! Μηπως εχετε καμια συμβουλή? εαν υπαρχει κατι να το διορθώσω και αν ξέρετε αν γινεται και με την τροφή καμια βελτίωση. Ε ρε π***τη μου προσέχεις το ενα χανεις το αλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Βάζε λάκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DT200 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Σήμερα ειδα κατι και με τρόμαξε παρα πολυ!...Κατι που θα με οδηγίσει στο καλο αυτοκινητάκι που εχουμε... Εχουν αρχίσει να πέφτουν τα μαλιά μου, και λογικά ειναι απο το κράνος :( Ενω ειχα παρα πολυ πλουσιο μαλι ξαφνικά εχω τα "τριγωνα"! Μηπως εχετε καμια συμβουλή? εαν υπαρχει κατι να το διορθώσω και αν ξέρετε αν γινεται και με την τροφή καμια βελτίωση. Ε ρε π***τη μου προσέχεις το ενα χανεις το αλλο... δεν πρεπει να φταίει το κράνος... Γεράματα λέγονται... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jutzel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 ειμαι σίγουρος πως σε εναν δερματολόγο δεν θα αρεσε αυτη η απάντηση... δεν πρεπει να φταίει το κράνος... Γεράματα λέγονται... :P wtf? :P 20 χρονών ειμαι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Μήπως αυτό όμως οφείλεται σε άγχος, ή σε κάτι γονιδιακό? Για θέματα διατροφής πάντως, αν βοηθάνε, ας μιλήσουν οι πιο γνώστες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 απ οτι ξέρω από δερματολόγο, το κράνος δεν ευθύνεται για την απώλεια μαλλιών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σήμερα ειδα κατι και με τρόμαξε παρα πολυ!...Κατι που θα με οδηγίσει στο καλο αυτοκινητάκι που εχουμε... Εχουν αρχίσει να πέφτουν τα μαλιά μου, και λογικά ειναι απο το κράνος :( Ενω ειχα παρα πολυ πλουσιο μαλι ξαφνικά εχω τα "τριγωνα"! Μηπως εχετε καμια συμβουλή? εαν υπαρχει κατι να το διορθώσω και αν ξέρετε αν γινεται και με την τροφή καμια βελτίωση. Ε ρε π***τη μου προσέχεις το ενα χανεις το αλλο... Πριν παρεις οποιαδηποτε αποφαση, κανε πρωτα εξετασεις αιματος και υστερα ψαχνεσαι με το κρανος. Επισης, σημαντικο ρολο παιζει και ο ψυχολογικος παραγοντας. Το κρανος ΔΕΝ ευθυνεται για την τριχοπτωση! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2013 από τον stakhs 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 Αν είναι κατά τόπους αραίωμα (μπαλώματα),μάλλον πρόκειται για περιφερειακή αλωπεκίαση και θεραπεύεται. Ο δερματολόγος θα σε κατατοπίσει σίγουρα. Κι εμένα άρχισαν να αραιώνουν στα 25 και όλοι λέγανε,επειδή δεν φορούσα κράνος,ότι τα θέρισε ο αέρας επειδή έτρεχα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jutzel 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 απ οτι ξέρω από δερματολόγο, το κράνος δεν ευθύνεται για την απώλεια μαλλιών Βασικά τοσες φίμες εχω ακούσει γιαυτο εριξα την ευθύνη στο κράνος αλλα η αληθεια ειναι οτι απο τοτε που το φοράω αρχισαν αν πεφτουν, και το καλο/κακό ειναι οτι εγω το κράνος το φοράω κ ας πάω και απέναντι... Αν είναι κατά τόπους αραίωμα (μπαλώματα),μάλλον πρόκειται για περιφερειακή αλωπεκίαση και θεραπεύεται. Ο δερματολόγος θα σε κατατοπίσει σίγουρα. Κι εμένα άρχισαν να αραιώνουν στα 25 και όλοι λέγανε,επειδή δεν φορούσα κράνος,ότι τα θέρισε ο αέρας επειδή έτρεχα! Το ακουσα κ αυτο..."μα εσυ φοράς κρανος πως να σου επεσαν?" και καλα ο αερας ειναι ο εχθρός.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2013 SCORPION EXO 500Αεροδυναμική: (κουνήματα) 3,5Θόρυβος: 3Εξαερισμός: 4Βάρος: 3Ποιότητα κατασκευής: 3,5Ζελατίνα: 5Πεδίο ορατότητας: 5 Αρκετά τίμιο κρανάκι για τα λεφτά του πιστεύω και πάρα πολύ πρακτικό. Με το air-fit φουσκώνουν τα κάτω μαξιλάρια του κράνους ώστε να προσαρμόζεται καλύτερα στο κεφάλι και και μειώνει ταυτόχρονα και τον θόρυβο του αέρα. Το γυαλί ηλίου το ενσωματωμένο είναι πρακτικότατο δεν το συζητώ. Χειμώνα με κλειστή ζελατίνα είναι σχεδόν αδύνατο να θολώσει από την αναπνοή (έδινε pinlock μαζί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ).Η ποιότητα στην εσωτερική επένδυση είναι πάρα πολύ καλή (συγκρίνοντας την με τα μαξιλαράκια στο x-lite φίλου, έδειχνε καλύτερη του scorpion). Οδηγώ γυμνό μηχανάκι και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά θορυβώδες μετά από τα 140km. Όταν σκύβω πίσω από την ζελατίνα ο θόρυβος μειώνεται έως και 90% οπότε το προτείνω για μηχανάκι με fairing καλύτερα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Schuberth SR1 Αγορασμένο από helmetcity 480€. Αεροδυναμική: 5Θόρυβος: 4Εξαερισμός: 5Βάρος: 4 Ποιότητα κατασκευής: 5Ζελατίνα: 4Πεδίο ορατότητας: 4 Σύνολο βαθμολογίας 33 βαθμοί (με άριστα το 35) Τα κράνη που αναφέρω, είναι δοκιμασμένα από 'μένα στο RSV4 με aftermarket ζελατίνα puig. Το ύψος μου είναι κανονικό προς το μαζεμένο :D Αναλυτικότερα. Από αεροδυναμική απλά δεν κουνιέται από την θέση του, μέχρι 270 που πήγα, δεχόμενο τον αέρα μετωπικά. Με γυρισμένο το κεφάλι 90 μοίρες και 200km περίπου είναι επίσης σταθερό, χωρίς να αισθάνεσαι πως τρως σφαλιάρα. Ο θόρυβος είναι λίγο ευαίσθητο ζήτημα. Συγκρίνω άμεσα με το XR1000 στο οποίο είναι περασμένο το υποσιάγωνο και το whisper strip. Με αυτά τα extra, το Shoei απλά δεν παίζεται. Αισθάνομαι σαν να είμαι μέσα σε αμάξι και ακούω το μηχανάκι να πηγαίνει δίπλα μου. Το Schuberth με περασμένο το δικό του υποσιάγωνο, είναι επίσης αρκετά αθόρυβο, αλλά όχι όσο το Shoei. Πιστεύω πως σε πορεία με 180 για μία ώρα, στο Schuberth οι ωτοασπίδες επιβάλλονται ενώ στο Shoei θα μπορούσες κάπως καλύτερα να την παλέψεις. Επίσης στο Schuberth υπάρχει ένας μικρός θόρυβος αεροδυναμικής, που παράγεται στο κάτω μέρος του κράνους. Βάζοντας το χέρι μου εκεί, εξαφανίζεται. Τέτοια θέματα δεν παίζουν με το Shoei. Στο Schuberth δοκίμασα επίσης και το Wind Jammer. Βελτιώνει αρκετά τα πράγματα στον θόρυβο, αλλά και στην απομόνωση του εισερχόμενου αέρα από το κάτω μέρος. Πάλι όμως ο μικρός θόρυβος αεροδυναμικής υπάρχει (ασθενέστερος) κι η ηχομόνωση δεν είναι όπως του XR1000 (υπενθυμίζω, με το υποσιάγωνο και το whisper strip). Ο εξαερισμός είναι καταπληκτικός. Ο αέρας εισρέει άφθονος. Έχει έναν αεραγωγό στο στόμα (ανεξάρτητο από αυτόν για ξεθάμπωμα της ζελατίνας) και δύο στο κλασσικό πάνω μέρος. Πιστεύω πως το καλοκαίρι θα κάνει θαύματα. Καμία σχέση με το XR1000 και το 1100 (το έχει φίλος). Το βάρος είναι επίσης πολύ καλό, 1350gr στο M όπου χρησιμοποιείται το μεσαίου μεγέθους κέλυφος. 5 πιστεύω παίρνουν τα εξολοκλήρου carbon όπως τα Nexx. Το έχω μερικές βδομάδες, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για αντοχή στον χρόνο. Μέχρι τώρα όμως... η ποιότητα είναι άψογη, καλά υλικά. Το αποσυναρμολόγησα το εσωτερικό του για να δω τι παίζει και μου άρεσε ο τρόπος που όλα κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν με ακρίβεια. Η βαφή του (black matte technology) κι η επένδυση του εσωτερικού φαίνονται ανθεκτικά. Οι μηχανισμοί της ζελατίνας κι οι αεραγωγοί είναι πολύ ποιοτικοί επίσης. Δεν θυμίζουν πλαστικούρα όπως το Nexx XR1R ας πούμε. ΔΕΝ μου άρεσε όμως το σύστημα τοποθέτησης και ρύθμισης του pinlock. Οι δύο πείροι που διαπερνούν την ζελατίνα, δεν μπορούν να περιστραφούν όντας τοποθετημένοι πάνω σε αυτή, όπως συμβαίνει στα Shoei. Πρέπει να αφαιρεθούν, να στριφτούν και να ξαναμπούν. Αυτή η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Είναι σφιχτοί και δεν μπαινοβγαίνουν εύκολα. Ο ένας ιδιαίτερα, με το πολύ βάλε-βγάλε όταν ρύθμιζα το pinlock, ψιλοτρίφτηκε και μάλλον μίκρυνε η διάμετρός του, με αποτέλεσμα να μετακινείται κάποιες μοίρες (ή μοίρα) στον κάθετο άξονά του, όταν δέχεται την πίεση από το περασμένο pinlock. Δεν δημιουργεί πρόβλημα αυτό, αλλά ήδη αγόρασα μια εξάδα νέους πείρους από ebay. Το pinlock πάντως εφαρμόζει τέλεια, ούτε κενά ούτε τίποτα. Η ζελατίνα του μου αρέσει και το 4 το παίρνει διότι το πεδίο ορατότητας μικραίνει αν υπάρχει pinlock. Το pinlock αφήνει περίπου 1cm απόσταση από το πάνω και κάτω μέρος της κι είναι ενοχλητικό. Κατά τα άλλα κουμπώνει και ξεκουμπώνει εύκολα, εφάπτει σε όλο το μήκος του λάστιχου κι είναι αντιχαρακτική (το δοκίμασα με κλειδί σε μια γωνίτσα :P). Το πεδίο ορατότητας είναι ικανοποιητικό, αλλά όχι τόσο όσο του XR1100. Συγκριτικά με αυτό το κράνος, το SR1 έχει ελαφρώς μικρότερο πεδίο στον κάθετο άξονα και αρκετά μικρότερο στον οριζόντιο. Συγκριτικά με το XR1000, το πεδίο ορατότητάς του είναι πολύ πολύ καλύτερο, ακόμη και με το pinlock τοποθετημένο. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2014 από τον Dimitrismaxrpm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
matzis 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Uvex Boss 525 (Σε Derbi Senda SM X-Treme, Sym Wolf 250, Yamaha T50)Αεροδυναμική:3Θόρυβος: 4Εξαερισμός: 4Βάρος: 5 Ποιότητα κατασκευής: 3 Ζελατίνα: 3Πεδίο ορατότητας: 4 Σύνολο 26/35 Σε γενικές γραμμές καλό κρανάκι, δεν έχω δοκιμάσει κάτι καλύτερο ως τώρα... Η τιμή του ήταν 180 ευρώ, μια χαρά πιστεύω για αυτά που προσφέρει. Η ζελατίνα υποτίθεται πως είναι αντιθαμπωτικη, πράγμα που ισχύει ως έναν βαθμό, αλλά στο πολύ κρύο η στην βροχή θαμπώνει...Το πλεονεκτημα ειναι οτι μπενοβγαινει πανευκολα, μονο 2 ασφαλειες εχει στις ακρες, που τις πιεζεις, και βγαινει! Μετά, απο βάρος πάει αρκετά καλά, ελαφρύ και άνετο γενικά, δεν νιώθεις βάρος όταν το φοράς! Απο θόρυβο πολύ καλά θα έλεγα, σε σχέση με κάποια άλλα των 50 ευρω, που ακους τον αερα λες και ενα F1 περναει απο πάνω σου, είναι μακράν καλύτερο! Με έχει βολέψει αρκετά, και για μεσα στην πόλη αλλα και για ταξιδάκια κλπ! Το προτείνω σε κάποιο με ένα μέτριο Budget ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2014 από τον matzis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Valerossi_ZX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) ARAI RX7 GP. Τ Ε Λ Ο Σ !!!! Αεροδυναμική:5 (απλά κορυφαίο) Θορυβος:5 Εξαερισμός:5 Βάρος:3 ( 4,5 αν υπολογίσουμε το πόσο ζυγισμένο ειναι ενα κρανος που είναι κ το πιο σημαντικό) Ποιότητα κατασκευής:5 (arai ,shoei πολύ μπροστά) Ζελατίνα:5 (η πιο ακριβές κ με έξτρα δοκιμασίες) Πεδίο ορατότητας:5 Συνολο:33(34.5) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2014 από τον Valerossi_ZX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
filam 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Έχει κανείς άποψη γι' αυτό εδώ. Το ζαχάρωνα μιας και δεν εχω κατι αξιόλογο αυτή τη στιγμή. Μου έκλεψαν ένα AGV HORIZON και κυκλοφορώ με ένα φτηνιάρικο COYOTE. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Το XR1100 ειναι κραναρα... Δεν ξερω βεβαια τι μηχανη εχεις αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του (τα οποια σε αυτο το λινκ που παρεθεσες ειναι καπως πολλα, μπορεις να το βρεις και φθηνοτερα) Εχει απιστευτο εξαερισμο, σε σημειο που τωρα χειμωνα δεν τολμας να τον ανοιξεις ουτε για πλακα... ειναι πολυ σταθερο, σε γυμνο μηχανακι με 230 και δεν εχεις θεμα κουνηματος. Απλα γνωμη μου μην παρεις ματ, γιατι γρατζουνιεται αρκετα ευκολα. Ότι αλλο θες μπορω να σου λυσω αποριες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κωστας900 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Αεροδυναμική: (κουνήματα) 5Θόρυβος: 5Εξαερισμός: 4 (δεν είναι έντονη η αίσθηση της ροής του αέρα, εντός πόλης το χειμώνα με χαμηλές ταχύτητες και με θερμοκρασίες από 13 περίπου και κάτω ψιλοθολώνει η ζελατίνα χαμηλά, από περίπου 60 και πάνω δεν υπαρχει θέμα.)Βάρος: 5Ποιότητα κατασκευής: 5Ζελατίνα: 5Πεδίο ορατότητας: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azoo 560 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Αεροδυναμική: (κουνήματα) 5Θόρυβος: 5Εξαερισμός: 4 (δεν είναι έντονη η αίσθηση της ροής του αέρα, εντός πόλης το χειμώνα με χαμηλές ταχύτητες και με θερμοκρασίες από 13 περίπου και κάτω ψιλοθολώνει η ζελατίνα χαμηλά, από περίπου 60 και πάνω δεν υπαρχει θέμα.)Βάρος: 5Ποιότητα κατασκευής: 5Ζελατίνα: 5Πεδίο ορατότητας: 5 η βαθμολογία που δίνεις είναι από 1 έως 5 με άριστα το 5 ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 Bell M6 Carbon (με άριστα το 5), Αεροδυναμική: 4 Εξαερισμός: 4 Θόρυβος: 5 Bάρος: 5 Ποιότητα Κατασκευής: 5 Ζελατίνα: 4 Πεδίο Ορατότητας: 4 (5 για μένα έχει το Pista GP). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
azoo 560 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2014 η βαθμολογία που δίνεις είναι από 1 έως 5 με άριστα το 5 ; σορυ δεν είδα το θρεντ απ' την αρχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες