Jump to content
stantonop

Χειροποίητες εξατμίσεις Θεσ/νίκη

Recommended Posts

Ειπαμε ρε παιδιά να βγάλουμε τον θερμοσίφωνα να βάλουμε ένα τελικό, δεν θα το τουρμπίσω κι' όλας.....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

όχι πως δεν σας "έχω" κι έτσι όπως είναι,.....γατάκια!!! :tooth: :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ειπαμε ρε παιδιά να βγάλουμε τον θερμοσίφωνα να βάλουμε ένα τελικό, δεν θα το τουρμπίσω κι' όλας.....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

όχι πως δεν σας "έχω" κι έτσι όπως είναι,.....γατάκια!!! :tooth: :D

Relax γατάκι με τον 2011 μοντέλο φιμωμένο τάφο σου, ακόμα και με το 1 λίτρο λάδι που καίει το μοτέρ μου στα 1500km πρόσεχε γιατι καθως είμαι μπροστά σου ίσως το πατήσεις και γλυστρήσεις στην προσπάθεια :lipssealed::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Relax γατάκι με τον 2011 μοντέλο φιμωμένο τάφο σου, ακόμα και με το 1 λίτρο λάδι που καίει το μοτέρ μου στα 1500km πρόσεχε γιατι καθως είμαι μπροστά σου ίσως το πατήσεις και γλυστρήσεις στην προσπάθεια :lipssealed::mB_kalo_e:

Μη 'μπω όμως εγώ μπροστά σου και ανοίξω τον θερμοσίφωνα και σε κάνω μούσκεμα.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως να έβαζες και εναν ηλιακό μιας και έχεις θερμοσίφωνα? Γιατι απο τα πολλά τσαγάκια που καιρνάς θα σου κάτσει κουτί η φάση, θα σου βγαίνει φθηνά ρε παιδί μου το ζεστό νερό :peep::crazy: :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον graves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου απάντησε στο facebook o LPA Customs και συγικριμένα τον ρώτησα ποσο περιπου κανει μια τετοια εξατμιση χειροποιητη για να μην με πιάσουν τον κόλο άλλοι εξατμισάδες και μου είπε:

Lpa Customs:

ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΗΤΑΝ 350 ΕΥΡΩ ΜΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 200 ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

Εγώ επειδή το προόριζα μετα τις γιορτές και ίσως ακόμα πιο αργά, πιστεύω αξίζει το όλο θέμα! Τώρα αν καποιος βιάζετε, δέν τον βολεύει...

Τροποποιήθηκε από τον graves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο σου κανει?

Ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να σε βοηθησει

http://www.car.gr/parts/view/1684922/

ΜΟΤΟΣΥΛΛΟΓΗ ΑΛΕΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Θεσσαλονίκης 13

ΒΕΡΟΙΑ 59100

Τηλ. 1: 2331022881

Κιν.: 6945279646

Fax: 2331022881

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

LPACUStoms O ΚΑΛΥΤΕΡΟς ever

http://www.facebook.com/LPACUSTOMS

Μόνο που βγαίνει ακριβότερος και απο akrapovits πολλές φορές :wallbash::kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ειναι μονο για τελικο παρε ενα απο εδω να σου ερθει και στα μισα λ7

http://www.dan-moto.com/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεθαβω

Ξέρουμε κανέναν να εμπιστευτουμε να μου κόψει ένα κομμάτι από τους λαιμους; μετά να ενώσει έναν απλό ίσιο κομμάτι. 

συγκεκριμένα θέλω αφαίρεση του σερβομηχανισμου. Απλά νομίζω ότι θα ναι λίγο φασαρία,  γιατί ακριβώς δίπλα είναι λ και ακριβώς στην ένωση 3>1.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος koukou έγραψε:

Ξεθαβω

Ξέρουμε κανέναν να εμπιστευτουμε να μου κόψει ένα κομμάτι από τους λαιμους; μετά να ενώσει έναν απλό ίσιο κομμάτι. 

συγκεκριμένα θέλω αφαίρεση του σερβομηχανισμου. Απλά νομίζω ότι θα ναι λίγο φασαρία,  γιατί ακριβώς δίπλα είναι λ και ακριβώς στην ένωση 3>1.

Πριν κανένα μήνα πήγα σε έναν πολύ εξυπηρετικό εξατμισά Μαρτίου με Καρακάση. Του πήγα να μου ενώσει ένα κομμάτι φ60 στο midpipe μου που ήταν φ55. Την ίδια μέρα που το πήγα, την ίδια μέρα το είχε έτοιμο με 30 Ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 31 λεπτά, το μέλος gkourv έγραψε:

Πριν κανένα μήνα πήγα σε έναν πολύ εξυπηρετικό εξατμισά Μαρτίου με Καρακάση. Του πήγα να μου ενώσει ένα κομμάτι φ60 στο midpipe μου που ήταν φ55. Την ίδια μέρα που το πήγα, την ίδια μέρα το είχε έτοιμο με 30 Ε.

+1 για τον μαστορα.

Σε αυτον πηγα κι εγω οταν χρειαστηκα επισκευη στην εξατμιση. Οντως πολυ εξυπηρετικος.

Τροποποιήθηκε από τον Χ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 λεπτά, το μέλος koukou έγραψε:

Ωραία ευχαριστώ. Την πηγές στο χέρι έτσι? Η ανέλαβε και το βάλε βγάλε? 

Στο χέρι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά πήγα σήμερα. Είχα ξαναπαει για να μιλήσουμε 2 φορές. Ανέλαβε βγάλε βάλε λαιμους. Κόλληση τοποθέτηση τελικού και τροποποίηση μαμάς ώστε να μπορεί να ξαναμπεί. 

Πολύ πολύ ευχαριστημένος. 

Ευχαριστώ παιδιά για την πληροφορία. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω γυρίσει Ελλάδα 16 μέρες πριν.

Ξεκινώ και πάλι κατασκευές από την άνοιξη και ευελπιστώ να με ακούσει η αγορά πλέον.

Κατασκευές για μοτοσυκλέτες σε υψηλό επίπεδο.

Τολης LpaCustoms

6975811810

Εμπιστευτείτε μας και θα μείνετε έκπληκτοι

01-02-21 Ξεκίνησε επιτέλους τις δραστηριότητες της η LpaCustoms στην Θεσσαλονίκη και πάλι μετά από 9 χρόνια απουσίας από τον χώρο της Ελλάδας.

6975811810

tolisgreco@gmail.com

ggmods.lpacustoms@gmail.com

lpacustoms@gmail.com

Ζητήσατε μας και πάλι τις σχεδιαστικές και κατασκευαστικές μας υπηρεσίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα