Jump to content
ALX™

Αδιάβροχααααααα

Recommended Posts

Το θέμα είναι ότι αν ψάξεις την μάρκα στο internet παίζει να το βρεις σε χαμηλότερη τιμή από ότι το πουλάνε!

Εγώ δεν το πήρα, άργησα να πάω!Η φωτογραφία είναι από τον ξάδερφο μου όντας ποδηλάτης, που σηκώθηκε πριν την δουλειά να περάσει να πάρει το αδιάβροχο και συνάντησε αυτήν την ουρά!

Εγώ πήγα λίγο αργότερα και δεν βρήκα τίποτα, όπως και στα υπόλοιπα 2-3 κοντινά Lidl που ήταν στο δρόμο μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ειχα παρει απο μαγαζι με ρουχα εργασιας ενα σετ αδιαβροχα πανω κατω 15ευρω.σκληρα αλλα καλα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες πέρασα από Π.Ράλλυ και είδα ένα αδιάβροχο παντελόνι της Dainese... πολύ τούμπανο. (έτσι έδειχνε τουλάχιστον) Το κακό ήταν ότι κόστιζε 65€. O τύπος εκεί μου είπε πως με αυτό θα ησυχάσω για κάποια χρόνια καθώς είναι πολύ ποιοτικό και θα αντέξει πολύ.

Πολλά λεφτά όμως 65€ για αδιάβροχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είχα δει και γω αυτό της dainese. Πολύ ωραίο, αλλά και σε αυτό κάποια στιγμή θα ανοίξουν οι ραφές. Φυσικά ήταν και η τιμή που με απέτρεψε να το πάρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χτες πέρασα από Π.Ράλλυ και είδα ένα αδιάβροχο παντελόνι της Dainese... πολύ τούμπανο. (έτσι έδειχνε τουλάχιστον) Το κακό ήταν ότι κόστιζε 65€. O τύπος εκεί μου είπε πως με αυτό θα ησυχάσω για κάποια χρόνια καθώς είναι πολύ ποιοτικό και θα αντέξει πολύ.

Πολλά λεφτά όμως 65€ για αδιάβροχο.

Στον έναν χρόνο που το έχω, δεν έχει μπάσει τίποτα. Την Κυριακή που το φόρεσα έριξα και μια ματιά στις σιλικόνες του και είναι άθικτες.

Στην Θεσσαλονίκη στο stock έχει καλύτερη τιμή. Αν ψάξεις θα το βρείς σε καλύτερη τιμή και στην Αθήνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον για το held που προτεινα μετα απο 10 μερες συνεχης-πολυωρης-επιπονης χρησης δεν μας τα λεει καλα!

Χθες που εριχθε καρεκλες γινανε τα παπαρια μου μουσκεμα!

Οταν ηρθα σπιτι ειδα οτι ειχε ανοιξει η ραφη του εσωτερικου!

Τι να κανω? θα παω αυριο στην μοδιστρα να μου βαλει λιγο υφασμα εκει γιατι περιμενουμε κιαλλες βροχες!

Οφειλα να ενημερωσω μιας και το προτεινα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώρον-άδωρον, το ύφασμα θα νοτίζει και μεταφέρει την υγρασία στην "οικογένεια".

Η μόνη λύση είναι ταινία σιλικόνης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγώ λέω να κόψω ένα κομμάτι αδιάβροχο ύφασμα από παλιό αδιάβροχο και να το μπλαστρώσω με σιλικόνη από πάνω. Στο σημείο της οικογένειας. Λέτε να πιάσει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δοκιμασμένα όχι............ Κάνε ένα πείραμα με πιστόλι θερμής σιλικόνης. Την απλώνεις από μέσα και πιέζεις να "ποτίσει" μέσα στις ραφές.

Φιλμ σιλικόνης δεν μπορείς να βρείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγο περιεργα μας τα λετε,πως θα πιασει η σιλικονη ή η θερμοκολληση στο σχισμενο υφασμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δεν καταλαβαινω πως περναει το νερο απο το εξωτερικο που ειναι με θερμοκοληση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγο περιεργα μας τα λετε,πως θα πιασει η σιλικονη ή η θερμοκολληση στο σχισμενο υφασμα?

Πού το είδες το σκισμένο ύφασμα; Από τις ραφές που χάσανε την αδιαβροχοποίησή τους μπάζει.

Διαβάζετε ρε παιδιά τα θέματα από την αρχή πριν κάνετε άστοχες παρατηρήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πού το είδες το σκισμένο ύφασμα; Από τις ραφές που χάσανε την αδιαβροχοποίησή τους μπάζει.

Διαβάζετε ρε παιδιά τα θέματα από την αρχή πριν κάνετε άστοχες παρατηρήσεις.

απο την αρχη το εχω διαβασει το θεμα,οποτε να λειπει το πνευμα.απλα καταλαβα λαθος οτι σχιστηκε το αδιαβροχο στον καβαλο,οταν περιεγραψε ο αλεξ οτι του ανοιξε και μπαζει παλι νερα δεν αλλαξε ομως και τιποτα,παλι κουλα μου φαινονται ολες αυτες οι πατεντες με τις σιλικονες και τις θερμοκολλησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα... αυτά δεν μπορώ. Σκάνε κάτι γερόντια και πάνε τρέχοντας να προλάβουν. Σε σπρώχνουν και συ πρέπει να σεβαστείς τους αιώνες τους. Τέσπα... μία φορά το έζησα (πριν λίγες μέρες με το αερόθερμο) και δεν το ξαναζώ. Να πα να... απαυτοθεί το λίντλ και οι προσφορές του. Εγώ να ξαναγίνω σαν πεινασμένος που του πετάνε ξεροκόμματα ψωμιού δεν γίνομαι.

Ανακάλυψα ότι το lidi γερμανίας έχει online...Δε ξέρω αν στελνει εδώ, έχει κατηγορία μόνο για αναβάτη, αν και όπως βλέπω από τιμές δεν είναι και πολύ φτηνές, απ΄οτι κατάλαβα η φτηνή μάρκα του lidl είναι η crivit

http://www.lidl.de/de/Motorrad

να και ένα σχετικά φτηνό ολόσωμο αδιάβροχο

http://www.lidl.de/de/Bekleidung/NERVE-Hard-Rain-Regenkombi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανακάλυψα ότι το lidi γερμανίας έχει online...Δε ξέρω αν στελνει εδώ, έχει κατηγορία μόνο για αναβάτη, αν και όπως βλέπω από τιμές δεν είναι και πολύ φτηνές, απ΄οτι κατάλαβα η φτηνή μάρκα του lidl είναι η crivit

http://www.lidl.de/de/Motorrad

να και ένα σχετικά φτηνό ολόσωμο αδιάβροχο

http://www.lidl.de/d...Rain-Regenkombi

είναι η crivit, εχεις δικιο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το έχω, ξεκίνησε να βάζει νερό και αυτό, 3ος χρόνος χρήσης, όποτε βρέχει είμαι πάντα με μηχανή λόγω κυκλοφοριακού, δηλ, έχει μποόλικα χλμ πάνω του...

Λεω να το τσιμπησω!

Σημερα μετα απο 7,30 ωρες δουλεια στην βροχη καλυτερα να μην περιγραψω πως εγινα απο κατω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προχτές, φεύγω από τη δουλειά με ψιλόβροχο. Ένα 20λεπτο περίπου να φτάσω σπίτι. Φορούσα τα αδιάβροχα φυσικά.(πάνω το Spidi atlantis και κάτω το παντελόνι Nordcap)

Ακόμα και με αυτό το ψιλόβροχο έμπασε στα σκέλια λιγάκι. :angry:

Χτες ξυπνάω να πάω για δουλειά και βλέπω να ρίχνει καρεκλοπόδαρα. :shock: Που να βγω ρπστμ έξω με αυτό το αδιάβροχο?

Καταρχήν φοράω τις μπότες και παίρνω τα μποτάκια της δουλειάς σε σακούλα/βαλίτσα γιατί δεν πήγαινε να βάλω πάλι σακούλες :tooth:

Mετά κατεβαίνοντας να πάρω το μηχανάκι σκέφτηκα να κάνω μια βόλτα από την αποθήκη.

Βρήκα το έτερο μισό του αδιάβροχου μπουφάν Spidi Atlantis και το φόρεσα. Θυμήθηκα ότι είχε βάλει λίγο νερό στο καβάλο κάποια στιγμή και γι' αυτό αγόρασα το nordcap.

Ήρθα στη δουλειά με πολύ βροχή και ήρθα ....στεγνός!!! Το Spidi ΔΕΝ έβαλε καθόλου νερό? :secret: Δ

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το είχα παροπλίσει τόσο καιρό και είχα πάρει την μλκία το nordcap!

Eλπίζω να ήταν συμπτωματικό το ότι έβαλε νερό τότε και να μου αντέξει λίγο καιρό ακόμα, γιατί λεφτά ΚΑΙ για αδιάβροχο.... δεν παίζουν. Έφυγαν όλα στα γάντια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικο μου (Lidl) αρχισε να μπαζει στο επιμαχο σημειο. Το ματιασα μου φαινεται. Η αδιαβροχοποιητικη ταινια που ειχε απο μεσα ειναι φευγατη σε πολλα σημεια και δεν σωζεται με τιποτα. Παμε για νεο. Και ενω ειχα στο μυαλο μου το Νορντκαπ, διαβαζοντας τα απο πανω απογοητευτηκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν προτιθεσαι να τα σκασεις, MUSTO BR1 νιτσεραδα κ σαλοπετα μαζι, συμπληρονω 11 χρονια τωρα με αυτα κ δν εχει περασει απολυτως τπτ σε ακραιεσ συνθηκες βροχης κ θαλασσας !!! κ τα ατιμα ειναι ακομα σαν καινουρια !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν προτιθεσαι να τα σκασεις, MUSTO BR1 νιτσεραδα κ σαλοπετα μαζι, συμπληρονω 11 χρονια τωρα με αυτα κ δν εχει περασει απολυτως τπτ σε ακραιεσ συνθηκες βροχης κ θαλασσας !!! κ τα ατιμα ειναι ακομα σαν καινουρια !!!

Πολύ σημαντική ερώτηση: Τί χώρο πιάνουν διπλωμένα; Έτσι όπως τα βλέπω στις φώτο, το κόβω λίγο μπαμπάτσικα. Μπορείς να βγάλεις μια φώτο (με κάνα πακέτο τσιγάρα δίπλα, να έχουμε σημείο αναφοράς).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ σημαντική ερώτηση: Τί χώρο πιάνουν διπλωμένα; Έτσι όπως τα βλέπω στις φώτο, το κόβω λίγο μπαμπάτσικα. Μπορείς να βγάλεις μια φώτο (με κάνα πακέτο τσιγάρα δίπλα, να έχουμε σημείο αναφοράς).

οκ !! οταν γυρισω σπιτι θα βγαλω !!!! με καλο διπλωμα εγω τα εχω μονιμα στο τανκ μπαγκ !! δεν ειναι οπως τα κλασικα αδιαβροχα χρειαζοντε λιγο παραπανω χωρο ενοειται αλλα μικρο το κακο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα το έτερο μισό του αδιάβροχου μπουφάν Spidi Atlantis και το φόρεσα. Θυμήθηκα ότι είχε βάλει λίγο νερό στο καβάλο κάποια στιγμή και γι' αυτό αγόρασα το nordcap.

Ήρθα στη δουλειά με πολύ βροχή και ήρθα ....στεγνός!!! Το Spidi ΔΕΝ έβαλε καθόλου νερό? :secret:

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το είχα παροπλίσει τόσο καιρό και είχα πάρει την μλκία το nordcap!

Eλπίζω να ήταν συμπτωματικό το ότι έβαλε νερό τότε και να μου αντέξει λίγο καιρό ακόμα, γιατί λεφτά ΚΑΙ για αδιάβροχο.... δεν παίζουν. Έφυγαν όλα στα γάντια.

Τελικά... ΔΕΝ ήταν συμπτωματικό. Σήμερα με την καταιγίδα, το νερό έφτασε.... μην σας πω που. Λούτσα τα πάντα εκεί στα σκέλια και ακόμα παρακάτ'.

Είμαι για αδιάβροχο.... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα