st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Το θέμα είναι ότι αν ψάξεις την μάρκα στο internet παίζει να το βρεις σε χαμηλότερη τιμή από ότι το πουλάνε! Εγώ δεν το πήρα, άργησα να πάω!Η φωτογραφία είναι από τον ξάδερφο μου όντας ποδηλάτης, που σηκώθηκε πριν την δουλειά να περάσει να πάρει το αδιάβροχο και συνάντησε αυτήν την ουρά! Εγώ πήγα λίγο αργότερα και δεν βρήκα τίποτα, όπως και στα υπόλοιπα 2-3 κοντινά Lidl που ήταν στο δρόμο μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 ειχα παρει απο μαγαζι με ρουχα εργασιας ενα σετ αδιαβροχα πανω κατω 15ευρω.σκληρα αλλα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Χτες πέρασα από Π.Ράλλυ και είδα ένα αδιάβροχο παντελόνι της Dainese... πολύ τούμπανο. (έτσι έδειχνε τουλάχιστον) Το κακό ήταν ότι κόστιζε 65€. O τύπος εκεί μου είπε πως με αυτό θα ησυχάσω για κάποια χρόνια καθώς είναι πολύ ποιοτικό και θα αντέξει πολύ. Πολλά λεφτά όμως 65€ για αδιάβροχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bitasdalliws 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Το είχα δει και γω αυτό της dainese. Πολύ ωραίο, αλλά και σε αυτό κάποια στιγμή θα ανοίξουν οι ραφές. Φυσικά ήταν και η τιμή που με απέτρεψε να το πάρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Χτες πέρασα από Π.Ράλλυ και είδα ένα αδιάβροχο παντελόνι της Dainese... πολύ τούμπανο. (έτσι έδειχνε τουλάχιστον) Το κακό ήταν ότι κόστιζε 65€. O τύπος εκεί μου είπε πως με αυτό θα ησυχάσω για κάποια χρόνια καθώς είναι πολύ ποιοτικό και θα αντέξει πολύ. Πολλά λεφτά όμως 65€ για αδιάβροχο. Στον έναν χρόνο που το έχω, δεν έχει μπάσει τίποτα. Την Κυριακή που το φόρεσα έριξα και μια ματιά στις σιλικόνες του και είναι άθικτες. Στην Θεσσαλονίκη στο stock έχει καλύτερη τιμή. Αν ψάξεις θα το βρείς σε καλύτερη τιμή και στην Αθήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Λοιπον για το held που προτεινα μετα απο 10 μερες συνεχης-πολυωρης-επιπονης χρησης δεν μας τα λεει καλα! Χθες που εριχθε καρεκλες γινανε τα παπαρια μου μουσκεμα! Οταν ηρθα σπιτι ειδα οτι ειχε ανοιξει η ραφη του εσωτερικου! Τι να κανω? θα παω αυριο στην μοδιστρα να μου βαλει λιγο υφασμα εκει γιατι περιμενουμε κιαλλες βροχες! Οφειλα να ενημερωσω μιας και το προτεινα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Δώρον-άδωρον, το ύφασμα θα νοτίζει και μεταφέρει την υγρασία στην "οικογένεια". Η μόνη λύση είναι ταινία σιλικόνης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Eγώ λέω να κόψω ένα κομμάτι αδιάβροχο ύφασμα από παλιό αδιάβροχο και να το μπλαστρώσω με σιλικόνη από πάνω. Στο σημείο της οικογένειας. Λέτε να πιάσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Δοκιμασμένα όχι............ Κάνε ένα πείραμα με πιστόλι θερμής σιλικόνης. Την απλώνεις από μέσα και πιέζεις να "ποτίσει" μέσα στις ραφές. Φιλμ σιλικόνης δεν μπορείς να βρείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 λιγο περιεργα μας τα λετε,πως θα πιασει η σιλικονη ή η θερμοκολληση στο σχισμενο υφασμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Εγω δεν καταλαβαινω πως περναει το νερο απο το εξωτερικο που ειναι με θερμοκοληση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 λιγο περιεργα μας τα λετε,πως θα πιασει η σιλικονη ή η θερμοκολληση στο σχισμενο υφασμα? Πού το είδες το σκισμένο ύφασμα; Από τις ραφές που χάσανε την αδιαβροχοποίησή τους μπάζει. Διαβάζετε ρε παιδιά τα θέματα από την αρχή πριν κάνετε άστοχες παρατηρήσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πρόγονος του ALX Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Τι είναι αυτό, το φίλτρο λαδιού; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Πού το είδες το σκισμένο ύφασμα; Από τις ραφές που χάσανε την αδιαβροχοποίησή τους μπάζει. Διαβάζετε ρε παιδιά τα θέματα από την αρχή πριν κάνετε άστοχες παρατηρήσεις. απο την αρχη το εχω διαβασει το θεμα,οποτε να λειπει το πνευμα.απλα καταλαβα λαθος οτι σχιστηκε το αδιαβροχο στον καβαλο,οταν περιεγραψε ο αλεξ οτι του ανοιξε και μπαζει παλι νερα δεν αλλαξε ομως και τιποτα,παλι κουλα μου φαινονται ολες αυτες οι πατεντες με τις σιλικονες και τις θερμοκολλησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Nα... αυτά δεν μπορώ. Σκάνε κάτι γερόντια και πάνε τρέχοντας να προλάβουν. Σε σπρώχνουν και συ πρέπει να σεβαστείς τους αιώνες τους. Τέσπα... μία φορά το έζησα (πριν λίγες μέρες με το αερόθερμο) και δεν το ξαναζώ. Να πα να... απαυτοθεί το λίντλ και οι προσφορές του. Εγώ να ξαναγίνω σαν πεινασμένος που του πετάνε ξεροκόμματα ψωμιού δεν γίνομαι. Ανακάλυψα ότι το lidi γερμανίας έχει online...Δε ξέρω αν στελνει εδώ, έχει κατηγορία μόνο για αναβάτη, αν και όπως βλέπω από τιμές δεν είναι και πολύ φτηνές, απ΄οτι κατάλαβα η φτηνή μάρκα του lidl είναι η crivit http://www.lidl.de/de/Motorrad να και ένα σχετικά φτηνό ολόσωμο αδιάβροχο http://www.lidl.de/de/Bekleidung/NERVE-Hard-Rain-Regenkombi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2012 Ανακάλυψα ότι το lidi γερμανίας έχει online...Δε ξέρω αν στελνει εδώ, έχει κατηγορία μόνο για αναβάτη, αν και όπως βλέπω από τιμές δεν είναι και πολύ φτηνές, απ΄οτι κατάλαβα η φτηνή μάρκα του lidl είναι η crivit http://www.lidl.de/de/Motorrad να και ένα σχετικά φτηνό ολόσωμο αδιάβροχο http://www.lidl.de/d...Rain-Regenkombi είναι η crivit, εχεις δικιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2012 Το έχω, ξεκίνησε να βάζει νερό και αυτό, 3ος χρόνος χρήσης, όποτε βρέχει είμαι πάντα με μηχανή λόγω κυκλοφοριακού, δηλ, έχει μποόλικα χλμ πάνω του... Λεω να το τσιμπησω! Σημερα μετα απο 7,30 ωρες δουλεια στην βροχη καλυτερα να μην περιγραψω πως εγινα απο κατω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2012 Προχτές, φεύγω από τη δουλειά με ψιλόβροχο. Ένα 20λεπτο περίπου να φτάσω σπίτι. Φορούσα τα αδιάβροχα φυσικά.(πάνω το Spidi atlantis και κάτω το παντελόνι Nordcap) Ακόμα και με αυτό το ψιλόβροχο έμπασε στα σκέλια λιγάκι. Χτες ξυπνάω να πάω για δουλειά και βλέπω να ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Που να βγω ρπστμ έξω με αυτό το αδιάβροχο? Καταρχήν φοράω τις μπότες και παίρνω τα μποτάκια της δουλειάς σε σακούλα/βαλίτσα γιατί δεν πήγαινε να βάλω πάλι σακούλες Mετά κατεβαίνοντας να πάρω το μηχανάκι σκέφτηκα να κάνω μια βόλτα από την αποθήκη. Βρήκα το έτερο μισό του αδιάβροχου μπουφάν Spidi Atlantis και το φόρεσα. Θυμήθηκα ότι είχε βάλει λίγο νερό στο καβάλο κάποια στιγμή και γι' αυτό αγόρασα το nordcap. Ήρθα στη δουλειά με πολύ βροχή και ήρθα ....στεγνός!!! Το Spidi ΔΕΝ έβαλε καθόλου νερό? Δ Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το είχα παροπλίσει τόσο καιρό και είχα πάρει την μλκία το nordcap! Eλπίζω να ήταν συμπτωματικό το ότι έβαλε νερό τότε και να μου αντέξει λίγο καιρό ακόμα, γιατί λεφτά ΚΑΙ για αδιάβροχο.... δεν παίζουν. Έφυγαν όλα στα γάντια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Geo-Pap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Το δικο μου (Lidl) αρχισε να μπαζει στο επιμαχο σημειο. Το ματιασα μου φαινεται. Η αδιαβροχοποιητικη ταινια που ειχε απο μεσα ειναι φευγατη σε πολλα σημεια και δεν σωζεται με τιποτα. Παμε για νεο. Και ενω ειχα στο μυαλο μου το Νορντκαπ, διαβαζοντας τα απο πανω απογοητευτηκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Αν προτιθεσαι να τα σκασεις, MUSTO BR1 νιτσεραδα κ σαλοπετα μαζι, συμπληρονω 11 χρονια τωρα με αυτα κ δν εχει περασει απολυτως τπτ σε ακραιεσ συνθηκες βροχης κ θαλασσας !!! κ τα ατιμα ειναι ακομα σαν καινουρια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Αν προτιθεσαι να τα σκασεις, MUSTO BR1 νιτσεραδα κ σαλοπετα μαζι, συμπληρονω 11 χρονια τωρα με αυτα κ δν εχει περασει απολυτως τπτ σε ακραιεσ συνθηκες βροχης κ θαλασσας !!! κ τα ατιμα ειναι ακομα σαν καινουρια !!! Πολύ σημαντική ερώτηση: Τί χώρο πιάνουν διπλωμένα; Έτσι όπως τα βλέπω στις φώτο, το κόβω λίγο μπαμπάτσικα. Μπορείς να βγάλεις μια φώτο (με κάνα πακέτο τσιγάρα δίπλα, να έχουμε σημείο αναφοράς). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2013 Πολύ σημαντική ερώτηση: Τί χώρο πιάνουν διπλωμένα; Έτσι όπως τα βλέπω στις φώτο, το κόβω λίγο μπαμπάτσικα. Μπορείς να βγάλεις μια φώτο (με κάνα πακέτο τσιγάρα δίπλα, να έχουμε σημείο αναφοράς). οκ !! οταν γυρισω σπιτι θα βγαλω !!!! με καλο διπλωμα εγω τα εχω μονιμα στο τανκ μπαγκ !! δεν ειναι οπως τα κλασικα αδιαβροχα χρειαζοντε λιγο παραπανω χωρο ενοειται αλλα μικρο το κακο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Εγώ πήρα σήμερα ένα σετ από Αθηνάς. Έσκασα 30 ευρά αλλά φαίνεται heavy-duty. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2013 Βρήκα το έτερο μισό του αδιάβροχου μπουφάν Spidi Atlantis και το φόρεσα. Θυμήθηκα ότι είχε βάλει λίγο νερό στο καβάλο κάποια στιγμή και γι' αυτό αγόρασα το nordcap. Ήρθα στη δουλειά με πολύ βροχή και ήρθα ....στεγνός!!! Το Spidi ΔΕΝ έβαλε καθόλου νερό? Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το είχα παροπλίσει τόσο καιρό και είχα πάρει την μλκία το nordcap! Eλπίζω να ήταν συμπτωματικό το ότι έβαλε νερό τότε και να μου αντέξει λίγο καιρό ακόμα, γιατί λεφτά ΚΑΙ για αδιάβροχο.... δεν παίζουν. Έφυγαν όλα στα γάντια. Τελικά... ΔΕΝ ήταν συμπτωματικό. Σήμερα με την καταιγίδα, το νερό έφτασε.... μην σας πω που. Λούτσα τα πάντα εκεί στα σκέλια και ακόμα παρακάτ'. Είμαι για αδιάβροχο.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες