Jump to content
yannisdoul

Αυτορουφιανευτηκα στην εφορια

Recommended Posts

καλημερα σε ολους

πηγα σημερα στην εφορια να ρωτησω γιατι δεν εμφανιζεται στο συστημα του υπουργειου η πινακιδα απο ενα μηχανακι που εχω στο ονομα μου απο το 1999 και ειδε ο υπαλληλος οτι υπαρχουν τα στοιχεια μου αλλα δεν ηταν δηλωμενο το ΑΦΜ μου

και μου λει ενταξει τωρα το ενημερωσα

και ετσι ελυσα ενα μεγααααααλο προβλημα που ειχα εδω και χρονια γιατι δεν μου ερχοταν τα τελη στο σπιτι

αλλα διμιουργηθηκε ενα εξισου μεγααααααλο προβλημα γιατι δεν εφτασε η εγκυκλιος ακομα και δεν ηξερε να μου πει τι προστιμο θα πληρωσω

επισης καταλαβα και τι μλ#@ς ειμαι που δεν πηγαινα να πληρωσω τα τελη στην ωρα τους και που δεν εχω κρατησει τις αποδειξεις απο τα 2-3 που ειχα πληρωσει στην αρχη (μετα δεν τα πληρωνα)

μπραβο μου

και εις ανωτερα μου ευχομαι

Τροποποιήθηκε από τον yannisdoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε, απλά είναι τα πράματα.

Αφου απο το ''99, εχεις πληρωσει 2-3 γιατι ''φαγωθηκες'' να πληρωσεις τωρα?

Ασε το και αυτό.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε, απλά είναι τα πράματα.

Αφου απο το ''99, εχεις πληρωσει 2-3 γιατι ''φαγωθηκες'' να πληρωσεις τωρα?

Ασε το και αυτό.... :afro:

ηθελα να παρω το σημα αλλα δεν το εβγαζε στο συστημα του υπουργειου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα εχεις χρονα να το πληρωσεις το παρατας οπως εχει , και τ πας σε κανα χωριο που ουτως η αλλως και χωρις τιποτα να το τσουλας δε προκειτε να σε ενοχλισει κανενας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συ είσαι ωραίος.... Για διεκπαιρεώσεις κάνεις.. Γράψε και ένα τηλέφωνο μην σε χρειαστούμε.... Βοήθεια σου φίλε μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλαμβάνεις εταιρικά λογιστικά? Μία Ο.Ε ας πούμε;

Έχω 15 χρόνια να κάνω κρατητήριο και μου έχει λείψει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω φταιω που ειμαι ευποληπτος πολιτης

και θελω να βοηθησω αυτο το κρατος που τοσα πολλα μας εχει προσφερει πλουσιοπαροχα :kaaaala:

πηγα και στον λογιστη μπας και γνωριζει τι γινεται σε αυτην την περιπτωση

και μου ειπε ουτε και αυτοι δεν ξερουν ακομα τι ακριβως θα ισχυει με τα προστιμα για τα τελη

μπηκα και στο taxis net αλλα δεν βρηκα καμια εφαρμογη που να αναφερεται στα τελη κυκλοφοριας

λετε να στειλω κανα email στον υπουργο ?

παναθεμα τους

παλιοκαρεκλοκενταυροι

θελουνε και ηλεκτρονικες υπηρεσιες

Τροποποιήθηκε από τον yannisdoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα ντε, κάνεις το καλό και σε κοροϊδεύουν!!!

Να αισθάνεσαι περήφανος που τακτοποιείς τις υποχρεώσεις σοου!!!

Λέμε τώρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω φταιω που ειμαι ευποληπτος πολιτης

Να μου το θυμηθεις θα σε καλεσουν στα καναλια να μιλησεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι ιδέα μου ή η λέξη "αυτορουφιανιά" είναι συνώνυμη της ειλικρίνειας? Η οποία φυσικά δεν είναι και στα καλύτερα της τελευταία....

Εγώ δεν βλέπω κάτι κακό στην πράξη σου. Δεν είναι ιδιοφυές να κλέβεις την εφορία, ούτε μαγκιά να μην πληρώνεις.(κατά τη γνώμη μου πάντα). Αφού έκατσε, έκατσε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλημερα σε ολους

πηγα σημερα στην εφορια να ρωτησω γιατι δεν εμφανιζεται στο συστημα του υπουργειου η πινακιδα απο ενα μηχανακι που εχω στο ονομα μου απο το 1999 και ειδε ο υπαλληλος οτι υπαρχουν τα στοιχεια μου αλλα δεν ηταν δηλωμενο το ΑΦΜ μου

και μου λει ενταξει τωρα το ενημερωσα

και ετσι ελυσα ενα μεγααααααλο προβλημα που ειχα εδω και χρονια γιατι δεν μου ερχοταν τα τελη στο σπιτι

αλλα διμιουργηθηκε ενα εξισου μεγααααααλο προβλημα γιατι δεν εφτασε η εγκυκλιος ακομα και δεν ηξερε να μου πει τι προστιμο θα πληρωσω

επισης καταλαβα και τι μλ#@ς ειμαι που δεν πηγαινα να πληρωσω τα τελη στην ωρα τους και που δεν εχω κρατησει τις αποδειξεις απο τα 2-3 που ειχα πληρωσει στην αρχη (μετα δεν τα πληρωνα)

μπραβο μου

και εις ανωτερα μου ευχομαι

Ουδεις ασφαλτος :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναλαμβάνεις εταιρικά λογιστικά? Μία Ο.Ε ας πούμε;

Έχω 15 χρόνια να κάνω κρατητήριο και μου έχει λείψει.

Έλιωσα .... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως θα απαντούσαν σε ένα τέτοιο θέμα, στην υπόλοιπη Ευρώπη ;

Οπως απαντουν οι Πολιτες τους σε καθε σκεψη αδικίας και ανισοτητας προς αυτους...με ΜΑΖΙΚΗ φωνη αναγκαζοντας σε οπισθοχωρηση καθε επιδοξο μνηστηρα...αλλά εδω ειναι Ελλαδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα...να νιώθεις τύψεις επειδή πήγες στην εφορία και βρέθηκαν παραλείψεις? Να κράζεις την ίδια στιγμή αυτούς που θα σε τρακάρουν χωρίς πινακίδα και την ίδια στιγμή να ενθαρρύνεις τον κόσμο να καλύπτει την πινακίδα του στα διόδια?

Μόνο ελλάδα αυτά (διπολική διαταραχή λόγω οικονομικού σοκ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον έχεις απλήρωτα σήματα θα τα πληρώσεις διπλά.

Βάλε κα΄τω το κομπιουτεράκι και κάνε την λυπητερή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον έχεις απλήρωτα σήματα θα τα πληρώσεις διπλά.

Βάλε κα΄τω το κομπιουτεράκι και κάνε την λυπητερή..

και επειδη ψαχνουν φραγκα απο παντου θα σου τα στειλουν ολα μαζι απο την εφορια, πακετο μαλλον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτα και ένα δικηγόρο αυτοι κάνανε λάθος και δεν ειχαν περάσει το Α.Φ.Μ. σου ... δεν είμαι σίγουρος αλλα κοίτα το μπορει και να μην πληρώσεις τιποτα λέμε τωρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην υπόλοιπη Ευρώπη τα χρήματα από τα τέλη αξιοποιούνται για την κατασκευή και την συντήρηση του οδικού δικτύου ενώ εδώ θα τα μοιραστούν οι βουλευτές-νομάρχες-δήμαρχοι (κλπ κομματόσκυλα) και οι μεγαλοεργολάβοι χωρίς να γίνει κανένα έργο , εννοείτε πως δεν προτρέπω κάποιον να μην πληρώνει τα τέλη και θεωρώ άδικο άλλοι να πληρώνουν και άλλοι όχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην υπόλοιπη Ευρώπη τα χρήματα από τα τέλη αξιοποιούνται για την κατασκευή και την συντήρηση του οδικού δικτύου ενώ εδώ θα τα μοιραστούν οι βουλευτές-νομάρχες-δήμαρχοι (κλπ κομματόσκυλα) και οι μεγαλοεργολάβοι χωρίς να γίνει κανένα έργο , εννοείτε πως δεν προτρέπω κάποιον να μην πληρώνει τα τέλη και θεωρώ άδικο άλλοι να πληρώνουν και άλλοι όχι

]

φίλε +10 εκτός απο τα διόδια πληρώνουμε και τέλη αλλα οι δρόμοι ειναι Μπουρδ@@#λο εντελώς τρύπες και υψωματάκια παντού μπαλώματα γλύστρες χαλίκια χάλια οδόστρωμα κατώτερη ποιότητα άσφαλτος που φέβγουν κομματάκια απο την βροχή και κάθε φορά που στρώνουν ένα δρόμο (για τα μάτια του κόσμου) τα ίδια σκατά κάνουν... μου ζητάνε λευτά για μια υπηρεσία που ΔΕΝ μου παρέχουν.. στην υπόλοιπη ευρώπη τι θα κάνανε για αυτο?? αυτή ειναι η πραγματική ερώτηση

και θα απαντήσω ... ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ τι θα κάνανε .. άν όλη η ευρώπη είχε το θέμα το δικό μας και δεν κάνανε τίποτα θα ακολουθούσαμε???

τι ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ?

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΟΤΟΛΕΣΧΕΣ?

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ?

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΆΤΑ ΤΑΞΙ

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΆΤΑ ΚΤΕΛ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΚΛΤ ΚΛΤ ??

μόνο με το κόμιστρο ασχολούνται και μας δουλεύουν κανονικά λές και δεν χάνουν λεφτά απο συντήρηση σε τόσο χάλια δρόμους

αν όλοι αυτοι οργανωθούν και μαζι με αυτούς και οι υπόλοιποι καταναλωτές κάτι θα γίνει

θα μου πείς γιατι περιμένεις απο αυτους ...??

θα σου απαντήσω τοτε γιατι υπάρχουν????

η περιμένεις ξαφνικά ο καθένας ξεχωριστά θα πράξει το σωστό?? απο μόνος του//

με τον κ@λο μου μέσα σε αυτον τον στ@ρχι@@ που υπάρχει δεν τον βγαζω απεξω !

για ποιο λόγω υπάρχουνε αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι να λύσουν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αφορά το ίδιο αντικείμενο τις λέσχης ΠΧ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέσα σε τρείς γραμμές έχεις εστιάσει και έχεις δώσει και λύσεις στο πρόβλημα. (Σοβαρά μιλάω).

Παράδειγμα:

Η λύση δεν βρίσκεται στην ρεμούλα και σε μία ακόμη κλοπή. Η λύση θέλει τερματισμό της ανέχειας σε αυτούς που μας λοιδωρούσαν τόσα χρόνια, όχι να γίνουμε κι εμείς σαν κι αυτούς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα