Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 2η φορα που γραφω στα δυσαρεστα Παλικαρι 20 χρονων με ΥΑΜΑΗΑ R1 συγκρουστηκε σε καδους αποριμματων προς αποφυγη ενος PEUGEOT 307 οπου πεταχτηκε μες την μεση του δρομου το παλικαρι δεν φορουσε κρανος δυστηχως και ειχε ξεκινησει απο φαναρι.. Τα πρωτα λεπτα οπου τον πλησιασε ο πατερας μου ηταν ψιλολιποθυμος και μετα απο λιγα λεπτα απαντησε λεγοντας "Καλα ειμαι καπου ποναω ομως" τον σηκωσαμε με -πιθανον- σπασμενο γονατο και καποια χτυπηματα στο κεφαλι.. Το παλικαρι το πηρε το ασθενοφορο και η υγεια του ειναι σε καλη κατασταση, μονο το ποδι του λογικα εσπασε. Αλλο ενα κακο παραδειγμα παιδιου χωρις κρανος με μηχανη σκοτωστρα.. Ποτε θα βαλουμε μυαλο?? :( ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Αφου την γλίτωσε το παλικάρι πάλι καλά... Προσοχή ρε μάγκες, προσοχή, τίποτα άλλο (& κράνος).... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Αυτό ακριβώς.. Που πάνε με R1 χωρίς κράνος ρε γαμώτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Achilleas trikala 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ευτυχως που σταματησε εκει το κακο για το παιδι....οσο για το πως θα βαλουν μυαλο αυτοι που δεν χρησιμοποιουν κρανος,δεν πιστευω πως υπαρχει στανταρ απαντηση...Ολοι μα ολοι οι οδηγοι ξερουμε οτι η οδηγηση χωρις κρανος με ενα απλο ατυχημα μπορει να σε σκοτωσει,οποτε η αποφαση ειναι δικη μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Να θεωρήσω πως πήγαινε λίγο πιο γρήγορα από ότι τα 40 χάω!Περαστικά του παιδιού όπως και να έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Να θεωρήσω πως πήγαινε λίγο πιο γρήγορα από ότι τα 40 χάω! Περαστικά του παιδιού όπως και να έχει και οτι μαλλον δεν ειχε και διπλωμα για να ειναι 20... μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι και να την γλυτωσε μονο με το ποδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Κάπου στα 80 χαω.. και οτι μαλλον δεν ειχε και διπλωμα για να ειναι 20... μακαρι να ειναι καλα το παλικαρι και να την γλυτωσε μονο με το ποδι Δεν ξερω αν ειχε διπλωμα καπου στα 20 με 23 πρεπει να ηταν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Περαστηκα του, ελπιζω το παθημα του να του εμαθε το ποσο χρησημο ειναι το κρανος και ελπιζω να το μεταφερει στην παρεα του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Κράνος ??? Αυτό είναι μόνο για κάτι τριτοκοσμικά κινεζάκια. Εκείνοι δεν ξέρουν να οδηγούν και πρέπει να τα φορούν, εμείς όχι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Αν ξερεις να οδηγας δεν χρειαζεσαι κρανος! και για τα εντομα γυαλια και δεν βαρανε στα ματια σου! Αυτος ηξερε και το εριξε πανω στους καδους και απεφυγε την κολωνα! Σιγα μην δωσουμε λεφτα για κρανος με τοσα εξοδα!Εγω στο αβαταρ το φοραω για την φωτογραφια, μετα το εβαλα στον αγκωνα και καβαλησα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ρε είσαστε όλοι politically correct, πάρτε το χαμπάρι. Γίνεται και λίγο άντρες, που κρυώνετε τώρα το χειμώνα και φοράτε κάτι σκουφάκια και βάζετε και τ' αυτιά σας μέσα, παλιό γατάκια, που μου έχετε γίνει όλοι jack ass, να πάτε να κάνετε γυρίσματα με την paramount pictures. Πουλάμε τρέλα στην τρέλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Περαστικα στο παιδι αλλα εχω θα το πω και ας χαρακτηριστω δεν με ενδιαφερει Χθες ερχομουν Χαλανδρι απο Κηφισιας και στην Εθ. Αντιστασεως βλεπω με τη κοπελια μου ενα σκουτερ δικαβαλο ακρανωτοι και οι 2.Το γελειο της υποθεσης ειναι οτι ο οδηγος φορουσε μια μπαλακλαβα για το λαιμο μονο, και ειχε κουλουριαστει.Εκει εριξα το γελιο της αρκουδας και ειπα.Καλα ρε μλκ...ενταξει δεν γουσταρεις να φορεσεις κρανος για την ασφαλεια σου.Το οτι μπορει να κοβει καποιο κρυο δεν το σκεφτεσαι και προτιμας να φορεσεις μια μπαλακλαβα αντι για κρανος που θα κανει και το ενα και το αλλο; :kaaaala: ΕΛΕΟΣ Συγνωμη αλλα δεν λυπαμαι καθολου πλεον οσοι πεσουν με δικυκλο χωρις κρανος.Ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ τους! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον ΚωσταςΤ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Αφου την γλίτωσε το παλικάρι πάλι καλά... Προσοχή ρε μάγκες, προσοχή, τίποτα άλλο (& κράνος).... Το αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ο τυπάς με το αυτοκίνητο τι έκανε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κατοχος R1 και εγω... μηχανη 150 αλογων... Το γεγονος οτι εχει αυτα τα αλογα με κανει να ειμαι 2 φορες προσεχτικος απο το να οδηγουσα καποια αλλη μηχανη και ο λογος ειναι οτι τα 1000 ss δεν συγχωρουν λαθη και μαλακιες. Αρα?Οδηγω με συνεση και προσοχη και το ανοιγω σε συγκεκριμενες συνθηκες. Και οταν ειμαι μεσα στην πολη κοιταζω να πηγαινω με τοσα,ΩΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΧΩς ΝΑ ΠΕΣΩ.Δεν τα εχω καταφερει παντα,αλλα την εχω γλυτωσει αρκετες φορες,φορες που αν πηγαινα με λιγα χιλιομετρα παραπανω θα ειχα τσακιστει. Επισης επειδη ειμεθα εκτεθημενοι απο παντου κοιταζουμε να ελαχιστοποιησουμε τους κινδυνους...αρα κρανος,μπουφαν και γαντια ειναι μονοδρομος. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον warhol 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Πως διάολο ένας 20χρονος έχει ένα R1; Και που πάει χωρίς έστω ένα @##$! κράνος; Δεν ξέρω πόσο άσχημα θα ακουστεί αυτό, αλλά όταν βλέπω ξεκράνωτους στο δρόμο, μπροστά μου να τσακιστούν, σημασία δεν θα δώσω. Αν δεν μπορούν να σεβαστούν τον εαυτό τους, γιατί να μπορώ εγώ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Πως διάολο ένας 20χρονος έχει ένα R1; Και που πάει χωρίς έστω ένα @##$! κράνος; Δεν ξέρω πόσο άσχημα θα ακουστεί αυτό, αλλά όταν βλέπω ξεκράνωτους στο δρόμο, μπροστά μου να τσακιστούν, σημασία δεν θα δώσω. Αν δεν μπορούν να σεβαστούν τον εαυτό τους, γιατί να μπορώ εγώ; γιατί αν τον σεβαστείς στη δύσκολη στιγμή είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσει το σεβασμό του στον εαυτό του ή στο παιδί του στο μέλλον που δε θα θέλει να το δει να κάνει τα ίδια λάθη με αυτόν. έρχεται εκ φυσικού στον καθένα μας ο σεβασμός και υπερπροστατευτισμός των μικρότερων σε ηλικία μιας και εμείς σαν μεγαλύτεροι ''ξέρουμε'' ή ''γευτήκαμε'' κακές εμπειρίες. αντίθετα αν τον αφήσεις στην τύχη του θα καταλάβει οτι ο σεβασμός δεν κερδίζεται......αλλά επιβάλλεται και άρα μια τρύπα στο νερό :) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 που στα μανιατικα εγινε το ατυχημα ρε σοτος?και τι ωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η κατηγορία δήλωση ατυχημάτων δε θα έπρεπε να αφορά μέλη του φόρουμ; Μακριά από μας δηλαδή, βοήθα Παναγιά να μείνει άδειο κτλ Έχει νόημα να φτιάχνουμε θέμα για κάτι που ακούσαμε από γνωστό γνωστού κτλ; Ή τέτοια θέματα εξυπηρετούν απλά στο να βγάλει ο καθείς μας τη χολή του; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον mavridoul 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis71 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 ....οσο για το πως θα βαλουν μυαλο αυτοι που δεν χρησιμοποιουν κρανος,δεν πιστευω πως υπαρχει στανταρ απαντηση... κρινοντας από τον εαυτό μου, στην εφηβική ηλικία το κρανος απλά ΔΕΝ υπήρχε πουθενά.. ουτε αγκώνα, αλλά ούτε και σε ντουλάπα..! αυτό που μου έμαθε τι σημαίνει κράνος και πως να το χρησιμοποιώ, ήταν όταν πρωτοξεκίνησα τις πρώτες motoεξορμήσεις.. εκεί κατάλαβα την αξία του και έγινα ποιο συνηδητοποιημένος.. δυστυχώς οι 10λεπτες μοτο καφε βόλτες στο κλεινόν άστυ δεν σε κάνουν μοτοσυκλετιστή.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Κατοχος R1 και εγω... μηχανη 150 αλογων... Το γεγονος οτι εχει αυτα τα αλογα με κανει να ειμαι 2 φορες προσεχτικος απο το να οδηγουσα καποια αλλη μηχανη και ο λογος ειναι οτι τα 1000 ss δεν συγχωρουν λαθη και μαλακιες. Αρα?Οδηγω με συνεση και προσοχη και το ανοιγω σε συγκεκριμενες συνθηκες. Και οταν ειμαι μεσα στην πολη κοιταζω να πηγαινω με τοσα,ΩΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΙΧΩς ΝΑ ΠΕΣΩ.Δεν τα εχω καταφερει παντα,αλλα την εχω γλυτωσει αρκετες φορες,φορες που αν πηγαινα με λιγα χιλιομετρα παραπανω θα ειχα τσακιστει. Επισης επειδη ειμεθα εκτεθημενοι απο παντου κοιταζουμε να ελαχιστοποιησουμε τους κινδυνους...αρα κρανος,μπουφαν και γαντια ειναι μονοδρομος. Μπραβο σου σε ολα φιλε ; Ή τέτοια θέματα εξυπηρετούν απλά στο να βγάλει ο καθείς μας τη χολή του; Τι εννοεις;ποια χολη φιλε μου.Τη χολη του "φορα κρανος για τη ζωη σου"; Απο μερους μου κυριοι/ες εφεστηκα για το αν δεν φοραει κρανος ο συναδελφος δικυκλιστης.Καλο παραδεισο του ευχομαι και ας ακουγεται σκληρο!Και μην ακουσω το γνωστο "δεν εχει λεφτα δεν εχει κρανος" γιατι θα απαντησω το "εχει ποδια,υπρχουν ταξι,λεωφορεια". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Μπραβο για το ενδιαφερον σας παιδια. Τουλαχιστον δειχνουμε οτι υπαρχει λιγο φιλοτιμο σε αυτην την χωρα.. Ο τυπας με το αυτοκινητο τα εχασε και ελεγε μα.. πως εγινε και δεν το περιμενα και οι λοιπες μ@λακιες.. που στα μανιατικα εγινε το ατυχημα ρε σοτος?και τι ωρα? Κατα τις 2 το μεσημερι ηταν ο δρομος απεναντι απο την Αιτωλικου! σε παραλληλη διασταυρωση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 γιατί αν τον σεβαστείς στη δύσκολη στιγμή είναι πολύ πιθανόν να μετακυλήσει το σεβασμό του στον εαυτό του ή στο παιδί του στο μέλλον που δε θα θέλει να το δει να κάνει τα ίδια λάθη με αυτόν. έρχεται εκ φυσικού στον καθένα μας ο σεβασμός και υπερπροστατευτισμός των μικρότερων σε ηλικία μιας και εμείς σαν μεγαλύτεροι ''ξέρουμε'' ή ''γευτήκαμε'' κακές εμπειρίες. αντίθετα αν τον αφήσεις στην τύχη του θα καταλάβει οτι ο σεβασμός δεν κερδίζεται......αλλά επιβάλλεται και άρα μια τρύπα στο νερό :) Μου άρεσε η απάντησή σου. Είναι μια ενδιαφέρον και ωραία οπτική πλευρά αυτού του θέματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Κράνος - μπότες - γάντια - μπουφάν χειμώνα καλοκαίρι τέλος..Δεν έχουμε άλλο μέσο προστασίας ακόμα και στο περίπτερο να πεταχτούμε για τσιγαρα.. Όταν βαριέμαι να τα φορέσω πάω με τα πόδια..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 20 χρονών με R1, άρα και χωρίς δίπλωμα ή κάνω λάθος; Καλά για το ξεκράνοτος δεν λέω κουβέντά. Το θέμα είναι να βάλει μυαλό και να φορέσει κανένα κράνος, αλλιώς τη δεύτερη φορά ίσως να μην είναι και τόσο τυχερός...:( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες