lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 Ευχαριστώ :-) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istaspis 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Καλησπερα!εχω ψωνισει αρκετες φορες απο αυτη την σελιδα.Τα μεταφορικα ειναι πια 10Ε για ελλαδα,εχει οντως καταπληκτικες τιμες,και παρα πολλα ειδη,απο καμπινγκ μεχρι ποδηλατα και αθλητικα ολων των ειδων τα παπουτσια και ρουχα,καζουαλ κλπ κλπ.ειναι πολυ καλο.να κοιτατε τα σχολια που κανουν οι πελατες στα ρουχα πριν παρετε κατι.απο τοτε που το ειδα σχεδον δεν ψωνιζω απο καταστηματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Και εγώ έκανα προχθές την πρώτη μου μη ομαδική παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν mail για να παρακολουθώ την πορεία της! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Καλησπερα!εχω ψωνισει αρκετες φορες απο αυτη την σελιδα.Τα μεταφορικα ειναι πια 10Ε για ελλαδα,εχει οντως καταπληκτικες τιμες,και παρα πολλα ειδη,απο καμπινγκ μεχρι ποδηλατα και αθλητικα ολων των ειδων τα παπουτσια και ρουχα,καζουαλ κλπ κλπ.ειναι πολυ καλο.να κοιτατε τα σχολια που κανουν οι πελατες στα ρουχα πριν παρετε κατι.απο τοτε που το ειδα σχεδον δεν ψωνιζω απο καταστηματα! 10 ευρώ? 7 ευρώ λέει για Ελλάδα! Δηλαδή για να πεις ότι τα μεταφορικά δεν θα είναι πολλά πρέπει να κάνεις μεγάλη παραγγελία(πάνω από 150 ευρώ)! Κρίμα και ήμουν έτοιμος να κλείσω παραγγελία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Στέλιο εξαρτάται από το τι παραγγέλνεις...δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να κάνεις μεγάλη παραγγελία.Μπορεί π.χ. να θέλεις να πάρεις ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια που στο SD κοστίζει 40 ευρώ και το οποίο εδώ το βρίσκεις 65 ευρώ ή δεν το βρίσκεις καθόλου...ε τότε συμφέρει κι ας είναι μόνο ένα προϊόν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Απο 7 ευρώ ξεκινάνε τα μεταφορικά.Αν πάρεις μια κούτα θα είναι 10 δεν θα είναι 7 στα 3 ευρώ σκαλώνεται;Η διαφορά στις τιμές είναι τρελή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istaspis 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2013 Οντως ειναι απο 7ε τα μεταφορικα,ειπα 10 επειδη συνηθως κανω μεγαλες παραγγελιες και πηγαινει τοσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2013 Βρε παιδια. Τα μεταφορικα πως υπολογιζονται; Τα μεταφορικα ειναι πια 10Ε για ελλαδα, Σου χρεώσανε 10€ ? Τί πήρες, υπολογιζόμενο σε βάρος? 4 μπλούζες χειμερινές, μία κοντομάννικη, ένα ζευγάρι παπούτσια, σύνολο 7€. Πριν από 10 μέρες περίπου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2013 Αν τα κάνει όλα επί 4 και πάνω βγαίνει 10 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istaspis 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2013 μιλαμε για παραγγελιες 300-400 ε και πηγαινουν τοσο,περσυ ηταν 15 ε τα μεταφορικα.συμφερει να μαζευονται 2-3 ατομα και να κανουν παραγγελια.Μπορει να ειχα μεσα 7-8 ζευγαρια παπουτσια φορμες παντελονια μπουφαν,πολυ πραμα,10 ε δεν ειναι τιποτα γιατι η παραγγελια ειναι συνηθως πανω απο 15 κιλα βαρος ακομα και 30. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2013 Τα μεταφορικά είναι πλέον 7 ευρώ γιατί η παραγγελία έρχεται οδικώς και κάνει 7-8 μέρες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2013 Τα μεταφορικά είναι πλέον 7 ευρώ γιατί η παραγγελία έρχεται οδικώς και κάνει 7-8 μέρες.... 3 μερες κανει. Και οταν ειναι 7 και οταν ειναι 10 ευρω. Οσες φορες εχω παρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2013 3 μερες κανει. Και οταν ειναι 7 και οταν ειναι 10 ευρω. Οσες φορες εχω παρει... Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες παραγγελία ; Μήπως έχει αλλάξει κάτι στο διάστημα που πέρασε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 εγω πριν δυο βδομαδες εκανα αγορα 3 ζευγαρια παπουτσι και ενα μπουφαν 7 ευρω μεταφορικα και τα παραγγειλα παρασκευη βραδυ και μου ηρθαν τεταρτη πρωι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Θα πάρω κι εγώ σύντομα από εκεί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες παραγγελία ; Μήπως έχει αλλάξει κάτι στο διάστημα που πέρασε ; Μεσα στον Οκτωβρη εκανα 4 παραγγελιες (για φιλαρακια ,δεν ειμαι κανα ποζερι ) και καθε φορα 3 μερουλες. Μαλιστα ενα tracking order που κοιταω τωρα το παραγγειλα δευτερα και ηρθε τεταρτη μεσημερι! Θα σου εδινα dhl tracking link , αλλα εχει προσωπικα στοιχεια. Πιστευω πως με πιστευεις! Το sportsdirect οταν ειχε 20 ευρω μεταφορικα εκανε περιπου 7 μερες , οπου αυτο γινοταν πριν 1 χρονο. (22/11/2012 η συγκεκριμενη παραγγελια) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 25 , 2013 από τον dionisishonda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2013 Μόλις παρέλαβα...όντως τρεις ημέρες,μια χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Όντως έχει δίκιο ο φίλος, πάλι 3 ημέρες κάνει και με λιγότερα μεταφορικά... Απίστευτοι,τι να πω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τα στελνουν με airmail dhl express...τουλαχιστον τις μικρές παραγγελίες. αυτο σημαινει οτι σε 3 εργάσιμες μερες. Εγώ παρήγγειλα πέμπτη και τριτη είχαν έρθει. Εχουν όμως ενα κακο στο sportsdirect. εχουν συστημα αυτοματου πακεταρισματος. δλδ η διαδικασια γινεται αυτοματα. αν δεν υπαρχει καποιο προϊον, πακεταρουν και στέλνουν ο,τι ειναι αμεσα διαθεσιμο. ωσπου να σου στειλουν οτι εγιναν αλλαγες στην παραγγελια...η παραγγελια σου εχει φύγει. δλδ κοινως δεν μπορεις να κανεις αλλαγες στην παραγγελία σου. Παντως δεν ξερω αν το airmail είναι και για μεγάλα αντικείμενα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2013 από τον R1d3r3285 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Παντως δεν ξερω αν το airmail είναι και για μεγάλα αντικείμενα... Η τελευταία μου παραγγελία ήταν 7,5 κιλά και ήρθε με airmail σε 3 ημέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδια μη μπερδευεστε λογω γρηγορων μεταφορικων , τα μεταφορικα ειναι: "European Road Service (6) 7,00 € " και οχι airmail! Πως καταλαβατε οτι ειναι airmail; Εχετε τετοια επιλογη , οταν κανετε check out , γιατι σε εμενα εχει μονο την απο πανω! Α μεχρι τις 4 Δεκεμβρη χρησιμοποιηστε κωδικουλι για 10% εκπτωση! 10OFF50MVC Καντε καμια μεγαλη των 200 να γλιτωσετε κανα 20αρικο! Καλες αγορες! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2013 από τον dionisishonda 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έμαθα πρόσφατα το σάιτ όπως είχα πει και θα κάνω μια παραγγελία σήμερα,αλλά έχω σταμπάρει ένα παπουτσάκι με πρι όρντερ.. Αν παραγγείλω κι αυτό μαζί,θα έρθουν όλα στην ώρα τους (3-10 μέρες πόσο κάνει) και το παπούτσι μετά,με διαφορετικά έξοδα αποστολής ή θα έρθουν όλα μαζί; Γι'αυτό λέω: http://www.sportsdirect.com/donnay-mars-mens-trainers-119023 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2013 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Θα ερθουν ολα μαζι μαζι με το παπουτσι , την ημερομηνια που ειναι διαθεσιμο το παπουτσι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Θα ερθουν ολα μαζι μαζι με το παπουτσι , την ημερομηνια που ειναι διαθεσιμο το παπουτσι! Οπότε θα κάνω την παραγγελία μου κανονικά,χωρίς τα παπούτσια. Αν υπάρξει κανένας που θα παραγγείλει από Αθήνα αργότερα και θέλει,ας στείλει ένα πμ μπας και δεν έχω βρει κάτι μέχρι τότε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Παιδια μη μπερδευεστε λογω γρηγορων μεταφορικων , τα μεταφορικα ειναι: "European Road Service (6) 7,00 € " και οχι airmail! Πως καταλαβατε οτι ειναι airmail; Εχετε τετοια επιλογη , οταν κανετε check out , γιατι σε εμενα εχει μονο την απο πανω! Α μεχρι τις 4 Δεκεμβρη χρησιμοποιηστε κωδικουλι για 10% εκπτωση! Καντε καμια μεγαλη των 200 να γλιτωσετε κανα 20αρικο! Καλες αγορες! Διονύση τα παρήγγειλα Δευτέρα πρωί και τα παρέλαβα Τετάρτη μεσημέρι . Άρα μάλλον δεν ήρθαν οδικώς. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2013 από τον tre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες