Jump to content
Sotos_STIGMA69

Ατύχημα με R1 στα Μανιάτικα Πειραιά

Recommended Posts

2η φορα που γραφω στα δυσαρεστα :unsure: Παλικαρι 20 χρονων με ΥΑΜΑΗΑ R1 συγκρουστηκε σε καδους αποριμματων προς αποφυγη ενος PEUGEOT 307 οπου πεταχτηκε μες την μεση του δρομου το παλικαρι δεν φορουσε κρανος δυστηχως και ειχε ξεκινησει απο φαναρι.. Τα πρωτα λεπτα οπου τον πλησιασε ο πατερας μου ηταν ψιλολιποθυμος και μετα απο λιγα λεπτα απαντησε λεγοντας "Καλα ειμαι καπου ποναω ομως" τον σηκωσαμε με -πιθανον- σπασμενο γονατο και καποια χτυπηματα στο κεφαλι.. Το παλικαρι το πηρε το ασθενοφορο και η υγεια του ειναι σε καλη κατασταση, μονο το ποδι του λογικα εσπασε. Αλλο ενα κακο παραδειγμα παιδιου χωρις κρανος με μηχανη σκοτωστρα.. Ποτε θα βαλουμε μυαλο?? :(

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αφου την γλίτωσε το παλικάρι πάλι καλά...

Προσοχή ρε μάγκες, προσοχή, τίποτα άλλο (& κράνος)....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό ακριβώς.. Που πάνε με R1 χωρίς κράνος ρε γαμώτο? :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχως που σταματησε εκει το κακο για το παιδι....οσο για το πως θα βαλουν μυαλο αυτοι που δεν χρησιμοποιουν κρανος,δεν πιστευω πως υπαρχει στανταρ απαντηση...Ολοι μα ολοι οι οδηγοι ξερουμε οτι η οδηγηση χωρις κρανος με ενα απλο ατυχημα μπορει να σε σκοτωσει,οποτε η αποφαση ειναι δικη μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να θεωρήσω πως πήγαινε λίγο πιο γρήγορα από ότι τα 40 χάω!

Περαστικά του παιδιού όπως και να έχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να θεωρήσω πως πήγαινε λίγο πιο γρήγορα από ότι τα 40 χάω!

Περαστικά του παιδιού όπως και να έχει

και οτι μαλλον δεν ειχε και διπλωμα για να ειναι 20...

μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι και να την γλυτωσε μονο με το ποδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου στα 80 χαω..

και οτι μαλλον δεν ειχε και διπλωμα για να ειναι 20...

μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι και να την γλυτωσε μονο με το ποδι

Δεν ξερω αν ειχε διπλωμα καπου στα 20 με 23 πρεπει να ηταν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστηκα του, ελπιζω το παθημα του να του εμαθε το ποσο χρησημο ειναι το κρανος και ελπιζω να το μεταφερει στην παρεα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράνος ??? Αυτό είναι μόνο για κάτι τριτοκοσμικά κινεζάκια. Εκείνοι δεν ξέρουν να οδηγούν και πρέπει να τα φορούν, εμείς όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ξερεις να οδηγας δεν χρειαζεσαι κρανος! και για τα εντομα γυαλια και δεν βαρανε στα ματια σου!

Αυτος ηξερε και το εριξε πανω στους καδους και απεφυγε την κολωνα!

Σιγα μην δωσουμε λεφτα για κρανος με τοσα εξοδα!

Εγω στο αβαταρ το φοραω για την φωτογραφια, μετα το εβαλα στον αγκωνα και καβαλησα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε είσαστε όλοι politically correct, πάρτε το χαμπάρι. Γίνεται και λίγο άντρες, που κρυώνετε τώρα το χειμώνα και φοράτε κάτι σκουφάκια και βάζετε και τ' αυτιά σας μέσα, παλιό γατάκια, που μου έχετε γίνει όλοι jack ass, να πάτε να κάνετε γυρίσματα με την paramount pictures.

Πουλάμε τρέλα στην τρέλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα στο παιδι αλλα εχω θα το πω και ας χαρακτηριστω δεν με ενδιαφερει

Χθες ερχομουν Χαλανδρι απο Κηφισιας και στην Εθ. Αντιστασεως βλεπω με τη κοπελια μου ενα σκουτερ δικαβαλο ακρανωτοι και οι 2.Το γελειο της υποθεσης ειναι οτι ο οδηγος φορουσε μια μπαλακλαβα για το λαιμο μονο, και ειχε κουλουριαστει.Εκει εριξα το γελιο της αρκουδας και ειπα.Καλα ρε μλκ...ενταξει δεν γουσταρεις να φορεσεις κρανος για την ασφαλεια σου.Το οτι μπορει να κοβει καποιο κρυο δεν το σκεφτεσαι και προτιμας να φορεσεις μια μπαλακλαβα αντι για κρανος που θα κανει και το ενα και το αλλο; :kaaaala: :kaaaala: :kaaaala:

ΕΛΕΟΣ

Συγνωμη αλλα δεν λυπαμαι καθολου πλεον οσοι πεσουν με δικυκλο χωρις κρανος.Ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ τους!

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφου την γλίτωσε το παλικάρι πάλι καλά...

Προσοχή ρε μάγκες, προσοχή, τίποτα άλλο (& κράνος)....

Το αυτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατοχος R1 και εγω...

μηχανη 150 αλογων...

Το γεγονος οτι εχει αυτα τα αλογα με κανει να ειμαι 2 φορες προσεχτικος απο το να οδηγουσα καποια αλλη μηχανη και ο λογος ειναι οτι τα 1000 ss δεν συγχωρουν λαθη και μαλακιες.

Αρα?Οδηγω με συνεση και προσοχη και το ανοιγω σε συγκεκριμενες συνθηκες.

Και οταν ειμαι μεσα στην πολη κοιταζω να πηγαινω με τοσα,ΩΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΧΩς ΝΑ ΠΕΣΩ.Δεν τα εχω καταφερει παντα,αλλα την εχω γλυτωσει αρκετες φορες,φορες που αν πηγαινα με λιγα χιλιομετρα παραπανω θα ειχα τσακιστει.

Επισης επειδη ειμεθα εκτεθημενοι απο παντου κοιταζουμε να ελαχιστοποιησουμε τους κινδυνους...αρα κρανος,μπουφαν και γαντια ειναι μονοδρομος.

Τροποποιήθηκε από τον warhol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως διάολο ένας 20χρονος έχει ένα R1; Και που πάει χωρίς έστω ένα @##$! κράνος;

Δεν ξέρω πόσο άσχημα θα ακουστεί αυτό, αλλά όταν βλέπω ξεκράνωτους στο δρόμο, μπροστά μου να τσακιστούν, σημασία δεν θα δώσω. Αν δεν μπορούν να σεβαστούν τον εαυτό τους, γιατί να μπορώ εγώ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως διάολο ένας 20χρονος έχει ένα R1; Και που πάει χωρίς έστω ένα @##$! κράνος;

Δεν ξέρω πόσο άσχημα θα ακουστεί αυτό, αλλά όταν βλέπω ξεκράνωτους στο δρόμο, μπροστά μου να τσακιστούν, σημασία δεν θα δώσω. Αν δεν μπορούν να σεβαστούν τον εαυτό τους, γιατί να μπορώ εγώ;

γιατί αν τον σεβαστείς στη δύσκολη στιγμή είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσει το σεβασμό του στον εαυτό του ή στο παιδί του στο μέλλον που δε θα θέλει να το δει να κάνει τα ίδια λάθη με αυτόν.

έρχεται εκ φυσικού στον καθένα μας ο σεβασμός και υπερπροστατευτισμός των μικρότερων σε ηλικία μιας και εμείς σαν μεγαλύτεροι ''ξέρουμε'' ή ''γευτήκαμε'' κακές εμπειρίες.

αντίθετα αν τον αφήσεις στην τύχη του θα καταλάβει οτι ο σεβασμός δεν κερδίζεται......αλλά επιβάλλεται και άρα μια τρύπα στο νερό :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κατηγορία δήλωση ατυχημάτων δε θα έπρεπε να αφορά μέλη του φόρουμ; Μακριά από μας δηλαδή, βοήθα Παναγιά να μείνει άδειο κτλ :pray:

Έχει νόημα να φτιάχνουμε θέμα για κάτι που ακούσαμε από γνωστό γνωστού κτλ; Ή τέτοια θέματα εξυπηρετούν απλά στο να βγάλει ο καθείς μας τη χολή του;

Τροποποιήθηκε από τον mavridoul

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....οσο για το πως θα βαλουν μυαλο αυτοι που δεν χρησιμοποιουν κρανος,δεν πιστευω πως υπαρχει στανταρ απαντηση...

κρινοντας από τον εαυτό μου, στην εφηβική ηλικία το κρανος απλά ΔΕΝ υπήρχε πουθενά.. ουτε αγκώνα, αλλά ούτε και σε ντουλάπα..! αυτό που μου έμαθε τι σημαίνει κράνος και πως να το χρησιμοποιώ, ήταν όταν πρωτοξεκίνησα τις πρώτες motoεξορμήσεις.. εκεί κατάλαβα την αξία του και έγινα ποιο συνηδητοποιημένος..

δυστυχώς οι 10λεπτες μοτο καφε βόλτες στο κλεινόν άστυ δεν σε κάνουν μοτοσυκλετιστή..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατοχος R1 και εγω...

μηχανη 150 αλογων...

Το γεγονος οτι εχει αυτα τα αλογα με κανει να ειμαι 2 φορες προσεχτικος απο το να οδηγουσα καποια αλλη μηχανη και ο λογος ειναι οτι τα 1000 ss δεν συγχωρουν λαθη και μαλακιες.

Αρα?Οδηγω με συνεση και προσοχη και το ανοιγω σε συγκεκριμενες συνθηκες.

Και οταν ειμαι μεσα στην πολη κοιταζω να πηγαινω με τοσα,ΩΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΧΩς ΝΑ ΠΕΣΩ.Δεν τα εχω καταφερει παντα,αλλα την εχω γλυτωσει αρκετες φορες,φορες που αν πηγαινα με λιγα χιλιομετρα παραπανω θα ειχα τσακιστει.

Επισης επειδη ειμεθα εκτεθημενοι απο παντου κοιταζουμε να ελαχιστοποιησουμε τους κινδυνους...αρα κρανος,μπουφαν και γαντια ειναι μονοδρομος.

Μπραβο σου σε ολα φιλε

; Ή τέτοια θέματα εξυπηρετούν απλά στο να βγάλει ο καθείς μας τη χολή του;

Τι εννοεις;ποια χολη φιλε μου.Τη χολη του "φορα κρανος για τη ζωη σου";

Απο μερους μου κυριοι/ες εφεστηκα για το αν δεν φοραει κρανος ο συναδελφος δικυκλιστης.Καλο παραδεισο του ευχομαι και ας ακουγεται σκληρο!Και μην ακουσω το γνωστο "δεν εχει λεφτα δεν εχει κρανος" γιατι θα απαντησω το "εχει ποδια,υπρχουν ταξι,λεωφορεια".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο για το ενδιαφερον σας παιδια. Τουλαχιστον δειχνουμε οτι υπαρχει λιγο φιλοτιμο σε αυτην την χωρα..

Ο τυπας με το αυτοκινητο τα εχασε και ελεγε μα.. πως εγινε και δεν το περιμενα και οι λοιπες μ@λακιες..

που στα μανιατικα εγινε το ατυχημα ρε σοτος?και τι ωρα?

Κατα τις 2 το μεσημερι ηταν ο δρομος απεναντι απο την Αιτωλικου! σε παραλληλη διασταυρωση..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί αν τον σεβαστείς στη δύσκολη στιγμή είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσει το σεβασμό του στον εαυτό του ή στο παιδί του στο μέλλον που δε θα θέλει να το δει να κάνει τα ίδια λάθη με αυτόν.

έρχεται εκ φυσικού στον καθένα μας ο σεβασμός και υπερπροστατευτισμός των μικρότερων σε ηλικία μιας και εμείς σαν μεγαλύτεροι ''ξέρουμε'' ή ''γευτήκαμε'' κακές εμπειρίες.

αντίθετα αν τον αφήσεις στην τύχη του θα καταλάβει οτι ο σεβασμός δεν κερδίζεται......αλλά επιβάλλεται και άρα μια τρύπα στο νερό :)

Μου άρεσε η απάντησή σου. Είναι μια ενδιαφέρον και ωραία οπτική πλευρά αυτού του θέματος. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράνος - μπότες - γάντια - μπουφάν χειμώνα καλοκαίρι τέλος..Δεν έχουμε άλλο μέσο προστασίας ακόμα και στο περίπτερο να πεταχτούμε για τσιγαρα.. Όταν βαριέμαι να τα φορέσω πάω με τα πόδια.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 χρονών με R1, άρα και χωρίς δίπλωμα ή κάνω λάθος;

Καλά για το ξεκράνοτος δεν λέω κουβέντά. :kaaaala:

Το θέμα είναι να βάλει μυαλό και να φορέσει κανένα κράνος, αλλιώς τη δεύτερη φορά ίσως να μην είναι και τόσο τυχερός...:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα