Jump to content
ALX™

Τα πιο επικίνδυνα μηχανάκια...

Recommended Posts

7) Honda NSR500

9) ΤΜ 660SMX ,καπου ειχα διαβασει οτι λογος αποσυρσης του μοντελου ηταν η υπερβολικη και μη αξιοποιησιμη δυναμη του συμφωνα με παραπονα κατοχων.

11)Suzuki Hayabusa (Δεν εχουν φρενα)

η αξιοπιστια του θρεντ εχει παει περιπατοοοοοο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1) YAMAHA RD 350 (μόνο γκάζια... φρένα-πλαίσιο-αναρτήσεις ΓΤΠ)

2) ΧΤ 550 (λόγω ταμπούρων και λόγω του ότι προκαλούσαν το σουζίδι).

3) Lifan 125 scooter (αστοχίες βασικών υλικών εν κινήσει -φίλτρο βενζίνης, φίλτρο λαδιού)

4) Kawasaki 750 H2 Mach (75 διχρονα αλογα τότε....... )

5) YAMAHA Z (125) (μονο 125 δεν τα αφηνουν οι πιτσιρικαδες, δυνατο μοτερ, πλαισιο :kaaaala: )

6) Suzuki tl1000s (λάθος γεωμετρία)

7) Honda NSR500

8) TDR 250 ομορφο δυνατο, αρκει να μη χρειαζοταν να φρεναρεις

9) ΤΜ 660SMX ,καπου ειχα διαβασει οτι λογος αποσυρσης του μοντελου ηταν η υπερβολικη και μη αξιοποιησιμη δυναμη του συμφωνα με παραπονα κατοχων.

10) Όλες οι τρίτροχες γουρούνες (δεν έστριβαν, γι'αυτό και απαγορεύτηκαν)

11) Kawasaki Z900

12)kawasaki z750 03-06 :blush2: :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3) Lifan 125 scooter (αστοχίες βασικών υλικών εν κινήσει -φίλτρο βενζίνης, φίλτρο λαδιού)

5) YAMAHA Z (125) (μονο 125 δεν τα αφηνουν οι πιτσιρικαδες, δυνατο μοτερ, πλαισιο :kaaaala: )

7) Honda NSR500

11) Kawasaki Z900

12)kawasaki z750 03-06 :blush2: :blush2:

Καλά ρε παιδιά.... ότι δεν σας έκατσε εσάς καλά, ή ότι ακούσατε από τον ξάδερφο του μπατζανάκη του θείου σας γράφετε?

Τα κόκκινα είναι εντελώς άκυρα!

Πάρτε κι ένα Kawasaki Z900 σημερινό! :_rock-on:

kawasaki%20z900%202010.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γνώμη μου είναι ότι επικίνδυνο είναι ένα μηχανάκι όταν το πακέτο "Πλαίσιο - Φρένα - Αναρτήσεις" είναι κατώτερο των επιδόσεων που μπορεί να δώσει ο κινητήρας.

Στο παρελθόν ήταν τα έβλεπες πιο συχνά (π.χ. RD 350 που ειπώθηκε) αλλά σήμερα είναι σπάνιο το φαινόμενο, τουλάχιστον στις μεσαίες - μεγάλες μοτοσυκλέτες.

Σήμερα, θεωρώ επικίνδυνα κάτι καγκουριασμένα - υπερκυβισμένα - τουμπανιασμένα παπιά, που όσοι τα έχουν κοιτάνε πόσες κολώνες θα αφήσουν πίσω τον άλλον κάγκουρα, χωρίς να δίνουν δεκάρα για τον πώς πατάει - στρίβει - φρενάρει αυτός ο αυτοκτονικός "πύραυλος".

Επίσης επικίνδυνα θεωρώ και κάτι πάμφθηνα no name φτηνιάρικα σκουτεροπαπάκια που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το Ζ 750 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ δηλαδη θες να πεις οτι εχει καλο σηνολο απο την μανα του στο θεμα φρενα πλεσιο αναρτιση ???????

ο ξάδερφος του μπατζανάκη του θείου μου δεν ειχε Ζ παντος :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα τα σκουτερ με 8' 10' ιντσες τροχους,

αν 'επρεπε' να διαλεξω ενα

piaggio skipper 150 2t

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα, θεωρώ επικίνδυνα κάτι καγκουριασμένα - υπερκυβισμένα - τουμπανιασμένα παπιά, που όσοι τα έχουν κοιτάνε πόσες κολώνες θα αφήσουν πίσω τον άλλον κάγκουρα, χωρίς να δίνουν δεκάρα για τον πώς πατάει - στρίβει - φρενάρει αυτός ο αυτοκτονικός "πύραυλος".

Σωστος!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7) Honda NSR500

11) Kawasaki Z900

12)kawasaki z750 03-06

13) Yamaha Vmax 1200 Μπορει να μην εχει (φαει) πολυ κοσμο η μηχανη αυτη αλλα με 145 Hp και ανυπαρκτο μπροστινο + φρενα ηταν πραγματικη σκοτωστρα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά ρε παιδιά.... ότι δεν σας έκατσε εσάς καλά, ή ότι ακούσατε από τον ξάδερφο του μπατζανάκη του θείου σας γράφετε?

Τα κόκκινα είναι εντελώς άκυρα!

Η γνώμη μου είναι ότι επικίνδυνο είναι ένα μηχανάκι όταν το πακέτο "Πλαίσιο - Φρένα - Αναρτήσεις" είναι κατώτερο των επιδόσεων που μπορεί να δώσει ο κινητήρας.

........................

Την απάντηση ALX στην έδωσε ο Κώστας πριν προλάβω. :D

Εσύ πρώτος έβαλες το RD350 λόγω φρένων όπως λες (και δεν έχεις άδικο), την ώρα μάλιστα που τουλάχιστον το RD είχε δισκόφρενα μπροστά-πίσω.

Σκέψου λοιπόν πώς ήταν το ΧΤ με ταμπούρα εμπρός-πίσω. Άθλιο! Και στο υπογράφω με χέρια και με πόδια.

Και το λέω όχι επειδή μου τό 'πε ο ξάδερφος (ίσα-ίσα που ποτέ δεν σχολίαζε τα φρένα γιατί ήταν κάγκουρας και δεν τον ένοιαζε... σταματούσε σε μαντρότοιχους και χαντάκια), :lol: αλλά επειδή το οδηγούσα κι εγώ κι έχω ιδίαν πείρα.

Και ήταν ένα μηχανάκι που λόγω στησίματος σε ταύλωνε να το σκίσεις, σουζάρεις, παντιλικιάσεις κι όταν χρειαζόταν να σταματήσει ήσουν εντελώς εκτεθειμένος. Προσωπικά έκανα κατεβάσματα πιο γρήγορα απ' ότι θα έπρεπε, αλλιώς δεν φρενάριζε......

Οπότε - με την άδειά σου - :P το ξαναμαυρίζω. :rolleyes:

Υ.Γ.

1) Και σκέψου Άλεξ ότι είναι το dreambike μου και θα ήταν λογικό να είμαι προκατειλημμένος υπέρ του και να μη βλέπω τίποτα στραβό. Αλλά - ευτυχώς ή δυστυχώς - έχω συνηθίσει να είμαι αντικειμενικός κι ας μη με "βολεύει".

2) Δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλα όσα υπάρχουν πλέον στην πιάτσα έχουν τουλάχιστον δισκόφρενο μπροστά και σχεδόν πάντα και πίσω. Αν δεν ήταν επικίνδυνο με τα ταμπούρα γιατί να το έκαναν?

3) Για να προλάβω τους καλοθελητές που θα σκεφτούνε "γιατί όχι και το V-Strom?", :D θα σας πω ότι τα φρένα του δεν είναι άθλια σε σημείο να χαρακτηρίζεται επικίνδυνο. Είναι απλά ανεπαρκή και αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη, αφού άλλοι τα βρίσκουν μια χαρά και απορούνε που τα βρίζω. Ούτε έχει φτιαχτεί το V-Strom να πηγαίνει τάπα. Απευθύνεται κυρίως σε πιο κουλ οδηγούς, ασχέτως αν κάποιος χεράς μπορεί να το πάει μαλλιά.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το Ζ 750 ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ δηλαδη θες να πεις οτι εχει καλο σηνολο απο την μανα του στο θεμα φρενα πλεσιο αναρτιση ???????

ο ξάδερφος του μπατζανάκη του θείου μου δεν ειχε Ζ παντος :tooth: :tooth:

Τα Z ανήκουν στην κατηγορία, naked all around όπως τα hornet,bandit,gsr, fz6 κλπ. Δεν είναι supersport ούτε streetfighter όπως πχ tuono, superduke, speed/streettriple κλπ

Βάση αυτών μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί το πλαίσιο και η ανάρτηση του είναι επικίνδυνα? Λαστιχάρει ή ψαλιδίζει το πλαίσιο? Στρεβλώνει και μπαίνει σε ταλάντωση όταν το πιέζεις? Οι αναρτήσεις συναντάνε ανωμαλία στην στροφή και ξεκινάνε τα τανκ σλάπινγκ ή χαιδεύεις το γκάζι και κάνει χάι σάιντινγκ? Στις βόλτες που κάνεις σε μέτρια+ άσφαλτο, σου γλυστράει συχνά, απότομα και υπερβολικά? Έχεις μείνει ποτέ χωρίς φρένα ή είναι ον/οφφ δηλαδή ή δεν έχεις ή κοκαλώνουν? Είναι τόσο αναίσθητα, που να μην έχεις καθόλυ αίσθηση της πρόσφυσης σου?

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, τότε το z μια χαρά μοτοσυκλέτα είναι και πριν λίγο καιρό που είχα πάει στον Άγιο Ιωάννη τον Δρόσσο, χαλαρά με πέρασε ένας τύπος από πάνω.

Το 99% των οδηγών που επαναλαμβάνουν το ποίημα για τα z και τα πλαίσια δεν έχουν νιώσει στρέβλωση ή ταλάντωση ποτέ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαφέτης,αν είχες εσύ rd, πες μας την προσωπική σου εμπειρία και άποψη. Δεν είναι ανάγκη να πικάρουμε ο ένας τον άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην λετε οτι λεμε ακυρα πραγματα..........

TM660 Τέλος...

Τελικά όλα τα ωραία πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή στην ζωή...

Ο λόγος γίνεται για το καταπληκτικό μονοκύλινδρο, τετράχρονο ΤΜ 660 SMX το οποίο η TM racing Ιταλίας αποφάσισε να βγάλει απο την παραγωγή της.

Απο την νέα σεζόν 2007, το ΤΜ660SMX δεν θα παράγεται πλέον...

Ο λόγος είναι ένας και όσο και αν ακούγετε παράλογος και χαζός είναι η μοναδική αιτία.

Το TM660 SMX αγοράστηκε απο πολλούς οδηγούς αλλά ελάχιστοι ήταν αυτοί οι οποίοι κατάφεραν να τιθασεύσουν την απίστευτή του δύναμη. Έτσι το εργοστάσιο προκειμένου να ηρεμήσει απο το αίτημα των ιδιοκτητών για μείωση της δύναμής του, αποφάσισε να σταματήσει τελίως την παραγωγή του!

Φυσικά όσα έχουν ήδη πουλήθεί δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ανταλλακτικών αφού θα εξακολουθούν να καλύπτονται πλήρως απο το εργοστάσιο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσοι λοιπόν είσαστε ιδιοκτήτες TM660 την "κάνατε λαχείο" που λέμε, αφού αυτή η διακοπή παραγωγής του 660 ανεβάζει την αξία του στο διπλάσιο, κάνοντάς το συλλεκτικό και δυσεύρετο!...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑLX ειχες στην κατοχη σου RD350?

Όχι αλλά είχα οδηγήσει πολλές φορές φίλων/γνωστών. Με μια διαφορά. Το επικίνδυνο ήταν το LC, όχι (τόσο) το ypvs το οποίο βελτιώθηκε σε φρένα κτλ. Το LC όμως είχε φάει πολύ κόσμο. Το γκάζι ήταν γλυκό και όλοι το ανοίγανε με τα γνωστά αποτελέσματα.

Για να μην λετε οτι λεμε ακυρα πραγματα..........

TM660 Τέλος...

Τελικά όλα τα ωραία πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή στην ζωή...

Ο λόγος γίνεται για το καταπληκτικό μονοκύλινδρο, τετράχρονο ΤΜ 660 SMX το οποίο η TM racing Ιταλίας αποφάσισε να βγάλει απο την παραγωγή της.

Απο την νέα σεζόν 2007, το ΤΜ660SMX δεν θα παράγεται πλέον...

Ο λόγος είναι ένας και όσο και αν ακούγετε παράλογος και χαζός είναι η μοναδική αιτία.

Το TM660 SMX αγοράστηκε απο πολλούς οδηγούς αλλά ελάχιστοι ήταν αυτοί οι οποίοι κατάφεραν να τιθασεύσουν την απίστευτή του δύναμη. Έτσι το εργοστάσιο προκειμένου να ηρεμήσει απο το αίτημα των ιδιοκτητών για μείωση της δύναμής του, αποφάσισε να σταματήσει τελίως την παραγωγή του!

Φυσικά όσα έχουν ήδη πουλήθεί δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ανταλλακτικών αφού θα εξακολουθούν να καλύπτονται πλήρως απο το εργοστάσιο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όσοι λοιπόν είσαστε ιδιοκτήτες TM660 την "κάνατε λαχείο" που λέμε, αφού αυτή η διακοπή παραγωγής του 660 ανεβάζει την αξία του στο διπλάσιο, κάνοντάς το συλλεκτικό και δυσεύρετο!...

Και λοιπόν... τι? Έχεις ένα μηχανάκι που θα παρακαλούσες να το είχες και πας και λες να του μειώσουν την δύναμη! Την δύναμη ρε φίλε την έχεις στο δεξί καρπό και την χρησιμοποιείς όπως θες! Αν πήγαν και το πήραν όλοι οι κουλοί... είναι βέβαιο ότι χέστηκαν πάνω τους. Δε νομίζω να το πήρε κάποιος με χέρια και να παραπονέθηκε! Εδώ όλοι πάνε και πειράζουν τα μηχανάκια τους ν απάρουν παραπάνω γκάζι και εδώ αρχίζουν και φωνάζουν για το μαμά γκάζι! Έλεος δηλαδή!

Kαι δεν είναι το ίδιο με το RD ας πούμε, γιατί το RD για μένα ήταν μια υπεροπτική κατασκευή των ιαπώνων για να δείξουν ότι μπορούν να βγάλουν έναν πύραυλο εδάφους εδάφους (αλλά ξέχασαν να του βάλουν και αλεξίπτωτο να το σταματάει και πλαίσιο να υποστηρίζει τα άλογα και αναρτήσεις ανάλογες)

Το ΤΜ ήταν ένα σύγχρονο μηχανάκι με φρενούμπες....αναρτησάρες κτλ και μας πείραξε ο κινητήρας που είναι δυνατός! Ό,τι να 'ναι δηλαδή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Z ανήκουν στην κατηγορία, naked all around όπως τα hornet,bandit,gsr, fz6 κλπ. Δεν είναι supersport ούτε streetfighter όπως πχ tuono, superduke, speed/streettriple κλπ

Βάση αυτών μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί το πλαίσιο και η ανάρτηση του είναι επικίνδυνα? Λαστιχάρει ή ψαλιδίζει το πλαίσιο? Στρεβλώνει και μπαίνει σε ταλάντωση όταν το πιέζεις? Οι αναρτήσεις συναντάνε ανωμαλία στην στροφή και ξεκινάνε τα τανκ σλάπινγκ ή χαιδεύεις το γκάζι και κάνει χάι σάιντινγκ? Στις βόλτες που κάνεις σε μέτρια+ άσφαλτο, σου γλυστράει συχνά, απότομα και υπερβολικά? Έχεις μείνει ποτέ χωρίς φρένα ή είναι ον/οφφ δηλαδή ή δεν έχεις ή κοκαλώνουν? Είναι τόσο αναίσθητα, που να μην έχεις καθόλυ αίσθηση της πρόσφυσης σου?

Αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, τότε το z μια χαρά μοτοσυκλέτα είναι και πριν λίγο καιρό που είχα πάει στον Άγιο Ιωάννη τον Δρόσσο, χαλαρά με πέρασε ένας τύπος από πάνω.

Το 99% των οδηγών που επαναλαμβάνουν το ποίημα για τα z και τα πλαίσια δεν έχουν νιώσει στρέβλωση ή ταλάντωση ποτέ.

επηδη βαργιεμε να απονταω ενα ενα θα σου πω μονο αυτο

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@μοτολοωερ.... της εποχής του 550 (1981-82), όλα τα ψευδοεντούρο (όπως τα λέγαμε τότε)... ταμπούρα είχαν. Το ΧR 500 δηλαδή που είχε κι αυτό ταμπούρα, γιατί δεν το βάλαμε στα επικίνδυνα μηχανάκια? Το XLR 500 γιατί? Τα 500άρια τα DR της Suzuki γιατί?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια δηλαδη τα TM τα αγορασαν ολες οι κουλομαριες και οι χεστηδες και μολις ανοιξαν το γκαζι τα εκαναν πανω τους ενω τα RD οι οδηγαρες και εφταιγε το μηχανακι που τσακιζονταν.....

Οπως λες και ο ιδιος ρε ALX "Την δύναμη ρε φίλε την έχεις στο δεξί καρπό και την χρησιμοποιείς όπως θες!" αρα επικινδυνα μηχανακια δεν υπαρχουν,αν και για να προεβει σε μια τετοια κινηση μια εταιρια κατι παραπανω θα ηξερε απο εμας που απλα δακτυλογραφουμε χωρις να το εχουμε καβαλησει.

@DIAMAPA 75+

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως...λεω μηπως στην λιστα πρεπει να μπουν κ τα παπακια Honda?μιλαω για τα 6/12βολτα με εκεινο το αθλιο μπροστινο συστημα που οταν πατουσες φρενο σηκωνοταν αναποδα προς τα πανω. :crazy:

μην τα ξεχναμε...

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε και την vespa μεσα.........με ροδες απο τα καροτσια οικοδομης, :lol: ποσες σαβουρες ειχα δει μικρος με αυτες,ατελειωτες...

Τροποποιήθηκε από τον vagelis-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε και την vespa μεσα.........με ροδες απο τα τα καροτσια οικοδομης, :lol: ποσες σαβουρες ειχα δει μικρος με αυτες,ατελειωτες...

Κι εγώ είχα πέσει με Vespa φίλου. Μόλις μου την είχε δώσει, στην 1η βόλτα μου πετάγεται ένας ταρίφας στον Πειραιά, πατάω φρένο μπροστινό και πάρτον κάτω λέμε...... το καλό είναι ότι σέρνονται σαν φάλαινες και δεν παθαίνουν και πολλά πλην της ποδιάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετσι Βαγγελη,διοτι το γεγονος πως ολοι ειχαμε απ ένα καποτε ως πιτσιρικαδες δεν απαλειφει την επικινδυνοτητα του εν λογω συστηματος/οχηματος.

δλδ μην θεωρουμε επινινδυνο οτι ειναι σπανιο,διχρονο η΄γρηγορο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ είχα πέσει με Vespa φίλου. Μόλις μου την είχε δώσει, στην 1η βόλτα μου πετάγεται ένας ταρίφας στον Πειραιά, πατάω φρένο μπροστινό και πάρτον κάτω λέμε...... το καλό είναι ότι σέρνονται σαν φάλαινες και δεν παθαίνουν και πολλά πλην της ποδιάς.

Οταν πεσεις κανει ενα ηχο σαν να κυλας βαρελια.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια δηλαδη τα TM τα αγορασαν ολες οι κουλομαριες και οι χεστηδες και μολις ανοιξαν το γκαζι τα εκαναν πανω τους ενω τα RD οι οδηγαρες και εφταιγε το μηχανακι που τσακιζονταν.....

Οπως λες και ο ιδιος ρε ALX "Την δύναμη ρε φίλε την έχεις στο δεξί καρπό και την χρησιμοποιείς όπως θες!" αρα επικινδυνα μηχανακια δεν υπαρχουν,αν και για να προεβει σε μια τετοια κινηση μια εταιρια κατι παραπανω θα ηξερε απο εμας που απλα δακτυλογραφουμε χωρις να το εχουμε καβαλησει.

@DIAMAPA 75+

Όλα της τα μηχανάκια είναι δυνατά της εν λόγω εταιρίας και για μένα... δεν έπρεπε να προορίζονται για το ευρύ κοινό. Είναι race ready τα συγκεκριμένα και δεν είναι για όλα τα χέρια.

Το ότι το σταμάτησε να το βγάζει, δεν αποδεικνύει ότι ήταν επικίνδυνο.

Το RD δεν μπορεί να συγκριθεί με το ΤΜ. Το RD είχε συγκεκριμένα προβλήματα που λίγοι μπορούσαν να τα αντιληφθούν τότε. Όταν αργότερα καβάλησαν σωστές μοτοσυκλέτες από πλαίσια, φρένα αναρτήσεις, κατάλαβαν πόσο τάφος ήταν το RD.

Με λίγα λόγια το RD ήταν σαν να είχες βάλει 125 μοτέρ σε 50άρι μηχανάκι για να σου δώσω να καταλάβεις το πόσο πόναγε όλο το σύνολο. Δεν ήταν μόνο τα φρένα. Ήταν όλο το σύνολο κακοσχεδιασμένο. Το μεταγενέστερο ypvs το μαζέψανε κι έγινε σωστότερη μοτοσυκλέτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ξεχάσω να βάλω στη λίστα και το CB125T που είχα πάρει στα 18 μου (μοντέλο '83 τότε νομίζω) που η Honda είχε την φαεινή ιδέα να βάλει μηχανικό δισκόφρενο στο συγκεκριμένο μηχανάκι το οποίο δεν το σταματούσε με τίποτα! Πάταγες φρένα στο Σύνταγμα και σταματούσες στην Ομόνοια (της Κύπρου :tooth: ) Mιλάμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΦΟ! Δύο στούκες και μία μία πτώση με το συγκεκριμένο την στιγμή που μετράω συνολικά στη ζωή μου 2 στούκες και 2 πτώσεις, (μέσα σε 26 χρόνια πάνω σε μοτοσυκλέτα και αφού έχω αλλάξει 8 από δαύτες μαζί με το παπί)

Μιλάμε ότι στα 3 απο τα 4 περιστατικά που είχα, τα έπαθα με το ρημάδι της Honda!

1) YAMAHA RD 350 LC (μόνο γκάζια... φρένα-πλαίσιο-αναρτήσεις ΓΤΠ)

7) Honda NSR500

11) Kawasaki Z900

12)kawasaki z750 03-06

13) Honda CB125T 1983

Tα κόκκινα... άκυρα για μένα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα