Jump to content
nikoolas

Είμαι 14 χρονών.

Recommended Posts

Γειά σας ειμαι 14 χρονον.Εχω τρελα με τις μηχανες.Πριν μια βδομαδα αγορασα ενα μινι μοτο 49 κυβικα με κορδονιερα.Παιδια δεν παλεβετε.Ειναι πολυ ωραιο αλλα μου εχει βγαλει την ψυχη αυτη η κορδονιερα.Τιν προτη φορα μου κοπηκε το σκοινη,παω να το φτιαξω 10 ευρω μ λεει.Τελος παντων την δευτερη φορα μου εσπασε ολο το συστημα τις κορδονιερας με ενα απλο τραβηγμα.... πηγα να το φτιάξω 40 ευρο...Τελος παντων τελικα μεσα σε μια βδομαδα εκανα 2 βολτες και μετα το δωσα πισω και πιρα τα μισα λευτα.Τορα σκεφτομαι να παρω ενα μινι μοτο 90 κιβικα με στροφαλομπιελα και κιλινδροπιστονα απο glx 90αρι και μοτοσπορ εξατμισι και ετσι.Πολυ οραιο με ταχυτητες συμπλεκτη κανονικα.Ο τυπος το δινει 350 ευρω αλλα το προβλημα ειναι οτι θα ψηλωσω.Και μετα θα πανε τσαμπα τα λευτα.Πειτε μ γινετε σε κανα χρονο να βαλω μεγαλυτερα λαστιχα πχ παπιου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποδηλατάκι και είσαι άρχοντας!

Κάνεις γυμναστική, δεν καις βενζίνη και κρατιέσαι σε φόρμα! Άσε που είσαι και στην ανάπτυξη.

Τί να μπλέξεις τώρα με βενζινοκίνητα μπρίκια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποδηλατάκι και είσαι άρχοντας!

Κάνεις γυμναστική, δεν καις βενζίνη και κρατιέσαι σε φόρμα! Άσε που είσαι και στην ανάπτυξη.

Τί να μπλέξεις τώρα με βενζινοκίνητα μπρίκια?

Φίλε μου το ξερω απλα μου αρεσουν πολυ... το εχω βαρεθει αυτο το ποδηλατο 10 χρονια τωρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη σκας, ο αδεφός μου το είχε μέχρι τα 19 και έχει ακόμα κάτι πόδια ΝΑ.

Πού να δεις τί μπάλα παίζει. Όλοι οι φίλοι του που άρχισαν τις γκαζιές από νωρίς είναι είτε καλαμάκια είτε με το τσιγάρο στο χέρι. Ανεβαίνουν σκάλες και στεγνώνει ο λαιμός τους από το λαχάνιασμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γειά σας ειμαι 14 χρονον.Εχω τρελα με τις μηχανες.

υπομονη 2 χρονια.

Καλως ηρθες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη σκας, ο αδεφός μου το είχε μέχρι τα 19 και έχει ακόμα κάτι πόδια ΝΑ.

Πού να δεις τί μπάλα παίζει. Όλοι οι φίλοι του που άρχισαν τις γκαζιές από νωρίς είναι είτε καλαμάκια είτε με το τσιγάρο στο χέρι. Ανεβαίνουν σκάλες και στεγνώνει ο λαιμός τους από το λαχάνιασμα.

οχι ειμαι σε καλη κατασταση αθλουμε καθημερινα παω κικ μποξ παιζω μπαλα απλα το θελω ετσι να βγαινω 3-4 φορες την εβδομαδα να το ευχαριστηθω λιγο...

υπομονη 2 χρονια.

Καλως ηρθες !

φιλε το μηχανακι αυτο δεν χρειαζεται διπλωμα ουτε αδεια... Σε ευχαριστω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι ειμαι σε καλη κατασταση αθλουμε καθημερινα παω κικ μποξ παιζω μπαλα απλα το θελω ετσι να βγαινω 3-4 φορες την εβδομαδα να το ευχαριστηθω λιγο...

φιλε το μηχανακι αυτο δεν χρειαζεται διπλωμα ουτε αδεια... Σε ευχαριστω !

To 90άρι μια χαρά θα χρειάζεται.

Τα 50άρια θέλουν άδεια από τροχαία και να είσαι 16 και άνω.

Πάρε ό,τι γουστάρεις αλλά μην το βγάζεις στον δρόμο, εκτίθεσαι σε τεράστιο κίνδυνο και εσύ και η οικογένεια σου.

Να'σαι καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To 90άρι μια χαρά θα χρειάζεται.

Τα 50άρια θέλουν άδεια από τροχαία και να είσαι 16 και άνω.

Πάρε ό,τι γουστάρεις αλλά μην το βγάζεις στον δρόμο, εκτίθεσαι σε τεράστιο κίνδυνο και εσύ και η οικογένεια σου.

Να'σαι καλά.

Σε ευχαριστω για το σεβασμο σου φιλε μου αλλα δεν ειναι παπι :blush2: ειναι και αυτο μινι μοτο ¨!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστω για το σεβασμο σου φιλε μου αλλα δεν ειναι παπι :blush2: ειναι και αυτο μινι μοτο ¨!

Παρακαλώ.

Έχω την εντύπωση πως οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα κινείται σε δημόσιο δρόμο πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις όμως. Για παράδειγμα φώτα, φλας, πινακίδα κλπ.

Άρα πάλι παράνομος βγαίνεις. Δεν θέλει δίπλωμα επειδή δεν είναι για να κυκλοφορεί στον δρόμο. Αντιστοίχως, ούτε τα "καθαρά" motocross / enduro "θέλουν" δίπλωμα, αλλά δεν βγαίνουν στον δρόμο.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τι ισχύει για τα mini moto, άρα περιμένω τους νομικούς του φόρουμ να δώσουν μια εμπεριστατωμένη απάντηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρακαλώ.

Έχω την εντύπωση πως οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα κινείται σε δημόσιο δρόμο πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις όμως. Για παράδειγμα φώτα, φλας, πινακίδα κλπ.

Άρα πάλι παράνομος βγαίνεις. Δεν θέλει δίπλωμα επειδή δεν είναι για να κυκλοφορεί στον δρόμο. Αντιστοίχως, ούτε τα "καθαρά" motocross / enduro "θέλουν" δίπλωμα, αλλά δεν βγαίνουν στον δρόμο.

Δεν γνωρίζω ακριβώς τι ισχύει για τα mini moto, άρα περιμένω τους νομικούς του φόρουμ να δώσουν μια εμπεριστατωμένη απάντηση.

οπως τα λες αλλα αυτο ειναι μινι μοταρντ δηλαδη cross δρομου... Απλα και παλι δεν βγαινω σε πολη ειμαι σε μια περειοχη με ελαχιστα σπιτια και δρομους οπου δεν περνανε αυτοκινητα. επισεις διαθετει φωτα Τροποποιήθηκε από τον nikoolas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι τετοιο ας πουμε?

http://www.christinsport.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3853&category_id=284&option=com_virtuemart&Itemid=1

Το EMW 250w είναι ένα δίτροχο ηλεκτρικό μοτοποδήλατο με νέο βελτιωμένο ηλεκτροκινητήρα 250w (4πλάσια απόδοση ισχύος ίση με αυτή των 1000w), μπαγκαζιέρα, καλάθι, συναγερμό και ανήκει σε αυτά που μας δίνουν την δυνατότητα να αφαιρέσουμε την μπαταρία και να την φορτίσουμε στο σπίτι. Το ασύγκριτα οικονομικό αυτό μοντέλο έχει και ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων. Σύμφωνα με την νομοθεσία, όχημα που διαθέτει κινητήρα έως 250w, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το οδηγήσουμε με δίπλωμα οδήγησης και να εκδώσουμε πινακίδες – άδεια κυκλοφορίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι τετοιο ας πουμε?

http://www.christins...uemart&Itemid=1

Το EMW 250w είναι ένα δίτροχο ηλεκτρικό μοτοποδήλατο με νέο βελτιωμένο ηλεκτροκινητήρα 250w (4πλάσια απόδοση ισχύος ίση με αυτή των 1000w), μπαγκαζιέρα, καλάθι, συναγερμό και ανήκει σε αυτά που μας δίνουν την δυνατότητα να αφαιρέσουμε την μπαταρία και να την φορτίσουμε στο σπίτι. Το ασύγκριτα οικονομικό αυτό μοντέλο έχει και ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων. Σύμφωνα με την νομοθεσία, όχημα που διαθέτει κινητήρα έως 250w, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το οδηγήσουμε με δίπλωμα οδήγησης και να εκδώσουμε πινακίδες – άδεια κυκλοφορίας.

καμια σχεση φιλε μου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,

Τα mini moto απαγορεύονται για χρήση on-road ακόμα και δίπλωμα να έχεις.Δέν βγάζουν άδειες κυκλοφορίας και προορίζονται καθαρά για πίστες και διακοσμητικά! Στα λέω επειδή τα έχω ψάξει πολύ καλά και έχω ρωτήσει και στο Υπουργείο!

Θα σου έλεγα να πάρεις ένα χωμάτινο και να βγάλεις εκεί στο χώμα όλο αυτό που έχεις μέσα σου!

Μη βγείς στο δρόμο! Κάθε φορά θα παίζεις κορώνα γράμματα να μην καταστραφείς εσύ και η οικογένειά σου! Εσύ , τουλάχιστον , πίστεψε με!

Γνωστός δεν με πίστεψε με την πρόφαση ότι είναι στο χωριό και όχι στην πόλη και γνωρίζονται όλοι εκεί και δεν πειράζει κανείς κανέναν!! Μετά απο 3 εβδομάδες όμως βρέθηκε ο "στραβός και ανάποδος που κακό ψόφο να έχει" <<μπάτσος>> που δεν τον άφησε και τον μάζεψε!

Σου λέω συνοπτικά τι έγινε όπως μου τα είπανε ! Μικρός στο τμήμα,γονείς αυτόφορο,δικαστήριο,ποινή φυλάκισης και στους 2 γονείς για πολλάπλές κατηγορίες, μία απο αυτές η αμέλεια του ανήλικου παιδιού τους,ο μικρός να του λένε ότι κινδυνεύει να δικαστεί και αυτός ως ανήλικος και να τρελένεται, γονείς να πουλάνε σπίτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και επειδή δεν έφταναν πούλησαν και την βουλιαγμένη μικροεταιρεία που είχαν,ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ σε τιμή με 5 μόνο ψηφία για να εξαγοράσουν τις ποινές γιατί λόγω κρίσης δεν είχαν τίποτα!...Γλιτώνουν απο το νόμο και είναι ΑΣΤΕΓΟΙ, ΜΕ 738 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...!

Η συνέχεια βρίσκει τον πατέρα να φεύγει μούτσος για ενα κομμάτι ψωμί και η μάνα να ζητιανεύει με το παιδί εδώ και εκεί! Το βράδυ ύπνος σε ένα υπόγειο που τους παραχώρησαν κάτι γνωστοί!

Μοιάζει με τραγική ταινία,αλλα δυστυχώς είναι πραγματικότητα!

Οικογένεια με σχετικά άνετη ζωή, βρέθηκε σε χρόνο ΝΤΕ-ΤΕ στο πεζοδρόμιο για μια επιπολαιότητα της εφηβείας του γιού τους! Φταίνε και οι ίδιοι βέβαια αλλά...

Γι'αυτό σου λέω άσε να περάσει λίγος καιρός ακόμα! Είμαι 19 και απο τα 13 έπριζα τους πάντες και δεν μου έπαιρναν τίποτα! Έφτασα 18 για να πάρω και 2 μήνες τώρα που οδηγάω με έχουν σταματήσει 8 φορές το διανοήσε;

Εγώ την πάλεψα με ηλεκτρικό ποδηλατάκι μέχρι τότε! Δεν λέω πολύ ξενέρα να έχεις τελική 30-40 και να βλέπεις τους κάγγουρες να ανεβάζουν τα γκομενάκια ενώ εσύ ούτε τον κώλ0 σου καλά-καλά αλλά γλίτωσα πολλούς γύψους και σπασμένα κεφάλια, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ την ακαιρεότητα της οικογένειάς μου!

Και μήν νομίζεις ότι δεν τους σταματάνε! Απλά είναι τυχεροί και πέφτουν σε πολύ καλούς! Κανείς δεν σου εγγυάται την ίδια τύχη!

Εντελώς φιλικά και συμβουλευτικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,

Τα mini moto απαγορεύονται για χρήση on-road ακόμα και δίπλωμα να έχεις.Δέν βγάζουν άδειες κυκλοφορίας και προορίζονται καθαρά για πίστες και διακοσμητικά! Στα λέω επειδή τα έχω ψάξει πολύ καλά και έχω ρωτήσει και στο Υπουργείο!

Θα σου έλεγα να πάρεις ένα χωμάτινο και να βγάλεις εκεί στο χώμα όλο αυτό που έχεις μέσα σου!

Μη βγείς στο δρόμο! Κάθε φορά θα παίζεις κορώνα γράμματα να μην καταστραφείς εσύ και η οικογένειά σου! Εσύ , τουλάχιστον , πίστεψε με!

Γνωστός δεν με πίστεψε με την πρόφαση ότι είναι στο χωριό και όχι στην πόλη και γνωρίζονται όλοι εκεί και δεν πειράζει κανείς κανέναν!! Μετά απο 3 εβδομάδες όμως βρέθηκε ο "στραβός και ανάποδος που κακό ψόφο να έχει" <<μπάτσος>> που δεν τον άφησε και τον μάζεψε!

Σου λέω συνοπτικά τι έγινε όπως μου τα είπανε ! Μικρός στο τμήμα,γονείς αυτόφορο,δικαστήριο,ποινή φυλάκισης και στους 2 γονείς για πολλάπλές κατηγορίες, μία απο αυτές η αμέλεια του ανήλικου παιδιού τους,ο μικρός να του λένε ότι κινδυνεύει να δικαστεί και αυτός ως ανήλικος και να τρελένεται, γονείς να πουλάνε σπίτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και επειδή δεν έφταναν πούλησαν και την βουλιαγμένη μικροεταιρεία που είχαν,ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ σε τιμή με 5 μόνο ψηφία για να εξαγοράσουν τις ποινές γιατί λόγω κρίσης δεν είχαν τίποτα!...Γλιτώνουν απο το νόμο και είναι ΑΣΤΕΓΟΙ, ΜΕ 738 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...!

Η συνέχεια βρίσκει τον πατέρα να φεύγει μούτσος για ενα κομμάτι ψωμί και η μάνα να ζητιανεύει με το παιδί εδώ και εκεί! Το βράδυ ύπνος σε ένα υπόγειο που τους παραχώρησαν κάτι γνωστοί!

Οικογένεια με σχετικά άνετη ζωή, βρέθηκε σε χρόνο ΝΤΕ-ΤΕ στο πεζοδρόμιο για μια επιπολαιότητα της εφηβείας του γιού τους! Φταίνε και οι ίδιοι βέβαια αλλά...

Γι'αυτό σου λέω άσε να περάσει λίγος καιρός ακόμα! Είμαι 19 και απο τα 13 έπριζα τους πάντες και δεν μου έπαιρναν τίποτα! Έφτασα 18 για να πάρω και 2 μήνες τώρα που οδηγάω με έχουν σταματήσει 8 φορές το διανοήσε;

Εγώ την πάλεψα με ηλεκτρικό ποδηλατάκι μέχρι τότε! Δεν λέω πολύ ξενέρα να έχεις τελική 30-40 και να βλέπεις τους κάγγουρες να ανεβάζουν τα γκομενάκια ενώ εσύ ούτε τον κώλ0 σου καλά-καλά αλλά γλίτωσα πολλούς γύψους και σπασμένα κεφάλια, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ την ακαιρεότητα της οικογένειάς μου!

Και μήν νομίζεις ότι δεν τους σταματάνε! Απλά είναι τυχεροί και πέφτουν σε πολύ καλούς! Κανείς δεν σου εγγυάται την ίδια τύχη!

Σε σέβομαι και σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου.Τελικα θα το αγοράσω θα του βαλω λαστιχακια cross και μονο στο χωμα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα,

αδερφε μηπως τα παραλες?

Μηπως αυτα εγιναν επειδη ο πιτσιρικας προκαλεσε ατυχημα?

Μου φαινονται πολυ τραγικα ολα αυτα.

Δεν ξερω τι παιζει βαση νομου,αλλα εμενα οταν ημουν αδιπλωτος(χωρις διπλωμα εννοω) μηνυση ετρωγα.

Στο θεμα μας τωρα..Θα σου μιλησω σαν παιδι που ειμαι (20 χρονων).Οδηγουσα χωρις διπλωμα κοντα στα 3 χρονια..Επαθα μικροατυχηματα,ειχα πεσει και εφτασα πολλες φορες στο σημειο να αφησω το μηχανακι και να παω με τα ποδια.φοβος βλεπεις για το προστιμο.Σταθηκα τυχερος γιατι τα μικροατυχηματα ηταν οντως πολυ μικρα,φυσικα και πληρωνα απο την τσεπη καθως δεν ειχα διπλωμα αρα ουτε ασφαλεια,αλλα το ανχος μονο και μονο σου παιρνει ολη την χαρα.ΣΤο μινι μοτο που λες εσυ.Ειχα σκουτερ βενζινοκινητα.4 κιολας παρακαλω..ΑΛΛΑ.δεν τα χρησιμοποιουσα σε δημοσιο δρομο.Με πατερα τρελο με πατεντες και φτιαξιμο παντως τυπου,τα αγορασε,και εκανα βολτες σε κατι δρομους μεσα σε χωραφια με την εποπτεια του πατερα φυσικα(αν και πιο πολυ αυτα τα σκουτερακια φτιαχνοντουσαν και πατενταρονταν απο οτι κυκλοφορουσαν).Μην διανοησε οτι επειδη ειναι μινι μοτο δεν θα εχεις προβλημα..Αμα προκαλεσεις ατυχημα την εχεις βαψει.Η αστυνομια μπορει να μην σε σταματαει αλλα αμα γινει το αυτχημα θα εχεις ιδιες κυρωσεις με το αν οδηγουσες 1000 κ.ε. μοτοσυκλετα.Ο δικαστης δεν θα μπει καν στον κοπο να σκεφτει τα κυβικα απο το μινι μοτο.2κυκλο θεωρειτε για χρηση σε ιδιωτικο χωρο ή διακοσμητικο.

Στα λεω φιλικα και ας μην σε ξερω.

Ειναι αμαρτια στις μερες που ζουμε να φορτωνουμε τους δικους μας με πιο πολλα προβληματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....οτι ειναι πανω απο 48 κυβ. εκ. βγαζει άδεια κυκλοφορίας.

Υποχρεωτικά.

Ειτε ειναι μινι-μοτό, ειτε βαπόρι, ειτε αεροπλάνο.

Αν βγεις στο δρόμο - που ΘΑ βγεις (και μετα θα ποσταρεις στα Δυσαρεστα) - , να εχεις υπόψην σου το παραπανω πόστ του evo9.

Και να θυμασαι οτι τα διαβασες στο ΜΒ.

Aυτά.

Και καλή τυχη.

Γιατι μονο αυτό χρειάζεσαι.

Τα υπόλοιπα ερχονται μόνα τους.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αδερφε μηπως τα παραλες?

Μηπως αυτα εγιναν επειδη ο πιτσιρικας προκαλεσε ατυχημα?

Μου φαινονται πολυ τραγικα ολα αυτα.

Δεν ξερω τι παιζει βαση νομου,αλλα εμενα οταν ημουν αδιπλωτος(χωρις διπλωμα εννοω) μηνυση ετρωγα.

Στο θεμα μας τωρα..Θα σου μιλησω σαν παιδι που ειμαι (20 χρονων).Οδηγουσα χωρις διπλωμα κοντα στα 3 χρονια..Επαθα μικροατυχηματα,ειχα πεσει και εφτασα πολλες φορες στο σημειο να αφησω το μηχανακι και να παω με τα ποδια.φοβος βλεπεις για το προστιμο.Σταθηκα τυχερος γιατι τα μικροατυχηματα ηταν οντως πολυ μικρα,φυσικα και πληρωνα απο την τσεπη καθως δεν ειχα διπλωμα αρα ουτε ασφαλεια,αλλα το ανχος μονο και μονο σου παιρνει ολη την χαρα.ΣΤο μινι μοτο που λες εσυ.Ειχα σκουτερ βενζινοκινητα.4 κιολας παρακαλω..ΑΛΛΑ.δεν τα χρησιμοποιουσα σε δημοσιο δρομο.Με πατερα τρελο με πατεντες και φτιαξιμο παντως τυπου,τα αγορασε,και εκανα βολτες σε κατι δρομους μεσα σε χωραφια με την εποπτεια του πατερα φυσικα(αν και πιο πολυ αυτα τα σκουτερακια φτιαχνοντουσαν και πατενταρονταν απο οτι κυκλοφορουσαν).Μην διανοησε οτι επειδη ειναι μινι μοτο δεν θα εχεις προβλημα..Αμα προκαλεσεις ατυχημα την εχεις βαψει.Η αστυνομια μπορει να μην σε σταματαει αλλα αμα γινει το αυτχημα θα εχεις ιδιες κυρωσεις με το αν οδηγουσες 1000 κ.ε. μοτοσυκλετα.Ο δικαστης δεν θα μπει καν στον κοπο να σκεφτει τα κυβικα απο το μινι μοτο.2κυκλο θεωρειτε για χρηση σε ιδιωτικο χωρο ή διακοσμητικο.

Στα λεω φιλικα και ας μην σε ξερω.

Ειναι αμαρτια στις μερες που ζουμε να φορτωνουμε τους δικους μας με πιο πολλα προβληματα.

Φιλε μου και γω αυτο λεω.Εγω εχω ενα μινι μοτο 50 κιβικα ξερεις με κορδονιερα βγαινω στο δρομο με το κρανακι μου με βλεπουν δεν μου λενε τιποτα.Τελος παντων εγω δεν θελω να παρω μηχανη θελω ενα μινι μοτο με μεγαλυτερα κιβικα και ροταω αν γινετε να του βαλω λαστιχα παπιου μολις ψηλοσο λιγο.Γινεται΄?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για να του βαλεις λασιχα παπιου πρεπει να βαλεις και ζαντες παπιου και μαλλον και αλλα φρενα απο παπι αλλα λογικα ι ζαντες και τα λαστιχα του παπιου που ειναι μεγαλητερα απο του μινι μοτο μεε τις μικρες αναρτισεις δεν χωρανε οπωτε θες και αναρτισεις οποτε πιας το αυγο και κουρευτω !

οποτε παρε παπι η αλλιος ασε τις μετατροπες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα.. ειμαι στην ηλικία σου και έπερνα το ιννοβα του πατέρα μ όλη μέρα το πρόσεχα, το έπλενα λάδια,βεζίνες δικά μ .

έκαιγε λάδια το σκασμένο πιό πολύ απο δίχρονο μαζεψα 150ε εκανα ρεκτίφιε κ πηγα καμια βολτα για να το στρωσω κ εκεινη την ημερα μ καιγετε η πισω λαμπα απο το κολοφαναρο κ δν ειχα φωτα τν ιδια μερα με σταματησαν οι μπατσοι γτ ουτε εγω ειχα πισω φως ουτε ο φιλος μ. ειχα ξεχασει τν αδεια στο συνεργειο που ο μαστορας τν εβγαλε. .ο μπατσος ο ιδιος μας ειχε σταματηση για ελενχο αλλα μας αφησε..ΠΡΟΣΤΙΜΟ 250Ε γ ασφαλεια (δν ειχα) και τωρα το ιννοβα το περνω κανα τετραγωνο στο σπιτι μ κ αυτο με τα ζορια... μν παρεις τιποτα καλυτερα ....κρατησου 2 χρονακια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δν ειναι να παιζουμε με αυτα τα πραγματα...οδηγηση χωρις διπλωματα κ απο πολυ μικρη ηλικια μπορει να κλεισουν σπιτια οπως ειπε κ το παλικαρι πιο πανω..ειναι η καυλα που ολοι ειχαμε μαζι κ εμου...καποιες φορες ομως οφειλει η λογικη να κυριαρχει του ενθουσιασμου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι περίμενε 2 χρόνια ακόμα κ εάν σ επιτρέψουν οι γονείς βαλε το διπλώματακι σου να κυκλοφορείς νόμιμα στ δρόμο με κανονικό παπί κράνος κτλ όπως πρέπει κ όχι ότι να ναι με τ μίνι μπαϊκ προσωπικα τα θεωρώ καραγκιοζιλίκια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχαχαχαχαχα φακιν τρολλερς

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ειναι καυλααααααααααααα :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα