Jump to content
figomigo

Είναι πολλοί ΑΝΤΡΕΣ οδηγοί αυτοκινήτων πραγματικός κίνδυνος;;;

Recommended Posts

Ας ανοίξει και το αντίστοιχο για τους άντρες θέμα που είναι επίσης πολύ σοβαρό...

Έχουμε και λέμε όσο αφορά τις παρατηρήσεις από την σέλα μου...

1) Ο τύπος του ακριβού τουτού των 220+ αλόγων που την έχει δεί σας γ#μ#ω όλους. Οι επιδόσεις του βέβαια είναι χειρότερες κατα πολύ ακόμη και από 600ss ή γυμνά (δεν συζητάω για 1000αρια). Αφού τσαγιάζεται στα φανάρια πιό κάτω θα σου κάνει ελιγμό για να σε κλείσει ή θα σε πλησιάσει επικίνδυνα. Προσοχή!!

Αν τον βρείτε να βόσκει σε κανέναν επαρχιακό σίγουρα θα την κάνει την μαλ#κία του ακόμη και δεν τον προκαλέσετε.

2) Ο φτωχός αντίστοιχος τύπος με το κωλοφτιαγμένο....Κάνει τα ίδια με τον αποπάνω...

3) Ο παππούς που επιμένει να οδηγεί στα 75+ ακόμη.....

4) Οι τύποι που οδηγούν κάτι εταιρικά βαν και πάνε χωρίς αύριο. Αυτοί θα τους βρείτε παντού στις εθνικές και στους επαρχιακούς σε αφθονία. Είναι ο κλασικός ΜΑΛΑΚΑΣ που το παίζει λάουντα με το όχημα της εταιρείας που του δίνει δουλειά. Προτείνω να παίρνουμε τηλ. στην εταιρεία του όταν τα βλέπουμε αυτά. Μια και η τροχαία έχει κρυφτεί και αυτή μαζί με όλο το κράτος....

5) Ο αγρότης που είναι λιώμα μεσημεράτικα και διασχίζει την εθνική κάθετα με το τρακτέρ (το βράδι χωρίς φώτα) ή το αγροτικό. Έχουν φάει πολλούς δικούς μας αυτοί....Προσοχή παιδιά!!!

6) Ο τύπος φορτηγατζή (ευτυχώς είναι πιο σπάνιος πιστεύω) που σε κλείνει όταν πάς να τον περάσεις ειδικά στην εθνική.

7) Ο γραψαρχ#δας οδηγός που τον νοιάζει μόνο να μιλάει στο κινητό του. Του κορνάρεις και αδιαφορεί...Αν τον ενοχλήσεις περισσότερο θα σε βρίσει σίγουρα.

8) Ο τύπος που θα κατέβει από το αμάξι του να μετακινήσει την μηχανή σου για να κάνει χώρο να παρκάρει. Έτσι πέρα από τον κίνδυνο να κάνει ζημιά κλείνει και τον διπλανό οδηγό με την μηχανή....

.

.

.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγώ έγραψα στο θέμα για τις γυναίκες,οπότε να γράψουν εκείνες για εμάς!!

πλάκα κάνω,θεωρώ όλους τους επικίνδυνους ΑΛΛΑ εξαιρετικά επικίνδυνους τους ηλικιωμένους λόγω νοοτροπίας και αντανακλαστικών!!

αυτά!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι γινεται τον τελευταιο καιρο ρε παιδια...

Κανεται διαγωνισμο για το χειροτερο/ανουσιο θεμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην μέχρι τώρα εμπειρία μου από τους δρόμους έχω ξεκαθαρίσει τους χειρότερους,

1,7,8) Τα θεωρώ ίδια, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, νεοέλληνας με bmw-mercedes, ta bmw 4/10 την κάνουν την λαλακία, τα mercedes 9/10 πλέον μερσεντες και από μακριά τους έχω(μιλάω σοβαρά ίσως έτυχε σε εμένα αλλά κυριολεκτώ στα ποσοστά)

2) καγκουράκος με αμάξι αξίας 100-2000 ευρώ με 65 άλογα και πράγματα πάνω αξίας 3500 παλιά ήταν κίνδυνος πλέον δεν έχουν να κινήσουν τα πυροβόλα τους(έτσι τα ονομάζουν γιατί σε κάθε φανάρι πυροβολούν :kaaaala: )

3) γέρος που η πολιτεία έχει ξεχάσει να του αφαιρέσει δίπλωμα κλασικός χάρος ο οποίος κόβει χρόνια από άλλους νομίζοντας ότι θα τα εκμεταλλευτεί

4) υπάρχουν αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό, οι περισσότεροι πλέον σφίγγονται οικονομικά και λόγο αστυνομίας άρα μπλεξίματα με δουλειά και άλλοι απλά βιάζονται(χωρίς να τους δικαιολογώ)

5) μένω σε πόλη οπότε.....αλλά στην επαρχία στανταρ συνήθως είναι συνδιασμός με το (3)

6) μου έχει συμβεί

Τροποποιήθηκε από τον BLoR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν αλλαξει η νοοτροπια του Ελληνα, τοτε θα αλλαξει και η ποιοτητα ζωης μας. Ποτέ δηλαδη ! Θα μπορουσε βεβαια να ελαττωθει σημαντικα το φαινομενο αν εκανε σωστα τη δουλεια της η τροχαια. Η δουλεια της ομως ειναι μονο η εισπρακτικη της πολιτικη και μονο.

Οποτε γ@μησε τα και αφησε τα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμ ο αλλος σημερα μενα,που πηγαινα αργα γιατι πηγαινε και ο μπροστα μου αργα και ερχεται και καθεται διπλα μου και αρχιζει σιγα σιγα να με κλεινει!αυτο σε δρομο διπλης με διπλη διαχωριστικη στη μεση!του κορναρα και τον εβρισα και τοτε πατησε φρενο και πηγε πισω και του κανω νοημα,τι πας να χωθεις διπλα μου.δεν καταλαβα τι ηθελε να κανει,περιμενε να πατησω φρενο για να μπει μπροστα μου?αβυσσος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

8) Ο τύπος που θα κατέβει από το αμάξι του να μετακινήσει την μηχανή σου για να κάνει χώρο να παρκάρει. Έτσι πέρα από τον κίνδυνο να κάνει ζημιά κλείνει και τον διπλανό οδηγό με την μηχανή....

.

.

.

Φίλε μου, το τελευταίο μου συνέβει πρώτη φορά χθες και είμαι έξω φρενών. Δεν ξέρω πως να αντιδράσω σε αυτον το κερατά που έβαλε χέρι στη περιουσία μου. Πάλι καλά που δεν τον πέτυχα τη στιγμή που την μετακινούσε γιατι θα του είχα σπάσει τα μούτρα. Για δώστε μου ιδέες για αντίποινα. Αυτο δεν εχω σκοπο να το αφήσω ετσι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φταίνε τα άλογα στο αυτοκίνητο, οι φωτεινές πιτσιλίθρες, οι εξατμίσεις που δίνουν 6000 άλογα, τα φιμέ τζάμια...

φταίει ο μ@λ@κ@ας ΝΕΟέλληνας και η παιδεία που εισέπραξε τόσα χρόνια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποτε ο 18αρης που επαιρνε το αυτοκινητο απλα εβρισκε δυσκολια στο να κανει το τελειο 'χειροφρενο'' ή να γραψει καλο γυρολογιο στην αγαπημενη του διαδρομη

Πλεον ο συγχρονος 18αρης ειναι ΚΟΥΛΑΤΖΑ και δεν μπορει να παει ουτε με 80 στην αδεια Κηφισιας, με στυλ χεσμενου

Φυσικα δεν ισχυει για ολους αυτο, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, αλλα το φαινομενο εχει παραγινει

Για να μην υπολογισω οτι πιαλια οδηγουσαμε ΧΡΕΠΙΑ με ανυπαρκτα ελαστικα αναρτησεις φρενα, ενω σημερα εχουν υπερασφαλη αυτοκινητα με κρατηματα καλυτερα απο ferrari του 80

Τροποποιήθηκε από τον AFTER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλοι μου φταίει η ανομία και μόνο αυτή. Αν επιβαλλόταν ο νόμος τότε θα διαμορφώνονταν ανάλογα η παιδεία και κατ επέκταση η νοοτροπία.Αν πάει ο Έλληνας σε μία έννομη χώρα γιατί πειθαρχεί;;;Αν έρθεις πολίτης έννομης χώρας στην Ελλάδα γιατί είναι απείθαρχος;;;Αυτή είναι η αιτία και μόνο αυτή.ΝΟΜΟΣ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποτε ο 18αρης που επαιρνε το αυτοκινητο απλα εβρισκε δυσκολια στο να κανει το τελειο 'χειροφρενο'' ή να γραψει καλο γυρολογιο στην αγαπημενη του διαδρομη

Πλεον ο συγχρονος 18αρης ειναι ΚΟΥΛΑΤΖΑ και δεν μπορει να παει ουτε με 80 στην αδεια Κηφισιας, με στυλ χεσμενου

Φυσικα δεν ισχυει για ολους αυτο, ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, αλλα το φαινομενο εχει παραγινει

Για να μην υπολογισω οτι πιαλια οδηγουσαμε ΧΡΕΠΙΑ με ανυπαρκτα ελαστικα αναρτησεις φρενα, ενω σημερα εχουν υπερασφαλη αυτοκινητα με κρατηματα καλυτερα απο ferrari του 80

και που θελεις να καταληξεις με αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκουσα για Smart...

Λόγω επαγγέλματος είμαι πολλές ώρες στο δρόμο καθημερινά μπορεί και πάνω από 7-8. Με μεγάλο βέβαια όχημα όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία...

Ε λοιπόν και εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Για να το πιο ευγενικά ο κάθε παλιο$%#@%^$@#% (κάγκουρας) έχει πάρει από ένα smart και την έχει δει θεός και ότι έχει ferrari και ότι ο δρόμος είναι δικός του. Χωσίματα σφήνες επικίνδυνη οδήγηση είναι καθημερινό φαινόμενο. Και δεν μιλάμε για άντρες ή γυναίκες. Όλοι τα ίδια. Πλεον ζω για την στιγμή που ένα smart θα γίνει χαλκομανία πάνω στην καρότσα του φορτηγού. Όλοι οι κάγκουρες που πια δεν έχουν $$$$ για βενζίνες βρήκαν τα smart.

Όσο για το θέμα...

Αντρες: Εκτός από κάτι γερόντια 90+ που ακόμη τους ανανεώνουν τα διπλώματα... οι άντρες είναι επικίνδυνοι λόγω ταχύτητας και αυτοπεποίθησης.

Γυναίκες: Δεν έχουν καμία συναίσθηση για εκτίμηση ταχύτητας όγκου συνθηκών και πρόβλεψη στο μυαλό τους. Γενικά είναι πιο συντηρητικές όμως.

Η αιτία όμως για τα περισσότερα ατυχήματα νομίζω είναι η αφηρημάδα. Αμα έχεις το μυαλό σου αλλού.... Είτε γυναίκα είσαι είτε άντρας... ΜΠΑΜ

Προσωπικά πάντως πιστεύω οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν ατύχημα από αυτά που βλέπω καθημερινά στο δρόμο σε συνθήκες ζούγκλας (πόλης).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ το ίδιο έχω να πώ για τους μαλ.....ακες με τα smart. Είναι κάτι που το έχω σκεφτεί αρκετές φορές στο δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σμαρτ,bmw X ταδε(τα suv),και μερσεντες οι πολυ ακριβες συνηθως, επειδη νομιζουν οτι τους ανηκει ο δρομος.

και βεβαια οι γυναικες.σημερα εκοψε μια κοκκινο τρελο,και περασε 1 μετρο μπροστα μου.ψηθηκα να κανω αναστροφη και να την παρω απο πισω να της το γ----ω το αυτοκινητο αλλα ημουν δικαβαλος και λεω αστο...

εχω αρχισει να παιρνω αναποδες με αυτα που βλεπω και με κοβω να κουβαλαω λοστο να ξυλωνω καθρεπτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ταξιτζής σε δρόμο με δύο λωρίδες να τρώει το σουβλάκι καθώς οδηγεί και να κουνάει το τιμόνι με τα γόνατα του να αρχίζει να με κλείνει και να έρχεται καταπάνω μου ( εγώ αριστερά και αυτός δεξιά κλινοντας στα αριστερά ) . Έφαγε ενα βρισίδι και μια μούντζα κουτί .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το χεις παρατηρησει και εσυ ? οτι οι περισοτεροι οδηγοι smart ,κανουν.... :kaaaala: .. :thumbsup1:

Κι εγώ το ίδιο έχω να πώ για τους μαλ.....ακες με τα smart. Είναι κάτι που το έχω σκεφτεί αρκετές φορές στο δρόμο.

Τώρα που το λέτε δίκιο έχετε....Εν τω μεταξύ όσες πήγαν να με τσακίσουν με smart, ήταν και συνήθως ωραίες γκόμενες και .....εκεί που πας να την πνίξεις, λες δεν παίρνω κανα τηλέφωνο καλύτερα αφού την πήρα που την πήρα την αναβολή μου για σήμερα;

Μου έχει τύχει να είναι άντρας να μιλάει ο φλώρος στο κινητό, να αλλάζει λωρίδα χωρίς φλας, να πλακώνεσαι στα φρένα, να κοιτάς που θα την ξαπλάρεις και εκεί που την γλιτώνεις στο τσακ και κατεβαίνεις να τον βουτήξεις, κατεβάζει τις ασφάλειες και εξαφανίζεται...Αν τους παρατηρήσετε καλύτερα, οι σμαρτάκιδες οδηγούν το αμάξι τους σαν σκούτερ δηλ. χωράνε παντού. Έτσι δεν διαφημίζετε αυτό το προιόν άλλωστε;; Κάτι σαν υπόθετο κλπ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O,τι ειπώθηκε μέχρι στιγμής για bmw, μερσεντέ( κατα τον Ελληναρά),smart και ταρίφες, ισχύουν 100%!

Δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς το smart έχει καθιερωθεί σαν trendy και μουράτο αυτοκίνητο. Kατ'αρχήν δεν είναι αυτοκίνητο. Το έχω οδηγήσει και μπορώ να πω ότι μετά το daewoo matiz είναι το χειρότερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει.

Κουτάκι με ρόδες.

Επίσης είναι το κατ εξοχήν γκομενοάμαξο. Δε βρίσκω το λόγο να πουλάει κάποιος μούρη με αυτό το κουτί. Είναι ξεφτίλα.

Σε γενικές γραμμές συμφώνω και με τα υπόλοιπα...

Οσο γι' αυτό...

Ο τύπος που θα κατέβει από το αμάξι του να μετακινήσει την μηχανή σου για να κάνει χώρο να παρκάρει. Έτσι πέρα από τον κίνδυνο να κάνει ζημιά κλείνει και τον διπλανό οδηγό με την μηχανή....

αν γινόταν το σκηνικό μπροστά μου θα του έκοβα τα χέρια με μασέτα.... :katana:

Τροποποιήθηκε από τον Stathispsaltis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν...

Πριν από. Λίγο γυρνούσα από τη δουλειά και ενώ είχα πράσινο και κατέβαινα την γέφυρα στο ρουφ ένα κι ένα έχω πιάσει τέρμα αριστερή γιατί ξέρψ πως από δεξιά έρχονται με πορτοκαλί.

3 λωρίδες ο δρόμος και βλέπω να βγαίνει από τα αριστερά ένα αμάξι...

οκ λέω...

150 μέτρα μακρύτερα βλέπω πεζούς να προσπαθούν να περάσουν το δρόμο...

Ωχ λέω... Βλακεία θα κάνει..

αρχίζω να πατάω διακεκομμένα κόρνα για να μην έρθει πάνω μου.

Ξεκινισα να κορναρω τουλάχιστον 2" πριν την περάσω...

Και όμως! Ήρθε στην λωρίδα μου και με έναν ελιγμό την απέφυγα...

Δεν είχα σκοπό ούτε να βρίσω ούτε τπτ όπως και έκανα.

Ένα άνοιγμα των χεριών "τι πηγές να κανείς?"

Ήταν μια γυναίκα...

Μου έκανε με τον αντίχειρα ΟΚ καί"παραδέχθηκε" ότι έκανε βλακεία...

Αλλά ρε... Αλλάζεις λωρίδα Δεν κοιτάς αν έρχεται κάποιος?

Έλεος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν...

Πριν από. Λίγο γυρνούσα από τη δουλειά και ενώ είχα πράσινο και κατέβαινα την γέφυρα στο ρουφ ένα κι ένα έχω πιάσει τέρμα αριστερή γιατί ξέρψ πως από δεξιά έρχονται με πορτοκαλί.

3 λωρίδες ο δρόμος και βλέπω να βγαίνει από τα αριστερά ένα αμάξι...

οκ λέω...

150 μέτρα μακρύτερα βλέπω πεζούς να προσπαθούν να περάσουν το δρόμο...

Ωχ λέω... Βλακεία θα κάνει..

αρχίζω να πατάω διακεκομμένα κόρνα για να μην έρθει πάνω μου.

Ξεκινισα να κορναρω τουλάχιστον 2" πριν την περάσω...

Και όμως! Ήρθε στην λωρίδα μου και με έναν ελιγμό την απέφυγα...

Δεν είχα σκοπό ούτε να βρίσω ούτε τπτ όπως και έκανα.

Ένα άνοιγμα των χεριών "τι πηγές να κανείς?"

Ήταν μια γυναίκα...

Μου έκανε με τον αντίχειρα ΟΚ καί"παραδέχθηκε" ότι έκανε βλακεία...

Αλλά ρε... Αλλάζεις λωρίδα Δεν κοιτάς αν έρχεται κάποιος?

Έλεος!

Να το βάλεις εκεί που γράφουμε για γυναίκες εδώ είναι για μ#λακίες αντρών.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά ήθελα να το μοιραστώ... Δεν κάνουμε λαϊκό δικαστήριο

Έχω κατι φίλους άντρες ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ απλά.

Να σου πω δεν θυμάμαι πως λεγόταν το θεμα με της γυναίκες και βαριόμουν να ψάξω :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα