Jump to content
foibos86

ούτε παρκαρισμένους μας προσέχουν τελικά

Recommended Posts

καλημέρα. Χτες το βράδυ είχα πάει μεταξουργείο και είχα παρκάρει πανω σε πεζόδρομο, σχετικά στην άκρη του για να μην ενοχλώ. Πέρασε ένας παπούς από το πεζόδρομο με το αμάξι και μου πέταξε την μηχανή κάτω.

Συνέπειες:

α) σπασμένος αριστερός καθρέπτης

β) λεβιές ταχυτήτων στραβομένος

γ)η ένδειξη του σταντ να μην δουλεύει και να νιώθω το σταντ χαλαρό

δ) η τάπα στο τιμόνι στραβωμένη

ε) ένα γδάρσιμο στην σέλα

στ) γρατζουνιά στην εξάτμιση

ζ) γρατζουνιά στο τεπόζιτο

η) ακόμα ψάχνομαι και περιμένω τον μάστορα για λεπτομέριες

θ) σπασμένη αριστερή μανέτα

Φώναξα την οδική μου και κάναμε επι τόπου φιλική δήλωση όπου παραδέχθηκε το λάθος του.

Το ερώτημα μου είναι

α) πως πρέπει να κινηθώ από δω και μπρος

β) αν από την εμπειρία σας θα αποζημιωθώ για όλα στο έπακρο ή θα πρέπει να βάλω και φραγκα από την τσέπη μου, γιατί πχ θα μου τα μασάει η ασφαλιστίκή ότι πχ κάτι είχε χαλάσει από πριν ή ότι είναι after markt ή ότι για την σέλα δεν δικαιολογείται για μια γρατζουνιά αντικατάσταση της?

γ) έχω φίλο μηχανικό αυτοκινήτων, ducatαίο, που ξέρει και την μηχανή πολύ καλά, μπορώ να πάω σε αυτόν για να μου την φτιαξει και να πληρωθώ από την ασφαλιστική μου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ατυχία.

Έπαθα το ίδιο πέρσι. Τα πληρώθηκα όλα.

Ήρθε η ασφαλιστική επι τόπου. Πήρε φωτογραφίες. Μετά πήγα την μηχανή στο μάστορα ο οποίος περίμενε τον πραγματογνώμονα ώστε να τον συννενοηθεί.

Θα έρθει ο πραγματογνώμονας στο μάστορα ώστε να δει ακριβώς τις ζημιές και να εγκρίνει τα κονδύλια για όλες τις ζημιές.

Μετά παραγγέλνεις τα ανταλλακτικά, πας τα τιμολόγια στην ασφαλιστική και εντός ένα μήνα (το πολύ) έχεις την επιταγούλα στην τσέπη.

Εάν η μηχανή είναι παλιά έχεις κάποιες κρατήσεις.

Προχώρα και θα βρεις άκρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχει σχεσεις που η μηχανη ειναι παλια.αυτα τα λενε για να γλιτωνουν οι ασφαλιστικες.θα τα απαιτησεις ολα τα χρηματα.γιατι και εσυ μπορεις να ισχυριστεις οτι σου μειωνει την αξια που στην εριξε αρα να σου πληρωσει και τη χασουρα.

αν σου τα μασησουν,εγω σου λεω να το τραβηξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε παιδιά με καθησυχάζετε γιατί το είχα ένα άγχος.

Θα βγάλω και εγώ φωτογραφίες τώρα που είναι μερα για να έχω ακριβώς τις ζημιές και βλέπουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αποζημιώνει η ασφαλιστική παρόλο που η μότο ήταν παράνομα σταθμευμένη επί του πεζοδρομίου;

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω. Μην αρπαχτεί κανένας :D :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι σχέση έχει η ασφάλεια με τους "νόμους"?

Με την ίδια λογική, και ο γέρος, παράνομος ήταν.

Αν θέλει η ασφαλιστική μετά, μπορεί να κυνηγήσει τον γέρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

PS: Δεν παίζει "παλαιότητα" όπως λέει και ο Dant3. Εμένα, στο παπί 33 χρόνων, δεν μου κράτησαν τίποτα. Μαλακίες είναι αυτά, για να σου δώσουν λιγότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είσαι τυχερός πάντως που δεν σηκώθηκε και έφυγε, γιατί την είχα πατήσει και εγώ το καλοκαίρι. είχα μπει για 5 λεπτά στην τράπεζα μου την χτύπησε και σηκώθηκε και έφυγε.

Εντωμεταξύ δεν έφτανε η κάμερα στο σημείο που την είχα παρκάρει, πάρα μόνο στο σημείο που μου την έριξε... μια σκιά φάνηκε από το αμάξι δηλαδή, και με το που την έριξε έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε...

το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο ψυγείο που δεν την είχα δει και μου άνοιξε το ψυγείο απο την υπερβολική πίεση στα μισά του δρόμου με αποτέλεσμα να τρομάξω και να χάσω τον ελέγχο και να πέσω στα χωράφια ευτυχώς χωρίς να πάθω τίποτα απλά λίγα πλαστικά ακόμη και γρατσουνιές στον κινητήρα. (+ το ότι μου χύθηκε και η βενζίνη που μόλις είχα γεμίσει από την τάπα...

μου πήγε το μαλι 500€...

Βασικά έχω την αίσθηση ότι η καλύτερη επιλογή με την ασφάλεια σου σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να κάνεις μικτή ασφάλιση στην μηχανή για να γλυτώνεις από τέτοιες καταστάσεις, απλά πληρώνεις τα διπλά λεφτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και γω νομίζω ότι δεν θα χεις πρόβλημα, καλά όσο για παλαιότητες ούτε καν. Πήγαν να μου κάνουν κάτι με το αμάξι πριν λίγα χρόνια και καλά παλιό ότι ήταν και τελικά μετά από φασαρία μπινελίκια τα πήρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα