Jump to content
μάθο...

Εγκλωβισμενος με τη μοτοσυκλετα μου...

Γ@μω λεφτα γ@μωκΕνωνια...  

189 ψήφοι

1. 1. Με την κριση νοιωθεις εγκλωβισμενος με την νυν μοτο σου ;

• Ναι,μαλλον ναι,σιγουρα ναι και γενικως ΝΑΙ.Αν παιζαν φραγκα θα την ειχα αλλαξειΝοιωθω εγκλωβισμενος.
      51
    • Μπα οκ γουσταρω και δεν εχω θεμα.Δηλαδη απαντω ΟΧΙ δεν νοιωθω εγκλωβισμενος!
      123
  2. 2. Αν παιζαν φραγκα θα την αλλαζες;

• Ναι μαλλον ναι κλπ κλπ...ναι!
      59
    • Μπα μια χαρα.Οχι θα την κρατουσα
      39
    • Οχι αλλά θα επιαρνα κι αλλη μια(δυο τρεις...)
      76
  3. 3. Ανεξαρτητα απο φραγκα και λεφτα παιζει η σκεψη να την αλλαξεις;

• Ναι
      79
    • Οχι
      95

Recommended Posts

Μπα μια χαρά, καλά να είμαι και φράγκα να έχω να την χαρώ μόνο. 1 1/2 χρόνο και περίπου 10Κ χιλιόμετρα, έχει πολλά να μου δώσει ακόμα, εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι σε θέση να τα πάρω.

Αν αλλάξει η οικονομική μου κατάσταση απλά θα αυξήσω το γκαράζ μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αν και απάντησα ναι στο πρώτο δεν νιώθω εγκλωβισμένος.Αν είχα λεφτά θα το άλλαζα σίγουρα θα πήγαινα σε κανένα motardaki αλλα αφού δεν παίζουν φράγκα μια χαρά είναι και το xr..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε όλα οχι!Αλλά ποιός πορομένος αναβάτης δεν θα ήθελε δυο τρείς για να έχει να παίζει ανάλογα τα κέφια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε ναι, σε κατανοώ, που να αλλάζεις και μώλο στο λιμάνι, άμ για τους κάβους τι να πούμε, βάλε και τα πετρέλαια ..

:peep:

Ήξερα πόσο «αντρική» επιλογή έκανες παππούλη.

Μόλις επιβεβαίωσα :lol: :tooth::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι δε νοιώθω εγκλωβισμένος... είναι ένα all-rounder μηχανάκι που τα κάνει όλα... υπάρχουν καλύτερες μηχανές? ναι φυσικά αλλά αφού καλύπτομαι με το υπάρχον δε με ενδιαφέρει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι και πάλι ναι

και όχι μόνο αυτό αλλά περικυκλωθηκα μόνος μου!!! :wallbash:

πούλησα τον πήγασο και πήρα ένα scooter για την πόλη και μετά λέω θα πάρω και μια μηχανή αργότερα αμ δε...... :oops:

πήρα τον πούλο αφού έγινα διπλός και δεν πρόλαβα :sopase:

τώωωωρα χέσε μέσα......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγκλωβισμένος ένιωθα με το agility 200μουφα που ήθελα να παω για ενα μπανιο το καλοκαίρι εξω απο την αθήνα

και φοβόμουν να βγω παραλιακή , πιανόταν και ο π0π0ς μου στην σέλα μετα απο κανά μισάωρο ...Γκρίνιαζε και η άλλη σε κάθε λακούβα ενώ προσπαθούσα να τερματίσω στο Σλαλομ-Λακουβ championship 2012...Μια φορα δε που πήγα Αθήνα - Ραφήνα δικάβαλο η τελική με αέρα ηταν με το ζόρι 100 και το χτυποκάρδι 350 μην περάσει κανενας απο επανω μας ..

Με το ΧΤ δεν νιώθω εγκλωβισμένος .ΑΛΛΑ αν είχα φράγκα θα παράδιδα την πινακίδα του ΧΤ, θα το έβαζα στο σαλόνι και θα έπερνα μια 700GS ...

Τροποποιήθηκε από τον Kostas_dev

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε όλα ΟΧΙ! ειδικά τώρα που γίνεται και κλασσική η μοτό μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι τα λεφτά που έδωσα για να την πάρω καινούργια και τι τρύπες θα κάλυπτα αν τα είχα κρατώντας την παλιά, αλλά ...μάλλον όχι!! θα τα είχα φάει στα ταξίδια στο εξωτερικό πριν ανακαλυφθούν αυτές οι άτιμες τρύπες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι σε ολα. Αν παιζαν φραγκα θε ηθελα να αγορασω ακομα μια μικροτερου κυβισμου ειδικου σκοπου.

Επισης θα αναβαθμιζα αναρτησεις μπροστα πισω και θα εκανα αλλαγη ουρας με αυτη του καινουριου hornet.

Ισως πειραματιζομουν με ακομα ενα χαμηλοτερο τιμονακι απο το φατ μπαρ που ηδη εχω.

Κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος μιας και εχω ξοδεψει αρκετα για να αναστησω τον ταφο. :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ποτε στο αμεσο μελλον διοτι καταχρεωθηκα για να εχω ενα μουλτι 1200 s τουμπανο στα εξτρα (λατρευω) και το Χαρλευ...προσφατα αποκτηθηκε και ενα bmw 1600 gt λευκο απο την οικογενεια..υπαρχει κατι καλυτερο..??? :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγκλωβισμενος ειναι ιδιαιτερη λεξη..την διαλεξα την μοτο μου,δεν μου την εδωσαν με το ζορι..οποτε δεν νοιωθω εγκλωβισμενος.αλλα απαντησα ναι,καταλαβαινωντας το νοημα..

οι λογοι που δεν την αλλαζω μεχρι στιγμης ειναι η χρονικη περιοδος που ερχεται κ δεν θα την χρησιμοποιω λογω υποχρεωσεων,το γεγονος οτι ακομη περιμενω να εμφανιστει η βεσπα 350,ενω ταυτοχρονως ερχεται το χοντα φορτσα 300,η ενδεχομενη βελτιωση του ξ μαξ κ του νεου sh300κ φυσικα τα οικονομικα μου..

οποτε ειμαι σε σταση αναμονης.

θα περιμενω να εμφανιστουν τα ανωτερω μοντελα στην αγορα,ταυτοχρονως θα μαζευω διφραγκο στο διφραγκο κ μετα απο ερευνα κ σκεψη θα κανω την κινηση μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά είμαι, πιο ευχαριστημένος απο ποτέ!

Έχω ένα ωραίο παπάκι για κάθε μέρα-κοντινά και καίω αέρα..

Και μόνο με αυτό νιώθω απελευθερωμένος αρκετά.

Τώρα τα 450 και Carnaby για τα υπόλοιπα μου φτάνουν και μάλλον περισσεύουν.

Αυτό που πάντα μου έλειπε μοτοσυκλετιστικά είναι΄ενα ωραίο on-off αλλά το φυλάω για αργότερα, άμα δώσω το 450 και κόψω λίγο απο την μονοπατάδα θα πάρω ένα On-off και θα το γυρίσω σε πιο ταξιδιάρικο χώμα.

Όλα αυτά με το δεδομένο να μαστε καλά και να υπάρχει μια κάποια οικονομική δυνατότητα που προς το παρόν για όλους μας είναι κατα διαόλου η φάση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικιά μου τα κάνει όλα και συμφέρει (λέμε τώρα). Δε θέλω να την αλλάξω αλλά θα ήθελα 1-2 προσθήκες στο γκαράζ μου. Η μια θα γίνει με το που μπει το έτος (μην πληρώνουμε τέλη για 1 μήνα) αλλά η άλλη μάλλον γίνεται όνειρο απατηλό :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δικιά μου τα κάνει όλα και συμφέρει (λέμε τώρα). Δε θέλω να την αλλάξω αλλά θα ήθελα 1-2 προσθήκες στο γκαράζ μου. Η μια θα γίνει με το που μπει το έτος (μην πληρώνουμε τέλη για 1 μήνα) αλλά η άλλη μάλλον γίνεται όνειρο απατηλό :mellow:

Ξέρω και τις 2!..... :dribble::beee: Να μιλήσω :detective: ή να το βουλώσω? :lipssealed:

:tooth: :P :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μίλα παλιοσκώληκα, γιατί και γω ξέρω που μένεις και κυρίως ξέρω που σου αρέσει να τρως ποικιλίες...!!! :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγκλωβισμενος με την ενοια οτι δεν μπορω να την κυκλοφορησω δεν υπαρχει ?8α ειχε παρει αρκετα κλικ φανταζομαι γαμω την αφραγκια μας...

Τροποποιήθηκε από τον gianniskriti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νοιώθω καθόλου εγκλωβισμένος με τη μηχανή μου, αφού ττης έχω αλλάξει κάποια πράγματα και την έχω φέρει στα μέτρα μου. Τη γουστάρω τρελλά . :wub: Αν υπήρχαν τα φράγκα όμως θα της έκανα σέρβις στο πίσω αμορτρισέρ, θα της τοποθετούσα το ναυτίλο που ήδη έχω αγοράσει, θα της έβαζα ένα ζευγάρι προβολάκια και αμέσως μετά θα πήγαινα μια ΤΑΞΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ από οικονομικής άποψης δεν αισθάνομαι εγκλωβισμένος γιατί το παπί έχει λίγοτερα έξοδα κι από ποδήλατο!!! :P

Από άποψη απόδοσης όμως, αισθάνομαι. Και γιαυτό μαζεύω λεφτά για κάτι μεγαλύτερο.

οι λογοι που δεν την αλλαζω μεχρι στιγμης ειναι η χρονικη περιοδος που ερχεται κ δεν θα την χρησιμοποιω λογω υποχρεωσεων,το γεγονος οτι ακομη περιμενω να εμφανιστει η βεσπα 350,ενω ταυτοχρονως ερχεται το χοντα φορτσα 300,η ενδεχομενη βελτιωση του ξ μαξ κ του νεου sh300κ φυσικα τα οικονομικα μου..

Αναμένεται καινούριο Honda 300?? δεν έχω ακουσει κατι.. ξερεις λεπτομεριες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ από οικονομικής άποψης δεν αισθάνομαι εγκλωβισμένος γιατί το παπί έχει λίγοτερα έξοδα κι από ποδήλατο!!! :P

Από άποψη απόδοσης όμως, αισθάνομαι. Και γιαυτό μαζεύω λεφτά για κάτι μεγαλύτερο.

Αναμένεται καινούριο Honda 300?? δεν έχω ακουσει κατι.. ξερεις λεπτομεριες?

:lipssealed: :lipssealed: :lipssealed:

111212-2013-honda-nss300-forza-09.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μίλα παλιοσκώληκα, γιατί και γω ξέρω που μένεις και κυρίως ξέρω που σου αρέσει να τρως ποικιλίες...!!! :knuppel2:

Αμα θες βοηθεια να τον πλακωσουμε παρε τηλεφωνο...θα χαρω...τι σκ@τα φιλος ειναι! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα θες βοηθεια να τον πλακωσουμε παρε τηλεφωνο...θα χαρω...τι σκ@τα φιλος ειναι! :mB_kalo_e:

Εεεεεεεεεεεπ θέλω και εγώ ε?

Μη με ξεχάσετε, έχω του λόγους μου ! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα