Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 ωραια δουλεια.....υπηρξε θεμα κοστους κα8υστερησης απο τελωνειο ? Όχι απ' όσο ξέρω (τα παρήγγειλε και τα παρέλαβε φίλος γιατί εγκώ ντεν ξέρει από τέτοια επιστημονικά). :lol: Αν υπήρχε κάτι επιπλέον θα το ήξερα αφού τα πλήρωσα όλα μέχρι cent και προκαταβολικά, αφού έτσι γίνεται στην παραγγελία. Το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε 100% επιτυχία στη μόντα και στο αποτέλεσμα που είναι εκπληκτικό πραγματικά και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους Βε_Στρωμάδες που δε μπορούν να χωνέψουν τα άχρηστα φρένα που έχει από μαμά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gianniskriti 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Όχι απ' όσο ξέρω (τα παρήγγειλε και τα παρέλαβε φίλος γιατί εγκώ ντεν ξέρει από τέτοια επιστημονικά). Αν υπήρχε κάτι επιπλέον θα το ήξερα αφού τα πλήρωσα όλα μέχρι cent και προκαταβολικά, αφού έτσι γίνεται στην παραγγελία. Το σημαντικότερο είναι ότι υπήρξε 100% επιτυχία στη μόντα και στο αποτέλεσμα που είναι εκπληκτικό πραγματικά και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους Βε_Στρωμάδες που δε μπορούν να χωνέψουν τα άχρηστα φρένα που έχει από μαμά. Ρωταω γτ και γω οπως και πολλοι αλλοι ειμαστε επιφυλακτικοι για αγορες εκτος ευρωπης (απο οπου δυστιχως βρισκεις και τις καλυτερες ευκαιριες).... Οσο για την μοντα αμα υπαρχει μερακι ολα γινονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Κωστα ξεχασα να σου πω το πιο σημαντικο βασικα.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕ!!!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Κωστακη χρονια πολλααααα να αιρεσαι τη μηχαναρα σου την οικογένεια σου και παντα ορθιος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Για λέγε...... :lol: :P Δυσκολευομαι γιατι θα με πουν καγκουρα και θελω να διατηρησω την εικονα του σωστου οδηγου που χτιζω τοσα χρονια :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Λοιπόν μιας και λέγαμε για τακάκια και φρένα, χθες άλλαξα τα μπροστινά μου. Έβαλα 2 ζευγάρια της SBS, μου τα πρότειναν από αγγλικό φόρουμ...racing πάστα βέβαια, όχι για δρόμο. Δεν παίζεται το φρένο! Μια μικρή βολτίτσα το πήγα για δοκιμή...μετα από 10-15 φρεναρίσματα απαλά για να ψιλοπατήσουν άρχισα να δοκιμάζω... Το μηχανάκι ήταν στο τσακ να σηκώσει κώλο... Απίστευτο φρένο... Είχα ακούσει καλά λόγια για την SBS (Scandinavian Brake Systems) αλλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ. Πολύ φθηνά τακάκια (κάτω από μισή τιμή των Brembo) και φοβερή απόδοση... Συγκεκριμένα η πάστα είναι η 841RS (Racing Sinter). Δεν δοκιμάζεις κανά άλλο τακάκι ρε συ κώστα στο πισινό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 .................................. Είχα ακούσει καλά λόγια για την SBS (Scandinavian Brake Systems) αλλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ. Πολύ φθηνά τακάκια (κάτω από μισή τιμή των Brembo) και φοβερή απόδοση... Συγκεκριμένα η πάστα είναι η 841RS (Racing Sinter). Δεν δοκιμάζεις κανά άλλο τακάκι ρε συ κώστα στο πισινό; Μόλις τα φάω (σε καλό δρόμο είμαι, πόσο ν' αντέξουνε με μένα που μπλέξανε), :lol: θα κοιτάξω όντως να βάλω κάτι άλλο. Λένε όλοι ότι τα EBC έχουν βγει πολύ καλά.... είδωμεν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 EBC έχω στο πίσω...βέβαια έτσι και αλλιώς δεν έχω πισινό φρένο οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι καλά ή όχι! :D Το καλό είναι ότι δεν σφυρίζουν όπως τα μαμά (γιαυτό τα είχα αλλάξει...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Λοιπόν μιας και λέγαμε για τακάκια και φρένα, χθες άλλαξα τα μπροστινά μου. Έβαλα 2 ζευγάρια της SBS, μου τα πρότειναν από αγγλικό φόρουμ...racing πάστα βέβαια, όχι για δρόμο. Δεν παίζεται το φρένο! Μια μικρή βολτίτσα το πήγα για δοκιμή...μετα από 10-15 φρεναρίσματα απαλά για να ψιλοπατήσουν άρχισα να δοκιμάζω... Το μηχανάκι ήταν στο τσακ να σηκώσει κώλο... Απίστευτο φρένο... Είχα ακούσει καλά λόγια για την SBS (Scandinavian Brake Systems) αλλά δεν είχα δοκιμάσει ποτέ. Πολύ φθηνά τακάκια (κάτω από μισή τιμή των Brembo) και φοβερή απόδοση... Συγκεκριμένα η πάστα είναι η 841RS (Racing Sinter). Δεν δοκιμάζεις κανά άλλο τακάκι ρε συ κώστα στο πισινό; Το θέμα είναι να δεις και από διάρκεια πως θα πάει. Όταν είχα βάλει μια ημι-αγωνιστική πάστα της brembo, στην αρχή ήταν άγκυρες, μετά από μια μέρα στο Ρύσσιο ήταν για πέταμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 μου έχουν πει ότι δεν έχουν θέμα... Θα δείξει την επόμενη που θα πάω μέγαρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2013 Περιμένω εντυπώσεις για τα SBS καθώς λέω να βάλω στο gixxer στην αλλαγή τακακίων που έπεται... μαζί με υγρά φρένων Bel Ray και σωληνάκια υψηλής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hristos13gr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Καλησπέρα παίδες & καλως σας βρήκα. Κώστα καλορίζικα (στα λέω & από εδώ αν & τα έχουμε πεί & δίπλα, αλλά & από κοντά) τα φρένα & σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είμαι σίγουρος ότι όλον αυτόν τον καιρό τα έχεις καταευχαριστηθεί τα φρένα σου. Όσο για το πίσω σαν πρώτο βήμα βελτίωσης είναι τα τακάκια EBC. Μεγάλη βελτίωση (μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το πίσω & μια μηχανή σαν την δική μας δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει μόνο με πίσω φρένο, ιδιαιτέρως αν έχει & άθλιο ABS) θα δεις όταν/αν αλλάξεις την πίσω ανάρτηση. Με μια μικρή συντήρηση (καθαρισμός & γρασάρισμα) επίσης βοηθάει. Εκτός από τα παραπάνω είχα σκεφτεί & ένα αντίστοιχο ( με του μπροστινού) σχέδιο βελτίωσης για το πίσω αλλά δυστυχώς έχει μείνει στα σκαριά εδώ & πολύ καιρό δυστυχώς... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2014 Καλησπέρα παίδες & καλως σας βρήκα. ............................................................. Kαλώς τον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Καλησπέρα παίδες & καλως σας βρήκα. Καλώς τον Χρήστο κι εδώ. Κώστα καλορίζικα (στα λέω & από εδώ αν & τα έχουμε πεί & δίπλα, αλλά & από κοντά) τα φρένα & σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είμαι σίγουρος ότι όλον αυτόν τον καιρό τα έχεις καταευχαριστηθεί τα φρένα σου. Χρήστο, οφείλω άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ και μέσω mybike (ξέρω, σ' έχω ζαλίσει με τα ευχαριστώ) :Dγια την απίστευτη δουλειά που έκανες όσον αφορά την έρευνα, παρουσίαση και συμβουλές στο θέμα βελτίωσης των άθλιων φρένων των Stromatex. Φρενίτιδα :lol: με είχε πιάσει μ' αυτά τα καραγκιοζιλίκια που είχε για δαγκάνες (το δικό μου τουλάχιστον). Έπεισες έναν άνθρωπο που φοβάται τις μετατροπές πιο πολύ απ' ότι ο Διάολος το λιβάνι (λόγω ασχετίλας φυσικά). B) Τα έχω κατευχαριστηθεί εννοείται και μη σου πω ότι 5-6 φίλοι από δω μέσα έχουν γλιτώσει το να τους περάσω από πάνω σε στιγμές που αποφάσισαν για κάποιο λόγο να κόψουν απότομα μπροστά μου....... Όσο για το πίσω σαν πρώτο βήμα βελτίωσης είναι τα τακάκια EBC. Μόλις φαγωθούν αυτά που έχω, θα πάω σε EBC. Τα έχει συστήσει και ο τριμέγιστος Saint John. Μεγάλη βελτίωση (μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το πίσω & μια μηχανή σαν την δική μας δεν μπορεί ποτέ να σταματήσει μόνο με πίσω φρένο, ιδιαιτέρως αν έχει & άθλιο ABS) θα δεις όταν/αν αλλάξεις την πίσω ανάρτηση. Με μια μικρή συντήρηση (καθαρισμός & γρασάρισμα) επίσης βοηθάει. Μου τό 'πες και προχτές στην τυχαία συνάντηση. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει συντήρηση στη δαγκάνα. Μόλις ανοίξει ο καιρός νά 'χουμε φως να βλέπουμε θα το κάνω, κέρδος είναι σίγουρα. Εκτός από τα παραπάνω είχα σκεφτεί & ένα αντίστοιχο ( με του μπροστινού) σχέδιο βελτίωσης για το πίσω αλλά δυστυχώς έχει μείνει στα σκαριά εδώ & πολύ καιρό δυστυχώς... Μα είπα κι εγώ...... δε θα το σκεφτότανε? :lol: Θα έχω το νου μου....... Καλωσήρθες στην παρέα μας και πάλι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Καλωσήρθες στην παρέα μας και πάλι. Και εχεις την εντυπωση οτι τα φρενα σου βελτιωθηκαν :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2014 Και εχεις την εντυπωση οτι τα φρενα σου βελτιωθηκαν :P Εντάξει, Χόντα δε γίνανε ούτε έχω τέτοιες ονειρώξεις :lol: με δαύτο. Αλλά όταν έχεις τη σύγκριση του ΠΡΙΝ, βρέχεις το βρακάκι σου απ' τη χαρά με τις Brembo. :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hristos13gr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Εντάξει, Χόντα δε γίνανε ούτε έχω τέτοιες ονειρώξεις :lol: με δαύτο. Αλλά όταν έχεις τη σύγκριση του ΠΡΙΝ, βρέχεις το βρακάκι σου απ' τη χαρά με τις Brembo. :D Ένας λόγος που έχει η χόντα πολύ καλά φρένα είναι ότι σε πολλά μηχανάκια της χρησιμοποιεί τα συνδυαζόμενα φρένα. Αν όμως πας να συγκρίνεις τα φρένα σου με ένα χοντα, αντίστοιχης οικονομικης κατηγορίας, που δεν εχει συνδυαζόμενα, τότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιος θα έχει καλύτερα φρένα!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2014 Kωστα ...εχω και εγω την ιδια απορια..Τι παιζει με το abs,δουλευει σωστα ..??? Περνας κτεο..?? Για ενημερωσε μας σχετικα,για να μαθαινουμε και εμεις.. Αληθεια κτεο περνας καλα λεει ο Γιαννης... ............... Επικαιροποίηση (για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται) Πέρασα πρόσφατα ΚΤΕΟ, εννοείται χωρίς θέμα πουθενά. Διάλογος με τον νεαρό που μού 'φερε τα κλειδιά / χαρτιά. - Εντάξει είμαστε, δεν βρήκαμε τίποτα στο μηχανάκι. - (με ύφος) Σιγά μη βρίσκατε.... επειδή ήταν η ώρα του να περάσει το έφερα, πένα είναι λέμε το εργαλείο. - ................... -_- - Εδώ έφτιαξα μέχρι και τα φρένα που είχαν θέμα στο V-Strom και δεν πιάνανε. Άλλαξα δαγκάνες και είδα το φως το αληθινό. - Α, ναι? Τί έβαλες? Πώς ήξερες ότι θα ταιριάξουνε? Δεν είναι ρίσκο? Πόσο στοιχίσανε? - Μπλα-μπλα-μπλα. - Ναι, έχουνε θέμα τα V-Strom με τα φρένα. Μου το λέει κι ένα φιλαράκι κολλητός που έχει Stroma. Αλήθεια, πού τις βρήκες τις δαγκάνες? Έχεις κανά link? - Πες του να μπει στο φόρουμ των Vstrom, θα πάρει απαντήσεις σε όλα. Α, επ' ευκαιρία, εκείνο το τούμπανο το GSXR παρκαρισμένο εκεί πέρα δικό σου είναι? - Ναι. - Ε, τότε με καταλαβαίνεις..... φρένα Suzuki...... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 τυχαίο update: 3 χρόνια παρά 1 μήνα μετά, και +11.000χλμ απ' τη μόντα (ΚωστάκηΤ, μη γελάς και μη σχολιάσεις......) τα φρένα εξακολουθούν να είναι super όπως τότε. Δυνατά, ακριβή σε αίσθηση όπως έπρεπε να είναι και χωρίς ενδοιασμούς στον αναβάτη ότι "κάτι δεν κολλάει". Σε όλες τις βόλτες, το V-Strom πλέον ξεχύνεται μπροστά χωρίς τα παλιά κόμπλεξ του στυλ "θα προλάβω να φρενάρω πριν τη στροφή, ή θα πάω για βρούβες?" Μονο οι μοντες του Κωστα πλησιαζουν τις 10 σελιδες. Εισαι ο Ρουβας του myBike!!γεμάτες φίλε, γεμάτες..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Εσυ μπορει να εισαι ευχαριστημενος αλλα καποιοι αλλοι ακομα το παλευουν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) τυχαίο update: 3 χρόνια παρά 1 μήνα μετά, και +11.000χλμ απ' τη μόντα (ΚωστάκηΤ, μη γελάς και μη σχολιάσεις......) Και οπως λεει το παρακατω λαικο ασμα απο την Αντζελα http://www.youtube.com/watch?v=CDCK3l36WOs 'Θα μιλησω οταν θελω να μιλησω.....' Οταν ερθει η ωρα θα μιλησω κι εγω ο φτωχος Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2015 από τον ΚωσταςΤ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες