lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Ότι να'ναι...δεν ξέρω γιατί αλλα διάβασα το παρανομίες για παροιμίες...........και πήγα να γράψω το θρυλικό "Χίλια χρόνια θα φύγεις" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Ακόμα και τώρα αν είναι ένα φανάρι κόκκινο στη μέση του πουθενά, κοιτάω τριγύρω μην είναι κανείς και τον σκοτώσω και σιγά σιγά περνάω. Όχι όμως σε κεντρικά φανάρια και κεντρικούς δρόμους. Μόνο σε κάτι που λες: "Τι δουλειά έχει εδώ το φανάρι?". Επίσης, με έχουν γράψει 3 φορές για υπερβολική ταχύτητα. Σούζες και παντηλίκια έκανα αλλά όχι σε δρόμους με κίνηση οπότε δεν υπήρχε ψυχή για να βάλω σε κίνδυνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 πωωω, μύρισε αλκοόλ το θέμα... πολύ αλκοόλ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 πωωω, μύρισε αλκοόλ το θέμα... πολύ αλκοόλ!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Το κακο ειναι πως μερικοι πενευονται για τα καμωματα τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Συνηθως δεν παρανομω.Αν με πιασουν ομως να παρανομω δεν παιζει να πω καμμια δικαιολογια παρα μονο να δεχτω την κληση.Βαριεμαι την κλαψουρα και την βλακεια...δεν το'χω κιολας σε τετοια... Εχω δυο κλησεις μεχρι σημερα,η μια για "υπερβολικη ταχυτητα" με καπου 130χαω με το αυτοκινητο στην περιμετρικη της Πατρας,εναν κατα τ'αλλα ασφαλεστατο δρομο και ευθειαααααα και αλλη μια κληση γιατι "καβαληκα τη διπλη λουριδα" ετσι μου ειπε το οργανο της ταξης οταν με σταματησε σε ενα χωριο της Ρουμελης ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty 1 136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Με το μηχανακι εχω πολλες παρανομιες για υπερβολικη ταχυτητα και αντικανονικο προσπερασμα,αλλα δεν εχω φαει ουτε μια κληση με την μηχανη ωσες φορες με σταματησαν ηταν για ελεγχο.Με το αυτοκινητο με δεν εχω πολλες ,ειναι μετρημενες στα δακτυλα του ενος χεριου αλλα με εχουν γραψει 2 φορες για παρανομο παρκαρισμα ,1 φορα για υπερβολικη ταχυτητα και 1 φορα για κτεο οταν πηγαινα να περασω κτεο το αμαξι.Γι αυτο καλυτερα να κυκλοφωρας με μηχανη παρα με αυτ0οκινητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 τον μαιο με μαζεψαν για εξατμηση 200αρα και σημερα για παρκιν αναπηρων 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Παλιά... -παράνομη αναστροφή Check -παράνομη στροφή X -παραβίαση ερυθρού σηματοδότη X ολα τα παραπανω εκτος απο κοκκινο, ποτε και για τιποτα δεν παραβιαζω το κοκκινο. κατα τ΄αλλα κλασικα η οδηγηση χωρις διπλωμα, τους πρωτους μηνες που ειχα το πρωτο μου παπι. Μαλιστα, με ειχαν σταματησει την πρωτη μερα που το πηρα στην πρωτη βολτα, και δεν ειχα τιποτα ουτε ασφαλεια (δεν ειχε βγει ακομα), αδεια (δεν ειχε γινει η μεταβιβαση) και διπλωμα, και μου λεει ο μπατσος "τι να σε κανω εσενα, σηκω φυγε". απο παρασημα της τροχαιας εχω ενα για κρανος σε δρχ ηταν, ενα για θορυβο και ενα για παρκαρισμα σε πεζοδρομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Και όμως σε γράφουν κανονικά και με το νόμο. Και δικηγόρο ρώτησα και ένσταση έκανα στον διοικητή. Και έχει λογική, δεν εχεις τη μηχανή παρκαρισμένη έξω από το σπίτι σου, αλλά είσαι παρκαρισμένος στο κέντρο της πόλης έξω από την τροχαία και ετοιμάζεσαι να καβαλήσεις και να φύγεις. Θα μπορούσε να με περιμένει να την βάλω μπρος και να με φωνάξει και να με γράψει. Μια ή άλλη. Το λεω γιατι πχ οταν θες να κανεις αναστροφη,λεγεται οτι εαν το σβησεις και κατεβεις και το πας τσουλητο δεν μπορουν να σε ακουμπησουν.και μπορει να το ειχες παρκαρισμενο αλλα ας πουμε οτι το παιρνες χαμπαρι και το επαιρνες τσουλητο και εφευγες.το λογικο μου φαινεται οτι δεν μπορουν να σε γραψουν.ειναι σαν να σου λενε οτι σε γραφω γιατι εβαλες το παιδι σου να παιζει με το τιμονι του αυτοκινητου και ας το χες παρκαρισμενο και με κλειστη μηχανη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 Ντάξει, σίγουρα όλοι έχουμε κάνει τις χαζομάρες μας, εκτός απο αυτούς που με τίποτα δεν θα το παραδεχτούν γιατί θέλουν να το παίζουν΄΄΄κύριοι΄΄΄. Πολλά ΄΄χαζά΄΄ κόκκινα για μένα, αυτά σε έρημους δρόμους με προσοχή ή που θέλω να πάω δεξιά ή αριστερα και βλέπω ησυχία και περνάω. ΑΛλιώς και πράσινο να ναι κόβω και ελέγχω. Πολλά ανάποδα σε μονόδρομο, κακή συνήθεια ειδικά την εποχή που δούλεψα σαν φοιτητής Delivery. Εντάξει εννοείται κολλητά στο πεζοδρόμιο και σιγά αλλά δεν παυει να είναι λαθος, το έχω κόψει τελευταια. ΜΙα φορά πιωμένος στην Κρήτη, χοντρή μαλακία που μετάνιωσα γιατί δεν πίνω γενικά αλλά έτυχε και φοβήθηκα να αφήσω στο πουθενά την μηχανή μην την κλεψουν και την καβάλησα. Τουλάχιστον έκανε ψοφοκρυο και ξενέρωσα μετά απο 2-3 λέτπα. Όμως ποτέ δεν οδήγησα χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλεια και χωρίς κράνος (εκτός απο σπάνια, πολύ σπάνια κάνα κοντινό). Εντάξει επίσης τώρα για ταχύτητα, μηχανή καβαλάμε, αν πας μια βόλτα επίδαυρο ή Αη Γιάννη έχεις κάνει 30 παρανομίες σε ένα τέταρτο. ΄Και διάφορα άλλα ψιλαδάκια΄... Έχω φάει κι εγώ κάποιες κλήσεις (4-5) κράνος - κόκκινο - πάρκάρισμα - επικύνδινη οδήγηση . Κλίση μόνο για το παρκάρισμα . :P Αλήτη.. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) θυμάμαι με τρόμο ρε παιδιά, κάθε φορά που με χτυπούσε αυτοκίνητο και ενώ δεν είχα δίπλωμα, το δίκιο να με πνίγει και να μην μπορώ να κάνω κάτι. στο πρώτο ατύχημα που είχα (16 χρονών χωρίς δίπλωμα με το magna 50cc) ήταν και μια κοπελα μαζί μου. τα μαλλιά μου από την ένταση, τον φόβο και την αγωνία είχαν σηκωθεί σαν τον σκατζόχοιρο super sonic. φταις δεν φταις, όταν δεν έχεις δίπλωμα είσαι παράνομος. ήμουν αβοήθητος και Δοξα Τον Θεό την γλύτωσα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2012 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Kόκκινο μια φορά και αυτή στο παρατσάκ.Έφαγα παντόφλα από το κορτσούδ' και δεν το ξαναέκανα. Σε μονόδρομο ποτέ(πήγα να την πατήσω μια φορά με το ποδήλατο και το φοβάμαι από τότε). Υπέρβαση του ορίου ταχύτητας σε επαρχιακό δρόμο κατά 10%,και μια φορά στην εθνική για να δω την τελική(έφτασα τα 163,χάρηκα και κατέβασα πάλι). Αλκοόλ όταν οδηγώ,μόνο μια μπύρα,ποτέ παραπάνω.Αν είναι να πιω,παίρνω το λεωφορείο,ή ταξί αν δεν παίζουν αφραγκίες. Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο,αρκεί να έχει χώρο για τους πεζούς μπόλικο(με τέτοιο πρόβλημα σταθμευσης στην πόλη λυπάμαι να πιάσω θέση που μπορεί να μπει αυτοκίνητο). Την μεγαλύτερη @@ρια την έκανα όταν δούλευα ένα καλοκαίρι στα 17 μου στο θείο μου.Ανταλλακτικά στο Βαρδάρη και πολλά πήγαινε-έλα,είχε ο θείος ένα 50αρακι και το έπαιρνα(πάντα με κράνος για να μη με γράψουν),κρυφά πάντα από τη μάνα.Ε το έμαθε κάποια στιγμή,και έβαλε το θείο να το πουλήσει! Από κλήσεις γιοκ. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2012 από τον Miles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) - Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2012 από τον xourafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 με το magna 50cc) Προσπαθω να σε φανταστω πανω σ'αυτο ανεμελα..! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 :lipssealed: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) πεντε-εξι δικαστηρια για διπλωμα-ημουν ανηλικος και μου ηρθαν μετα απο 4-5 χρονια 3-4 κληση για κρανος 1 κληση για πορτοκαλι φαναρι 1 κληση για ταχυτητα με κουτι σε επαρχιακο δρομο αλλα λογω οτι φορουσα ζωνη μου μειωσε την ταχυτητα και δεν πηρα ποντους 1 κληση για πινακιδα σε μη εμφανη σημειο 3 για παρανομη σταθμευση- η μια μαλιστα απο το λιμενικο 1 κληση για σταθμεση σε φαναρι και μαζι μου πηραν και το διπλωμα λογω οτι ηταν σκισμενη η φωτογραφια και το καλυτερο που με εκανε να βαλω και μυαλο επιδειξη ικανοτητων-κοκκινο-αλκοολ λιγο πανω απο το οριο και νομιζω και αντιθετο ρευμα - 500ευρω με τα παλια μετρα και ενα μηνα χωρις διπλωμα πινακιδα μπορει και καναδυο αλλα που δεν τα θυμαμαι τωρα αλλα γενικα εχω καλο βιογραφικο επισης εχω πληρωσει και καναδυο φλασακια και καθρευτες γαιτι δεν ειχα διπλωμα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2012 από τον yannisdoul 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν έχω κάνει λαλάκια τις τελευταίες 2 βδομάδες με όχημα που να χρειάζεται δίπλωμα οδηγήσεως... Δεν με έχουν γράψει αρκετές φορές που με σταμάτησαν για λαλακιες δικές μου ή άλλων για να διαβάζουν κάποιοι βρωμοιταλοφιλοι μου! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2012 από τον BlackmanGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2012 χμμ δεν με έχουν γράψει για τίποτα αλλά μου ζαλίζουν τον έρωτα για την εξάτμιση τους καθρέπτες και τη πινακίδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 τον μαιο με μαζεψαν για εξατμηση 200αρα και σημερα για παρκιν αναπηρων 100 Για την εξάτμιση δεν λέω τίποτα, αλλά για το πάρκινγκ ΑΜΕΑ είσαι απαράδεκτος και θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Στην προκειμένη περίπτωση, είσαι κοινωνικά αναίσθητος και ανθρωπιστικά ανάπηρος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) ειχα παρκαρει ακριβως κατω απο την ταμπελα (δηλαδη στα ορια ) και δεν ειμουν ο μονος που ειχα παρκαρει εκει, αλλα επισης επειδη δεν φταναν ειχαν παρκαρει και στα πεζοδρομια . επεισης απο παρανομιες λεμε - Διείσδυση μεταξύ αυτοκινήτων Check - Οδήγηση υπό την επήρρεια (πάνω από το όριο) αλκοόλ. Check - Παραβίαση διάβασης οχι - Στάση πάνω σε διάβαση οχι - Παράνομο παρκάρισμα Check -παράνομη αναστροφή Check -παράνομη στροφή οχι -παραβίαση ερυθρού σηματοδότη οχι -οριο ταχυτητας check(~120) ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2012 από τον feral95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pablo 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Βασικα δεν μ αρεσει να τρεχω σε δρομο με κινηση, δεν μ αρεσανε ποτε σουζες, και γενικα ειμαι της αμυντικης οδηγησης. Απο κει και περα πολλες φορες τα κοκκινα πορτοκαλιζουν και οι μονοδρομοι γυρνανε αναποδα. Η αθηνα γεμιζει διαθεσιμα παρκινγκ (εκτος αν εμποδιζει αναπηρο), Ενιοτε, ως πολυ σπανια, οδηγω καλυτερα οταν πινω ως γνησιος ελλην. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R.D.R 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 εμενα με το dt με εχοουνε γραψει μονο μια φορα και αυτο επειδη ητανε κολοφαρδοι οι κολομπατσοι αλλα ημουν και εγω βλακας.λοιπον ετσι οπως κανω να φυγω απο το σπιτι μου με το που κανω κανα 500αρια μετρα συνανταω μουρη με μουρη τους μπατσους εγω λεω απο μεσα μου οτι μαλλον δεν με καταλαβαν επειδη φορουσα κρανος.ε εκει που λετε μετα κανα 300αρια μετρα που τους συναντησα βλεπω σε μια στιγμη απο πισω μου το μπατσικο αναμενοι οι φαροι και ενας μπατσος εξω απο το παραθυρο να μου κανει νοημα να κανω στην ακρη.εγω τρομαξα γιατι δεν εχω διπλομα και το εδωσα στα γκαζια μα ελα που εγω ο μαλακας ξεχασα οτι εχει διασταυρωση σε ενα σημειο και οτι εκει περνανε πολλα φορτηγα λογο οτι ειναι διεθνης δρομος και εκει αναγκαστηκα να σταματησο γιατι ερχοντουσαν 3 φορτηγα στην σειρα εκανα να γυρισω πισω αλλα ιδη ειχανε φτασει και με γραψανε.και ο ενας ο μπατσος συνεχεια με ειρονευοτανε ελεγε (απο εμενα δεν γλιτωνει κανενας φιλε οσο και να προσπαθει και γελουσε σαν χαζοχαρουμενος).ολο κιολο 1 στις 4 φορες που με κυνηγησανε με πιασανε και χεροντουσαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
muay thai 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Εχω πιασει τα 220 στην εθνικη για θεσαλλονικη(που ο δρομος ειναι κοκκινο χαλι στρωμενο). Ψιλοπιωμενος εχω οδηγησει αρκετες φορες, αλλα μεσα στο οριο. Κοκκινο στα τοσα χρονια οδηγησης δεν πρεπει να ειναι 1,2 φορες που να εχω περασει. Με παπακι παλια ξεκρανωτος και σε αντιθετο ρευμα σε μικρους δρομους. Τωρα πλεον βγαινω στο δρομο μονο φουλ εξοπλισμενος. Το χειροτερο που εχω κανει, ειναι να οδηγησω(αμαξι) πολυ κουρασμενος απο δουλεια, ξενυχτια κλπ, κατι που πηγε να μου κοστισει πριν κανενα μηνα οπου με πηρε ο υπνος στιγμιαια στο τιμονι και το σωσα κυριολεκτικα τελευταια στιγμη το ατυχημα. Τελικα εκεινο το βραδυ την εβγαλα φτηνα αφου το γρατσουνισα στην πιλοτη του σπιτιου μου μονο το αμαξακι και λεω και ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 Μια φορα μονο εφαγα κληση στα 17, με το παπακι ακομη, και δεν θυμαμαι το γιατι.... Επισης με το αυτοκινητο αλλη μια γιατι δεν ειχα μαζι μου το ασφαλιστηριο (το ειχα αφησει με κατι αλλα χαρτια στο σπιτι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες