Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Κωστα καλοφορετα τα σπιρουνια τα χρυσα. Οι αποστατες για ποιο λογο χρειαστηκαν? Γιατι δεν βολευαν οι βιδες που δενουν τα καλαμια στις μποτες,η επειδη επρεπε να βγουν και προς εξω του τροχου? Επιπλεον,τι αποσταση εχουν οι βιδες στις δαγκανες? Ρωταω γιατι ειμαι στα σκαρια για μια τετοια αναβαθμιση με πιθανοτητα να μην χρειαστω αποστατες,αλλα αν χρειαστω να κοιταξω να βαλω ακτινικες δαγκανες. Τρομπα εχω αλλαξει .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 και δεν την λες να την μαθουμε κι`εμεις οι κουτσομποληδες ρε τζι. Μιχαλη πιστευω θα ηταν καλυτερο να εβαζε την τρομπα απο το ιδιο μηχανακι καθως ειναι υπολογισμενη να δουλευει με αυτες τις δαγκανες και το μεγεθος και το πληθος των εμβολων τους και οχι με δυο διπιστονες με μικρα εμβολα οπως στο vstrom 1000 Επισης μπορει να τρομαζει το γεγονος οτι ειναι απο ss μηχανακι (748 ,916 ,996 ,ss750/800/900/1000) αλλα ειναι πολυ γραμμικη και εχει παρα πολυ απαλο αρχικο δαγκωμα σε σημειο που δεν ειναι επικινδυνη ουτε μεσα στην πολη ,οταν ομως πας με πολλα και πατησεις καλο φρενο τοτε καβαλας τεποζιτο.,επισης ο ογκος της ειναι πολυ μικρος και πλεον την βρισκεις και σε πολυ καλη τιμη. Οπως και να εχει η μετατροπη που εκανε ο Κωστας ειναι αξιολογοτατη και σιγουρα θα δικαιωθει απο το αποτελεσμα Κωστα καλοφορετα τα σπιρουνια τα χρυσα. Οι αποστατες για ποιο λογο χρειαστηκαν? Γιατι δεν βολευαν οι βιδες που δενουν τα καλαμια στις μποτες,η επειδη επρεπε να βγουν και προς εξω του τροχου? Επιπλεον,τι αποσταση εχουν οι βιδες στις δαγκανες? Ρωταω γιατι ειμαι στα σκαρια για μια τετοια αναβαθμιση με πιθανοτητα να μην χρειαστω αποστατες,αλλα αν χρειαστω να κοιταξω να βαλω ακτινικες δαγκανες. Τρομπα εχω αλλαξει .... Ακτινικες δαγκανες πως θα βαλεις?θα παρεις ανταπτορες που μετατρεπουν την στηριξη απο αξονικη σε ακτινικη?πολυ βλακεια ξεχνα το...εχεις δαγκανες με ακτινικη στηριξη και ανταπτορα με αξονικη στηριξη ,αρα παλι στην μποτες εχεις αξονικη στηριξη αρα πανε περιπατο τα πλεονεκτηματα της ακτινικης. Η πραγματικη λυση ειναι να αλλαξεις μποτες στα καλαμια αλλα το κοστος ανεβαινει τοσο που καλυτερα να παρεις zx10 μεταχειρω... Αλλιως αν κοιταξεις για δαγκανες κοιτα brembo p4 απο 749/999 ,με μια καλη τρομπα το φρενο τους ειναι λες και επεσες σε τοιχο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απο ολα εχει ο μπαξες. Αρκει να υπαρχει χρημα και μερακι.. :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2012 από τον moto99 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μιχαλη πιστευω θα ηταν καλυτερο να εβαζε την τρομπα απο το ιδιο μηχανακι καθως ειναι υπολογισμενη να δουλευει με αυτες τις δαγκανες και το μεγεθος και το πληθος των εμβολων τους και οχι με δυο διπιστονες με μικρα εμβολα οπως στο vstrom 1000 Επισης μπορει να τρομαζει το γεγονος οτι ειναι απο ss μηχανακι (748 ,916 ,996 ,ss750/800/900/1000) αλλα ειναι πολυ γραμμικη και εχει παρα πολυ απαλο αρχικο δαγκωμα σε σημειο που δεν ειναι επικινδυνη ουτε μεσα στην πολη ,οταν ομως πας με πολλα και πατησεις καλο φρενο τοτε καβαλας τεποζιτο.,επισης ο ογκος της ειναι πολυ μικρος και πλεον την βρισκεις και σε πολυ καλη τιμη. Οπως και να εχει η μετατροπη που εκανε ο Κωστας ειναι αξιολογοτατη και σιγουρα θα δικαιωθει απο το αποτελεσμα μπραβο ρε τζι εχεις δικιο,πολλοι ειναι αυτοι παντως που υποστηριζουν μεσα στο φορουμ του v-strom οτι η τρομπα του 1000 ταιριαζει κουτι,βεβαια στον αντιποδα αλλοι τοσοι ειναι που υποστηριζουν το αντιθετο.αυτο δυστυχως ειναι το μεγαλο μειονεκτημα με τις μοντες,οτι δηλαδη πρεπει να κανεις διαφορες δοκιμες μεχρι να πετυχεις το σωστο και προπαντων αυτο που σου ταιριαζει. μιλαμε παντα για το 650,(αυτο εχει ο μοτοπουλοβερακης)και οχι για το 1000.το 1000 εχει ενα νουμερο μεγαλυτερη τρομπα αν δεν κανω λαθος απ`οτι το 650. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2012 από τον fasarias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 μπραβο ρε τζι εχεις δικιο,και πολλοι ειναι αυτοι που υποστηριζουν μεσα στο φορουμ του v-strom οτι η τρομπα του 1000 ταιριαζει κουτι, Μιχαλη ταιριαζει ΚΟΥΤΙ χωρις καμμια μεταροπη, μιας και η αλλαγη της ειναι στο μεγαλυτερο εμβολακι. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 το ιδιο λεμε γιαννη,ναι ταιριαζει κουτι,το ζητημα ειναι αν μπορει ομως να αποδιδει σωστα στις τετραπιστονες εναντι των διπιστονων που εχει το 1000? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 το ιδιο λεμε γιαννη,ναι ταιριαζει κουτι,το ζητημα ειναι αν μπορει ομως να αποδιδει σωστα στις τετραπιστονες εναντι των διπιστονων που εχει το 1000? Ειναι πολυ απλο και επειδη τα λογια ειναι περιττα,οταν θα σου δοθει η ευκαιρια,οδηγησε ενα( μιας και που το ξερεις το φρεναρισμα του ) και θα καταλαβεις.. Θα σου φυγουν τα σφραγισματα... :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Δηλαδης τωρα θα γινεις γρηγορος Μπαρμπα Κωτσο;;;; Καλοφορετα βρε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) αυτη ειναι η εντελως ακυρη μετατροπη που περιγραφω παραπανω ,ακτινικες δαγκανες με αξονικη στηριξη στην μποτα πουλ -μουρ και αγιος ο θεος... Ειναι πολυ απλο και επειδη τα λογια ειναι περιττα,οταν θα σου δοθει η ευκαιρια,οδηγησε ενα( μιας και που το ξερεις το φρεναρισμα του ) και θα καταλαβεις.. Θα σου φυγουν τα σφραγισματα... :mB_kalo_e: σε αυτο σωστη συγκριση θα μπορει να γινει οταν οδηγησει και ενα ducati ss η ενα στρωμα με ολο το πακετο φρενων του ss οτι θα ειναι πολυ καλο το στρωμα και ετσι ,θα ειναι και το εχω πει και παραπανω ,αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2012 από τον Gee 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 οταν λεω να αποδιδει σωστα,δεν εννοω μονο στην ικανοτητα του να φρεναρει δυνατα,αλλα και να μην ειναι πολυ ατσαλο το φρεναρισμα ή πολυ αποτομο ωστε να μπλοκαρει ο μπροστινος,εχοντας παντα υποψιν οτι υπαρχουν και τα μοντελα χωρις abs που δεν εχουν την ιδια πολυτελεια να την γλυτωσουν σε ενα ενδεχομενο γλυστριμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Kαλε μου φιλε Μιχαλη. Οπως προειπα,μην κρινουμε εαν δεν εχουμε οδηγησει.Οδηγα,φρεναρε,σε διαφορες συνθηκες και μετα κουβεντιαζουμε οτι και οπως το θελεις. Φαντασου μονο οτι ειναι μια απλη ( τεχνικα ) φτηνη βελτιωση φρενων,απο την ηδη υπαρχουσα και αναλογουμενως της τιμη της,ειναι κορυφαια και παντα με το πως φρεναρες πριν. Τιποτα αλλο,μεχρι εκει.. Εχουν γινει δε,πολλες βελτιωσεις ( πακετο τρομπας - δαγκανας) με διαφορετικη αισθηση και φρεναρισμα για το συγκεκριμενο μηχανακι.Ειναι,το τι ζητα ο καθενας.. Νασαι παντα καλα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Kαλε μου φιλε Μιχαλη. Οπως προειπα,μην κρινουμε εαν δεν εχουμε οδηγησει.Οδηγα,φρεναρε,σε διαφορες συνθηκες και μετα κουβεντιαζουμε οτι και οπως το θελεις. Φαντασου μονο οτι ειναι μια απλη ( τεχνικα ) φτηνη βελτιωση φρενων,απο την ηδη υπαρχουσα και αναλογουμενως της τιμη της,ειναι κορυφαια και παντα με το πως φρεναρες πριν. Τιποτα αλλο,μεχρι εκει.. Εχουν γινει δε,πολλες βελτιωσεις ( πακετο τρομπας - δαγκανας) με διαφορετικη αισθηση και φρεναρισμα για το συγκεκριμενο μηχανακι.Ειναι,το τι ζητα ο καθενας.. Νασαι παντα καλα.. δεν εκρινα τιποτα βρε γιαννη μου,και ακριβως επειδη δεν εχω οδηγησει και v-strom βελτιωμενο στα φρενα γι`αυτο ρωταω να μαθω πως συμπεριφερεται με καποια αφτερ-μαρκετ βελτιωτικα προιοντα.ουτως η αλλως παραπανω το ανεφερα κι`εγω ο ιδιος οτι οι μοντες θελουν δοκιμες και ειναι αναλογως πως θα κατσουν στον καθενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Δηλαδης τωρα θα γινεις γρηγορος Μπαρμπα Κωτσο;;;; Οχι ρε Πετρο,δεν εβαλε γιαυτο καλυτερα φρενα...ειναι για να σταματά ακαριαια οταν τον παιρνει τηλεφωνο το συζυγακι...μην εχουμε και ................................................ Αφου ειναι καψουρα με την κορακλα ρεεεεεεε....ειναι δυνατο να μην τον φρεναρει αυτη η κουκλα;.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Ωραιος ωραιος μεγειες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Με γεια τα καινούργια φρενάκια!!! Ωραία αλλαγή! Μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Thanks για τις ευχές σε όλους. Κωστα καλοφορετα τα σπιρουνια τα χρυσα. Οι αποστατες για ποιο λογο χρειαστηκαν? Γιατι δεν βολευαν οι βιδες που δενουν τα καλαμια στις μποτες,η επειδη επρεπε να βγουν και προς εξω του τροχου? Διότι έπρεπε να προσαρμοστούν με ακρίβεια στο πάτημα του δίσκου (και το πετυχαίνουν αυτό οι συγκεκριμένοι αποστάτες στο χιλιοστό). Οι συγκεκριμένες δαγκάνες εφαρμόζουν αλλιώς στο Ducatti που τοποθετούνται. Επιπλεον,τι αποσταση εχουν οι βιδες στις δαγκανες? 40mm είναι οι δικές μου, έχει και παρόμοιες με 65mm που όμως ήθελαν άλλους αποστάτες που δεν υπήρχαν έτοιμοι αλλά έπρεπε να φτιαχτούν εδώ από κάποιον μάστορα. Ρωταω γιατι ειμαι στα σκαρια για μια τετοια αναβαθμιση με πιθανοτητα να μην χρειαστω αποστατες,αλλα αν χρειαστω να κοιταξω να βαλω ακτινικες δαγκανες. Τρομπα εχω αλλαξει .... Και δεν είδες βελτίωση τουλάχιστον στην αίσθηση της μανέτας? Μιχαλη πιστευω θα ηταν καλυτερο να εβαζε την τρομπα απο το ιδιο μηχανακι καθως ειναι υπολογισμενη να δουλευει με αυτες τις δαγκανες και το μεγεθος και το πληθος των εμβολων τους και οχι με δυο διπιστονες με μικρα εμβολα οπως στο vstrom 1000 Μμμμμμ, μάλλον δεν είναι έτσι Γιώργο, γιατί - σύμφωνα και με όσα έχουν γράψει τα παιδιά στο vstromhellasforum - η 14άρα δικιά του τρόμπα δεν έχει τη δύναμη να πιέσει επαρκώς τα 4 πλέον εμβολάκια της νέας μεγαλύτερης δαγκάνας, με αποτέλεσμα η μανέτα να τερματίζει με το παραμικρό πάνω στο κριπ. Το είχαν αρκετοί αυτό το θέμα όταν άλλαξαν μεν δαγκάνες αλλά όχι και τρόμπα, γι' αυτό και πήγα κατευθείαν σε αλλαγή χωρίς προηγούμενη δοκιμή, που θα απαιτούσε πάλι αλλαγές υγρών και εξαερώσεις. Όπως έχω πει και παραπάνω, τα παιδιά στο φόρουμ αυτό έχουν κάνει τα τεχνικά θέματα επιστήμη (καμμία σχέση μ' εμάς εδώ) και ουσιαστικά πάτησα πάνω στις δικές τους εμπειρίες και δοκιμές, αφού μάλιστα λόγω ελλειπών σχετικών γνώσεων δεν μπορούσα να έχω άποψη και να κάνω του κεφαλιού μου. Επισης μπορει να τρομαζει το γεγονος οτι ειναι απο ss μηχανακι (748 ,916 ,996 ,ss750/800/900/1000) αλλα ειναι πολυ γραμμικη και εχει παρα πολυ απαλο αρχικο δαγκωμα σε σημειο που δεν ειναι επικινδυνη ουτε μεσα στην πολη, έτσι ακριβώς είναι..... θα έλεγα ότι ούτως ή άλλως τέτοια φρένα θα έπρεπε να έχει οταν ομως πας με πολλα και πατησεις καλο φρενο τοτε καβαλας τεποζιτο., αυτό μένει να το δω :) επισης ο ογκος της ειναι πολυ μικρος και πλεον την βρισκεις και σε πολυ καλη τιμη. Οπως και να εχει η μετατροπη που εκανε ο Κωστας ειναι αξιολογοτατη και σιγουρα θα δικαιωθει απο το αποτελεσμα Ακτινικες δαγκανες πως θα βαλεις?θα παρεις ανταπτορες που μετατρεπουν την στηριξη απο αξονικη σε ακτινικη?πολυ βλακεια ξεχνα το...εχεις δαγκανες με ακτινικη στηριξη και ανταπτορα με αξονικη στηριξη ,αρα παλι στην μποτες εχεις αξονικη στηριξη αρα πανε περιπατο τα πλεονεκτηματα της ακτινικης. Η πραγματικη λυση ειναι να αλλαξεις μποτες στα καλαμια αλλα το κοστος ανεβαινει τοσο που καλυτερα να παρεις zx10 μεταχειρω... Αλλιως αν κοιταξεις για δαγκανες κοιτα brembo p4 απο 749/999 ,με μια καλη τρομπα το φρενο τους ειναι λες και επεσες σε τοιχο Το βασικό που πρέπει να δεις Γεράσιμε είναι ποιά δαγκάνα ταιριάζει καλύτερα πάνω στη μπότα και στη δισκόπλακα. Το αν θα είναι ακτινική ή όχι είναι το τελευταίο που πρέπει να σε νοιάξει, αφού άλλωστε υπάρχουν πολύ καλές και αποτελεσματικές δαγκάνες και με ποικιλία εμβόλων και σχημάτων. Η απορία μου είναι γιατί τις χρειάζεσαι. Δεν έχει καλά φρένα το Kawa? μπραβο ρε τζι εχεις δικιο,πολλοι ειναι αυτοι παντως που υποστηριζουν μεσα στο φορουμ του v-strom οτι η τρομπα του 1000 ταιριαζει κουτι, βεβαια στον αντιποδα αλλοι τοσοι ειναι που υποστηριζουν το αντιθετο. αυτο δυστυχως ειναι το μεγαλο μειονεκτημα με τις μοντες,οτι δηλαδη πρεπει να κανεις διαφορες δοκιμες μεχρι να πετυχεις το σωστο και προπαντων αυτο που σου ταιριαζει. Έτσι είναι. Εγώ ήθελα "γεμάτη" μανέτα, σφιχτή, που να μου δίνει καλή αίσθηση ότι έχω φρένο. Όταν την έβλεπα να τερματίζει και να μη σταματάει, μου θύμιζε εποχές ταμπούρων. Πάντως η λογική Μιχάλη λέει ότι εφόσον βάζεις μεγαλύτερες δαγκάνες με περισσότερα έμβολα, αυτομάτως χρειάζεσαι και λίγο δυνατότερη τρόμπα για να το υποστηρίξει. Φαντάσου ότι σε συνεργείο μου είχαν προτείνει ακτινική από ΖΧ10!!!, αλλά το θεώρησα υπερβολή για το δικό μου. Εκεί το δάγκωμα μπορεί να ήταν πολύ πιο απότομο - άρα και επικίνδυνο - κάτι που δεν ήθελα. Δεν κοίταξα ούτε κατά διάνοια το "πουλ-μουρ", αλλά το πώς θα γίνει όσο χρειάζεται καλό το φρένο και μέχρι εκεί. μιλαμε παντα για το 650,(αυτο εχει ο μοτοπουλοβερακης)και οχι για το 1000.το 1000 εχει ενα νουμερο μεγαλυτερη τρομπα αν δεν κανω λαθος απ`οτι το 650. Ναι, το 1000 λόγω έλλειψης του ABS, όπως και τα 650άρια χωρίς ABS (μάλλον και το πρώην δικό σου) έχουν 16άρα, δηλ. πιο δυνατή, ενώ το δικό μου είχε 14άρα. αυτη ειναι η εντελως ακυρη μετατροπη που περιγραφω παραπανω ,ακτινικες δαγκανες με αξονικη στηριξη στην μποτα πουλ -μουρ και αγιος ο θεος... Αν κι εμένα μου φαίνεται too much μια τέτοια λύση για το ταπεινό Stroma (γι' αυτό και πήγα στη συντηρητικότερη και μικρότερη σε κλίμακα μετατροπή), γιατί λες ότι είναι άκυρη? Τί πειράζει ο συγκεκριμένος τρόπος στήριξης με αυτούς τους αποστάτες? Επηρρεάζει κάτι? Η συγκεκριμένη - αν δεν κάνω λάθος - είναι 6πίστονη, οπότε ούτως ή άλλως υπερβαίνει τις ανάγκες του V-Strom, αλλά τα παιδιά εκεί παρασύρουν ο ένας τον άλλον και τα χώνουν χοντρά στις μηχανές τους βάζοντας παπάδες πάνω. Περί ορέξεως....... σε αυτο σωστη συγκριση θα μπορει να γινει οταν οδηγησει και ενα ducati ss η ενα στρωμα με ολο το πακετο φρενων του ss οτι θα ειναι πολυ καλο το στρωμα και ετσι ,θα ειναι και το εχω πει και παραπανω ,αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το γνωρίζω, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είμαι fun του στησίματος ενός ducatti (δεν μπορώ τα πολύ σκυφτά), ούτε θα έπαιρνα ποτέ κάποιο. Άρα δε μ' ενδιαφέρει και μια τέτοια σύγκριση που είναι άλλωστε άτοπη. Τί να συγκρίνω? Ένα ψηλό παλιάλογο μ' ένα puma? Εγώ ήθελα απλώς να μπορεί πλέον να φρενάρει ικανοποιητικά (αφού δεν το φροντίσανε οι μλκοσουζουκαίοι) και να έχω καλή αίσθηση στη μανέτα (η ψυχολογία παίζει πολύ ρόλο στο πώς οδηγείς το καθετί, να ευχαριστιέσαι τουλάχιστον και να μην είσαι με το άγχος: θα φρενάρω τώρα, θα φύγω στα χωράφια, θα πέσω στον γκρεμό?). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 αυτη ειναι η εντελως ακυρη μετατροπη που περιγραφω παραπανω ,ακτινικες δαγκανες με αξονικη στηριξη στην μποτα πουλ -μουρ και αγιος ο θεος... γιατί λες ότι είναι άκυρη? Τί πειράζει ο συγκεκριμένος τρόπος στήριξης με αυτούς τους αποστάτες? οξυμορο λειτουργικο προβλημα δε θα εχει, αλλα δεν εχεις τα πλεονεκτηματα της ακτινικης δαγκανας οποιαδηποτε τρομπα με οποιοδηποτε σετ δαγκανες θα δουλεψει το θεμα ειναι η αισθηση που θα αποκομησεις απο τη μοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 οξυμορο λειτουργικο προβλημα δε θα εχει, αλλα δεν εχεις τα πλεονεκτηματα της ακτινικης δαγκανας Δηλαδή? (τί σημαίνει αξονική στήριξη, τί άλλες στηρίξεις υπάρχουν, τί παραπάνω κάνει η ακτινική δαγκάνα και γιατί χάνεις τα όποια πλεονεκτήματα?) οποιαδηποτε τρομπα με οποιοδηποτε σετ δαγκανες θα δουλεψει το θεμα ειναι η αισθηση που θα αποκομησεις απο τη μοντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 ωραίος ο κώστας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 το zx 10 τι τρομπα εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) το zx 10 τι τρομπα εχει? Ακτινική. Και νομίζω 18άρα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 η ακτινική βιδώνει κάθετα πάνω στη μπότα ενώ η αξονική παράλληλα ακτινική λέγεται γιατί οι βίδες της είναι παράλληλες στις ακτίνες του κύκλου (τροχού) ενώ αξονική γιατί είναι παράλληλες στον άξονα του τροχού (κύκλου) στη φώτο του v strom με τις ακτινικές brembo η δαγκάνα πιάνει ακτινικά πάνω στον αποστάτη άλλα ο αποστάτης πιάνει στον άξονα τη μπότα το zx10 μάλλον φοράει 18αρα, το r1 τέτοια φοραει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Το βασικό που πρέπει να δεις Γεράσιμε είναι ποιά δαγκάνα ταιριάζει καλύτερα πάνω στη μπότα και στη δισκόπλακα. Το αν θα είναι ακτινική ή όχι είναι το τελευταίο που πρέπει να σε νοιάξει, αφού άλλωστε υπάρχουν πολύ καλές και αποτελεσματικές δαγκάνες και με ποικιλία εμβόλων και σχημάτων. Η απορία μου είναι γιατί τις χρειάζεσαι. Δεν έχει καλά φρένα το Kawa? Γιατι γραφεις με μπλε χρωμα,αλλο δεν ειναι το δικο σου? Τα φρενα ειναι ακριβως τα ιδια με του β-στρομ,θεωρω μιας και εχω οδηγησει και τα δυο,οτι ειναι λιγο πιο αποτελεσματικα,αλλα και παλι οταν αρχιζεις να πιεζεις αρχιζεις και να φοβασαι. αυτη ειναι η εντελως ακυρη μετατροπη που περιγραφω παραπανω ,ακτινικες δαγκανες με αξονικη στηριξη στην μποτα πουλ -μουρ και αγιος ο θεος... Αδερφε,χωρις να εχω εμεπιρια τεραστια με ακτινικες,θεωρω απο ο,τι εχω διαβασει κυριως σε ξενα φορουμ οτι η ακτινικη στηριξη ειναι κυριως αισθητικη μετατροπη και ισως αυτο που προσφερει ειναι καλυτερο κρατημα της δαγκανας μιας και την στηριζει απο ακρη σε ακρη και σε ακραιες περιπτωσεις συνεχους φρεναρισματος ελαχιστοποιει τις στρεβλωσεις στην δισκοπλακα. Με καθε επιφυλαξη αν αυτο που λεω στεκει,και απο αποψη φυσικης,δεν μπορω να εξηγησω καποιο καλυτερο πλεονεκτημα πο την συμβατικη/αξονικη. Για την ακτινικη τρομπα βεβαιως υπαρχει αλλο θεμα,μιας και μιλαμε για την φορα με την οποιοα πιεζει η μανετα το εμβολο. Η καθετη λοιπον φορα ειναι πιο αποτελεσματικη και δινει καλυτερη αισθηση. Βεβαια,οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο θα ηθελα να μας πει,μιας και θελω να κανω μια μετατροπη στα φρεν και θα ηθελα να καταληξω στην κλυτερη δυνατη σχεση τιμης/αποτελεσματος. Κωωωωωωστα,μεγειες,στις ειπα??????? Μεγειες...............!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Γιατι γραφεις με μπλε χρωμα,αλλο δεν ειναι το δικο σου? Γιατί στο συγκεκριμένο ποστ υπήρχαν πάρα πολλές παραθέσεις και ήθελα να φαίνεται εύκολα στο μάτι ποιά είναι η απάντησή μου, να μην κουράζονται τα ματάκια σας..... Αν έγραφα με κίτρινα που δεν φαίνονται, θα ήσασταν όλοι με γυαλιά πατομπούκαλα τώρα. Το μπλε και το κόκκινο διακρίνονται εύκολα και διαβάζονται επίσης εύκολα. Τα φρενα ειναι ακριβως τα ιδια με του β-στρομ, ωωωωω καημένε μου συμφορά θεωρω μιας και εχω οδηγησει και τα δυο,οτι ειναι λιγο πιο αποτελεσματικα,αλλα και παλι οταν αρχιζεις να πιεζεις αρχιζεις και να φοβασαι. μη μου πεις, δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι :lol: ......................... Κωωωωωωστα,μεγειες,στις ειπα??????? Μεγειες...............!! Thanks 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν είναι αισθητική μετατροπή, βγήκε για να μειώσει τους "κραδασμούς" στα upside down δεν αλλάζει μόνο η στήριξη, αλλάζει και η θέση, αν δεις κατεβαίνει πιο χαμηλά και πάει σχεδόν στην ευθεία με τον άξονα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 28 , 2012 από τον warlock9_0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες