stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Ειπαμε ρε παιδιά να βγάλουμε τον θερμοσίφωνα να βάλουμε ένα τελικό, δεν θα το τουρμπίσω κι' όλας..... . . . . . . . . . . . . . . όχι πως δεν σας "έχω" κι έτσι όπως είναι,.....γατάκια!!! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Ειπαμε ρε παιδιά να βγάλουμε τον θερμοσίφωνα να βάλουμε ένα τελικό, δεν θα το τουρμπίσω κι' όλας..... . . . . . . . . . . . . . . όχι πως δεν σας "έχω" κι έτσι όπως είναι,.....γατάκια!!! :D Relax γατάκι με τον 2011 μοντέλο φιμωμένο τάφο σου, ακόμα και με το 1 λίτρο λάδι που καίει το μοτέρ μου στα 1500km πρόσεχε γιατι καθως είμαι μπροστά σου ίσως το πατήσεις και γλυστρήσεις στην προσπάθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Relax γατάκι με τον 2011 μοντέλο φιμωμένο τάφο σου, ακόμα και με το 1 λίτρο λάδι που καίει το μοτέρ μου στα 1500km πρόσεχε γιατι καθως είμαι μπροστά σου ίσως το πατήσεις και γλυστρήσεις στην προσπάθεια Μη 'μπω όμως εγώ μπροστά σου και ανοίξω τον θερμοσίφωνα και σε κάνω μούσκεμα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μήπως να έβαζες και εναν ηλιακό μιας και έχεις θερμοσίφωνα? Γιατι απο τα πολλά τσαγάκια που καιρνάς θα σου κάτσει κουτί η φάση, θα σου βγαίνει φθηνά ρε παιδί μου το ζεστό νερό :crazy: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2012 από τον graves Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 UP..... αντε ρε παιδια μπας και βρουμε κανεναν.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μου απάντησε στο facebook o LPA Customs και συγικριμένα τον ρώτησα ποσο περιπου κανει μια τετοια εξατμιση χειροποιητη για να μην με πιάσουν τον κόλο άλλοι εξατμισάδες και μου είπε: Lpa Customs: ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ 350 ΕΥΡΩ ΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 200 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. Εγώ επειδή το προόριζα μετα τις γιορτές και ίσως ακόμα πιο αργά, πιστεύω αξίζει το όλο θέμα! Τώρα αν καποιος βιάζετε, δέν τον βολεύει... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2012 από τον graves Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
guas 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Αυτο σου κανει? Ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να σε βοηθησει http://www.car.gr/parts/view/1684922/ ΜΟΤΟΣΥΛΛΟΓΗ ΑΛΕΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Θεσσαλονίκης 13 ΒΕΡΟΙΑ 59100 Τηλ. 1: 2331022881 Κιν.: 6945279646 Fax: 2331022881 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 Αυτον τον εχω παρει τηλ και δεν ηξερε τι του γινόταν χωρίς παρεξήγηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 LPACUStoms O ΚΑΛΥΤΕΡΟς ever http://www.facebook.com/LPACUSTOMS Μόνο που βγαίνει ακριβότερος και απο akrapovits πολλές φορές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 LPA!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MiltosEr6n 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2012 αν ειναι μονο για τελικο παρε ενα απο εδω να σου ερθει και στα μισα λ7 http://www.dan-moto.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2017 Ξεθαβω Ξέρουμε κανέναν να εμπιστευτουμε να μου κόψει ένα κομμάτι από τους λαιμους; μετά να ενώσει έναν απλό ίσιο κομμάτι. συγκεκριμένα θέλω αφαίρεση του σερβομηχανισμου. Απλά νομίζω ότι θα ναι λίγο φασαρία, γιατί ακριβώς δίπλα είναι λ και ακριβώς στην ένωση 3>1. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 πριν 18 ώρες, το μέλος koukou έγραψε: Ξεθαβω Ξέρουμε κανέναν να εμπιστευτουμε να μου κόψει ένα κομμάτι από τους λαιμους; μετά να ενώσει έναν απλό ίσιο κομμάτι. συγκεκριμένα θέλω αφαίρεση του σερβομηχανισμου. Απλά νομίζω ότι θα ναι λίγο φασαρία, γιατί ακριβώς δίπλα είναι λ και ακριβώς στην ένωση 3>1. Πριν κανένα μήνα πήγα σε έναν πολύ εξυπηρετικό εξατμισά Μαρτίου με Καρακάση. Του πήγα να μου ενώσει ένα κομμάτι φ60 στο midpipe μου που ήταν φ55. Την ίδια μέρα που το πήγα, την ίδια μέρα το είχε έτοιμο με 30 Ε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 31 λεπτά, το μέλος gkourv έγραψε: Πριν κανένα μήνα πήγα σε έναν πολύ εξυπηρετικό εξατμισά Μαρτίου με Καρακάση. Του πήγα να μου ενώσει ένα κομμάτι φ60 στο midpipe μου που ήταν φ55. Την ίδια μέρα που το πήγα, την ίδια μέρα το είχε έτοιμο με 30 Ε. +1 για τον μαστορα. Σε αυτον πηγα κι εγω οταν χρειαστηκα επισκευη στην εξατμιση. Οντως πολυ εξυπηρετικος. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2017 από τον Χ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 Ωραία ευχαριστώ. Την πηγές στο χέρι έτσι? Η ανέλαβε και το βάλε βγάλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 πριν 15 λεπτά, το μέλος koukou έγραψε: Ωραία ευχαριστώ. Την πηγές στο χέρι έτσι? Η ανέλαβε και το βάλε βγάλε? Στο χέρι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2017 Ευχαριστώ Γιώργο. Θα τον επισκεφτώ για μια ερώτηση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2017 Τελικά πήγα σήμερα. Είχα ξαναπαει για να μιλήσουμε 2 φορές. Ανέλαβε βγάλε βάλε λαιμους. Κόλληση τοποθέτηση τελικού και τροποποίηση μαμάς ώστε να μπορεί να ξαναμπεί. Πολύ πολύ ευχαριστημένος. Ευχαριστώ παιδιά για την πληροφορία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tolis Grigoriadis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2021 Έχω γυρίσει Ελλάδα 16 μέρες πριν. Ξεκινώ και πάλι κατασκευές από την άνοιξη και ευελπιστώ να με ακούσει η αγορά πλέον. Κατασκευές για μοτοσυκλέτες σε υψηλό επίπεδο. Τολης LpaCustoms 6975811810 Εμπιστευτείτε μας και θα μείνετε έκπληκτοι 01-02-21 Ξεκίνησε επιτέλους τις δραστηριότητες της η LpaCustoms στην Θεσσαλονίκη και πάλι μετά από 9 χρόνια απουσίας από τον χώρο της Ελλάδας. 6975811810 tolisgreco@gmail.com ggmods.lpacustoms@gmail.com lpacustoms@gmail.com Ζητήσατε μας και πάλι τις σχεδιαστικές και κατασκευαστικές μας υπηρεσίες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες