Jump to content
Captain Slow

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ COMMANDO VOL2

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ?  

54 ψήφοι

1. 1. ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ?

• ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Recommended Posts

Πρασοκιμαδόπιτα θεϊκή! Πέτρο, μπράβο ρε φίλε! Έχω θέμα με το στομάχι κι όποτε τρώω πίτες με φύλο παθαίνω ζημιά, σήμερα κατάπια (κυριολεκτικά) δύο κομμάτια και το στομάχι δεν κατάλαβε τίποτε! Άψογος! Ευχαριστούμε φίλε!

Σήμερα η βόλτα είχε μεγάλη ποικιλία! Μπόλικος κόσμος, πολύ κέφι, χαβαλέ, πειράγματα, ωραίες διαδρομές (μυρωδιά καμένου ξύλου, βρεγμένων φύλλων και χρώματα φθινοπωρινά), διάσχιση ποταμού (καλά, τα vfr το καταλαβαίνω, να διασχίσουν κι ένα ποτάμι, αλλά και τη χωριάτα να τσαλαβουτάει ρε αλήτες! Ντροπή! :mB_kalo_e: ), νερό με το τουλούμι στην επιστροφή, ομίχλη, τα πάντα είχε!

Μπράβο σε όλα τα κομάντα! :punk:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αυτό θα πει ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΉ :shoot: πλατσα πλατσα πλουτσα έχω γίνει λούτσα... τα ολοκαίνουρια suomi γάντια μου παρα ήταν γουοτερπρουφ που πήραν τόσο νερό και έμεινε μόνο το προυφ... κατά τ αλλά πάω να στεγνώσω και εγώ το @@ μου γιατί πήραμε νερά κ να γράψω γραμμα στον άγιο Βασιλάκη για αδιάβροχα...

ΥΓ. φάγαμε την πιτουλα του αγαπημένου φούρναρη μας κάναμε τα χιλιόμετρα μας κ γουστάραμε κ πάλι ...

ΥΓ2. αγαπώ την Ελλάδα γιατί η άσφαλτος μας είναι οτι καλύτερο υπάρχει να σε στείλει στον άλλο κόσμο :wallbash: 6 κουμπωμένη μέσα κ επαφή το λάστιχο με το δρόμο ούτε κατά διάνοια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακό Versys

559835_4280336519281_82151735_n.jpg

'Ετοιμοι, και ο καιρός φαίνεται ότι θα μας κάνει τη χάρη (αμ δε)

261434_4280336959292_953887913_n.jpg

302768_4280335639259_1463947001_n.jpg

Νεολαία

302841_4280337399303_744562297_n.jpg

Γαβρήλος δίνει διάλεξη ασφαλούς οδήγησης. Οι μαθητές διψασμένοι για γνώση.

558859_4280337439304_931767472_n.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με αρεσει το σχολιο σου ...για τον γαβριλο...χα!χα!! πολυ γελιο.....!!! αλλα κε το versaky μου....πετυχημενη foto..!!! ante την επομενη φορα ευχομαι καλυτερο καιρο...!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα Μουδανιά φήμες λένε ότι τα ιταλογερμανικα :blush2: κουκλάκια άρχισαν να βγάζουν περίεργους ήχους χεχεχεχεχε :crazy:

μπορούμε να γράψουμε όλοι τον εξοπλισμό που μας βγήκε προβληματικός για να μην τον πάρουμε όλοι οι υπόλοιποi...χαμπο ξεκινάμε μ εσένα :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον o mikros gaidaros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις εφτασα κ γω με το γερο-τρανσαλπ.........αστειευομαι χα χα

ολα καλα παιδια χαρηκα που συμμετειχα για πρωτη φορα αν κ οι ρυθμοι ηταν καπως γρηγοροι....

μας τα χαλασε η βροχη απο το μεσημερι κ μετα και μαλιστα ειδικα εγω ειχα τρομερο προβλημα με το θολωμα της ζελατινας του κρανους, απο ενα σημειο κ μετα δεν εβλεπα τιποτα!!! να χεσω και το pinlock μου μεσα. Δεν μπορουσα να εχω πανω απο 110 χλμ/ω μεση ταχυτητα γιατι ηταν εξαιρετικα επικινδυνο (που σε βροχοπτωση παλι δεν ειναι και λιγο...) με αποτελεσμα να χασω οπτικη επαφη με το team.

Ενα ευχαριστω στον Γαβρήλο για το που με/μας περιμενε και για τα ταχυρυθμα σεμιναρια ενημερωσης... :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παρεακι για αλλη μια φορα ηταν φανταστικο...... :clapping2:

Ειχα αλλα σχεδια κατα νου αλλα ο καιρος ειχε τα δικα του..... :cry:

Δεν πειραζει θα ερθει η στιγμη,μιας και το κεφι και η καλη διαθεση ξεχειλιζει. :dance:

Με ευχαριστει ιδιαιτερα που παρα την σημερινη ταλαιπωρια λογω καιρου, :ranting3:

ολοι ειναι σωοι και αβλαβεις και κυριως με το χαμογελο. :vv:

Τιμη μου που κολυμβησα(ταξιδεψα) σημερα με ολους σας :cheers:

και ειναι ιδιαιτερα ενθαρυντικο που καθε φορα ερχονται και νεες φατσες. :yahoo:

Τροποποιήθηκε από τον Captain Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι ειναι αυτά Κυρ καθηγητή ;

Διαγώνισμα ;

Εχω βαλει ΛΑΣΤΙΧΑ παλι ο π@στης...

130-140 σε Ελληνικο καθρεφτη και ενα aqua planning δεν εκαναν! Με τετοια βροχη και παγωμενα!

Σόρρυ που σας παράτησα στα Μουδανιά, είχα δουλειά.

Περιπέτεια, μουσκίδι και έτσι φτιάχνονται οι πίτες (όπως τις κάνει ο Πέτρος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο παιδια! Την αλλη φορα που ελπιζω να ειναι συντομα θα επανερθω...πρωτα ο Θεος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα πλάκα κι εγώ τα ευχαριστήθηκα τα Ζ8, τόσο νερό και μόνο σε μια-δυο φάσεις ένιωσα μικρή ασάφεια σε σημεία που θα ήταν φυσιολογικό ακόμη και να γλιστρήσουν! Μια χαρά πρόσφυση είχαν παρά τη φρικαλέα άσφαλτο και τα ποτάμια!

Όσοι είχατε θέμα με θόλωμα σε ζελατίνα με πίνλοκ, να το ρυθμίσετε. Μάλλον έχει χαλαρώσει το πίνλοκ και παίρνει αέρα οπότε θολώνει. Βγάλτε το και σφίξτε το. Γυρνώντας τα πλαστικά που έχει στην άκρη του (αυτά που το κρατάνε στη θέση του) μπορείτε να το σφίξτε ώστε να πατάει εντελώς, σφιχτά, γύρω γύρω στη ζελατίνα κι έτσι να μην θολώνει καθόλου. :online2long:

Τροποποιήθηκε από τον zoo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που εβρεξε ρε παιδια σημερα? Θα με τρελανετε? ποιοι δρομοι γλιστρουσανε? :crazy: :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που εβρεξε ρε παιδια σημερα? Θα με τρελανετε? ποιοι δρομοι γλιστρουσανε? :crazy: :crazy:

o captain slow με οδηγώ το ουράνιο τόξο αφού μας πήγαινε... :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα πλάκα κι εγώ τα ευχαριστήθηκα τα Ζ8, τόσο νερό και μόνο σε μια-δυο φάσεις ένιωσα μικρή ασάφεια σε σημεία που θα ήταν φυσιολογικό ακόμη και να γλιστρήσουν! Μια χαρά πρόσφυση είχαν παρά τη φρικαλέα άσφαλτο και τα ποτάμια!

Όσοι είχατε θέμα με θόλωμα σε ζελατίνα με πίνλοκ, να το ρυθμίσετε. Μάλλον έχει χαλαρώσει το πίνλοκ και παίρνει αέρα οπότε θολώνει. Βγάλτε το και σφίξτε το. Γυρνώντας τα πλαστικά που έχει στην άκρη του (αυτά που το κρατάνε στη θέση του) μπορείτε να το σφίξτε ώστε να πατάει εντελώς, σφιχτά, γύρω γύρω στη ζελατίνα κι έτσι να μην θολώνει καθόλου. :online2long:

αμ δεν το κανα νομιζεις, δεν ρυθμιζεται με τιποτα το γ@%&μενο ! εν τω μεταξυ ειμαι σιγουρος οτι το χω τοποθετησει σωστα, συμφωνα με τις οδηγιες του και παρολο που εχω γυρισει τις πλαστικες βιδουλες παλι τζιφος (υποτιθεται οτι το pinlock ειναι το αυθεντικο του HJC...). :angry: Προσπαθωντας μαλιστα απο περσι μαλλον καπου εγινε κ χειροτερη η κατασταση. Αφηστε παιδια δε φανταζεστε τι βροχινο νερο ηπια και τι τρυπημα στο προσωπο εφαγα ανοιγοκλεινοντας τη ζελατινα! Να εισαι σε ολα τα αλλα σχεδον ΟΚ (μπουφαν, αδιαβροχα κτλ) και να την πατησεις απο το κρανος! :wallbash:

Θα ξαναδοκιμασω αλλα δεν ελπιζω σε πολλα...

Τροποποιήθηκε από τον leftlane

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμ δεν το κανα νομιζεις, δεν ρυθμιζεται με τιποτα το γ@%&μενο ! εν τω μεταξυ ειμαι σιγουρος οτι το χω τοποθετησει σωστα, συμφωνα με τις οδηγιες του και παρολο που εχω γυρισει τις πλαστικες βιδουλες παλι τζιφος (υποτιθεται οτι το pinlock ειναι το αυθεντικο του HJC...). :angry: Προσπαθωντας μαλιστα απο περσι μαλλον καπου εγινε κ χειροτερη η κατασταση. Αφηστε παιδια δε φανταζεστε τι βροχινο νερο ηπια και τι τρυπημα στο προσωπο εφαγα ανοιγοκλεινοντας τη ζελατινα! Να εισαι σε ολα τα αλλα σχεδον ΟΚ (μπουφαν, αδιαβροχα κτλ) και να την πατησεις απο το κρανος! :wallbash:

Θα ξαναδοκιμασω αλλα δεν ελπιζω σε πολλα...

Μήπως να πας για αλλαγή ζελατίνας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτή ήταν γαμάτη βόλτα! μπράβο σας που το τολμήσατε, πολύ σας ζήλεψα..! δεν είχα όμως την δυνατότητα να έρθω και εγώ...

τελικά ποια διαδρομή διασχίσατε(φαντάζομαι λόγο καιρού δεν ολοκληρώθηκε το αρχικό σχέδιο)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπάβο σας κομμάντα.. Πολύ ωραία πρέπει να περάσατε...!! Ελπίζω η επόμενη βόρεια εξόρμηση να είναι μετά τις 4 Μαίου (πράμα που δεν νομίζω) για να μην χάσω και άλλη εκδρομή...!! :P :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A Χαλκιδικη πηγατε τελικα? Και μετα που σας πετυχα στο φαναρι αναρωτιομουνα τι γυρευατε Ανατολικα! Με ειδατε που σας χαιρετησα ρεμαλια η ειχατε το νου σας στην κιμαδοπιτα? :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά που πήγατε ρε παιδιά!

Και σκέφτομαι, τα Μουδανιά που στο διάολο κολλάνε...

:rtfm::crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα