icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Κοιτάξτε.....τα παπούτσια nike,είναι οτι πιο αντεγραμμένο μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο. Η πιθανότητα να πάρεις μούφα,είναι συντριπτική σε σχέση με άλλες μάρκες αθλητικών. Για αυτό,καλύτερα να προτιμούμε καταστήματα γνωστά και με reviews αγοραστων. Ειδκά στο ebay παίζουν τρελλές μαιμούδες,και μπορεί να τις πληρώσεις πιο ακριβές από τα γνήσια,αν παρασυρθείς. Γράφω, μετά λόγου γνώσεως,καθώς προτιμώ την μάρκα από μικρό παιδί,τα παπούτσια τα λιώνω στη χρήση,και έχω αγοράσει δεκάδες ζευγάρια από το διαδίκτυο. Μπορεί π.χ, να βρείς κελεπούρι airmax ,και όταν το πατήσεις να είναι.....τσιμέντο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Διονύση κατά 99% το store αυτό πουλάει μαϊμούδες...όντως υπάρχει πολλή σαβούρα σε τέτοια μαγαζιά εντός και κυρίως εκτός Ελλάδας.Άπειρα πραγματικά όλα όσα πουλάνε nike αντιγραφές . Υπάρχουν βέβαια κάποιοι που εθελουσίως αγοράζουν καθώς ακόμα και στις μαϊμουδιές υπάρχουν διάφορες ποιότητες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει με απολυτη σιγουρια,το 12 το αγγλικο τι νουμερο ειναι στην ελλαδα στα παπουτσια? αγορασα παπουτσια nike νουμερο 12 απο το sports direct για εμενα που φοραω 47,5 και μου ειναι κομπλε.μετα μου φερανε δωρο κατι αλλα παπουτσια nike απο εδω ελλαδα που γραφουν επανω 12.5 uk - 47 eur και μου ειναι τσιμα-τσιμα.και τωρα θελω να παρω κατι παντοφλες που εχω βρει στην αγγλια στο νουμερο uk 12 στελνω μηνυμα στον πωλητη που τις εχει για να τον ρωτησω αν μου κανουνε του λεω οτι φοραω σε ελληνικο 47-47,5 και μου λεει οτι θελω 13 και θα μου ειναι μικρες οι παντοφλες. what the fuck δηλαδη p.s. λευτερια στους μεγαλοποδαρους ολου του κοσμου,peace πες τα χρυσοστομε .... εγω με λιγο μεγαλυτερο ποδι απο εσενα τι να πω δλδ .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2014 Παιδια τι παιζει με αυτο το site; Εχει τα nike free στη μιση τιμη απ'τα αλλα. Απλα μου κανει εντυπωση πως στο Νιne Free Run 5.0 v2 yellow blue , στη φωτο με την ετικετα λεει "niKebetterwold.com" αντι για "nikebetterword.com" , δληλαδη με το Κ κεφαλαιο; Μηπως αυτο ειναι "υποπτο"; nike.com , prodirectrunnning και prodirectselect Πηγαινα για τα airmax το 90αρι με lunar αλλα περιμενα και για καλη μου τυχη η nike εβγαλε το flyknit lunar 2 Αναμενεται...! http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/mia_grhgorh_kai_wraia_volta_sthn_athhna_gia_ta_nike_flyknit_lunar2.2653344.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George3000 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδες θελω να κανω κατι ψωνια απο το εν λόγω καταστημα αλλα εχω μια απορια, υπαρχει καποιο οριο παραγγελιας και πανω που να ειναι τα μεταφορικα δωρεαν;; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 από τον George3000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Παιδες θελω να κανω κατι ψωνια απο το εν λόγω καταστημα αλλα εχω μια απορια, υπαρχει καποιο οριο παραγγελιας και πανω που να ειναι τα μεταφορικα δωρεαν;; Δυστυχως φιλτατε τα μεταφορικα υπολογιζονται με το βαρος...Απο ενα σημειο κ επειτα (αρκετα υψηλο βεβαια) τα μεταφορικα αυξανονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Εχω βαλει στο ματι ενα jacket απο το εν λογω μαγαζι αλλα δεν ξερω τα μεγεθη? Να παρω το XL ή το XXL? Ο πινακας μεγεθων δεν βοηθαει. Καμια βοηθεια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 πλεων τον αγαπητο site τα στελνει οχι αεροπορικος αλλα οδικος αρα ο χρονος παραδωσεις μεγαλωνει λιγο .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 πλεων τον αγαπητο site τα στελνει οχι αεροπορικος αλλα οδικος αρα ο χρονος παραδωσεις μεγαλωνει λιγο .... μην το λες ...αντε μια μερα παραπανω να κανουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 μην το λες ...αντε μια μερα παραπανω να κανουν ναι όπως η οθόνη σου... καπλαμά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Aσχετο ρε ... δεν την πηρα απο το sportdirect την οθονη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 μην το λες ...αντε μια μερα παραπανω να κανουν παραγγειλα παρασκευη κατα τις 2 το μεσημερι ... ειναι τεταρτη και στην καλυτερη θα ειναι εδω παρασκευη... (ετσι μου ειπαν απο την dhl που πηρα τηλ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Τεσπα ...εμενα 5 εργασιμες κανανε και ηρθαν οδικως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Εχω βαλει στο ματι ενα jacket απο το εν λογω μαγαζι αλλα δεν ξερω τα μεγεθη? Να παρω το XL ή το XXL? Ο πινακας μεγεθων δεν βοηθαει. Καμια βοηθεια? Για βαλε λινκακι μπας κ μπορω να βοηθησω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) ναι οντως βαλε λινκ και πες μας και καμποια χαρακτηριστικα σου.κιλα υψος εγω ας πουμε ειμαι 1,80 67 κιλα και παραγγειλα το medium σε μπουφαν και σε ζακετα και μου ειναι κομπλε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για βαλε λινκακι μπας κ μπορω να βοηθησω... ναι οντως βαλε λινκ και πες μας και καμποια χαρακτηριστικα σου.κιλα υψος εγω ας πουμε ειμαι 1,80 67 κιλα και παραγγειλα το medium σε μπουφαν και σε ζακετα και μου ειναι κομπλε Το μπουφαν ειναι αυτο Ειμαι 1,87 και 96 κιλα.Ειμαι λιγο γεματος πανω αλλα χωρις στομαχι.(καλα εστω λιγο) Τα 2 reviews λενε Μ και L για σχεδον ιδιο σωματοτυπο, 1,80 και 80 κιλα.Αυτο πως γινεται? Στον πινακα μεγεθων ειμαι μαλλον για XXL αλλα δεν ξερω.... φοβαμαι μηπως ειναι μικρο ή μεγαλο στους ώμος και τα χερια. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 από τον bms Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 ΠΑντος περα απο το size guide που εχει το site αυτο υπαρχουν και σε αρκετα προιοντα και τα reviews - comments που βοηθανε επισης στο να πετυχεις το σωστο νουμερο απο καποιους που το πηραν και σχολιασαν την ποιοτητα,μεγεθος,τιμη,....Δηλαδη τωρα θα κανει πανω απο 2-3 μερες για παραλαβη..?Και μου αρεσε αυτο το εντυπωσιακο μετα απο 2 μερες με τοσο ελαχιστα χρηματα μεταφορικα να σκαει παραλαβη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Ψαξε και σε αλλα προιοντα της Καριμορ για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη για τα μεγεθη πανω κατω (συμφωνα με τα reviews)....Παντως μαρκες που εχουν εξτρα σμολ σε πολλα ρουχα τους(αντρικα), εχουν γενικα φαρδια γραμμη...Με ενα νουμερο μικροτερο απο το κανονικο σου πιστευω θα σαι οκ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2014 Το μπουφαν ειναι αυτο Ειμαι 1,87 και 96 κιλα.Ειμαι λιγο γεματος πανω αλλα χωρις στομαχι.(καλα εστω λιγο) Τα 2 reviews λενε Μ και L για σχεδον ιδιο σωματοτυπο, 1,80 και 80 κιλα.Αυτο πως γινεται? Στον πινακα μεγεθων ειμαι μαλλον για XXL αλλα δεν ξερω.... φοβαμαι μηπως ειναι μικρο ή μεγαλο στους ώμος και τα χερια. οσον αφορα ρουχα μην δινεις πολυ βαση στο size guide γιατι εμενα μου εβγαινε να παρω xl νομιζω αλλα εγω πηρα medium και μου ειναι κομπλε.πιστευω με ενα large θα εισαι μπομπα..... εχω παρει και τζην και πουκαμισσα και μπλουζες και ποτε δεν κοιταξα το size guide γιατι μου τα ελεγε εξωφρενικα.σε παπουτσια να το κοιταξεις ναι το δεχομαι αλλα σε ρουχα εχουν ενα θεμα οσον αφορα τα νουμερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2014 Τι έγινε ρε παιδιά με τα μεταφορικά;;; από 5 ευρώ και αεροπορικώς πήγαν 10 και οδικώς με διάρκεια μια βδομάδα και βάλε για να έρθουν;;;; Μάγκεψαν και τα αγγλάκια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 προσωπικά, δεν θυμαμαι τους τελευταίους μήνες λιγότερα μεταφορικά από 10 ευρώ. Και τώρα, και τον Οκτώβριο και πέρυσι το καλοκαίρι που ειχα ξαναψωνίσει (δλδ διαφορετικές περιόδους) 10 ευρώ πλήρωσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 προσωπικά, δεν θυμαμαι τους τελευταίους μήνες λιγότερα μεταφορικά από 10 ευρώ. Και τώρα, και τον Οκτώβριο και πέρυσι το καλοκαίρι που ειχα ξαναψωνίσει (δλδ διαφορετικές περιόδους) 10 ευρώ πλήρωσα Έτσι ακριβώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) προσωπικά, δεν θυμαμαι τους τελευταίους μήνες λιγότερα μεταφορικά από 10 ευρώ. Και τώρα, και τον Οκτώβριο και πέρυσι το καλοκαίρι που ειχα ξαναψωνίσει (δλδ διαφορετικές περιόδους) 10 ευρώ πλήρωσα Όντως (απλά δεν έχω λάικ). Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2014 από τον CrazyTsach Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 Τους τελευταίους 3 μηνες πήρα 3 φορές... Τα μεταφορικά ηταν απο 5 έως 7 ευρώ και μιλάμε για μεγάλο όγκο. Άλλα δεν θυμάμαι αν είχα κωδικό για λιγότερα μεταφορικά... Πιθανώς κάτι τέτοιο να ίσχυε απο την στιγμη που μου λέτε οτι ηταν 10 εδώ και καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω πηρα καμια 30+ προιοντα σε μια παραγγελια (μονο το ενα απο αυτα ειναι ενα πολυ μεγαλο σακουβαγιαζ)και μου ζητησε 15 ευρω μεταφορικα και για να στηλω ενα φακελο σκετο απο πατρα - αθηνα θελει 17 ευρω η acs και 7 ευρω το κτελ..Δεν πιστευω λοιπον οτι ειναι πολλα τα μεταφορικα που ζηταει το sportdr αλλα σιγουρα με ξενερωσε οτι μεγαλωε η αναμονη ειχα συνηθισει να το 2 ημερο παραδοσης και μου καλαρεσε.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2014 από τον Karavidas 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες