Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Γράφει η άλλη...."Άντε να τελιόνουν οι πανελίνιες να δούμαι αν θα μπω Πολιτεχνίο"...Άστο κοπελιά...θα σου νοικιάσω εγώ τανκ... 13 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Παίρνει τηλέφωνο ο Ναδάλ τον Φέντερερ - Έλα ρε ψηλέ τι γινεται; - Καλα - Μάντεψε ποιος ήταν στο γήπεδο χτες - Ποιος; - ΑΥΤΟΣ! 15-0 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Καίγεται ένας οίκος ανοχής και το μόνο που σώζεται από εκεί είναι ένας παπαγάλος. Τον παπαγάλο τον χάρισαν σε μία οικογένεια η οποία τον έβαλε στην είσοδο του σπιτιού της. Με το που ξύπνησε είπε τις πρώτες του λέξεις: - Καινούριο μαγαζί, καινούριο μαγαζί, καινούριο μαγαζί... Μετά από λίγο γύρισε η κόρη από το σχολείο και λέει ο παπαγάλος: - Καινούρια ιερόδουλη, καινούρια ιερόδουλη, καινούρια ιερόδουλη... Μετά από λίγο γύρισε και η μητέρα απ' την δουλειά και πάλι είπε ο παπαγάλος: - Καινούρια «μαντάμ», καινούρια «μαντάμ», καινούρια «μαντάμ» Όλη την υπόλοιπη ημέρα ο παπαγάλος δεν είχε πει κουβέντα μέχρι που το βράδυ γύρισε και ο πατέρας από τη δουλειά και ξανακούστηκε ο παπαγάλος: - Μαγαζί αλλάξαμε, ιερόδουλες αλλάξαμε, «μαντάμ» αλλάξαμε αλλά ο κυρ Κώστας όμως σταθερός πελάτης. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelER 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2013 Πάει ένας "κεκες" στον Γιατρό: -κεκες: Για..γιατρε έ..εχω π..ππ..προβλημα. κκκ...κκκε..κεδιζω -Γιατρός: Ααα μάλιστα για κατέβασε το παντελόνι σου μισό λεπτό. Το κατεβάζει ο κεκες και τι να δει ο γιατρός? Ένα "παλαμάρι" ΝΑ! -Γιατρός: Αυτό είναι το πρόβλημα παιδί μου! Λόγο του μεγάλου πέους σου ένα νεύρο που περνάει από κει μπλα μπλα μπλα....και θα πρέπει να αφαιρέσουμε λίγο και θα είσαι κομπλέ! -κεκές: Εεε τ...τότε για...γιατρέ ν..να το κάνουμε! Την άλλη μέρα γίνεται το χειρουργείο και αφαιρούν ένα κομμάτι. Φεύγει ο πρώην κεκες πλέον αλλά την επόμενη μέρα έρχεται στο ιατρείο φουριόζος! -κεκες: Γιατρέ μου με θεράπευσες και σε ευχαριστώ πολύ!! ΑΛΛΑ τώρα έχω πρόβλημα με την γυναίκα και δεν την ικανοποιώ όπως πριν οπότε καλύτερα να το ξανα κολλήσουμε και ας κεκεδίζω δεν με πειράζει.. -Γιατρός: Τ...Τώρα εί...είναι δδδδδ....δυστυχώς ΠΠΠΠ...πολύ ααα...αργά! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 f για να μην σας αφησω παραπονεμενους χρονιαρα μερα... Φήμες λένε ότι υπάρχει τεύχος του περιοδικού Πίστα που δεν εξαντλήθηκε και δεν επανακυκλοφορεί... 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Δεκατο του δευτερολεπτου = Χρονικο διαστημα που μεσολαβει μεταξυ αναμματος πρασινου φαναριου και κορναρισματος του μαλακα του πισω αυτοκινητου. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Δεκατο του δευτερολεπτου = Χρονικο διαστημα που μεσολαβει μεταξυ αναμματος πρασινου φαναριου και κορναρισματος του μαλακα του πισω αυτοκινητου. Μπα, αυτός είναι ο ορισμός του χρόνου Planck...xaxa http://en.wikipedia.org/wiki/Planck_time Ήταν κάποτε μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες, ευτυχισμένη, θεοσεβούμενη μέχρι μια μέρα που η δεκάχρονη κόρη την ώρα του φαγητού έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση: - Δεν είμαι πια παρθένα! Μια θανατική σιγή απλώθηκε σε όλο το σπίτι. Κι ύστερα άρχισαν οι επιπλήξεις: Ο μπαμπάς στη μαμά: - Εσύ φταίς. Δε ντρέπεσαι, γυναίκα του δρόμου, τσούλα! Ντύνεσαι σαν πόρνη και βάφεσαι σα γουρούνα με οίστρο. Για να μην αναφερθώ στο λεξιλόγιό σου. Λες συνέχεια βρωμόλογα και πετάς σεξουαλικά υπονοούμενα μπροστά στη μικρή! Ο μπαμπάς στην εικοσάχρονη αδελφή της μικρής: - Κι εσύ μωρή βρώμα, που πηδιέσαι στον καναπέ μ' εκείνον το μαλλιά με τα σκουλαρίκια κάθε φορά που λείπουμε απ' το σπίτι και όλα αυτά μπροστά στη μικρή! Τις προάλλες βρήκα λεκέδες πάνω στο μαξιλάρι που κάθισα. Για να μη μιλήσω για το δονητή που έχεις κρυμμένο στο συρτάρι σου. Ή νόμιζες πως δεν το ήξερα; Γυρίζει στο γιο: - Κι εσύ ρε άχρηστε, μόνο τις μπύρες που κέρασα όταν γεννήθηκες να εκτιμούσες, δε θα είχες δέκα γκόμενους!!! Gay...έ gay. Η μαμά στον μπαμπά: - Για μια στιγμή! Μιλάς εσύ που ξοδεύεις το μισό μισθό σου σε πόρνες και τις χαιρετάς μπροστά στο σπίτι μας και δεν σου καίγεται καρφί που η μικρή είναι μπροστά και σας βλέπει! Που γυρνάς κάθε Παρασκευή με κραγιόν στο λαιμό και κόκκινα σημαδάκια; Κι από τότε που βάλαμε στο σπίτι μας δορυφορική κάθεσαι και βλέπεις τσόντες πρωί βράδυ κι όλα αυτά μπροστά στη μικρή! Για να μην πω για την πόρνη τη γραμματέα σου που σου παίρνει πίπες και κάθε τόσο τηλεφωνάει και σε ζητάει με την αισθησιακή φωνή της και πολλές φορές απαντάει η μικρή! Η μητέρα, ιδιαιτέρως συμπονετική, με μάτια δακρυσμένα απευθυνόμενη στη μικρή λέει: - Πώς σου συνέβη αγγελούδι μου; Ήταν πρωκτικό ή κολπικό; Σε βίασαν ή αποφάσισες εσύ να πας με κάποιο συμμαθητή σου; Έκπληκτη η μικρή απαντάει: - Όχι μαμά. Απλώς η δασκάλα άλλαξε το ρόλο που μου είχε αναθέσει για το σκετσάκι των Χριστουγέννων και από Μαρία Παρθένα θα είμαι βοσκοπούλα... 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Είναι ένας εδώ στην παραλία χωρίς τατουάζ. Μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν.. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Είναι 2 φίλοι και έχουν πάει μια βόλτα στο δάσος... Εκεί που περπατούν, πάνε να περάσουν πάνω από ένα θάμνο ενώ κρυβόταν ένα φίδι εκεί. Χωρίς να το πάρουν χαμπάρι, περνάνε από πάνω και κάνει ένα σάλτο το φίδι και δαγκώνει τον έναν στο "πουλί" του... ΑΜΑΝ! λέει ο ένας! Πάρε τηλ ένα γιατρό γρήγορα! Με δάγκωσε το φίδι στο τέτοιο μου! Παίρνει τηλ που λέτε ο άλλος έντρομος και λέει: - Γιατρέ έτσι και έτσι - Λοιπόν, πιάσε το τέτοιο του, κάνε μια χαρακιά με ένα μαχαίρι, θα ρουφάς και θα φτύνεις...θα ρουφάς και θα φτύνεις! Τελειώνει που λέτε το τηλέφωνο και ο άλλος τρομαγμένος τον ρωτά: - Τι έγινε ρε τι σου είπε ο γιατρός;; - Δεν γίνεται τίποτα, θα πεθάνεις μου είπε! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Είναι 2 φίλοι και έχουν πάει μια βόλτα στο δάσος... Εκεί που περπατούν, πάνε να περάσουν πάνω από ένα θάμνο ενώ κρυβόταν ένα φίδι εκεί. Χωρίς να το πάρουν χαμπάρι, περνάνε από πάνω και κάνει ένα σάλτο το φίδι και δαγκώνει τον έναν στο "πουλί" του... ΑΜΑΝ! λέει ο ένας! Πάρε τηλ ένα γιατρό γρήγορα! Με δάγκωσε το φίδι στο τέτοιο μου! Παίρνει τηλ που λέτε ο άλλος έντρομος και λέει: - Γιατρέ έτσι και έτσι - Λοιπόν, πιάσε το τέτοιο του, κάνε μια χαρακιά με ένα μαχαίρι, θα ρουφάς και θα φτύνεις...θα ρουφάς και θα φτύνεις! Τελειώνει που λέτε το τηλέφωνο και ο άλλος τρομαγμένος τον ρωτά: - Τι έγινε ρε τι σου είπε ο γιατρός;; - Δεν γίνεται τίποτα, θα πεθάνεις μου είπε! Εξαιρετικο. Εγω το ακουσα στα ποντιακα. Η συνταξη και η γραφη δικη μου. Ο Κωστικαν και ο Γιωρικαν εξεβαν εις στο δασος να περπατουν. Εκει που πηγαιναν λεει ο Γιωρικας. Κωστικα στα ενα λεπτο να φταω την αναγκην μου νε. Στεκεται ο Κωστικας αλλα εκει που εκατουρνε ο Γιωρικας οπις απο τους θαμνους πετιεται ενα οφιδ και εντωκεν την καηπανα τ' Κωστικα Κωστικα πεταγεται αυτος ενα φιδ' εντωκεν με στην καηπανα μ' Ντο να φταω; Στα, α παιρνω το γιατρο τηλεφωνο και α ρωτο ατον Γιατρε το και το εξηβαμεν εις το δασος κτλ κτλ κτλ Κωστικα το μονο που εμπορεις να φτας ειναι να ρουφηξεις το δηλητηριο Παρε ενα μαχαιρι χαραξτο και ρουφα και φτυνε το δηλητηριο για να σωθει. Κλεινει το τηλεφωο αυτος και ρωταει εντρομος ο αλλος: -Κωστικα ντο ειπε σε ο γιατρος; Ντο να φταμε; -Τιδεν κι γινεται Γιωρικα -Και ντο θα απογινω; -Θα αποθανεις!!!!! Οποιος ξερει να γραφει ποντιακα και με κοροιδεψει να του καει το Video ή το dvd ή το Blue Ray ή τελος παντων οτι εχει!!!!!!! 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Κατάλαβες; Με είπε και αλλήθωρο η γελοία! -Και εσύ τι έκανες; -Καταρχάς δε μιλάω σε σένα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 -Καθάριζα το σπίτι χτες και βρήκα ένα 10ευρω. -Έλα ρε φίλε, που; -Στο πορτοφόλι της μάνας μου!!! Μην κάνει το σταυρό της μια γριά, αμέσως να την ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες. Το γνωστό σταροcopy... -Το στομάχι μου είναι χάλια. - Γιατί η υπόλοιπη είσαι καλύτερη;;; -Μάνα θα φέρω κοπέλα το βράδυ. -Καλα΄, μην την φουσκώνεις και την ξεφουσκώνεις όμως όλο το βράδυ, θέλουμε και να κοιμηθούμε... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 -Συγνωμη που διακοπτω την συζητηση, αλλα να προσθεσω κατι; -Ναι πες. -18+6 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) -Μπαμπά εσύ ήθελες αγόρι ή κορίτσι; -Βασικά εγώ ήθελα απλά να περάσω καλά! Κλαίω!!! :rotfl: Τροποποιήθηκε Μάιος 23 , 2013 από τον Optimus Prime 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 *-Γεια σας. Πυροσβεστική εκεί; -Ναι, τί πάθατε; -Με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες. *Ήρθε το χαράτσι στην ανιψιά μου για το σπίτι της Barbie... *-Συγχαρητήρια! Μολις γεννήσατε ενα υγιέστατο αγοράκι! Πως θα το ονομάσετε? -Νίκο -Αα, ειναι πιασμενο! Δοκιμαστε το Νικο_20 ή Νικος2013@ *Όποιος λέει οτι ο αέρας ειναι δωρεάν, δεν εχει αγοράσει πατατάκια... *Φτιάχνει ο θεός τον άντρα... Τέλειος ! Φτιάχνει την γυναίκα... Την κοιτάει... Την ξανακοιτάει... Δεν πειράζει θα βαφεται! 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 *Ήρθε το χαράτσι στην ανιψιά μου για το σπίτι της Barbie... η γιαγιά μου εφαγε πρόστιμο γτ δεν δήλωσε το τσίγκινο κοτέτσι τον μισογκρεμισμενο φούρνο αυτό είναι ανέκδοτο *Όποιος λέει οτι ο αέρας ειναι δωρεάν, δεν εχει αγοράσει πατατάκια... σωστος *Φτιάχνει ο θεός τον άντρα... Τέλειος ! Φτιάχνει την γυναίκα... Την κοιτάει... Την ξανακοιτάει... Δεν πειράζει θα βαφεται! θεϊκό έχω κλα... πραφ (σορρυ) απο τα γέλια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 -Το στομάχι μου είναι χάλια. - Γιατί η υπόλοιπη είσαι καλύτερη;;; ωωωωΩωωΩΩωωΩω ατάκα φονικηηή! :lol: θα χρησιμοποιηθεί στην πρώτη ευκαιρία! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 μου χαλεσε το μιξερακι του καφε... τον εφτιαξα με τον δονητη..... ο καφες γαμησε!!!!! 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 μου χαλεσε το μιξερακι του καφε... τον εφτιαξα με τον δονητη..... ο καφες γαμησε!!!!! το ανεκδοτο είναι ότι έχεις δονητη 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι ο Σρέντινγκερ και ο Χάιζενμπεργκ στο αυτοκίνητο και ταξιδεύουν. Σε κάποια φάση τους εντοπίζει ένας μπάτσος επειδή τρέχουν και τους κάνει νόημα να σταματήσουν. Τους πλησιάζει κ ρωτά.. "Ξέρετε με πόσο πηγαίνατε;" "Οχι," απαντά ο Χάιζενμπεργκ, "αλλά μπορώ να σας πω που ακριβώς είμαστε." Ο μπάτσος, παραξενεμένος από αυτή την απάντηση, αρχίζει να υποπτεύεται πως οι τύποι παίρνουν ναρκωτικά. "Ανοίξτε το πορτ-μπαγκάζ, παρακαλώ," τους λέει. Πηγαίνει από πίσω, το ανοίγει, βλέπει τι έχει μέσα και τους λέει: "Το ξέρετε πως έχετε μια ψόφια γάτα εδώ πίσω;" "ΤΩΡΑ το ξέρουμε," απαντά ο Σρέντινγκερ το ανέκδοτο γ@μησε! :D ---- Μόλις έφαγα 5 ακτινίδια, μισό πεπόνι, καμιά 15ριά φράουλες με ζάχαρη και ένα μήλο. Ξέρω. Χεστήκατε. Σε λίγο κι εγώ... Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2013 από τον Apisteftos 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 -Άσε ξεκίνησα δίαιτα... με ένα φρούτο είμαι από το πρωί. -Τι φρούτο; -Ένα καρπούζι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 το ανεκδοτο είναι ότι έχεις δονητη γιατί εσύ δεν έχεις; :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 γιατί εσύ δεν έχεις; :lol: Νταξ, ξέρουμε ο δικός σου δεν δουλεύει είναι ΚΤΜ... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2013 Χαχαχα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες