Jump to content
ALX™

Αδιάβροχααααααα

Recommended Posts

Εγώ φίλε AXL είχα αγοράσει ένα της PENTAGON από ένα μαγαζί με στρατιωτικά που ήταν όμως για μηχανή. Όσες φορές το φόρεσα δεν είχα πρόβλημα (δεν ήταν και πάρα πολλές γιατί έσκισα το παντελόνι κάνοντας σκι, αλλά δεν φταίει το παντελόνι). Γενικότερα εμένα μου φαίνεται αρκετά καλό και αν θυμάμαι καλά έκανε γύρω στο κοσάρικο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Acerbis εχω Εναι λιγο ακριβο αλλα ειναι απο τα καλυτερα Αλλα οχι για παντα Πιστευω με καθημερινη χρηση (οταν βρεχει φυσικα)να σου βγαλει 2 με 3 χρονια.Εγω το εχω τεσσερα χρονια αλλα το εχω φορεσει το πολυ 10 φορες μονο σε ταξιδια και ειναι οκ.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Acerbis-Mat-X-Rain-Set/SubProducts/Acerbis-Mat-X-Rain-Set-0001

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ζαχάρωνα κάτι τέτοιο,http://www.fc-moto.d...f-BIB-Pant-0001 αλλά τελικά πήρα τα Spidi atlantis, εφ'όσον έλεγες ότι σου κράτησαν για 3 χρόνια. Τα δοκίμασα σε ταξιδάκι με κανονική βροχή σχεδόν σε όλη τη διαδρομή και δεν κατάλαβαν τίποτα. Τώρα, το πόσο θα κρατήσουν.....θα.. δούμε. Τα icon τα θεώρησα ακριβά για μένα. Επίσης το πάνω το φοβήθηκα, λόγω του ότι τυλίγεις την κουκούλα(δεν πρέπει να είναι και αποσπώμενη) και την σταθεροποιείς με μικρό ιμάντα με κουμπί πίσω στον αυχένα και αυτό είναι άβολο και επίφοβο για να πάρει νερά νομίζω. Δεν ταξιδεύω και τόσο με βροχή για να τα δοκιμάσω! Από reviews δεν θυμάμαι και πολλά, το οποίο μάλλον δείχνει πως δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. Ακόμα και έτσι να είναι, ή και να μην έχουν πολυαγοραστεί και αυτό δεν αποσαφηνίζει πλήρως μια αποτυχία στις πωλήσεις. Ίσως να μην επιλέγονται λόγω τιμής καθαρά. Πάντως φαίνονται πολύ ποιοτικά και προσεγμένα. Για το πάνω μπορείς να κρατήσεις το παλιό, το οποίο πιθανότερο είναι να μην έχει πάθει κάτι, αλλά για το κάτω(η τιμή του είναι μόνο γι'αυτό) :lipssealed: μάλλον θα πρέπει να δώσεις κάτι παραπάνω, εφ'όσον ταξιδεύεις συχνά με βροχή!

Y.Γ Λές να είναι overpant-αδιάβροχο; Αναφέρει πάντως ότι είναι nylon και εσωτερικά στο μπατζάκι φαίνεται κάτι σαν αδιαβροχοποίηση(εκτός αν είναι γκρι φόδρα και ξεγελάει..). Στο site το συμπεριλαμβάνουν στη κατηγορία rainwear.

Υ.Γ1 Άν είναι overpant-αδιάβροχο σε σχέση με το κλασσικό αδιάβροχο(σκέτο nylon), θεωρείται(ή είναι όντως έτσι..) ότι αντέχει λιγότερο στη βροχή, δηλαδή το overpant-αδιάβροχο θα πάρει νερά σε κάποια στιγμή;

Για πάνω έχω το Atlantis ακόμα. Κανένα πρόβλημα με δαύτο εδώ και πόσα χρόνια. Το κάτω είχε κρατήσει όντως μια 3ετία, αλλά άρχισε να βάζει νωρίτερα λίγο νερό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αδιαβροχο βρακι εχεις κοιταξει ? Αφου στα παπαρια εχεις το προβλημα μονο αλλοστε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αδιαβροχο βρακι εχεις κοιταξει ? Αφου στα παπαρια εχεις το προβλημα μονο αλλοστε :P

...δεν έχεις άδικο :think:

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε βαζελινη στα ''Φρυδι@ '' σου. Θα εκπλαγεις με την αδιαβραχοποιηση που προσφερει..

Ασε δε την ενυδατωση

:peep::tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλε βαζελινη στα ''Φρυδι@ '' σου. Θα εκπλαγεις με την αδιαβραχοποιηση που προσφερει..

Ασε δε την ενυδατωση

Ναι και μετα θα γυρναει σπιτι ετοιμος με βαζελινη !

Δεν ειναι καιρος για να κανει και αλλα παιδια ρε :P

Παντως αν εχει βροχερη ημερα και μου πει να ερθει σπιτι μου για επισκεψη με βαζελινη στα παταρια , εγω δεν θα τον δεχτω :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μαμήσατε το θέμα :tooth: Καμιά πρόταση για καλό αδιάβροχο... θα με δώκετε ή θα σας πλακώσω στις σφαλιάρες? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ' αρχάς : :rotfl: :rotfl:

Επί του θέματος :

-Το θέμα μεγέθους Κρητικής βράκας καλύφθηκε, χέστηκα άμα φαίνομαι κάπως, μπαινοβγαίνουν πανεύκολα και ούτε σκίζονται ούτε τίποτα.

-Μάρκας τώρα. Έχω της RICHA που τα φέρνει η Γιαμάχα και εγώ και το πιτσιρίκι μου. Ακόμα από το 2008 (το δικό μου από το 2010 του πιτσιρικιού), αντέχουν μια χαρά και είναι μόνιμα στην μπαγκαζιέρα χειμώνα - καλοκαίρι διπλωμένα. Δεν μπάζουν σταγόνα ακόμα και σε βροχή τέτοια που σε πονάει όταν πέφτει πάνω σου.

Φορούνται εύκολα και βγαίνουν εύκολα, η τιμή τους λογική αν θυμάμαι στα 25 ευρώ το παντελόνι.

929CC52E1FE840FA91C6CEF59CAAAB1E.jpg

cat7533.jpg

Για δές τα και αυτά λοιπόν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε ρε.... να γυρνάω στο δρόμο 2 μέτρα μαντράχαλος και να με φωνάζουν ....Ρίτσα! :tooth:

Ρε δε μπα να νε φωνάζουνε και Πίτσα, τα δικά μου παρπάρια δεν είναι μαζωμένα πάντως ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Δε πα να με...(δαίμων τυπογραφείου) !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα τα motoline

καποτε ειχα παρει το καλητερο αδιαβροχο

το πανω το εχω 12 χρονια κ ειναι κοριφη

το παντελονι δε ξερω που το εχασα

ηταν οτι καλητρο ειχα αγορασει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.toofast.g...prod.php?id=904

Tα εχει κανεις αυτα???? η τιμη τους ειναι πολυ καλη

Τα εχει η γυναικα μου Ειναι μια χαρα και η τιμη τους σπεσιαλ Τα εχει βαλει ομως 5 6 φορες μονο, οποτε απο αντοχη δεν ξερω ακομα. Τα ειχα παρει απο φιλο 50 ευρω!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΛΧ απολυτο δικιο εχεις... αυτα που γραφεις σιχτιριζα χθες.. μια απο τα ιδια, 20€ παντελονι, και στον 1 χρονο πανω, τα παπαρια νεροβραστα. Και απότι φαινεται ολα το κανουν οποτε υπολογιζεις 20 € τον χρονο στα στανταρντ εξοδα. Ειναι και η σελα του Βερσυς που κανει λιμνουλα εκει... τελεια.!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψηλε πανε παρε φτηνο κατω αδιαβροχο που δε θα τα κλαις δυο χρονια μετα... απλα θα τα αλλαζεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα τέτοιο σετ και όλα καλά

nitserada_kitrini.jpg

ρε μεγάλε, να μη βρέχονται τα ρι-πα-πα είπαμε.. αυτό ειναι ανοιχτό στο καίριο σημείο και κλείνει με κουμπιά...πως θα γενεν αυτό?? :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε μεγάλε, να μη βρέχονται τα ρι-πα-πα είπαμε.. αυτό ειναι ανοιχτό στο καίριο σημείο και κλείνει με κουμπιά...πως θα γενεν αυτό?? :crazy:

Μια τυχαία φωτογραφία είναι,δεν είναι το δικό μου. Δεν φαντάζομαι να περίμενες να κατέβω στην μηχανή να το πάρω

για να το φωτογραφήσω,έτσι ? Πάντως το χρώμα είναι ίδιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν δουλευα στα Γιαννενα,με πειραζαν οι συναδελφοι εκει που με ενοχλουσε μονιμως η βροχη κ η υγρασια...ημουν συνηθισμενος απο τα δικα μας εδω που βρεχει 50 φορες το χρονο και η αληθεια ειναι οτι τους τα ειχα κανει λιγο καρουμπαλα με τη γκρινια μου αλλα κλιμα ειναι κι αυτο που εχουν!

Σκεψου λοιπον να μεναμε και στα Γιαννενα,το Λονδινο η οποια αλλη βροχουπολη εμεις οι γκρινιαρηδες Αθηναιοι διτροχοι...το συνειδητοποιησα οταν επεστρεψα Athens :-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω να προτεινω αυτο http://www.motoraid.eu/held-aqua

"Αδιάβροχο παντελόνι κατασκευασμένο από Nylon Oxford fabric με φερμουάρ και velcro στους αστραγάλους.

Η διαφορά με τα υπόλοιπα είναι οτι έχει άλλο ύφασμα στην έξω πλευρά, και άλλο στην μέσα, κάνοντάς το πιο ανθεκτικό . Διατίθεται με τσάντα μεταφοράς (γυρνώντας το ανάποδα). Ακόμα , έχει πολύ μακρύ φερμουάρ προκειμένου να φοριέται πολύ εύκολα κάτω από οποιεσδήποτε καταστάσεις.

Σε μαύρο χρώμα."

Η φωτογραφια το αδικει ειναι η αληθεια

Το εχουμε 2-3 γνωστοι του φορουμ Πατρινοι :P

συμπερασματα λιγο δυσκολο να βγουν ακομα, αλλα του κανω συνεχη χρηση εγω!

και ειμαι καλυμμενος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πήρα ένα αδιαβροχο πριν πολλά χρόνια, (δε θυμάμαι πια), το έχω πάντα κάτω από την σέλλα, και δεν έχω κανένα παράπονο, Α! το πήρα και 12 ευρώ! αυτό που με ενοχλεί είναι το βάλε βγάλε πάνω από το τζιν (που να σκύβεις τώρα, έτσι που μας κατάντησαν οι τόσες μπύρες...).

Το θυμασαι το super market PLUS; (Κατηγορία lidl, aldi) ναι αυτό που έκλεισε :peep: , απο εκεί το είχα πάρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.toofast.g...prod.php?id=904

Tα εχει κανεις αυτα???? η τιμη τους ειναι πολυ καλη

Έχω ένα παρόμοιο της ίδιας μάρκας απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Μια χαρά για τα λεφτά του. Δε εχω παρει νερο σε χρήση 1/2 ωρας σε δυνατη βροχη, κανα 4 αρι φορες εως τωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονο στης μοτο περνει νερο που λημνιαζει αναμεσα στα ποδια κ το ρεζερβουαρ

παπακια κ σκουτερ δεν εχουν τετοιο θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω ακουσει πολλα για μια αδιαβροχη φορμα που ειχε βγαλει παλιοτερα στους παγκους το LIDL.

Σε ταξιδι φιλου, με μεγαλη μοτοπαρεα και βαρια βροχη στην Ιταλια για 100αδες χιλιομετρα... περασε ολα τα τεστ και οι περισσοτεροι σιχτιριζαν τα ακριβα και επωνυμα που φοραγαν.

Τωρα δεν ειναι και λιγο, να φορας το πανακριβο αδιαβροχο με μια αυτοπεποιθηση και σιγουρια οτι θα βγω απο μεσα του " κουστουμαριστος "... και να σε κοιταει ο Mr.Lidl με ειρωνικο χαμογελακι!

Ελπιζω να το ξαναβγαλει, οποιον εχω ακουσει δεν μου εχει πει κατι διαφορετικο και οταν εχει και μια τιμη που θα ντρεπονταν πολυ μεγαλοι κατασκευαστες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα