Jump to content
Kostas-MotoLover

Κώτσος ο τετραΜπίστονος!

Recommended Posts

Γλυκάθηκα και θέλω κι από πίσω..... 845820.gif797994.gif

Λοιπόν παίδες, μετά από μια μονοήμερη βόλτα σε ορεινό στροφιλίκι με απίθανη άσφαλτο σε πάρα πολλά σημεία, είδα πόσο λίγη είναι πλέον η πίσω μαμά δαγκάνα, αφού κατάφερα και την άναψα!

Σταμάτησα στον προορισμό μας μετά από λίγα χλμ και είδα καπνό να βγαίνει απ' την πίσω δαγκάνα, ενώ το τικ-τικ ως σημάδι ότι κρύωνε ήταν τόσο έντονο που αντηχούσε στις βουνοπλαγιές. icon_rr.png

Οι δε Brembo μπροστά, παρότι δούλεψαν υπερωρίες και απλήρωτα, icon_geek.png δεν ίδρωσαν καν, 512673.gif ενώ έκαναν και τη δουλειά τους υπέροχα επιτρέποντας στην κιτρινούλα να χάνεται μπροστά με άνεση και να ξεδιπλώνει τις αρετές που έχει το μοντέλο στο ανελέητο στροφιλίκι.

Η δε κατανάλωση? Μόλις 4,4 lt / 100 km 319904.gif και να πηγαίνει χωρίς έλεος.

Σε κάθε ευθεία εκτίναξη μπροστά χωρίς καν σκέψεις περί κατανάλωσης, και στις στροφές βουτιά και πάλι δώστου.

Στο δια ταύτα:

Μια και το κράτησα αφού έκανα την αναβάθμιση μπροστινού φρένου και ελατηρίων και τώρα σκίζει ως εργαλείο χωρίς να μου πίνει σαν Αμερικάνος ναύτης, έλεγα μπας και υπάρχει καμμιά εγγυημένη μόντα και για την πίσω δαγκάνα.

Θα μου πείτε: "σιγά μωρέ, το πίσω διακοσμητικό είναι, τί να το κάνεις?"

Δε συμφωνώ. Μια χαρά βοηθάει όταν είναι καλό και διορθώνεις και την τροχιά σου, αλλά όταν με λίγη(...) παραπάνω πίεση η πίσω δισκόπλακα άναψε, τί να περιμένεις για πολύωρη έντονη χρήση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 592564.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γλυκάθηκα και θέλω κι από πίσω..... 845820.gif797994.gif

Λοιπόν παίδες, μετά από μια μονοήμερη βόλτα το Σάββατο σε ορεινό στροφιλίκι με απίθανη άσφαλτο σε πάρα πολλά σημεία, είδα πόσο λίγη είναι πλέον η πίσω μαμά δαγκάνα, αφού κατάφερα και την άναψα! Σταμάτησα στον προορισμό μας μετά από λίγα χλμ και είδα καπνό να βγαίνει απ' την πίσω δαγκάνα, ενώ το τικ-τικ ως σημάδι ότι κρύωνε ήταν τόσο έντονο που αντηχούσε στις βουνοπλαγιές. icon_rr.png

Οι δε Brembo μπροστά, παρότι δούλεψαν υπερωρίες και απλήρωτα, icon_geek.png δεν ίδρωσαν καν, 512673.gif ενώ έκαναν και τη δουλειά τους υπέροχα επιτρέποντας στην κιτρινούλα να χάνεται μπροστά με άνεση και να ξεδιπλώνει τις αρετές που έχει το μοντέλο στο ανελέητο στροφιλίκι.

Η δε κατανάλωση? Μόλις 4,4 lt / 100 km 319904.gif και να πηγαίνει χωρίς έλεος.

Σε κάθε ευθεία εκτίναξη μπροστά χωρίς καν σκέψεις περί κατανάλωσης, και στις στροφές βουτιά και πάλι δώστου.

Στο δια ταύτα:

Μια και το κράτησα αφού έκανα την αναβάθμιση μπροστινού φρένου και ελατηρίων και τώρα σκίζει ως εργαλείο χωρίς να μου πίνει σαν Αμερικάνος ναύτης, έλεγα μπας και υπάρχει καμμιά εγγυημένη μόντα και για την πίσω δαγκάνα.

Θα μου πείτε: "σιγά μωρέ, το πίσω διακοσμητικό είναι, τί να το κάνεις?"

Δε συμφωνώ. Μια χαρά βοηθάει όταν είναι καλό και διορθώνεις και την τροχιά σου, αλλά όταν με λίγη(...) παραπάνω πίεση η πίσω δισκόπλακα άναψε, τί να περιμένεις για πολύωρη έντονη χρήση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 592564.gif

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ημουν τυχαιρός στο θέμα τακακίων,μιας και ο προηγούμενος μερακλής ιδιοκτήτης του Firestorm,φορούσε τακάκια brembo.Oτι καλύτερο δηλαδή.Εγώ μετα τα έξοδα για δαγκάνες,μπότες τσιμούχες,ξύστρες,λαδια ανάρτησης,δεν νομίζω οτι θα είχα δυνατότητα για τακάκια brembo.Απο τιμή τσούζουν τα άτιμα,αλλα κακά τα ψέμματα,ειδικά σε τετοιου είδους θέματα ποιότητας αντοχής ότι δίνεις παίρνεις. :vava:

ότι καλύτερο δεν θα το έλεγα...ότι ακριβότερο ίσως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε καμμιά δαγκάνα για πίσω που να ταιριάζει τζιτζί θα μου βρείτε?...... :lol: που πιάσατε πάλι τα τακάκια...... :_zorro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε καμμιά δαγκάνα για πίσω που να ταιριάζει τζιτζί θα μου βρείτε?...... :lol: που πιάσατε πάλι τα τακάκια...... :_zorro:

τι να την κάνεις; δεν χρειάζεται το πίσω φρένο! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να την κάνεις; δεν χρειάζεται το πίσω φρένο! :lol:

Τότε γιατί έβγαζε καπνούς? :afro1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε γιατί έβγαζε καπνούς? :afro1:

Γιατί μάλλον το παράκανες...χρησιμοποίησε περισσότερο το μπροστά!

Πλέον έχεις μπροστινό φρένο...δεν το θες το πίσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί μάλλον το παράκανες...χρησιμοποίησε περισσότερο το μπροστά! Πλέον έχεις μπροστινό φρένο...δεν το θες το πίσω!

Τέλω και πίσω φρένο..... :taz: το τέλω, :taz: το τέλω, :taz: το τέλω λέμε.... :taz:

Τέλω να μπορώ να υπερβάλλω. :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε μια αναζητηση που εκανα μονο αυτο βρηκα απο τους διπλανους,το εχεις διαβασει κωστα?

http://www.vstromhellasforum.com/t11345-topic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα τακακια εχεις ειναι εχει μεινει φλυδα πισω?να βρασει αν εχεις τακακια λιγο δυσκολο...

μαλλον τα τακακια σου ειναι το θεμα ,δες αν εχεις παστα κ μετα ψαξου για δαγκανα η σωληνακια υψηλης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα συμφωνω εν μερει μαζι σου, αλλα κυριως συμφωνω με τον Γιωργο (Ravendark).

Το πισω φρενο βοηθαει, ειδικα στα On-Off πολυ περισσοτερο απο τα Supersport, αλλα δεν χρειαζεται αναβαθμιση...

Το λεω, γιατι πολυ καλομαθαινουν στο πισω φρενο, με αρνητικες επιπτωσεις, και εχω δει περιπτωσεις που το πληρωσαν ψιλοακριβα..

Για το πισω, πρεπει να κανεις 2 πραγματα... Βαλε καινουριο τακακι (EBC θα προτεινω εγω απο την μικρη μου εμπειρια, καποιος κατοχος στρωματος, ισως σου βρει πιο δουλευει αψογα για το μηχανακι σας), και ενα σωληνακι υψηλης.... Βαλε και φρεσκα υγρα, και το φρενο σου και θα απογειωθει, και δεν θα ζοριζεται τοσο...

Παντως, το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να προσπαθησεις να αλλαξεις ελαφρως τον τροπο οδηγησης σου, και να βασιζεται ΜΟΝΟ στο μπροστινο φρενο, και το πισω να το εχεις μονο για ψιλοδιορθωσεις. Τοτε θα δεις, οτι και αυτο το πισω φρενο που εχει το Stroma ειναι υπεραρκετο...

Βεβαια, αν τοσα χρονια που οδηγεις εχεις μαθει με εναν Χ τροπο οδηγησης, πολυ δυσκολα μπαινεις στην διαδικασια να αλλαξεις στυλ οδηγησης, απλα λεω, ποιο θα ηταν -κατα την γνωμη μου- ο,τι καλυτερο για την περιπτωση σου..

Αν και η λυση τακακια-σωληνακι υψηλης-φρεσκα υγρα, πιστευω ειναι και φθηνη, και θα σου λυσει το προβλημα..

Υ.Γ: Κινεις που κινεις τοσο σπανια την μοτοσικλετα, αν σε καθε βολτα μπριζωνεσαι να αλλαξεις και κατι, πιο πολυ θα σου κοστιζουν οι μοντες, παρα τα υπολοιπα εξοδα της μηχανης.. Αν δε, βαλεις στα εξοδα της βολτας, και τις μοντες που κανεις, τι να τα κανεις τα 4.4λ/100 χλμ, σου στοιχιζει η βολτα σαν να εβγαζες βολτα 2 SS 1000ρια και τα πηγαινες οριο!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέλω και πίσω φρένο..... :taz: το τέλω, :taz: το τέλω, :taz: το τέλω λέμε.... :taz:

Τέλω να μπορώ να υπερβάλλω. :lol: :P

Κι εγω συμφωνω βεβαιως με τον Γιωργη.Το μπροστινο φιλε Κωστα.Και προτεινω EBC .Εγω τουλαχιστον περιμενω ποτε θα βαλω και στα μπροστα EBC!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγω συμφωνω βεβαιως με τον Γιωργη.Το μπροστινο φιλε Κωστα.Και προτεινω EBC .Εγω τουλαχιστον περιμενω ποτε θα βαλω και στα μπροστα EBC!

SBS...SBS!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε μια αναζητηση που εκανα μονο αυτο βρηκα απο τους διπλανους,το εχεις διαβασει κωστα?

http://www.vstromhel...om/t11345-topic

Το έχω διαβάσει, αλλά όπως θα είδες κι εσύ δεν του πρότειναν καμμιά δαγκάνα.

Κωστα τακακια εχεις ειναι εχει μεινει φλυδα πισω?να βρασει αν εχεις τακακια λιγο δυσκολο...

μαλλον τα τακακια σου ειναι το θεμα ,δες αν εχεις παστα κ μετα ψαξου για δαγκανα η σωληνακια υψηλης

Γιώργη, καινούργια είναι σχεδόν. Και τα υγρά το ίδιο.

Βασικά, δεν έβρασε το υγρό, απλά υπερθερμάνθηκαν λόγω έντονης χρήσης και βγάζανε καπνό!!!

Είναι συνηθισμένο? Το έχετε δει ποτέ στα δικά σας?

Ούτε σε αποτελεσματικότητα έχασα αφού πιάνανε όπως πριν. Αν δεν είχα σταματήσει, ούτε θα είχα καταλάβει ότι ανάψανε.

(Να σημειωθεί ότι ανάψανε στη διαδρομή Παύλιανη-Αθανάσιος Διάκος όπου η άσφαλτος και το στροφιλίκι ήταν απίστευτα και....... λύσσαξα). :lipssealed:

Όταν λες για δαγκάνα, έχεις κάποια υπόψη σου που να ταιριάζει κουτί?

Βαλε τριπιστονη και καν'το varadero λεμε. :afro:

Ξέρεις να ταιριάζει γάντι ή........? για δώσε λεπτομέρειες.

Kωστα συμφωνω εν μερει μαζι σου, αλλα κυριως συμφωνω με τον Γιωργο (Ravendark).

Το πισω φρενο βοηθαει, ειδικα στα On-Off πολυ περισσοτερο απο τα Supersport, αλλα δεν χρειαζεται αναβαθμιση...

Το λεω, γιατι πολυ καλομαθαινουν στο πισω φρενο, με αρνητικες επιπτωσεις, και εχω δει περιπτωσεις που το πληρωσαν ψιλοακριβα..

Μπορείς να μου το κάνεις λίγο λιανά γιατί δεν κατάλαβα τί εννοείς?

Για το πισω, πρεπει να κανεις 2 πραγματα... Βαλε καινουριο τακακι (EBC θα προτεινω εγω απο την μικρη μου εμπειρια, καποιος κατοχος στρωματος, ισως σου βρει πιο δουλευει αψογα για το μηχανακι σας), επειδή είναι σχετικά καινούργια (τα μαμά πήρα από φόβο μην κάνω καμμιά ζημιά στο δίσκο) θα περιμένω να τα φάει (είμαι σε καλό δρόμο πάντως) :lol: και τότε θα δοκιμάσω τα EBC που λένε όλοι καλά λόγια και ενα σωληνακι υψηλης.... αυτό θα το δω, δεν έχω μπει σε τέτοια διαδικασία γιατί το συγκεκριμένο παράπονό μου δεν αφορούσε τη δύναμη ή αποτελεσματικότητα, αλλά το ότι άναψαν λόγω έντονης χρήσης Βαλε και φρεσκα υγρα, είναι φρέσκα και το φρενο σου και θα απογειωθει, και δεν θα ζοριζεται τοσο...

Παντως, το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να προσπαθησεις να αλλαξεις ελαφρως τον τροπο οδηγησης σου, και να βασιζεται ΜΟΝΟ στο μπροστινο φρενο, και το πισω να το εχεις μονο για ψιλοδιορθωσεις. Τοτε θα δεις, οτι και αυτο το πισω φρενο που εχει το Stroma ειναι υπεραρκετο...

Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αν και μ' αρέσει να μην τυποποιώ το οδήγημά μου με σκοπό τη βέλτιστη γραμμή-ταχύτητα-οικονομία-φθορές.

Μ' αρέσει να οδηγάω όπως μου κάνει κέφι και όχι να επιζητώ το τυποποιημένο στυλ πίστας. Έτσι το φχαριστιέμαι.

Βεβαια, αν τοσα χρονια που οδηγεις εχεις μαθει με εναν Χ τροπο οδηγησης, πολυ δυσκολα μπαινεις στην διαδικασια να αλλαξεις στυλ οδηγησης, απλα λεω, ποιο θα ηταν -κατα την γνωμη μου- ο,τι καλυτερο για την περιπτωση σου..

Έτσι είναι, το εξηγώ ακριβώς από πάνω.

Αν και η λυση τακακια-σωληνακι υψηλης-φρεσκα υγρα, πιστευω ειναι και φθηνη, και θα σου λυσει το προβλημα..

Υ.Γ: Κινεις που κινεις τοσο σπανια την μοτοσικλετα, αν σε καθε βολτα μπριζωνεσαι να αλλαξεις και κατι, πιο πολυ θα σου κοστιζουν οι μοντες, παρα τα υπολοιπα εξοδα της μηχανης.. Αν δε, βαλεις στα εξοδα της βολτας, και τις μοντες που κανεις, τι να τα κανεις τα 4.4λ/100 χλμ, σου στοιχιζει η βολτα σαν να εβγαζες βολτα 2 SS 1000ρια και τα πηγαινες οριο!! :P

Δεν έχεις άδικο ούτε σ' αυτό! :P :lol: :P

Χώστα μου ντε να συνέλθω. :fool: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα ποτε δεν εχω φτασει τα φρενα μου σε μοτοσυκλετα να βγαζουν καπνους (στο αμαξι αρκετες φορες) και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο χωρις να χασει σε αποτελεσματικοτητα το φρενο

παντως πιστευω κ εγω πως με καλο τακακι και ισως και σωληνακια λυθει το προβλημα σου

αλλα για να τα εβρασες με καινουριο τακακι τοτε μαλλον κατι πρεπει να κανεις λαθος ,τι εννοοω...αν φρεναρεις εστω κ ελαφρια με το πισω φρενο μονο κ μονο για να σου δινει μια αισθηση ασφαλειας τοτε το υπερθερμαινεις ,δηλαδη αλλο ερχεται η στροφη ,ριχνω ενα αποτομο κ δυνατο κ αλλο φρεναρω δεκα δευτερολεπτα πριν κ μεσα στην στροφη ,τοτε τα τσακιζεις τα φρενα ,τσεκαρε μηπως το κανεις αυτο ασυναισθητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους η αιτια που εβγαλε καπνους ημουν εγω!! :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είναι καινούριο το τακάκι;

Μήπως με την αλλαγή ανέβηκαν τα υγρά πολύ; Μήπως έχει παραπάνω υγρά από όσο πρέπει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα ποτε δεν εχω φτασει τα φρενα μου σε μοτοσυκλετα να βγαζουν καπνους (στο αμαξι αρκετες φορες) και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο χωρις να χασει σε αποτελεσματικοτητα το φρενο

την πολύ που έχει βρε συ........ :lol:

παντως πιστευω κ εγω πως με καλο τακακι και ισως και σωληνακια λυθει το προβλημα σου

θα δω σε 1η φάση όταν αλλάξω τακάκια...... έτσι κι αλλιώς τα πίσω τα τρώει πιο γρήγορα πάντα

αλλα για να τα εβρασες με καινουριο τακακι τοτε μαλλον κατι πρεπει να κανεις λαθος ,τι εννοοω...αν φρεναρεις εστω κ ελαφρια με το πισω φρενο μονο κ μονο για να σου δινει μια αισθηση ασφαλειας τοτε το υπερθερμαινεις ,δηλαδη αλλο ερχεται η στροφη ,ριχνω ενα αποτομο κ δυνατο κ αλλο φρεναρω δεκα δευτερολεπτα πριν κ μεσα στην στροφη ,τοτε τα τσακιζεις τα φρενα ,τσεκαρε μηπως το κανεις αυτο ασυναισθητα

λόγω αδύναμου φρένου σίγουρα δεν μπορώ να φρενάρω τελευταία στιγμή. Τα μπροστά πλέον το μπορούν, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ζορίζω τις μπουκάλες σε τέτοιο βαθμό που ισως να μην είναι κατασκευασμένες, το πίσω πάντως σίγουρα δεν μπορεί να συμβαδίσει και φαίνεται πλέον περισσότερο η ανεπάρκειά του.

Οπότε ίσως κάτι κάνω λάθος στον τρόπο χρήσης λόγω κραυγαλέας διαφορετικότητας εμπρός - πίσω.

είναι καινούριο το τακάκι; Σχεδόν. Έχει πολύ ψωμί ακόμα, δεν υπάρχει θέμα ύπαρξης πάστας.

Μήπως με την αλλαγή ανέβηκαν τα υγρά πολύ; Όχι Μήπως έχει παραπάνω υγρά από όσο πρέπει; Όχι

Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους η αιτια που εβγαλε καπνους ημουν εγω!! :lol: :lol:

Για λέγε...... :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα απαντησω μεσα στην παραθεση, για να μην την κανουμε Ουρανιο τοξο :P

Aρχικα, το οτι μερικοι το εχουν πληρωσει ακριβα, εννοω οτι οταν εχεις συνηθισει να βασιζεσαι στο πισω φρενο (κατι που εσυ δεν κανεις απο ο,τι καταλαβα, αλλα εγκυκλοπαιδικα το λεμε) οταν και αν ερθει η στιγμη που θα χρειαστει να κοκκαλωσεις, και να εμπιστευτεις τυφλα το μπροστινο σου, δεν θα εισαι συνηθισμενος (θα το φοβασαι) και θα το παρακανεις με το πισω... Τα αποτελεσματα συνηθως δεν ειναι τα καλυτερα! :P

Αφου ομως, απο την απαντηση σου, λες οτι εχεις φρεσκα τακακια/υγρα, δεν υπαρχει λογος να αναψει η δαγκανα.. βεβαια δεν εχω δει και ποτε κατι αντιστοιχο, αρα το σεναριο που λεει ο Gee "παιζει" πιο δυνατα. Να το πατας ασυναισθητα, ελαφρως, για αρκετο διαστημα πριν, αλλα και κατα την διαρκεια της στροφης, με αποτελεσμα να βαρανε υπερωριες τα φρενα σου.. Αυτο δες το, γιατι με τα μαμα σωληνακια, (ή και οταν το τακακι σου θα εχει φτασει καποτε στα τελευταια του) παιζει να χασεις το πισω φρενο και να πανικοβληθεις χωρις λογο..

Οταν ειπα να αλλαξεις τροπο οδηγησης, δεν εννοουσα σε καμια περιπτωση να τυποποιησεις ενα στυλ "πισταδικο" ή τελος παντων Ρεϊκινγκ ( :P ) αλλα να προσπαθεις συνειδητα, να εξαλειψεις ο,τι θεωρητικα ειναι λαθος...

Το ειπα αυτο, γιατι νομιζα πως βασιζεις μεγαλο ποσοστο της επιβραδυνσης σου πριν την στροφη στο πισω φρενο, κατι που μπορει να φυλαει δυσαρεστες εκπληξεις (αν διασταλλει το σωληνακι και χασεις το φρενο σου)...

Εν κατακλειδι, αφου εχεις φρεσκα υγρα/τακακια, και το φρενο σου δεν εχασε καθολου σε αισθηση ή αποδοση/αποτελεσματικοτητα, δεν εχεις να αγχωνεσαι.. Αν συνεχιζες αλλα 500-700 μετρα ευθεια πριν σταματησεις (φανταζομαι μετα απο συνεχομενη οδηγηση στην "τσιτα") ο αερας θα δροσιζε τα παντα, και δεν θα παρατηρουσες τιποτα...

Παντως, βαζοντας σωληνακια υψηλης, θα εχεις ενα λιγοτερο αγχος, μην το παρακανεις και χασεις ξαφνικα τα φρενα σου... Απο οταν εδωσα το ΧΤ, και μετα, που ολα τα μηχανακια που αλλαξα(σαν τα πουκαμισα! :P) ειχαν σωληνακια υψηλης, και ειχα ενα αγχος λιγοτερο.. Γιατι 2-3 φορες με το ΧΤ χαροπαλεψα, οταν πηγα να πατησω φρενο και ειδα οτι δεν ειχα τιποτα...

Υ.Γ: Εσβησα τα emoticon σου, οχι για να αλλαξω το νοημα του ποστ σου, αλλα για να μπορεσω να βαλω και εγω μετα, γιατι ειχαν ηδη μπει πολλα.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα