estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) :blush2: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2015 από τον estebahn 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 2.5K φωτογραφίες κ διάφορα αρχεία από το κινητό μου χαμένα. Τα άλλα αρχεία δε με απασχόλησαν. Οι φωτογραφίες όμως....... Ξαφνικά η adata νέκρωσε και δε ξαναξύπνησε. Και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος. Μιλάω για microsdhc γρήγορη (class 10) των 32gb. Δύο έχω, μια 16άρα και μια 32άρα περίπου ένα χρόνο τώρα. Θα με βάλεις σε έξοδα μου φαίνεται... Πολύχρονος κιόλας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2015 Δύο έχω, μια 16άρα και μια 32άρα περίπου ένα χρόνο τώρα. Θα με βάλεις σε έξοδα μου φαίνεται... Πολύχρονος κιόλας! Thanks για τις ευχές. Να 'σαι καλά Γιώργο :) Δε σε βάζω σε έξοδα. Απλά κάνε back up τακτικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ξερει κανεις απο θεμα φυσαρμόνικας? Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Ξερει κανεις απο θεμα φυσαρμόνικας? Δηλαδή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή! Σκέφτομαι να παρω την golden melody hohner αλα δεν εχω αποψει περι τόνου εγω τη θελω ποιο πολυ για να χαλαρώνω καμια φορα που θα μου τη βαρέσει να παιξω πιστευεις αμα την παρω με την νοτα του F θα ειναι οκ? Αμα εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη νοτα η και φυσαρμονικα ειμαι ολος αυτια. Πσ να πω οτι σημερα ακουσα μελοδια που ειχα πολυ καιρο να ακουσω απο τοτε ασ πουμε που ημουν πιτσιρικι που βρηκα κατατυχη σε ενα συρταρι προφανώς του παππου μου? δεν ξερω τι εγινε μαλον χαθηκε Δεν εχω εμπειρία απλα μαρεσει η αρμονια που βγαζει το συγκεκριμένο πνευστο B) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Transcend ρε μούτρα Samsung microsdhc class 10 32gb και τα μυαλά στα μπλέντερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Παρε μια απο σολ καλυτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Παρε μια απο σολ καλυτερα Μιλάς με γρίφους γέροντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 Μιλάς με γρίφους γέροντα. Για την φυσαρμονικα λεω χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 ΧΑΧΑΧΑ πες το έτσι ντε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Για την φυσαρμονικα λεω χαχα Δλδ? Αυτην θα παρω μάλλον se G. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Μαλλον γραφω σε ασχετο μερος, αλλα ας μου εξηγησει λιγο καποιος πως δουλευει το γκαραζ.... απλα βαζουμε τα οχηματα μας εκει για να γουσταρουμε και να εχουμε μια "βαση δεδομενων" ; ξανθια mode on Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Εξακολουθουν να γινονται τα δρομολογια φερυ ωρωπος-ερετρεια? κι ναι, σε τι τιμη? σε κατι τηλ που βρηκα δεν το σηκωνουν κι οι τιμες που αναφερουν στο νετ ειναι ηλιθια υψηλες, οποτε αν ξερει καποιος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Σας έχει τύχει ποτε να σας στείλουν μήνυμα στο κινητό από κάποια τύπισσα που "χώρισε με τον Θέμη" και που "είναι στις μοναξιές της και ψάχνεται;" Ξέρει κανεις τι συμβαίνει;;;; γιατι για καθαρό δεν το κόβω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2015 Σας έχει τύχει ποτε να σας στείλουν μήνυμα στο κινητό από κάποια τύπισσα που "χώρισε με τον Θέμη" και που "είναι στις μοναξιές της και ψάχνεται;" Ξέρει κανεις τι συμβαίνει;;;; γιατι για καθαρό δεν το κόβω! Μου έχει συμβεί και στα 2 καρτοκινητά που έχω, όπως και στο συμβόλαιο της μανας μου. Κυκλοφορούν τέτοια μηνύματα με διάφορα ονόματα. Το πιο καλό που έχεις να κάνεις είναι να το διαγράψεις.... Καθαρό.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikemart 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 ξερετε που μπορω να βρω καθρεπτες σαν και αυτους http://pi.carcdn.gr/...5937757_3_b.jpg ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2015 Εξακολουθουν να γινονται τα δρομολογια φερυ ωρωπος-ερετρεια? κι ναι, σε τι τιμη? σε κατι τηλ που βρηκα δεν το σηκωνουν κι οι τιμες που αναφερουν στο νετ ειναι ηλιθια υψηλες, οποτε αν ξερει καποιος... Μονος μου ρωταω, μονος μου απαντω.... Τεσπα, τα δρομολογια εχουν σταματησει λογω χαμηλης κινησης. Απο 1η Απριλη παλι και οι τιμες ησαντε ως εξης: αυτοκινητο & οδηγος 8€ και καθε επιπλεον ατομο 2€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Επειδη το firefox δεν μου βγαζει ως γραμματα τα γιαπωνεζικα, και θελω να μεταφρασω κατι γιαπωνεζικο, με βαση καποιες εικονες με συλλαβες απο τζαπαν σε αγγλικα εβγαλα τη φραση οπως εβλεπα γραμμενα σε "SUTE-B,RIJA-KAURU" . Οι συλλαβες ειναι su te -B, ri ja - ka u ru (ενα γραμμα=μια συλλαβη) και ηταν γραμμενο κολλητα οπως εγραψα τα κεφαλαια. Γινεται να βγαλω νοημα του τί θελει να πει? στο γκοογκλ μου βγαζει λιγο ακαταλαβιστικο νοημα αλλά αναγνωριζει 3 λεξεις. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2015 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 Λιπών πεζω το ps4 εδω και 2 εβδομαδες και απο τοτε που αρχισα να παιζω πραγματικα εχω διαπιστώσει οτι τα γραφικα του δεν ειναι τοσο next gen οσο θα επρεπε να ειναι δηλαδη βλεπω συγκρίσεις γραφικων στο ιντερνετ σε πσ με ουλτρα setings και τα χανω. η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι περισοτερο απο αυτο που βγαζει το μηχάνημα εχω ξενερωσει μαζευω εδω και καποιο καιρο λευτα και τωρα σκευτομαι να το πουλήσω και να φτιάξω εναν desktop που να τον συνδέω στην tv.Μπωρει καποιος να προτινει καποιο μηχανιμα ωστε να παίζει τωρινά παιχνιδια σε ουλτρα? με 600-700ε Ποσο θα στιχισει ενα pc δινατοτερο του πσ4 η με ειδια τεραφλοπς η και ποιο πολλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ποτε οι κονσόλες δεν θα φτασουν το πισι στα παιχνίδια. Βεβαια όπως και να εχει οντως τα γραφικά δεν ειναι τοσο νεξτ τζεν.... με 700 ευρω σε πισι κανεθς τα ίδια. Σταλθηκε απο SIII c_v Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Λιπών πεζω το ps4 εδω και 2 εβδομαδες και απο τοτε που αρχισα να παιζω πραγματικα εχω διαπιστώσει οτι τα γραφικα του δεν ειναι τοσο next gen οσο θα επρεπε να ειναι δηλαδη βλεπω συγκρίσεις γραφικων στο ιντερνετ σε πσ με ουλτρα setings και τα χανω. η αληθεια ειναι οτι περιμενα κατι περισοτερο απο αυτο που βγαζει το μηχάνημα εχω ξενερωσει μαζευω εδω και καποιο καιρο λευτα και τωρα σκευτομαι να το πουλήσω και να φτιάξω εναν desktop που να τον συνδέω στην tv.Μπωρει καποιος να προτινει καποιο μηχανιμα ωστε να παίζειτωρινά παιχνιδια σε ουλτρα? με 600-700ε Ποσο θα στιχισει ενα pc δινατοτερο του πσ4 η με ειδια τεραφλοπς η και ποιο πολλα? To κακο ειναι οτι καθε νεο παιχνιδι που θα βγαινει θα θελει το κατιτις παραπανω για να παιζει σε ultra mode στο pc ενω στο ps4 (aka παιχνιδομηχανη) θα παιζει παντα σε "ultra mode". Ενα φεγγαρι που ημουν αυτης της λογικης, διαπιστωνα οτι σχεδον καθε 6 μηνες η καρτα γραφικων μου ηταν λιγη. Εποχη που μαλλον ημουν απο τους ελαχιστους που ειχαν quad sli με 7900gx2. (αγορασμενη εκαστη 399€) Γνωμη μου ειναι πως ή ριχνεις το κασε των απαιτησεων σου και βολευεσαι με το ps4 ή να εισαι ετοιμος να βαζεις καθε 6-8 μηνες το χερι στην τσεπη για αναβαθμιση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ της καρτας γραφικων σου, αν θες να παιζεις τα πιο τελευταια παιχνιδια σε ultra mode με φουλ αντιαλαιζιν κλπ κλπ κλπ. ΙΜΗΟ δεν αξιζει. :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εχω λαπτοπ με w8.1 και 4gb ram η ερωτηση μου ειναι αμα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα 2 gb + αλλα 8 [αγορα]. χωρις ναχω προβλήματα. Tης ίδιας ποιοτητας και εταιρειας της toshiba. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Για αρχη δες μεχρι ποσα παιρνει το λαπ τοπ σου και πισα σλοτ εχςι για τις ραμ. Σταλθηκε απο SIII c_v Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2015 Αντιπρόταση της Wind με καρτοσύνδεση, 10€ τον μήνα και παρέχει 600 λεπτά και 30 sms προς όλους, και 300mb. Είναι καλά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες