kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Για κατανάλωση ακούστηκε τίποτα; Αν είναι κάτω απο 2λτ/100χλμ να το συζητήσουμε. Πάντως φρένα, αναρτήσεις και γενικά όλος ο εξοπλισμός φαίνεται υπερβολικός για μηχανή 129 κυβικών. Η υπέρτατη καγκουριά πάντως είναι η διακοσμητική ακράπα . Πού πάτε με δυο εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο ρεεεεεεε!! Το ονομα δεν επρεπε να ειναι στραβοξυλος, αλλα στραβος σκετο :P 1290 (χιλια διακοσια ενενηντα) κυβικα ειναι το μηχανακι και οχι 129... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Tωρα θα με πειτε παλι κακο αλλα η πρωτες φωτο ειναι promotion μεσω του ''race'' μοντελου, που δεν εχει καν φωτα Το συνηθιζει τελευταια η ΚΤΜ Μην ακουω plz σχολια περι σελα και εξατμισης, ειπαμε το μοντελο ειναι race promotion Παρ' όλα αυτά όμως, σίγουρα θα παραμείνει γυμνό με περίσσια αλόγων, ροπής και τα συναφή. Είναι για άλλα γούστα, όχι για τα δικά μου. Το έχω ξαναπεί και παλαιότερα, ότι οι γυμνές μηχανές επιδόσεων δεν μπορούν να μου προσφέρουν και πολλά, σε σχέση με κάποιο ντυμένο επιδόσεων ή κάποιο γυμνό normal. Έτσι για κάνα forum και καμιά κουβέντα σε επίπεδο σχολιασμού, καλά είναι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον nxcbr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Εγω γιατι βλεπω 2? Ποιο μονοκύλινδρο οέο? FAIL ALERT Το ονομα δεν επρεπε να ειναι στραβοξυλος, αλλα στραβος σκετο :P 1290 (χιλια διακοσια ενενηντα) κυβικα ειναι το μηχανακι και οχι 129... Εντάξει μωρέ, γράψτε λάθος, απλά νόμιζα οτι είναι μηχανάκι entry-level μικρού κυβισμού επειδή -όπως και στα μικρά ποδήλατα- έχει βοηθητικά ροδάκια πίσω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Για κατανάλωση ακούστηκε τίποτα; Αν είναι κάτω απο 2λτ/100χλμ να το συζητήσουμε. Πάντως φρένα, αναρτήσεις και γενικά όλος ο εξοπλισμός φαίνεται υπερβολικός για μηχανή 129 κυβικών. Η υπέρτατη καγκουριά πάντως είναι η διακοσμητική ακράπα . Πού πάτε με δυο εξατμίσεις σε μονοκύλινδρο ρεεεεεεε!! Είσαι θεός. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Παρ' όλα αυτά όμως, σίγουρα θα παραμείνει γυμνό με περίσσια αλόγων, ροπής και τα συναφή. Είναι για άλλα γούστα, όχι για τα δικά μου. Το έχω ξαναπεί και παλαιότερα, ότι οι γυμνές μηχανές επιδόσεων δεν μπορούν να μου προσφέρουν και πολλά, σε σχέση με κάποιο ντυμένο επιδόσεων ή κάποιο γυμνό normal. Έτσι για κάνα forum και καμιά κουβέντα σε επίπεδο σχολιασμού, καλά είναι. Kαλα αν ψαξεις 2-3 ποστ μου πριν(σε αλλο θρεντ) λεω και εγω ακριβως τα ιδια πραγματα, για το 848 hyper συγκεκριμενα Εργαλειο καγκουριας και πιστας, τελειως ειδικο εργαλειο για συγκεκριμενες περιπτωσεις Θα προτιμουσα SMT και εγω για μοναδικη μηχανη, θα καιγομουν ομως να το οδηγησω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Το πιρούνι του πρωτότυπου (και όχι μόνο) φανερώνει αγωνιστική έκδοση. Περιμένω την έκδοση παραγωγής με πιο γήινα χαρακτηριστικά περιφερειακών, στυλ και εξοπλισμού. Πολύ ενδιαφέρον! Θα ήθελα μια βόλτα σε σφικτές ορεινές κορδέλες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Kαλα αν ψαξεις 2-3 ποστ μου πριν(σε αλλο θρεντ) λεω και εγω ακριβως τα ιδια πραγματα, για το 848 hyper συγκεκριμενα Εργαλειο καγκουριας και πιστας, τελειως ειδικο εργαλειο για συγκεκριμενες περιπτωσεις Θα προτιμουσα SMT και εγω για μοναδικη μηχανη, θα καιγομουν ομως να το οδηγησω Ναι σε διάβασα και στο άλλο θέμα. Μόνο που εστίασες αρκετά στο θέμα των αλόγων, στο οποίο και δεν με βρίσκεις σύμφωνο, για τον ίδιο ακριβώς λόγω που αφορά και το 1290 της ΚΤΜ. Το ζητούμενο σε αυτές τις μηχανές δεν θα έπρεπε να είναι σε καμία περίπτωση τα άλογα, εφ 'όσων δεν πρόκειται να χαρεί κανείς την τελική τους ταχύτητα, ούτε καν τις υψηλές μουαγιέν. Θα μπορούσαν να υπάρξουν αρκετές δικαιολογίες για τα περίσσια κυβικά, που θα έδιναν ελαφρυντικά στις επιλογές των εταιρειών, στην κάθε μία για διαφορετικό λόγο, αλλά και πάλι αυτές οι μηχανές δεν θα ήταν στις επιλογές μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Κάτι πρέπει να κάνουν με τη σέλα,πολύ άβολη φαίνεται.Η μούρη του μπροστά,έχει μικρό προβολάκι ή μου φαίνεται ; Στις εμπρός αναρτήσεις,τι είναι αυτοί οι κύλινδροι πίσω απο τα καλάμια ; Πάντως σαν προτότυπο,είναι καλό αρκεί να μην βάλουν το μονόμπρατσο και σκορπήσει μέσα σε μία μέρα,απο τα παντιλίκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Στις εμπρός αναρτήσεις,τι είναι αυτοί οι κύλινδροι πίσω απο τα καλάμια ; Mπυρα για ωρα αναγκης!!! :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Με αυτό ανάμεσα στα πόδια σου,γιατί να χρειαστείς αλκοόλ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Με αυτό ανάμεσα στα πόδια σου,γιατί να χρειαστείς αλκοόλ ; Aμα μεινεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Χααα,τα KTM του 2012 δεν μένουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MiltosEr6n 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 αυτα ειναι ΚΤΜαρα!!! πολυ μου αρεσει το prototype Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Μέσ'την κ@βλα είναι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Κάτι πρέπει να κάνουν με τη σέλα,πολύ άβολη φαίνεται. Η μούρη του μπροστά,έχει μικρό προβολάκι ή μου φαίνεται ; Στις εμπρός αναρτήσεις,τι είναι αυτοί οι κύλινδροι πίσω απο τα καλάμια ; Η συγκεκριμένη σέλα δεν ενδιαφέρεται για την άνεση του αναβάτη. Έχει άλλο προσανατολισμό! Στη μούρη, το πιθανότερο να είναι βιντεοκάμερα HD για να βλέπουμε εμείς μετά τις βόλτες και να τρελαινόμαστε. Οι κύλινδροι πίσω από τα καλάμια, είναι δοχεία συμπίεσης του αερίου της ανάρτησης. Κυρίως για αγωνιστική χρήση και αν τα βλέπεις σημαίνει πως μιλάμε για πιρούνι με κόστος άνω των 10.000€ (πχ Ohlins FGR900) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μπράβο Kiska! Φανταστικό πλαίσιο, καλοζυγισμένο σουλούπι, πιστό στην αισθητική του προκάτοχου και κατά την γνώμη μου ανώτερο. Αφού φλερτάρεις με τα όρια, γιατί να μην τα αγγίξεις; Το παλιό ήδη μοιάζει στο μάτι χοντροκομμένο και παρωχημένο δίπλα του. Δεν είμαι της ασφάλτου αλλά αναρωτιέμαι αν είναι περιττά γρήγορο και καλοστημένο.Παρ' όλα αυτά είμαι σίγουρος ότι η οδήγηση του θα είναι τρομερή εμπειρία. Αδρεναλίνη και καλά γονίδια πάνω σε δύο ρόδες, έτσι θα το χαρακτήριζα σε μία φράση. ΥΓ. Η πραγματική τσόντα είναι το πηρούνι, χτύπημα κάτω από την ζώνη ένα πράμα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 εντάξει..γειά σας τελείως το πράμα....πώς είναι έτσι το μμμμμουυαζικό -ένας όγκος είναι ,όχι ένας κακός όγκος είναι ,όχι όχι ένας κακός μαζικός όγκος είναι Χαχαχχαχα Ρε μην ψαρώνεται ο όπτιμους πράιμ είναι δεν είναι μηχανάκι κανονικό.. Καλά δεν αναφέρω καν το θέμα μασκα ...το σάιμποργκ άντε γεια αααααντε Γειά!~~!~!~! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Το δικό σου RC8 και πιο όμορφο είναι και πιο αξιοποιήσιμο. Δεν μου κάθονται με τίποτα, 1290 κυβικά σε γυμνή μηχανή. Σαν το B-King, ένα πράγμα. Είναι 2κύλινδρα κυβικά όμως... Μακραίνουν χέρια... Ακόμα πιο άγριο!!! Το υπερόπλο στα φανάρια!! Είχα το Super Duke 990 και νόμιζα ότι τα 1000κ.εκ. είναι υπερβολή για γυμνό!! Τώρα τι να πώ, έχουν ξεφύγει...ποιος θα πάρει ένα τέτοιο θηρίο ρε γαμ0τ. Κάποιος που πάει συχνά πίστα... When you see it... Γκοντάμ... Όπως είπανε οι παραπάνω, και να μου το χάριζες θα ντρεπόμουν να το οδηγήσω. Με τι χέρια και τι μούτρα? Μα σκασίλα μου όμως!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Συμφωνώ για την πίστα, αλλά δεν θα ήταν πιο κατάλληλο ένα SS για πίστα; Γιατί να πάρεις γυμνό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Συμφωνώ για την πίστα, αλλά δεν θα ήταν πιο κατάλληλο ένα SS για πίστα; Γιατί να πάρεις γυμνό; More fun! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 καυλα σκετη...!!! μην ξεχναμε μονο να κανουμε και μια διαθηκη πριν απο καθε βολτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 καυλα σκετη...!!! μην ξεχναμε μονο να κανουμε και μια διαθηκη πριν απο καθε βολτα... Όχι ρε συ! Θα προσέχουμε! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 action http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-xPOoqJJK1Y Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Ανατσουτσούριασα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες