Jump to content
patapios

SPORTS DIRECT .COM

Recommended Posts

Κοιτάξτε.....τα παπούτσια nike,είναι οτι πιο αντεγραμμένο μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο.

Η πιθανότητα να πάρεις μούφα,είναι συντριπτική σε σχέση με άλλες μάρκες αθλητικών.

Για αυτό,καλύτερα να προτιμούμε καταστήματα γνωστά και με reviews αγοραστων.

Ειδκά στο ebay παίζουν τρελλές μαιμούδες,και μπορεί να τις πληρώσεις πιο ακριβές από τα γνήσια,αν παρασυρθείς.

Γράφω, μετά λόγου γνώσεως,καθώς προτιμώ την μάρκα από μικρό παιδί,τα παπούτσια τα λιώνω στη χρήση,και έχω αγοράσει δεκάδες ζευγάρια από το διαδίκτυο.

Μπορεί π.χ, να βρείς κελεπούρι airmax ,και όταν το πατήσεις να είναι.....τσιμέντο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Διονύση κατά 99% το store αυτό πουλάει μαϊμούδες...όντως υπάρχει πολλή σαβούρα σε τέτοια μαγαζιά εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας.Άπειρα πραγματικά όλα όσα πουλάνε nike αντιγραφές . Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που εθελουσίως αγοράζουν καθώς ακόμα και στις μαϊμουδιές υπάρχουν διάφορες ποιότητες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει με απολυτη σιγουρια,το 12 το αγγλικο τι νουμερο ειναι στην ελλαδα στα παπουτσια?

αγορασα παπουτσια nike νουμερο 12 απο το sports direct για εμενα που φοραω 47,5 και μου ειναι κομπλε.μετα μου φερανε δωρο κατι αλλα παπουτσια nike απο εδω ελλαδα που γραφουν επανω 12.5 uk - 47 eur και μου ειναι τσιμα-τσιμα.και τωρα θελω να παρω κατι παντοφλες που εχω βρει στην αγγλια στο νουμερο uk 12 στελνω μηνυμα στον πωλητη που τις εχει για να τον ρωτησω αν μου κανουνε του λεω οτι φοραω σε ελληνικο 47-47,5 και μου λεει οτι θελω 13 και θα μου ειναι μικρες οι παντοφλες.

what the fuck δηλαδη

p.s. λευτερια στους μεγαλοποδαρους ολου του κοσμου,peace :victory:

πες τα χρυσοστομε .... εγω με λιγο μεγαλυτερο ποδι απο εσενα τι να πω δλδ ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια τι παιζει με αυτο το site;

Εχει τα nike free στη μιση τιμη απ'τα αλλα.

Απλα μου κανει εντυπωση πως στο Νιne Free Run 5.0 v2 yellow blue , στη φωτο με την ετικετα λεει "niKebetterwold.com" αντι για "nikebetterword.com" , δληλαδη με το Κ κεφαλαιο; Μηπως αυτο ειναι "υποπτο";

nike.com , prodirectrunnning και prodirectselect

Πηγαινα για τα airmax το 90αρι με lunar αλλα περιμενα και για καλη μου τυχη η nike εβγαλε το flyknit lunar 2

Αναμενεται...!

http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/mia_grhgorh_kai_wraia_volta_sthn_athhna_gia_ta_nike_flyknit_lunar2.2653344.html

70787.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες θελω να κανω κατι ψωνια απο το εν λόγω καταστημα αλλα εχω μια απορια,

υπαρχει καποιο οριο παραγγελιας και πανω που να ειναι τα μεταφορικα δωρεαν;;

Τροποποιήθηκε από τον George3000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες θελω να κανω κατι ψωνια απο το εν λόγω καταστημα αλλα εχω μια απορια,

υπαρχει καποιο οριο παραγγελιας και πανω που να ειναι τα μεταφορικα δωρεαν;;

Δυστυχως φιλτατε τα μεταφορικα υπολογιζονται με το βαρος...Απο ενα σημειο κ επειτα (αρκετα υψηλο βεβαια) τα μεταφορικα αυξανονται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω βαλει στο ματι ενα jacket απο το εν λογω μαγαζι αλλα δεν ξερω τα μεγεθη?

Να παρω το XL ή το XXL?

Ο πινακας μεγεθων δεν βοηθαει.

Καμια βοηθεια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλεων τον αγαπητο site τα στελνει οχι αεροπορικος αλλα οδικος αρα ο χρονος παραδωσεις μεγαλωνει λιγο ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πλεων τον αγαπητο site τα στελνει οχι αεροπορικος αλλα οδικος αρα ο χρονος παραδωσεις μεγαλωνει λιγο ....

μην το λες ...αντε μια μερα παραπανω να κανουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι όπως η οθόνη σου... καπλαμά! :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παραγγειλα παρασκευη κατα τις 2 το μεσημερι ... ειναι τεταρτη και στην καλυτερη θα ειναι εδω παρασκευη... (ετσι μου ειπαν απο την dhl που πηρα τηλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω βαλει στο ματι ενα jacket απο το εν λογω μαγαζι αλλα δεν ξερω τα μεγεθη?

Να παρω το XL ή το XXL?

Ο πινακας μεγεθων δεν βοηθαει.

Καμια βοηθεια?

Για βαλε λινκακι μπας κ μπορω να βοηθησω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι οντως βαλε λινκ και πες μας και καμποια χαρακτηριστικα σου.κιλα υψος

εγω ας πουμε ειμαι 1,80 67 κιλα και παραγγειλα το medium σε μπουφαν και σε ζακετα και μου ειναι κομπλε

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για βαλε λινκακι μπας κ μπορω να βοηθησω...

ναι οντως βαλε λινκ και πες μας και καμποια χαρακτηριστικα σου.κιλα υψος

εγω ας πουμε ειμαι 1,80 67 κιλα και παραγγειλα το medium σε μπουφαν και σε ζακετα και μου ειναι κομπλε

Το μπουφαν ειναι αυτο

Ειμαι 1,87 και 96 κιλα.Ειμαι λιγο γεματος πανω αλλα χωρις στομαχι.(καλα εστω λιγο)

Τα 2 reviews λενε Μ και L για σχεδον ιδιο σωματοτυπο, 1,80 και 80 κιλα.Αυτο πως γινεται?

Στον πινακα μεγεθων ειμαι μαλλον για XXL αλλα δεν ξερω.... φοβαμαι μηπως ειναι μικρο ή μεγαλο στους ώμος και τα χερια.

Τροποποιήθηκε από τον bms

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑντος περα απο το size guide που εχει το site αυτο υπαρχουν και σε αρκετα προιοντα και τα reviews - comments που βοηθανε επισης στο να πετυχεις το σωστο νουμερο απο καποιους που το πηραν και σχολιασαν την ποιοτητα,μεγεθος,τιμη,....Δηλαδη τωρα θα κανει πανω απο 2-3 μερες για παραλαβη..?Και μου αρεσε αυτο το εντυπωσιακο μετα απο 2 μερες με τοσο ελαχιστα χρηματα μεταφορικα να σκαει παραλαβη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψαξε και σε αλλα προιοντα της Καριμορ για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για τα μεγεθη πανω κατω (συμφωνα με τα reviews)....Παντως μαρκες που εχουν εξτρα σμολ σε πολλα ρουχα τους(αντρικα), εχουν γενικα φαρδια γραμμη...Με ενα νουμερο μικροτερο απο το κανονικο σου πιστευω θα σαι οκ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μπουφαν ειναι αυτο

Ειμαι 1,87 και 96 κιλα.Ειμαι λιγο γεματος πανω αλλα χωρις στομαχι.(καλα εστω λιγο)

Τα 2 reviews λενε Μ και L για σχεδον ιδιο σωματοτυπο, 1,80 και 80 κιλα.Αυτο πως γινεται?

Στον πινακα μεγεθων ειμαι μαλλον για XXL αλλα δεν ξερω.... φοβαμαι μηπως ειναι μικρο ή μεγαλο στους ώμος και τα χερια.

οσον αφορα ρουχα μην δινεις πολυ βαση στο size guide γιατι εμενα μου εβγαινε να παρω xl νομιζω αλλα εγω πηρα medium και μου ειναι κομπλε.πιστευω με ενα large θα εισαι μπομπα.....

εχω παρει και τζην και πουκαμισσα και μπλουζες και ποτε δεν κοιταξα το size guide γιατι μου τα ελεγε εξωφρενικα.σε παπουτσια να το κοιταξεις ναι το δεχομαι αλλα σε ρουχα εχουν ενα θεμα οσον αφορα τα νουμερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έγινε ρε παιδιά με τα μεταφορικά;;; από 5 ευρώ και αεροπορικώς πήγαν 10 και οδικώς με διάρκεια μια βδομάδα και βάλε για να έρθουν;;;; Μάγκεψαν και τα αγγλάκια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικά, δεν θυμαμαι τους τελευταίους μήνες λιγότερα μεταφορικά από 10 ευρώ. Και τώρα, και τον Οκτώβριο και πέρυσι το καλοκαίρι

που ειχα ξαναψωνίσει (δλδ διαφορετικές περιόδους) 10 ευρώ πλήρωσα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσωπικά, δεν θυμαμαι τους τελευταίους μήνες λιγότερα μεταφορικά από 10 ευρώ. Και τώρα, και τον Οκτώβριο και πέρυσι το καλοκαίρι

Έτσι ακριβώς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως (απλά δεν έχω λάικ).

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τους τελευταίους 3 μηνες πήρα 3 φορές... Τα μεταφορικά ηταν απο 5 έως 7 ευρώ και μιλάμε για μεγάλο όγκο. Άλλα δεν θυμάμαι αν είχα κωδικό για λιγότερα μεταφορικά... Πιθανώς κάτι τέτοιο να ίσχυε απο την στιγμη που μου λέτε οτι ηταν 10 εδώ και καιρό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πηρα καμια 30+ προιοντα σε μια παραγγελια (μονο το ενα απο αυτα ειναι ενα πολυ μεγαλο σακουβαγιαζ)και μου ζητησε 15 ευρω μεταφορικα και για να στηλω ενα φακελο σκετο απο πατρα - αθηνα θελει 17 ευρω η acs και 7 ευρω το κτελ..Δεν πιστευω λοιπον οτι ειναι πολλα τα μεταφορικα που ζηταει το sportdr αλλα σιγουρα με ξενερωσε οτι μεγαλωε η αναμονη ειχα συνηθισει να το 2 ημερο παραδοσης και μου καλαρεσε..

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα