Jump to content
patapios

SPORTS DIRECT .COM

Recommended Posts

παραγγειλα 4 πραγματακια την προηγουμενη παρασκευη βραδυ και την προηγουμενη τεταρτη (οχι στις 13/11/2013) μου ηρθαν.

πολυ γρηγορη αποστολη αν σκεφτεις οτι μεσωλαβουσε σ/κ και επισης πολυ καλο που βλεπεις με το id που ειναι το προιον σου.

πηρα 2 παπουτσακια nike ενα σπορτεξ τυπου running ενα ποδοσφαιρικο με ταπες ενα ζευγαρι παπουτσια lonsdale και ενα μπουφανακι χειμωνιατικο.

τα nike τυπου running που τα φορεσα και τα περπατησα ειναι πουπουλο και πολυ ανετα.τα lonsdale και αυτα ειναι πολυ καλααν και με ψιλοχτυπανε λιγο στο πισω μερος του ποδιου εκει που μπαινει μεσα το ποδι.θελει λιγο μπαμπακι μεχρι να ανοιξει.το μπουφανακι ειναι no fear και ειναι πολυ ζεστο.τα ποδοσφαιρικα ακομα δεν τα εκανα μεγεια

ολα αυτα τα πηρα 140 ευρω μαλιστα το μπουφαν απο 89 ευρω το πηρα 49 και τα παπουτσια ειχαν 20-30% εκπτωση,

συμφερει παρα πολυ ασε που μου στελνουν και email καθε μερα με προσφορες.

ειναι μια πολυ καλη λυση για να γλιτωσουμε χρηματα και να κανουμε ποιοτικα δωρα ειτε στους εαυτους μας ειτε σε τριτους.

προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα μεταφορικα πως υπολογιζονται;

Θελω να πω, υπαρχει καποια στανταρ τιμη για οτιδηποτε παρεις, η εχει να κανει με την ποσοτητα, το βαρο;, την αξια, κτλ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις 2 τελευταίες παραγγελίες που έκανα , βρήκα μέσα μια κούπα sportsdirect και ένα έντυπό τους. Παραδόξως τα χρεώθηκα και τις δύο φορές, παρόλο που δεν τα είχα παραγγείλει. Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στις 2 τελευταίες παραγγελίες που έκανα , βρήκα μέσα μια κούπα sportsdirect και ένα έντυπό τους. Παραδόξως τα χρεώθηκα και τις δύο φορές, παρόλο που δεν τα είχα παραγγείλει. Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό ;

Χρεώνουν το διαφημιστικό έντυπο;; για τι ποσό μιλάμε; επικοινώνησες μαζί τους για το θέμα; τι σου είπαν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην δικιά μου πρώτη παραγγελία μου έστειλαν την κούπα σαν δώρο.

Όταν παραγγέλνεις δες μήπως έχει τσεκαρισμένη την κούπα και ξετσέκαρε την.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όταν έκανα επισκόπηση της παραγγελίας μου την είχαν προσθέσει και εμένα (μαζί με το περιοδικό τους) έναντι κάποιων (λίγων) ευρώ,

προφανώς μπαίνουν by default

την ξε-τσέκαρα και εκτελέστηκε κανονικά για τα υπόλοιπα

ηθικό δίδαγμα: μην βιάζεσαι να πατήσεις αποστολή! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμβαίνει όντως.Τσέκαρε το confirmation email που σου είχαν στείλει αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας ή κάνε log in στο account σου και δες τι είχες παραγγείλει.Επίσης αυτό φαίνεται και στην απόδειξη που σου στέλνουν.

Λογικά το παρήγγειλες κατα λάθος.Αν συνέβη αυτό(που είναι και το πιο πιθανό),μην ασχοληθείς περαιτέρω απλά έχε το νου σου στην επόμενη.Αν όχι,είναι δικό τους σφάλμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρήγγειλα Παρασκευη βραδυ, παρέλαβα σήμερα - με Σ/Κ ενδιάμεσα (!). Ταχεία αποστολή (Dhl), τα παπούτσια όπως τα εχουν στο site, όλα καλά.

Ίδια ημέρα παραγγελίας, ίδια ημέρα παράδοσης. Το νούμερο στα παπούτσια Everlast είναι ακριβώς αυτό που φοράω. Στις μπλούζες Everlast πρέπει να πάρετε ένα νούμερο μικρότερο. Πήρα ζακέτα Everlast με 24€ όταν εδώ την είχαν στα 70€.

Το έντυπο μπαίνει σε καθε παραγελία ως προεπιλογή ( κόστος περίπου 1,5€ αν θυμάμαι καλά). Πριν την τελική επιβεβαίωση πρέπει να το αφαιρέσεις από την παραγγελία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδια. Τα μεταφορικα πως υπολογιζονται;

Υπαρχει στανταρ τιμη για οτιδηποτε παρεις, η αλλαζει αναλογα την ποσοτητα, την αξια, το βαρος, κτλ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδια. Τα μεταφορικα πως υπολογιζονται;

Υπαρχει στανταρ τιμη για οτιδηποτε παρεις, η αλλαζει αναλογα την ποσοτητα, την αξια, το βαρος, κτλ;

Ξεκινάνε από 5 ευρώ και ανάλογα με το βάρος ανεβαίνουν. Πάντως πριν ολοκληρώσεις την αγορά βλέπεις πόσα είναι τα μεταφορικά και κρίνεις αν θέλεις να πληρώσεις ή όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκινάνε από 5 ευρώ και ανάλογα με το βάρος ανεβαίνουν. Πάντως πριν ολοκληρώσεις την αγορά βλέπεις πόσα είναι τα μεταφορικά και κρίνεις αν θέλεις να πληρώσεις ή όχι.

Σ ευχαριστω πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ισχυει αυτο για την κουπα,μου ειχε μπει κι`εμενα στην παραγγελια απο μονο του αλλα το ειδα τελευταια στιγμη και το ξετσεκαρισα.

εμενα για ενα ζευγαρι παπουτσια μου χρεωσαν αν θυμαμαι καλα κανα 7 ευρω τα μεταφορικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο site τους λέει τις χρεώσεις.Η ελάχιστη χρέωση για Ελλάδα είναι 5,83 λίρες Αγγλίας (7 ευρώ).

http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/etailfaqs/worldwidedeliverycosts

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ ευχαριστω πολυ.

Τίποτα.

Διόρθωση: από 7 ευρώ ξεκινάει η χρέωση για Ελλάδα όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια, εγω δεν τα παω καλα με τα Αγγλικα, αλλα θεωρησα καλο να πατησω το "My bag" και μου εμφανισε αυτα που ειχα διαλεξει και στο τελος μου εγραψε

"GET FREE DELIVERY! Just spend an extra 4,84 € for free UK postage and packing."

Α, δεν ξερω αν εχει να κανει το τι παραγγειλα.

Παραγγειλα λοιπον δυο ζευγαρια παπουτσια κι ενα ζευγαρι γαντια, συνολικης αξιας 115,17e.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια, εγω δεν τα παω καλα με τα Αγγλικα, αλλα θεωρησα καλο να πατησω το "My bag" και μου εμφανισε αυτα που ειχα διαλεξει και στο τελος μου εγραψε

"GET FREE DELIVERY! Just spend an extra 4,84 € for free UK postage and packing."

Α, δεν ξερω αν εχει να κανει το τι παραγγειλα.

Παραγγειλα λοιπον δυο ζευγαρια παπουτσια κι ενα ζευγαρι γαντια, συνολικης αξιας 115,17e.

Μόνο αν μένεις Αγγλία στο στέλνουν δωρεάν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα αφου λεει 4,84e, πως ειναι free;.

Προφανώς είναι για ένα ποσό και πάνω. Οπότε σου λέει πως αν παραγγείλεις προϊόντα ακόμα 4,84 ευρώ (και άρα να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό) τότε θα στα στείλουν δωρεάν.

Αλλά αυτό ισχύει μόνο για Αγγλία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ok, ξανα ευχαριστω.

Προφανως πρεπει να βρω κανα ντοπιο παληκαρι Αγγλοφωνο να κανουμε τη μπιζνα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την καλυτερη δουλεια μαλλον θα κανεις ...γιατι βλεπω να παραγγελνεις μπλουζα και να σου ερχεται ναργιλες.

Οτι αλλο χρειαστεις ρωτα ΠΡΙΝ παραγγειλεις :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 ζευγαρια παπουτσια συν ενα μπουφαν = 7 ευρω μεταφορικα.

καλο θα ειναι να ρωτατε και κανα φιλο-αδερφο-αδερφη και γενικα συγγενεις (κοντινους που μιλατε) εαν θελουν κατι να παρουν οποτε να πληρωνεται μεταφορικα μια και καλη.εγω ετσι κανω με κατι φιλους απο τη δουλεια.οποτε ειναι καποιος να παραγγειλει λεει και στους αλλους αν θελουν κατι και ετσι το 7 ευρω το πληρωνουμε μια φορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πληρωνουμε και με αντικαταβολη η μονο με paypal και τα σχετικα?

και κατι ακομα ... τα μεταφορικα εχουν παει στα 7 , σωστα?

Τροποποιήθηκε από τον lelos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια πληρωνουμε και με αντικαταβολη η μονο με paypal και τα σχετικα?

και κατι ακομα ... τα μεταφορικα εχουν παει στα 7 , σωστα?

Μόνο με paypal κλπ

Μέχρι κάποιο βάρος ( δεν θυμάμαι τώρα ) 7€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα