tonionio 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να διαβάσω τις γνώμες σας για αυτές τις δύο μηχανές , Αρχικά ποιά σας αρέσει περισσότερο και ποιά έχει τις καλύτερες επιδόσεις? Ποιά είναι καλύτερη μηχανή overall για καθημερινή χρήση ταξίδια βόλτες και άλλα ? Εν τέλη ποιά απο τις δύο θα παίρνατε και για ποιους λόγους χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν την διαφορά τιμής. Περιμένω γνώμες παίδες :):) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barber@ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Εννοειτε το ducati....χωρις 2η σκεψει.... κ καταρχην ειναι πανεμορφο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Και τα δυο ειναι πολυ καλα μηχανακια, αλλα εν τελη οπως λες ειναι περισσοτερο Honda vs Ducati...Για τι χρηση τα θελεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 φιλε μου μην κοιτας αυτα τα χρεπια !!! τωρα που εχει κ φιλτρο αερα με 59,50 % εισαγωγη τοτε ειναι μονοδρομος το NC 700. Οι κατοχοι αλλωστε λενε οτι τα κανει ολα με 4 λιτρα καταναλωση κ συμφερει !!!! περα απ το τρολαρισμα το ντουκ ειναι ερωτας κ πανακριβο το ατιμο, το VFR τωρα μονο απο τα προηγοθμενα μοντελα βαραμε προσοχες, τωρα το νεο 1200 τι να πω κατι κακο δεν εχει ακοθστει απλα ειναι καινουργιο κ μονο με κατοχους θα εχεις σιγουρες πληροφοριες !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δηλαδή έχεις 20000 χιλιάρικα μίνιμουμ για καινούριο ή 15000 για μεταχειρισμένο? Αν τα έχεις, εγώ προτείνω ducati για πιο all round Καταστάσεις μιας και είναι πιο όρθιο, έχει και πρόγραμμα για μα χρησιμοποιήσεις λιγότερο ποσοστό από την ιπποδύναμή του. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonionio 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Περισσότερο ψάχνω να δω τι πιστεύει γενικότερα ο κόσμος για τις δύο αυτές μηχανές παρά το ποία θα πάρω εγώ. Το βασικο ερώτημα μου είναι πια θα επέλεγες εσύ, και ο κάθε εσύ, για all-arounder μηχανή με κύριο γνώμονα την ομορφία και τις επιδόσεις και την αίσθηση που σου δίνει γενικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Περισσότερο ψάχνω να δω τι πιστεύει γενικότερα ο κόσμος για τις δύο αυτές μηχανές παρά το ποία θα πάρω εγώ. Το βασικο ερώτημα μου είναι πια θα επέλεγες εσύ, και ο κάθε εσύ, για all-arounder μηχανή με κύριο γνώμονα την ομορφία και τις επιδόσεις και την αίσθηση που σου δίνει γενικά. ε τοτε φιλε μονο ντουκατι !!! δν υπαρχει ανταγωνισμος !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση στα θέματα. Υπάρχουν πολλές σελίδες γραμμένες για τα δύο αυτά μηχανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 .... πιστευω συγκρινεις ανόμοια πραγματα φιλε μου!...το καθενα ειναι ο αφρος στη κατηγορια του! απο κει και περα προσωπικα ...αν ειχα τα φραγκα Multi δαγκωτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Περισσότερο ψάχνω να δω τι πιστεύει γενικότερα ο κόσμος για τις δύο αυτές μηχανές παρά το ποία θα πάρω εγώ. Το βασικο ερώτημα μου είναι πια θα επέλεγες εσύ, και ο κάθε εσύ, για all-arounder μηχανή με κύριο γνώμονα την ομορφία και τις επιδόσεις και την αίσθηση που σου δίνει γενικά. Δεν τα εχω οδηγησει ακομα, οποτε αυτο θα εκανα πρωτα...αλλα για ον οφφ θα πηγαινα στο world crosser, ενω sport touring z1000x, fjr, k1300s με το τελευταιο να ειναι μαλλον η επιλογη μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Ποιο οτι ναναι θεμα πεθαινεις... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonionio 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 .... πιστευω συγκρινεις ανόμοια πραγματα φιλε μου!...το καθενα ειναι ο αφρος στη κατηγορια του! απο κει και περα προσωπικα ...αν ειχα τα φραγκα Multi δαγκωτο! Δεν έχεις άδικο αλλά δεν είναι και τόσο ανόμοια πράγματα μιας και τα 2 παρουσιάζονται σαν χιλιομετροφάγοι απο τις εταιρίες που τα φτιάχνουν. Οπότε ξαναλέω οτι με ενδιαφέρει περισσότερο τι θα επιλέγατε απο άποψη επιδόσεων και ομορφίας.. Ποιο οτι ναναι θεμα πεθαινεις... Ε αφου είναι ό,τι να ναι δεν χρειάζεται να απαντάς φίλε μου με ένα εξίσου ανούσιο ποστ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Ποιο οτι ναναι θεμα πεθαινεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonionio 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Δεν τα εχω οδηγησει ακομα, οποτε αυτο θα εκανα πρωτα...αλλα για ον οφφ θα πηγαινα στο world crosser, ενω sport touring z1000x, fjr, k1300s με το τελευταιο να ειναι μαλλον η επιλογη μου.. Aνάμεσα σε αυτά τα 2 που λέω εγώ ποιό θα έπαιρνες? Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας ως τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Αν ψάχνεσαι ακόμη για το ποιά θα είναι η πρώτη σου μηχανή, καμιά από τις δύο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Αν ψάχνεσαι ακόμη για το ποιά θα είναι η πρώτη σου μηχανή, καμιά από τις δύο. +1 Και τα δύο είναι μηχανάκια με ιδιαίτερο χαρακτήρα, για ανθρώπους με κατασταλαγμένα και συγκεκριμένα γούστα και θέλω (και αρκετό μαρούλι, βεβαίως-βεβαίως :lol: ). Δεν υπάρχει κανένα νόημα στη σύγκριση τους, νομίζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Μούλτι ή αλλιώς VFR κανονικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonionio 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 +1 Και τα δύο είναι μηχανάκια με ιδιαίτερο χαρακτήρα, για ανθρώπους με κατασταλαγμένα και συγκεκριμένα γούστα και θέλω (και αρκετό μαρούλι, βεβαίως-βεβαίως :lol: ). Δεν υπάρχει κανένα νόημα στη σύγκριση τους, νομίζω... Δεν ψάχνομαι ακόμα μιας και εν τέλη πήρα ενα Multistrada 620 που το χαίρομαι όσο δεν πάει! Από εκεί και πέρα η ερώτηση μου είναι γενική για να δω αν η γνώμη μου συμφωνεί με την πλειοψηφία (Θα αγόραζα το Multi κάθε φορα) ή είμαι κολλημένος στον εγκέφαλο. (Διαφωνία με φίλο μου για το ποιο είναι καλύτερο πιο όμορφο πιο πιο πιο ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.367 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ποιο οτι ναναι θεμα πεθαινεις... H ίδια η ερώτηση, δείχνει τόση εκτεταμένη άγνοια, που θέλει μια διατριβή να του εξηγήσεις γιατί δεν στέκει... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 duc χωρις δευτερη σκεψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Οτι λεει το dreambike μου.. ειναι πανεμορφο... τα κανει ολα.. ειναι DUCATI.. τι αλλο να θελει κανεις? εχει τυχει να χαζευω ενα multistrada στον δρομο για κανα δεκαλεπτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonionio 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 H ίδια η ερώτηση, δείχνει τόση εκτεταμένη άγνοια, που θέλει μια διατριβή να του εξηγήσεις γιατί δεν στέκει... Mεγάλε αν αναφέρεσαι σε εμένα και κατάλαβα σωστά, από τον τίτλο κατάλαβες την άγνοια μου οπότε ας μην έμπαινες για να γράψεις και εσύ την μ@λ@κια σου... Από κει και πέρα μάθε να διαβάζεις όλα τα ποστ για να αποκτήσεις μια πιο σφαιρική άποψη για τον λόγο που ρωτάω και απάντα στο δια ταύτα, ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ, και τα υπόλοιπα ειδικά γραπτώς που όλοι εμφανίζονται μαμαω και τα ξέρω όλα , λες και εσύ στην ζωη σου πάντα συγκρίνεις πράγματα που "στέκουν" . φιλικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 Mεγάλε αν αναφέρεσαι σε εμένα και κατάλαβα σωστά, από τον τίτλο κατάλαβες την άγνοια μου οπότε ας μην έμπαινες για να γράψεις και εσύ την μ@λ@κια σου... Από κει και πέρα μάθε να διαβάζεις όλα τα ποστ για να αποκτήσεις μια πιο σφαιρική άποψη για τον λόγο που ρωτάω και απάντα στο δια ταύτα, ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ, και τα υπόλοιπα ειδικά γραπτώς που όλοι εμφανίζονται μαμαω και τα ξέρω όλα , λες και εσύ στην ζωη σου πάντα συγκρίνεις πράγματα που "στέκουν" . φιλικά wow dude relax...κανεις ενα θεμα σε ενα σχετικα crowded μοτο forum. Ο τιτλος δεν ειναι πχ "καρτερ για το ταδε μηχανακι" αλλα εχει μεσα εναν καταφανεστατο κραχτη (multi) στον τιτλο του. Αρα θα διαβαστει και απο ατομα που δεν ενδιαφερονται τοσο για τα λεγομενα σου οσο οτι ουτως η αλλος θα διαβαζανε ενα θεμα με την λεξη "multistrada vs X". Μπηκα(με),διαβασα(με),σχηματισα(με) μια αποψη. Τελος. Δεν θελουμε να σου "γαμησουμε" το θεμα, το οποιο οντως δειχνει "εκτεταμενη αγνοια" ή τουλαχιστον ετσι φαινεται απο τα γραφομενα. φιλικα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν ψάχνομαι ακόμα μιας και εν τέλη πήρα ενα Multistrada 620 που το χαίρομαι όσο δεν πάει! Από εκεί και πέρα η ερώτηση μου είναι γενική για να δω αν η γνώμη μου συμφωνεί με την πλειοψηφία (Θα αγόραζα το Multi κάθε φορα) ή είμαι κολλημένος στον εγκέφαλο. (Διαφωνία με φίλο μου για το ποιο είναι καλύτερο πιο όμορφο πιο πιο πιο ...) Σαν φιλική συμβουλή για σένα και το φίλο σου, μην περιμένεις ποτέ από οποιαδήποτε πλειοψηφία να σου πει τι μηχανάκι θα καβαλήσεις. Ακόμα κι αν ανήκεις στη συντριπτική μειοψηφία, αν γουστάρεις multistrada, παίρνεις multistrada, αν o κολλητός σου γουστάρει VFR, παίρνει VFR, αν ο άλλος γουστάρει sachs παίρνει sachs. Αυτά γουστάρετε, με αυτά περνάτε καλά και δεν δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Αφού τα πάρετε λοιπόν, μπορείτε να οργώνετε παρέα τους επαρχιακούς και τις εθνικές, τα βουνά και τα λαγκάδια, και να σταματάτε για καφεδάκι σε κάποιο πέτρινο καφενείο κάποιου μικρού χωριού στα 1500 μέτρα υψόμετρο. Εκεί μπορείτε να τσακώνεστε και να χαβαλεδιάζετε όσο θέλετε για το τι δουλειά έχει το VFR στα βουνά, αν θα σπάσει το multi στον παραδίπλα χωματόδρομο και άλλες υπέροχες συζητήσεις καφενείου, που μόνο σε τέτοια καφενεία έχουν νόημα γιατί γίνονται από τους κατάλληλους ανθρώπους με την κατάλληλη διάθεση... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 από τον adel 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σαν φιλική συμβουλή για σένα και το φίλο σου, μην περιμένεις ποτέ από οποιαδήποτε πλειοψηφία να σου πει τι μηχανάκι θα καβαλήσεις. Ακόμα κι αν ανήκεις στη συντριπτική μειοψηφία, αν γουστάρεις multistrada, παίρνεις multistrada, αν o κολλητός σου γουστάρει VFR, παίρνει VFR, αν ο άλλος γουστάρει sachs παίρνει sachs. Αυτά γουστάρετε, με αυτά περνάτε καλά και δεν δίνετε λογαριασμό σε κανέναν. Αφού τα πάρετε λοιπόν, μπορείτε να οργώνετε παρέα τους επαρχιακούς και τις εθνικές, τα βουνά και τα λαγκάδια, και να σταματάτε για καφεδάκι σε κάποιο πέτρινο καφενείο κάποιου μικρού χωριού στα 1500 μέτρα υψόμετρο. Εκεί μπορείτε να τσακώνεστε και να χαβαλεδιάζετε όσο θέλετε για το τι δουλειά έχει το VFR στα βουνά, αν θα σπάσει το multi στον παραδίπλα χωματόδρομο και άλλες υπέροχες συζητήσεις καφενείου, που μόνο σε τέτοια καφενεία έχουν νόημα γιατί γίνονται από τους κατάλληλους ανθρώπους με την κατάλληλη διάθεση... Όλο εξυπνάδες είσαι Adel... Aμα δεν μπείς σε φορουμ να κράξεις, να συγκρίνεις και να χαρίσεις κοσμητικά επίθετα σε διάφορους τότε τι ? ------------ Πέρα απο τον χαβαλέ, το καλύτερο post μέχρι στιγμής, εύγε τέκνο μου ------------ Προς ορισμένους : Σταματήστε να είστε τόσο ελιτιστές, άξεστοι και geek-ουλες, ούτε βραβείο θα κερδίσετε ούτε και ματζούνι μάγκες - οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς (για να μην πω οι στοιχειώδεις) είναι έννοια άγνωστη σε μερικούς. Δεν κάνουμε διαγωνισμό γνώσεων εδώ μέσα, επίσης, τελευταία φορά που έλεγξα, τα forum (μεταξύ άλλων) είναι για να κάνει κανείς ερωτήσεις - όσο "άσχετες" ή "σχετικές" και αν είναι αυτές... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2012 από τον klem578 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες