xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 LeoVince wings 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) ου να μου χαθειτε αφηστε μας να ησυχασουμε... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2013 από τον Gee 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kafrilakos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2013 :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 τρεχουν τα σαλια του δημοσιογραφου? τα δικα μου σιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Όλοι λένε για τρελή ροπή πάντως...θα κλείσει σπίτια αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 15 κιλά μου φαίνονται υπερβολικά πολλά! 12 έχει το δικό μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 3 TC modes, Street, Rain & Sport 3 ABS modes, ON, OFF & supermoto το οποίο απενεργοποιεί το ABS στον πίσω τροχό! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 3 TC modes, Street, Rain & Sport 3 ABS modes, ON, OFF & supermoto το οποίο απενεργοποιεί το ABS στον πίσω τροχό! και άλλα σάλια, θα πλημμυρίσω στο τέλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 και άλλα σάλια, θα πλημμυρίσω στο τέλος Εγώ σκέφτομαι τρόπους να βγάλω κανα φράγκο... να πουλήσω κανα @@, νεφρό...σπίτι γυναίκα σκύλο! κάτι!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) λοιπον αυτο το πραμα δεν ειναι βολικο, θα καιει 4 πατους μαζι, σπαει, δεν εχει ανεμοκαλυψη, κανει φασαρια, θα θελει σερβις, ανταλακτικα ακριβα, να καιει σανο η αερα δν εχει χαρτογραφηση, δν μπορεις να βαλεις 4000 αφτερμαρκετ πραματα για να λες οτι κατι εχει το μηχανακι κ το εφερες στα μετρα σου δεν κανει 60000 χλμ με ενα τεποζιτο ο πισω θα πιανεται, θα θελεις λαστιχα μετα απο 2 γκαζιες κοινως κ παλι δεν ειναι ΧΟΝΤΑ :shoot: :shoot: ε εχω κεφακια πρωινιατικο !!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2013 από τον Doufe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ....είναι και ο καιρός να αλλάξει ιδιοκτήτη το μουλτι ,είναι και πολυβόλο το μΕΚανακι.... Ένα κλικ μένει να μου κάνει από κοντά ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ....είναι και ο καιρός να αλλάξει ιδιοκτήτη το μουλτι ,είναι και πολυβόλο το μΕΚανακι.... Ένα κλικ μένει να μου κάνει από κοντά ...... Άντε καλορίζικο!! :P Θα αρχίσω να κάνω και εγώ σα το μανώλη! Θέλω βόλτα το Superduke!! :lol: 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Το μόνο που θέλω είναι η θέση οδήγησης να μην είναι σαν του SF ( το κεφάλι του οδηγού πάνω από τον μπροστινό τροχό ,χωρίς να βλέπεις το μηχανάκι ).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Το μόνο που θέλω είναι η θέση οδήγησης να μην είναι σαν του SF ( το κεφάλι του οδηγού πάνω από τον μπροστινό τροχό ,χωρίς να βλέπεις το μηχανάκι ).... Εντάξει το πήρες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Εντάξει το πήρες! ....κανονισα και ελευθερες Τριτες .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Η ΚΤΜ είναι αρκετά ελαστική σε αυτό το θέμα...σου προσφέρει 2 επιλογές, Τρίτη ή Τετάρτη... :P Τι άλλο θες; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ΑΝ σηκωνεται με τεταρτη ξερογκαζια το πηρα αμεσα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 αυτο παιζει να συκωνεται και με 6η ρε κτηνος λεμε :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Ο Μακγουίλιαμς πάντως λέει ότι έχει μία ταχύτητα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ΑΝ σηκωνεται με τεταρτη ξερογκαζια το πηρα αμεσα!!!! Στο λεω εγω απο τωρα πως σηκωνεται με 4η ευκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 σκατα....μαμαει το μηχανημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ποσο θα κανει ξερουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 ποσο θα κανει ξερουμε? ξεκινα να πουλας (κανα 16αρι σαν το adv-r το κοβω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 τζαμπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες