spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2013 παραγγειλα 4 πραγματακια την προηγουμενη παρασκευη βραδυ και την προηγουμενη τεταρτη (οχι στις 13/11/2013) μου ηρθαν. πολυ γρηγορη αποστολη αν σκεφτεις οτι μεσωλαβουσε σ/κ και επισης πολυ καλο που βλεπεις με το id που ειναι το προιον σου. πηρα 2 παπουτσακια nike ενα σπορτεξ τυπου running ενα ποδοσφαιρικο με ταπες ενα ζευγαρι παπουτσια lonsdale και ενα μπουφανακι χειμωνιατικο. τα nike τυπου running που τα φορεσα και τα περπατησα ειναι πουπουλο και πολυ ανετα.τα lonsdale και αυτα ειναι πολυ καλααν και με ψιλοχτυπανε λιγο στο πισω μερος του ποδιου εκει που μπαινει μεσα το ποδι.θελει λιγο μπαμπακι μεχρι να ανοιξει.το μπουφανακι ειναι no fear και ειναι πολυ ζεστο.τα ποδοσφαιρικα ακομα δεν τα εκανα μεγεια ολα αυτα τα πηρα 140 ευρω μαλιστα το μπουφαν απο 89 ευρω το πηρα 49 και τα παπουτσια ειχαν 20-30% εκπτωση, συμφερει παρα πολυ ασε που μου στελνουν και email καθε μερα με προσφορες. ειναι μια πολυ καλη λυση για να γλιτωσουμε χρηματα και να κανουμε ποιοτικα δωρα ειτε στους εαυτους μας ειτε σε τριτους. προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Τα μεταφορικα πως υπολογιζονται; Θελω να πω, υπαρχει καποια στανταρ τιμη για οτιδηποτε παρεις, η εχει να κανει με την ποσοτητα, το βαρο;, την αξια, κτλ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Στις 2 τελευταίες παραγγελίες που έκανα , βρήκα μέσα μια κούπα sportsdirect και ένα έντυπό τους. Παραδόξως τα χρεώθηκα και τις δύο φορές, παρόλο που δεν τα είχα παραγγείλει. Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Στις 2 τελευταίες παραγγελίες που έκανα , βρήκα μέσα μια κούπα sportsdirect και ένα έντυπό τους. Παραδόξως τα χρεώθηκα και τις δύο φορές, παρόλο που δεν τα είχα παραγγείλει. Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό ; Χρεώνουν το διαφημιστικό έντυπο;; για τι ποσό μιλάμε; επικοινώνησες μαζί τους για το θέμα; τι σου είπαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Στις 2 τελευταίες παραγγελίες που έκανα , βρήκα μέσα μια κούπα sportsdirect και ένα έντυπό τους. Παραδόξως τα χρεώθηκα και τις δύο φορές, παρόλο που δεν τα είχα παραγγείλει. Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό ; Στην δικιά μου πρώτη παραγγελία μου έστειλαν την κούπα σαν δώρο. Όταν παραγγέλνεις δες μήπως έχει τσεκαρισμένη την κούπα και ξετσέκαρε την. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Στις 2 τελευταίες παραγγελίες που έκανα , βρήκα μέσα μια κούπα sportsdirect και ένα έντυπό τους. Παραδόξως τα χρεώθηκα και τις δύο φορές, παρόλο που δεν τα είχα παραγγείλει. Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό ; όταν έκανα επισκόπηση της παραγγελίας μου την είχαν προσθέσει και εμένα (μαζί με το περιοδικό τους) έναντι κάποιων (λίγων) ευρώ, προφανώς μπαίνουν by default την ξε-τσέκαρα και εκτελέστηκε κανονικά για τα υπόλοιπα ηθικό δίδαγμα: μην βιάζεσαι να πατήσεις αποστολή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Συμβαίνει όντως.Τσέκαρε το confirmation email που σου είχαν στείλει αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας ή κάνε log in στο account σου και δες τι είχες παραγγείλει.Επίσης αυτό φαίνεται και στην απόδειξη που σου στέλνουν. Λογικά το παρήγγειλες κατα λάθος.Αν συνέβη αυτό(που είναι και το πιο πιθανό),μην ασχοληθείς περαιτέρω απλά έχε το νου σου στην επόμενη.Αν όχι,είναι δικό τους σφάλμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 παρήγγειλα Παρασκευη βραδυ, παρέλαβα σήμερα - με Σ/Κ ενδιάμεσα (!). Ταχεία αποστολή (Dhl), τα παπούτσια όπως τα εχουν στο site, όλα καλά. Ίδια ημέρα παραγγελίας, ίδια ημέρα παράδοσης. Το νούμερο στα παπούτσια Everlast είναι ακριβώς αυτό που φοράω. Στις μπλούζες Everlast πρέπει να πάρετε ένα νούμερο μικρότερο. Πήρα ζακέτα Everlast με 24€ όταν εδώ την είχαν στα 70€. Στις 2 τελευταίες παραγγελίες που έκανα , βρήκα μέσα μια κούπα sportsdirect και ένα έντυπό τους. Παραδόξως τα χρεώθηκα και τις δύο φορές, παρόλο που δεν τα είχα παραγγείλει. Συνέβη σε κανέναν άλλο αυτό ; Το έντυπο μπαίνει σε καθε παραγελία ως προεπιλογή ( κόστος περίπου 1,5€ αν θυμάμαι καλά). Πριν την τελική επιβεβαίωση πρέπει να το αφαιρέσεις από την παραγγελία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Βρε παιδια. Τα μεταφορικα πως υπολογιζονται; Υπαρχει στανταρ τιμη για οτιδηποτε παρεις, η αλλαζει αναλογα την ποσοτητα, την αξια, το βαρος, κτλ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Βρε παιδια. Τα μεταφορικα πως υπολογιζονται; Υπαρχει στανταρ τιμη για οτιδηποτε παρεις, η αλλαζει αναλογα την ποσοτητα, την αξια, το βαρος, κτλ; Ξεκινάνε από 5 ευρώ και ανάλογα με το βάρος ανεβαίνουν. Πάντως πριν ολοκληρώσεις την αγορά βλέπεις πόσα είναι τα μεταφορικά και κρίνεις αν θέλεις να πληρώσεις ή όχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Ξεκινάνε από 5 ευρώ και ανάλογα με το βάρος ανεβαίνουν. Πάντως πριν ολοκληρώσεις την αγορά βλέπεις πόσα είναι τα μεταφορικά και κρίνεις αν θέλεις να πληρώσεις ή όχι. Σ ευχαριστω πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 ισχυει αυτο για την κουπα,μου ειχε μπει κι`εμενα στην παραγγελια απο μονο του αλλα το ειδα τελευταια στιγμη και το ξετσεκαρισα. εμενα για ενα ζευγαρι παπουτσια μου χρεωσαν αν θυμαμαι καλα κανα 7 ευρω τα μεταφορικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Στο site τους λέει τις χρεώσεις.Η ελάχιστη χρέωση για Ελλάδα είναι 5,83 λίρες Αγγλίας (7 ευρώ). http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/etailfaqs/worldwidedeliverycosts Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Σ ευχαριστω πολυ. Τίποτα. Διόρθωση: από 7 ευρώ ξεκινάει η χρέωση για Ελλάδα όπως είπαν και παραπάνω τα παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Ρε παιδια, εγω δεν τα παω καλα με τα Αγγλικα, αλλα θεωρησα καλο να πατησω το "My bag" και μου εμφανισε αυτα που ειχα διαλεξει και στο τελος μου εγραψε "GET FREE DELIVERY! Just spend an extra 4,84 € for free UK postage and packing."Α, δεν ξερω αν εχει να κανει το τι παραγγειλα. Παραγγειλα λοιπον δυο ζευγαρια παπουτσια κι ενα ζευγαρι γαντια, συνολικης αξιας 115,17e. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 δεν ειναι free σε καμια περιπτωση. νομιζω ειναι free μονο για εντος αγγλιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Ρε παιδια, εγω δεν τα παω καλα με τα Αγγλικα, αλλα θεωρησα καλο να πατησω το "My bag" και μου εμφανισε αυτα που ειχα διαλεξει και στο τελος μου εγραψε "GET FREE DELIVERY! Just spend an extra 4,84 € for free UK postage and packing." Α, δεν ξερω αν εχει να κανει το τι παραγγειλα. Παραγγειλα λοιπον δυο ζευγαρια παπουτσια κι ενα ζευγαρι γαντια, συνολικης αξιας 115,17e. Μόνο αν μένεις Αγγλία στο στέλνουν δωρεάν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Μα αφου λεει 4,84e, πως ειναι free;. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Μα αφου λεει 4,84e, πως ειναι free;. Προφανώς είναι για ένα ποσό και πάνω. Οπότε σου λέει πως αν παραγγείλεις προϊόντα ακόμα 4,84 ευρώ (και άρα να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό) τότε θα στα στείλουν δωρεάν. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για Αγγλία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Ok, ξανα ευχαριστω. Προφανως πρεπει να βρω κανα ντοπιο παληκαρι Αγγλοφωνο να κανουμε τη μπιζνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 Την καλυτερη δουλεια μαλλον θα κανεις ...γιατι βλεπω να παραγγελνεις μπλουζα και να σου ερχεται ναργιλες. Οτι αλλο χρειαστεις ρωτα ΠΡΙΝ παραγγειλεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 2 ζευγάρια παπούτσια = 7 ευρώ μεταφορικά (με DHL) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2013 3 ζευγαρια παπουτσια συν ενα μπουφαν = 7 ευρω μεταφορικα. καλο θα ειναι να ρωτατε και κανα φιλο-αδερφο-αδερφη και γενικα συγγενεις (κοντινους που μιλατε) εαν θελουν κατι να παρουν οποτε να πληρωνεται μεταφορικα μια και καλη.εγω ετσι κανω με κατι φιλους απο τη δουλεια.οποτε ειναι καποιος να παραγγειλει λεει και στους αλλους αν θελουν κατι και ετσι το 7 ευρω το πληρωνουμε μια φορα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 (τροποποιήθηκε) παιδια πληρωνουμε και με αντικαταβολη η μονο με paypal και τα σχετικα? και κατι ακομα ... τα μεταφορικα εχουν παει στα 7 , σωστα? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2013 από τον lelos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2013 παιδια πληρωνουμε και με αντικαταβολη η μονο με paypal και τα σχετικα? και κατι ακομα ... τα μεταφορικα εχουν παει στα 7 , σωστα? Μόνο με paypal κλπ Μέχρι κάποιο βάρος ( δεν θυμάμαι τώρα ) 7€ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες