Jump to content
patapios

SPORTS DIRECT .COM

Recommended Posts

Καλησπερα!εχω ψωνισει αρκετες φορες απο αυτη την σελιδα.Τα μεταφορικα ειναι πια 10Ε για ελλαδα,εχει οντως καταπληκτικες τιμες,και παρα πολλα ειδη,απο καμπινγκ μεχρι ποδηλατα και αθλητικα ολων των ειδων τα παπουτσια και ρουχα,καζουαλ κλπ κλπ.ειναι πολυ καλο.να κοιτατε τα σχολια που κανουν οι πελατες στα ρουχα πριν παρετε κατι.απο τοτε που το ειδα σχεδον δεν ψωνιζω απο καταστηματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και εγώ έκανα προχθές την πρώτη μου μη ομαδική παραγγελία και σήμερα μου έστειλαν mail για να παρακολουθώ την πορεία της!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα!εχω ψωνισει αρκετες φορες απο αυτη την σελιδα.Τα μεταφορικα ειναι πια 10Ε για ελλαδα,εχει οντως καταπληκτικες τιμες,και παρα πολλα ειδη,απο καμπινγκ μεχρι ποδηλατα και αθλητικα ολων των ειδων τα παπουτσια και ρουχα,καζουαλ κλπ κλπ.ειναι πολυ καλο.να κοιτατε τα σχολια που κανουν οι πελατες στα ρουχα πριν παρετε κατι.απο τοτε που το ειδα σχεδον δεν ψωνιζω απο καταστηματα!

10 ευρώ?

7 ευρώ λέει για Ελλάδα!

Δηλαδή για να πεις ότι τα μεταφορικά δεν θα είναι πολλά πρέπει να κάνεις μεγάλη παραγγελία(πάνω από 150 ευρώ)!

Κρίμα και ήμουν έτοιμος να κλείσω παραγγελία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέλιο εξαρτάται από το τι παραγγέλνεις...δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να κάνεις μεγάλη παραγγελία.Μπορεί π.χ. να θέλεις να πάρεις ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια που στο SD κοστίζει 40 ευρώ και το οποίο εδώ το βρίσκεις 65 ευρώ ή δεν το βρίσκεις καθόλου...ε τότε συμφέρει κι ας είναι μόνο ένα προϊόν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο 7 ευρώ ξεκινάνε τα μεταφορικά.Αν πάρεις μια κούτα θα είναι 10 δεν θα είναι 7 στα 3 ευρώ σκαλώνεται;Η διαφορά στις τιμές είναι τρελή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως ειναι απο 7ε τα μεταφορικα,ειπα 10 επειδη συνηθως κανω μεγαλες παραγγελιες και πηγαινει τοσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε παιδια. Τα μεταφορικα πως υπολογιζονται;

Τα μεταφορικα ειναι πια 10Ε για ελλαδα,

Σου χρεώσανε 10€ ? Τί πήρες, υπολογιζόμενο σε βάρος?

4 μπλούζες χειμερινές, μία κοντομάννικη, ένα ζευγάρι παπούτσια, σύνολο 7€. Πριν από 10 μέρες περίπου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλαμε για παραγγελιες 300-400 ε και πηγαινουν τοσο,περσυ ηταν 15 ε τα μεταφορικα.συμφερει να μαζευονται 2-3 ατομα και να κανουν παραγγελια.Μπορει να ειχα μεσα 7-8 ζευγαρια παπουτσια φορμες παντελονια μπουφαν,πολυ πραμα,10 ε δεν ειναι τιποτα γιατι η παραγγελια ειναι συνηθως πανω απο 15 κιλα βαρος ακομα και 30.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μεταφορικά είναι πλέον 7 ευρώ γιατί η παραγγελία έρχεται οδικώς και κάνει 7-8 μέρες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μεταφορικά είναι πλέον 7 ευρώ γιατί η παραγγελία έρχεται οδικώς και κάνει 7-8 μέρες....

3 μερες κανει. Και οταν ειναι 7 και οταν ειναι 10 ευρω. Οσες φορες εχω παρει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 μερες κανει. Και οταν ειναι 7 και οταν ειναι 10 ευρω. Οσες φορες εχω παρει...

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες παραγγελία ; Μήπως έχει αλλάξει κάτι στο διάστημα που πέρασε ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πριν δυο βδομαδες εκανα αγορα 3 ζευγαρια παπουτσι και ενα μπουφαν

7 ευρω μεταφορικα και τα παραγγειλα παρασκευη βραδυ και μου ηρθαν τεταρτη πρωι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες παραγγελία ; Μήπως έχει αλλάξει κάτι στο διάστημα που πέρασε ;

Μεσα στον Οκτωβρη εκανα 4 παραγγελιες (για φιλαρακια ,δεν ειμαι κανα ποζερι :crazy: ) και καθε φορα 3 μερουλες. Μαλιστα ενα tracking order που κοιταω τωρα το παραγγειλα δευτερα και ηρθε τεταρτη μεσημερι! Θα σου εδινα dhl tracking link , αλλα εχει προσωπικα στοιχεια. Πιστευω πως με πιστευεις! :mB_kalo_e:

Το sportsdirect οταν ειχε 20 ευρω μεταφορικα εκανε περιπου 7 μερες , οπου αυτο γινοταν πριν 1 χρονο. (22/11/2012 η συγκεκριμενη παραγγελια)

Τροποποιήθηκε από τον dionisishonda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως έχει δίκιο ο φίλος, πάλι 3 ημέρες κάνει και με λιγότερα μεταφορικά... Απίστευτοι,τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα στελνουν με airmail dhl express...τουλαχιστον τις μικρές παραγγελίες. αυτο σημαινει οτι σε 3 εργάσιμες μερες. Εγώ παρήγγειλα πέμπτη και τριτη είχαν έρθει. Εχουν όμως ενα κακο στο sportsdirect. εχουν συστημα αυτοματου πακεταρισματος. δλδ η διαδικασια γινεται αυτοματα. αν δεν υπαρχει καποιο προϊον, πακεταρουν και στέλνουν ο,τι ειναι αμεσα διαθεσιμο. ωσπου να σου στειλουν οτι εγιναν αλλαγες στην παραγγελια...η παραγγελια σου εχει φύγει. δλδ κοινως δεν μπορεις να κανεις αλλαγες στην παραγγελία σου.

Παντως δεν ξερω αν το airmail είναι και για μεγάλα αντικείμενα...

Τροποποιήθηκε από τον R1d3r3285

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως δεν ξερω αν το airmail είναι και για μεγάλα αντικείμενα...

Η τελευταία μου παραγγελία ήταν 7,5 κιλά και ήρθε με airmail σε 3 ημέρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μη μπερδευεστε λογω γρηγορων μεταφορικων , τα μεταφορικα ειναι: "European Road Service (6) 7,00 € " και οχι airmail!

Πως καταλαβατε οτι ειναι airmail; Εχετε τετοια επιλογη , οταν κανετε check out , γιατι σε εμενα εχει μονο την απο πανω!

Α μεχρι τις 4 Δεκεμβρη χρησιμοποιηστε κωδικουλι για 10% εκπτωση! :mB_kalo_e:

10OFF50MVC

Καντε καμια μεγαλη των 200 να γλιτωσετε κανα 20αρικο! Καλες αγορες!

Τροποποιήθηκε από τον dionisishonda

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έμαθα πρόσφατα το σάιτ όπως είχα πει και θα κάνω μια παραγγελία σήμερα,αλλά έχω σταμπάρει ένα παπουτσάκι με πρι όρντερ..

Αν παραγγείλω κι αυτό μαζί,θα έρθουν όλα στην ώρα τους (3-10 μέρες πόσο κάνει) και το παπούτσι μετά,με διαφορετικά έξοδα αποστολής ή θα έρθουν όλα μαζί;

Γι'αυτό λέω: http://www.sportsdirect.com/donnay-mars-mens-trainers-119023

Τροποποιήθηκε από τον CrazyTsach

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ερθουν ολα μαζι μαζι με το παπουτσι , την ημερομηνια που ειναι διαθεσιμο το παπουτσι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ερθουν ολα μαζι μαζι με το παπουτσι , την ημερομηνια που ειναι διαθεσιμο το παπουτσι!

Οπότε θα κάνω την παραγγελία μου κανονικά,χωρίς τα παπούτσια.

Αν υπάρξει κανένας που θα παραγγείλει από Αθήνα αργότερα και θέλει,ας στείλει ένα πμ μπας και δεν έχω βρει κάτι μέχρι τότε. :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μη μπερδευεστε λογω γρηγορων μεταφορικων , τα μεταφορικα ειναι: "European Road Service (6) 7,00 € " και οχι airmail!

Πως καταλαβατε οτι ειναι airmail; Εχετε τετοια επιλογη , οταν κανετε check out , γιατι σε εμενα εχει μονο την απο πανω!

Α μεχρι τις 4 Δεκεμβρη χρησιμοποιηστε κωδικουλι για 10% εκπτωση! :mB_kalo_e:

Καντε καμια μεγαλη των 200 να γλιτωσετε κανα 20αρικο! Καλες αγορες!

Διονύση τα παρήγγειλα Δευτέρα πρωί και τα παρέλαβα Τετάρτη μεσημέρι . Άρα μάλλον δεν ήρθαν οδικώς.

Τροποποιήθηκε από τον tre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα