Jump to content
μάθο...

Μηχανακια "ταφοι"...δεν πάνε μια λεμε!!!

Recommended Posts

ναι ρε, εσυ τι ξερεις απο μηχανες;;;;;

όχι σοβαρά αν υπάρχουν λογικά επιχειρήματα να τα ακούσω...

να πάω να το πετάξω σε κάνα νεκροταφείο αν είναι, πριν με πάρει και μένα μαζί :pray: :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μην κρίνεις κάνει κακό στης σχέσεις :lipssealed: χα χα χα χα

:tease: Ακου τάφο τη μπουμπου μου χα χα χα χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχα, βλέπω μαζεύει ψήφους από παντού το μηχανάκι μου. Είναι ήδη μαύρο, θα του κοτσάρω και 2 κηροπήγια εκεί δίπλα στους καθρέφτες και θα γίνει απαιχτο :D

έλα μην στεναχωριέσαι , θα πάρω και εγώ το ΧΤ660 και θα πηγαίνουμε μαζί σε νεκροταφεία , έλα..θα κανουμε παρέα και με emo...

Δεν εχω οδηγήσει το FMX αλλα το μονο αρνητικό νομίζω ειναι ο κινητήρας , 32 άλογα για 650CC είναι λίγα...Κάπου όμως ειχα δει ενα αρθρο με μια βελτίωση που του εκανε ενας και έβγαζε νομίζω 45 άλογα..οπότε μετά ηταν πολύ καλύτερο απο θέμα απόδοσης (σύμφωνα με τα λεγόμενα του)

Για το Χτ660 θα συμφωνήσω οτι δεν αξίζει τα 7χιλιάρικα καινούργιο ..Εγώ μαλιστα οποιος με ρωτάει τον προτρέπω να το πάρει μεταχείρα ...για 7χιλιάρικα δεν αξίζει...αξίζει ομως για 3000- 3500...όπως και το FMX για 2500-3000..Μηχανάκια οπως το FMX και τα XT είναι μια φτηνή (μεταχειρισμένα) ευκαιρία για να μπείς στό χώρο των μεγάλων CC και να μάθεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ταφοι είναι ολα τα μηχανάκια εκτός απο αυτά που είχε - εχει 1 συγκεκριμένο μέλος.... :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τη χάσαμε τη μπάλλα μάγκες.

Ρίξτε μια ματιά τι ρώτησε ο Κώστας στην αρχή:

Ποιες μοτοσυκλετες θεωρεις οτι απετυχαν να δωσουν αυτο που υποσχεθηκαν με την παραγωγη;Ταφοι οι λεγομενοι...άλλα μάς λεγανε κι αλλα δειξανε στην πραξη... :hunter: B)

Μήπως έδωσε καμμιά υπόσχεση η ΥΑΜΑΗΑ ότι με το ΧΤΧ θα πηγαίνεις Nord cap με 90 ίππους στον τροχό;

Μήπως η HONDA ανακοίνωσε πουθενά πως με το CB125 θα πατάς τα GSXR 600;

ταφοι είναι ολα τα μηχανάκια εκτός απο αυτά που είχε - εχει 1 συγκεκριμένο μέλος.... :whistling: :whistling: :whistling: :whistling:

Ιταλικός αστερισμός μου μυρίζει :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

HONDA NC700X

Αιτιολογώ την πρότασή μου.

Βγήκε για κύριο λόγο την εξυπηρέτηση και την οικονομία. Το μόνο καλό που έχει είναι ο χώρος για το κράνος.

Κατά τα άλλα οικονομικό θα το έλεγα αν έβγαζε 70 άλογα και εκαιγε 5 λίτρα.

Άρα ψηφίζω αυτό για τάφο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

HONDA NC700X

Αιτιολογώ την πρότασή μου.

Βγήκε για κύριο λόγο την εξυπηρέτηση και την οικονομία. Το μόνο καλό που έχει είναι ο χώρος για το κράνος.

Κατά τα άλλα οικονομικό θα το έλεγα αν έβγαζε 70 άλογα και εκαιγε 5 λίτρα.

Άρα ψηφίζω αυτό για τάφο

Βγαζει ταφους η Honda??? :shock: Αποκλειεται, δεν σε πιστευω.... Πιπερι :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο θεμα εχει τα φοντα να μετατραπει σε τρελο μακελειο.....

Διαφωνω λιγο...κανενα θεμα δεν ειναι ικανο απο μονο του,παρα την οποια θεματολογια,να μετατραπει σε μακελειο,εαν απευθυνεται σε μεγαλα παιδια και αντμετωπιζεται απο μεγαλα παιδια...για τους υπολοιπους υπαρχουν τα φλιπεραδικα και τα Playboy για εκτονωση :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιες μοτοσυκλετες θεωρεις οτι απετυχαν να δωσουν αυτο που υποσχεθηκαν με την παραγωγη;Ταφοι οι λεγομενοι...άλλα μάς λεγανε κι αλλα δειξανε στην πραξη...

Κωστή. μιλάς για μοτοσυκλέτες που εξαπάτησαν τον κόσμο.

Που άλλα υπόσχονταν ότι κάνουν και άλλα τελικά είναι ικανές να κάνουν.

Με βάση αυτό το δεδομένο πάει η κουβέντα.

Δηλαδή:

- Να πλασάρεται π.χ. ένα μηχανάκι για supersport και να είναι κακοστημένο ή να είναι ψοφίμι.

- Να πλασάρεται ένα μηχανάκι π.χ. για "χωματερό" ενώ στην πράξη είναι ακατάλληλο για το χώμα (λόγω βάρους ή λόγω στησίματος).

- Να πλασάρεται ένα μηχανάκι ως supermoto ενώ είναι καμιά διακοσαριά κιλά και για να ντριφτάρεις βγάζεις άσπρες τρίχες.

- Να πλασάρεται ένα μηχανάκι ως "τουριστικό εργαλείο" αλλά να έχει σέλα για μέχρι τη .... Λαμία.

- Να πλασάρεται ένα μηχανάκι ως on-off ενώ είναι ένα ψηλό street που φοράει χαμηλοπρόφιλα ελαστικά από superbike.

Εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι είναι το θέμα της κουβέντας.

Δηλ.άλλο να "λέει" το μηχανάκι ότι είναι και άλλο τελικά να είναι.

Αλλο να υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει και άλλο να είναι σε θέση να κάνει.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστή. μιλάς για μοτοσυκλέτες που εξαπάτησαν τον κόσμο.

Που άλλα υπόσχονταν ότι κάνουν και άλλα τελικά είναι ικανές να κάνουν.

Με βάση αυτό το δεδομένο πάει η κουβέντα.

Δηλαδή:

- Να πλασάρεται π.χ. ένα μηχανάκι για supersport και να είναι κακοστημένο ή να είναι ψοφίμι.

- Να πλασάρεται ένα μηχανάκι π.χ. για "χωματερό" ενώ στην πράξη είναι ακατάλληλο για το χώμα (λόγω βάρους ή λόγω στησίματος).

- Να πλασάρεται ένα μηχανάκι ως supermoto ενώ είναι καμιά διακοσαριά κιλά και για να ντριφτάρεις βγάζεις άσπρες τρίχες.

- Να πλασάρεται ένα μηχανάκι ως "τουριστικό εργαλείο" αλλά να έχει σέλα για μέχρι τη .... Λαμία.

- Να πλασάρεται ένα μηχανάκι ως on-off ενώ είναι ένα ψηλό street που φοράει χαμηλοπρόφιλα ελαστικά από superbike.

Εγώ αυτό καταλαβαίνω ότι είναι το θέμα της κουβέντας.

Δηλ.άλλο να "λέει" το μηχανάκι ότι είναι και άλλο τελικά να είναι.

Αλλο να υπόσχεται ότι μπορεί να κάνει και άλλο να είναι σε θέση να κάνει.

όχι, άνοιξε κλασσικό τοπικ φαγωμάρας...

το δικό μου είναι πιο μεγάλο... καλύτερο, του δικού σου κλπ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκάθαρος είναι ο δημιουργός του θέματος νομίζω. Μιλάει για μηχανάκια που απέτυχαν.

Γιατί αποτυγχάνει ένα μηχανάκι? Διότι δεν προσφέρει τα αναμενόμενα, άρα και δεν γίνεται εμπορικό.

Δεν προσφέρει είτε γκάζια, είτε φρένα, είτε design, είτε αξιοπιστία κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

yamaha xz 550

Πανέμορφο ( τότε ) και πολλά υποσχόμενο.Δυστυχώς διέψευσε τις υποσχέσεις του.

18448_0_1_2_xz%20550_Image%20credits%20-%20by%20Piter.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Αιγαιοπλοος...ακριβως οπως το γραφεις :)

ακριβως..ΟΧΙ...:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως προς την ενδεχόμενη φαγωμάρα, ένα έχω να πω: Για μηχανάκια μιλάμε. Οχι για τη μάνα του ενός ή του άλλου.

Ακόμα και προσβλητικό να είναι το σχόλιο κάποιου για τη μοτοσυκλέτα μου δε θεωρώ ότι με προσβάλλει προσωπικά.

Εκτός κι έχω άλλα θέματα μέσα μου και ψάχνομαι για να αρπαχτώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως προς την ενδεχόμενη φαγωμάρα, ένα έχω να πω: Για μηχανάκια μιλάμε. Οχι για τη μάνα του ενός ή του άλλου.

Ακόμα και προσβλητικό να είναι το σχόλιο κάποιου για τη μοτοσυκλέτα μου δε θεωρώ ότι με προσβάλλει προσωπικά.

Δεν κανεις για BMW εσυ...νο νο νο... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

BMW, όλα, χαχαχαχα...:tooth:

Πέρα από την πλάκα, HONDA MVX 250, τρικίλινδρο 2Τ, πήγε άπατο λόγο πολλών προβλημάτων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπό bmw νομίζω ότι η σειρά f800 (για τα street κυρίως μιλάω) δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα.

Επίσης άλλο ένα 450άρι μονοκύλινδρο που έχει βγάλει για την πόλη (δεν θυμάμαι μοντέλο)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμεσως μου ηρθε το FMX στο μυαλο. Επισης και το CBF 1000, σαφως ποιο δυνατο απο το ER αλλα για τα κυβικα του δεν με τρελανε.

Εσένα θύμισέ μου να σε πλακώσω όταν ξαναβρεθούμε.... :bash: :P

Να προσθέσω λοιπόν στους τάφους το ER-6 γιατί σε σχέση με το SV δεν πάει βήμα... χαχαχαχα

Άσε ΣταυροΣτέφανε, με κάλυψε ο Γιώργος....... :beee: Thanks George....... :_hi:(κάνε πως σοβαρολογείς, υπάρχει λόγος). :secret:

FMX 650

XT 600

YAMAHA RD 350 ----> Με την διαφορα οτι αυτο σε πηγαινε στο ταφο και οχι οτι ητανε ταφος....

Ταφος ειναι το YAMAHA XT600 κατα την γνωμη μου και σε σχεση τα μηχανακια της κατηγοριας του

Ε, εντάξει, το μαμήσαμε το θέμα εντελώς. :uglystupid2:

Μια μηχανή πραγματικά θρύλος, που ακόμα και σήμερα ανακατασκευάζεται για να δίνει χαρά στους αναβάτες της, μια μηχανή που προτιμήθηκε απ' όλους τους τότε τσαντάκηδες & ληστές γενικώς επειδή μπορούσε να ξεφύγει εύκολα, μια μηχανή που θεωρείται το απαύγασμα του κάγκουρα, μια μηχανή που έπαιξε δυνατά στις περισσότερες ελληνικές ταινίες των 80's, μια μηχανή που σε κα^λωνε σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού (νομίζω ως κατόχος 2 ΧΤ600 επί 13 χρόνια δικαιούμαι να έχω άποψη), είναι τουλάχιστον ιεροσυλία να χαρακτηρίζεται "τάφος".

Στα σοβαρά τώρα, θυμάμαι ένα πλήρως αποτυχημένο μοντέλο, εντελώς αναξιόπιστο και με χάλια επιδόσεις και χάλια στήσιμο που τελικά δεν πούλησε καθόλου και το κορόϊδευαν όλοι παντού, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ήτανε. Για βοηθήστε λίγο ρε παίδες. Ήταν αρκετά παλιότερο, με σωληνωτό πλαίσιο που είχε κάτι χάλια συγκολλήσεις και κακάσχημο πραγματικά. Χαμηλό αλλά όχι street. Κάπου στα 250-350 κυβικά νομίζω, δεν ορκίζομαι κιόλας. Ο ευρών αμειφθείσεται. :D

Αν βάλετε φωτογραφία, θα είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό...... δεν ξεχνιέται τέτοια φόλα.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσένα θύμισέ μου να σε πλακώσω όταν ξαναβρεθούμε.... :bash: :P

Άσε ΣταυροΣτέφανε, με κάλυψε ο Γιώργος....... :beee: Thanks George....... :_hi:(κάνε πως σοβαρολογείς, υπάρχει λόγος). :secret:

Μια μηχανή πραγματικά θρύλος, που ακόμα και σήμερα ανακατασκευάζεται για να δίνει χαρά στους αναβάτες της, μια μηχανή που προτιμήθηκε απ' όλους τους τότε τσαντάκηδες & ληστές γενικώς επειδή μπορούσε να ξεφύγει εύκολα, μια μηχανή που θεωρείται το απαύγασμα του κάγκουρα, μια μηχανή που έπαιξε δυνατά στις περισσότερες ελληνικές ταινίες των 80's, μια μηχανή που σε κα^λωνε σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού (νομίζω ως κατόχος 2 ΧΤ600 επί 13 χρόνια δικαιούμαι να έχω άποψη), είναι τουλάχιστον ιεροσυλία να χαρακτηρίζεται "τάφος".

Στα σοβαρά τώρα, θυμάμαι ένα πλήρως αποτυχημένο μοντέλο, εντελώς αναξιόπιστο και με χάλια επιδόσεις και χάλια στήσιμο που τελικά δεν πούλησε καθόλου και το κορόϊδευαν όλοι παντού, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ήτανε. Για βοηθήστε λίγο ρε παίδες. Ήταν αρκετά παλιότερο, με σωληνωτό πλαίσιο που είχε κάτι χάλια συγκολλήσεις και κακάσχημο πραγματικά. Χαμηλό αλλά όχι street. Κάπου στα 250-350 κυβικά νομίζω, δεν ορκίζομαι κιόλας. Ο ευρών αμειφθείσεται. :D

Αν βάλετε φωτογραφία, θα είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό...... δεν ξεχνιέται τέτοια φόλα.

Aυτο λες?

Kawasaki-H2-457x309.png

ENTIT: Μπα! Δεν πρεπει να λες αυτο γιατι ειχε καλες επιδωσεις αλλα και γιατι ηταν παλιο και τρικυλινδρο διχρονο. Οποτε ακυρο :Ρ

Τροποποιήθηκε από τον Technician J

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aυτο λες?

Kawasaki-H2-457x309.png

Όχι, όχι. Αυτό είναι κουκλί μπροστά σε αυτό που λέω.

Α ρε γαμώτο να μη θυμάμαι........ οι μεσήλικες θα το θυμούνται, της εποχής μας ήτανε. Σαν να ήτανε 250άρι, όλο και πιο έντονα το νομίζω.

Honda σίγουρα όχι, Kawasaki νομίζω όχι, Yamaha δεν το αποκλείω τελικά :think: ....... Ή μήπως Suzuki...... :think:

Το χαρακτηριστικό του ήτανε ότι είχε σωληνωτό φανερό πλαίσιο, όπως τα τωρινά Ducati πχ, μόνο που σ' αυτό οι κολλήσεις ήταν άθλιες, όπως και όλο το μηχανάκι. Και το στυλ του τό 'παιζε και καλά streetάδικο.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Suzuki Hayabusa...!!!

1oς τάφος...!!!!

MOTORCYCLE_FUNERALS_112.png

Για περισσότερα μηχανάκια τάφους, δείτε ΕΔΩ...!!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μην ξεχνιόμαστε....

roda19822400.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα