Jump to content
μάθο...

Μηχανακια "ταφοι"...δεν πάνε μια λεμε!!!

Recommended Posts

Eγω παντος το σηκωνα "λαμπαδα" χωρις καν να βαλω πρωτη, χωρις καν να το βαλω μπροστα..... :smoke:

:tooth:

αυτο το κανει κ το NC 700 !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

146090911zurbanbrawlers.jpg

Uploaded with ImageShack.us

φιλε με αυτη τη μετρηση πιθανον κατι δε παει καλα, γιατι στις 5000 στροφες το hyper εχει ηδη κατεβασει 25 αλογα περισσοτερα απο το dorso δε νομιζω οτι μπορει να εχουν τοοοοσο μεγαλη διαφορα πια...

edit:

2010hypermotardvsdorsod.jpg

μμμμμ καλα ελεγα εδω εχουμε μια τελειως διαφορετικη αποψη και πιο δυνατο βγαινει το dorso ενω στην απο πανω βγαζουν το hyper και εντελως αλλη σχεση αναμεσα στις 2 καμπυλες...γενικα πολυ πιο λογικο μου φαινεται το δευτερο διαγραμμα.

τελικα το μονο αξιοπιστο μετρο συγκρισης ειναι να τα βαζουμε ολα διπλα σε ενα fmx και να μετραμε...

Τροποποιήθηκε από τον gr1g0r1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε με αυτη τη μετρηση πιθανον κατι δε παει καλα, γιατι στις 5000 στροφες το hyper εχει ηδη κατεβασει 25 αλογα περισσοτερα απο το dorso δε νομιζω οτι μπορει να εχουν τοοοοσο μεγαλη διαφορα πια

edit:

2010hypermotardvsdorsod.jpg

μμμμμ καλα ελεγα εδω εχουμε μια τελειως διαφορετικη αποψη και πιο δυνατο βγαινει το dorso και εντελως αλλη σχεση στις καμπυλες!

τελικα το μονο αξιοπιστο μετρο συγκρισης ειναι να τα βαζουμε ολα διπλα σε ενα fmx και να μετραμε κολονες...

Ντα φιλ το γραφημα που εβαλα ειναι με το 1100,ενω αυτο που εβαλες εσυ (το οποιο απεικονιζει μονο τη ροπη και οχι αλογατα) ειναι με το 796.Μια χαρα τα λενε οι καμπυλες :P

Τι κολονες ρε???γηπεδα θα μετραμε....

Τροποποιήθηκε από τον lost_gravity

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε εκαψα και μετα εβαλα το σωστο διαγραμμα, αυτο με τα αλογα, αλλα για να μη διπλοποσταρω το εκανα edit πανω στο πρωτο.....

τεσπα δες τωρα το σωστο και βγαλε ακρη το εκανα εντιτ απο πανω.

τελειως παραλογο γιατι

εσυ εβαλες dorso 750 vs hyper 1100 = διαφορα 2hp

εγω εβαλα dorso 750 vs hyper 796 = διαφορα 3hp

οτινανενοπουλος

Τροποποιήθηκε από τον gr1g0r1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε εκαψα και μετα εβαλα το σωστο διαγραμμα, αυτο με τα αλογα, αλλα για να μη διπλοποσταρω το εκανα edit πανω στο πρωτο.....

τεσπα δες τωρα το σωστο και βγαλε ακρη το εκανα εντιτ απο πανω.

τελειως παραλογο γιατι

εσυ εβαλες dorso 750 vs hyper 1100 = διαφορα 2hp

εγω εβαλα dorso 750 vs hyper 796 = διαφορα 3hp

οτινανενοπουλος

Ναι δεν βγαινει ακρη απο τα διαγραμματα.

Απ οσο ξερω παντως το hyper το 1100 παιζει καπου 80+,το 796 70+ και το dorso παιζει καπου στο ενδιαμεσο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστος!

900 κυβικα ψηλο street εν ετη 2012 με 86 αλογα

η χαρα του street 600 :P

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι και ο μεγαλύτερος πελάτης των φαναριών. :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A ναι πως το ξεχασα αυτο?

1100 μοτοσυκλετα με 77 αλογα τροχο και με αξιοπιστια Κινεζικου παιχνιδιου απο το jumbo, συγχαρητηρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικολα, σου εριχναν κολωνες τα στρωματα?

Μιλαμε για 15 αλογα και 4κιλα ροπης (και 50 κιλα) διαφορα. Στην εκκινηση σου εριχναν ή μετα τα 100?

Ρωταω διοτι με το 850 τους ριχνω στα αυτια μεχρι τουλαχιστον τα 150.

Τι να σου πω.. από την αρχή θυμάμαι δεν τα έπιανε το gs πουθενά..για τελική δεν μιλάω γιατί το καημένο λόγο μποξερ πάνω από τα 160 ήταν έτοιμο να σκορπίσει και το λυπομουνα.. ενώ τα αλλά πάνε μέχρι 190 απ'οτι ξέρω..με 67 αλόγα ρόδα.

Το 850 σου ίσως είναι πιο ελαφρύ αλλά και διαφορετική χαρτογράφηση αλλά και σχέσεις μετάδοσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω λεω schumi αμα θες να δουλεψεις καποιον δουλεψε κανεναν χαρτογιακα μπεμβεδακια με κρανος 30€ και βαλιτσα 500€ που δεν χωραει ουτε ηλιοσπορους και ασε το versys στην ησυχια του γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις καβαλησει καν ουτε σταματημενο

Οι περισσοτεροι που το αγορασαν ξερουν πολυ καλα τι αγορασαν και γιατι το αγορασαν, σε αντιθεση με GSXR που εχει γΙομισει ο τοπος και ο καγκουροκαφετεριες σαν κατι παραδειγματα GSXR 750 με ελαστικα Bridgestone bt-020

Φιλικα :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι περισσοτεροι που το αγορασαν ξερουν πολυ καλα τι αγορασαν και γιατι το αγορασαν,

το ιδιο δεν συμβαινει με το νψ700χ(κ αλλα μοντελα)?η μονο με το βερσυς(κ να φανταστω κ το ζ)?

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το ιδιο δεν συμβαινει με το νψ700χ(κ αλλα μοντελα)?η μονο με το βερσυς(κ να φανταστω κ το ζ)?

Oχι ακριβως ετσι ειναι μονο που οι αγοραστες των nc700 δεν ειναι μοτοσυκλετιστες, και δεν ειναι επειδη το λεω εγω, οι ιδιοι το λενε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προηγούμενο μοντέλο είχε κάποια ελλατώματα (φρένα, κέντρο βάρους).

Το 900 είναι άψογο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλος ενας ταφος που ξεχασαμε ειναι το HONDA CRM 250 AR(aktivated radikal).Πολλες υποσχεσεις για λιγοτερη καταναλωση,λιγοτερους ρυπους.Η βασικοτερη ομως υποσχεση ηταν οτι θα ειναι και χαμηλοροπο με αποτελεσμα να ανταγωνιζεται τα τετραχρονα στις χαμηλομεσαιες στροφες.Τελικα αποδειχθηκε μια μπουρδα και μιση.Παντα με βαση αυτα που υποσχοτανε.Στην ουσια ηταν ενα CRM ιδιο με τα άλλα,αλλά πολυ ακριβοτερο.Απο τα μεσα της δεκαετιας του '90 μεχρι και τις αρχες του 2000 η HONDA μας τα χαλασε λιγο.Το marketing ειχε εντελως λαθος target.Αντι για καινοτομιες πουλαγε τρελα(εξαιρεση το ΧΧ).

crm250ar.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ειναι μηχανοβιοι θελεις να πεις.μοτοσυκλετιστες μια χαρα ειναι. :shades:

Αν το λες με την ιδια ενοια οπως λεμε ''αυτοκινητιστες'' τοτε ναι, ειναι

Μηχανοβιοι ομως ουτε για αστειο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το προηγούμενο μοντέλο είχε κάποια ελλατώματα (φρένα, κέντρο βάρους).

Το 900 είναι άψογο.

Aκριβως ετσι.Τα ελλατωματα που αναφερεις τα ειχε το μοντελο απο το '96 εως και το τελευταιο 850 το '01.Το 900 ειναι οντως αψογο γιατι γυρισε στη φιλοσοφια του πρωτου 850.Χαμηλο κεντρο βαρους,φοβερα φρενα.Τα ειχα και τα τρια και τα ξερω.

1996-2001

tdm85096.jpg

1991-1995

tdm85091.jpg

Kαι βεβαια το 900

tdm90002.jpg

Τροποποιήθηκε από τον mars

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eγω λεω schumi αμα θες να δουλεψεις καποιον δουλεψε κανεναν χαρτογιακα μπεμβεδακια με κρανος 30€ και βαλιτσα 500€ που δεν χωραει ουτε ηλιοσπορους και ασε το versys στην ησυχια του γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν το εχεις καβαλησει καν ουτε σταματημενο

Οι περισσοτεροι που το αγορασαν ξερουν πολυ καλα τι αγορασαν και γιατι το αγορασαν, σε αντιθεση με GSXR που εχει γΙομισει ο τοπος και ο καγκουροκαφετεριες σαν κατι παραδειγματα GSXR 750 με ελαστικα Bridgestone bt-020

:spam: ον

Ούτε που με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι με τα GSXR και το να τσουβαλιάζεις είναι κλασσικό επιχείρημα του Ελληνάρα :greece: . Τι κι αν έχει γΙομίσει ο τόπος; Ξέρεις τι χρήση του κάνω; Δεν βλέπω το λόγο προς την επίθεσή σου νωρίτερα.

Καλό θα ήταν λοιπόν να προσέχεις πριν πεις οτιδήποτε. Τουλάχιστον χωρίς να ξέρεις σε ποιόν μιλάς και να τσουβαλιάζεις όλη την Ελλάδα μόνο και μόνο από το μηχανάκι που δείχνει ότι έχει.

Μέχρι πριν λίγο καιρό εκεί πάνω έγραφε Yamaha Crypton. Θα έλεγες ότι είμαι κάνας καγκουράκος 16 χρονών με ζέμπρινγκ και ότι δεν ξέρω να οδηγάω; Δεν πάει έτσι. Δεν ξέρεις τις εμπειρίες μου, δεν ξέρεις τίποτα. Ούτε καν πως με λένε.

Άσε να ξέρω εγώ τι έχω καβαλήσει γιατί τελικά η σιγουριά σου θα σε φάει. Πάλι καλά που είσαι σίγουρος ότι δεν το έχω καβαλήσει ούτε σταματημένο δηλαδή...

Φιλικά :wub:

Α και το λέω 3η φορά. Δεν σε δούλεψα εσένα ποτέ. Δεν μίλησα για εσένα. Εγώ μόνο για το Βέρσυς μιλούσα. Και δη, με τα καλύτερα... :grin:

:spam: οφφ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το λες με την ιδια ενοια οπως λεμε ''αυτοκινητιστες'' τοτε ναι, ειναι

Μηχανοβιοι ομως ουτε για αστειο

οι αυτοκινητιστες αγαπουν τα αυτοκινητα.οι μοτοσυκλετιστες την μοτοσυκλετα.οι μηχανοβιοι την καγκουρια κ την καφριλα..

οποτε συμφωνω απολυτως με τα λεγομενα σου.κ συμπληρωνω μια λεξη.''ευτυχως''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι αυτοκινητιστες αγαπουν τα αυτοκινητα.οι μοτοσυκλετιστες την μοτοσυκλετα.οι μηχανοβιοι την καγκουρια κ την καφριλα..

οποτε συμφωνω απολυτως με τα λεγομενα σου.κ συμπληρωνω μια λεξη.''ευτυχως''

Oχι δεν ειναι ετσι

Οι μοτοσυκλετιστες του σημερα ειναι απλα χρηστες, και οι εραστες, μηχανοβιοι

Ζουνε για την μοτοσυκλετα και οταν κατεβουν μετρανε τις ωρες μεχρι να ξανανεβουν

Οι μοτοσυκλετιστες του σημερα ειναι χαρτι, εξοπλισμο κτλ, αλλα την πηραν ειτε για να γλυτωσουν κινηση ειτε για status symbol, για αυτο εχει γεμισει ο τοπος με GS και προβολακια, μαμω τα προβολακια τους μεσα, ας με συγχωρεσει το φορουμ....

Τροποποιήθηκε από τον AFTER

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το nsr του '89 που έχω έβγαινα βόλτες με κάποιον που είχε kr , δεν μου άρεσε το kawa αλλά μου έριχνε στ' αυτιά σε κάθε άνοιγμα.

Aς ρωταγες πως βγαζουν τον κοφτη(ενα γεφυρωμα στην ηλεκτρονικη ωστε να ανοιγουν τερμα οι βαλβιδες στα power)Υπαρχει ακομη?

Επιτρεπεται για την ηλικια μου να πω κ την καγκουρια μου?

Οντως τα Dorsoduro κ τα αντιστοιχα Ducati δεν πανε κ τοσο καλα για τα κυβικα κ την τεχνολογια τους,πριν καμια εβδομαδα στην Λαυριου με πετυχε ενα Hypermotard(ημουν με το NSR MC28,γυρω στα 63 τροχο,135 κιλα γεματο)

Στο φαναρι εφυγε γρηγορα μπροστα αλλα μετα την 3η δεν ειχε δυναμη(παιζει κ η αεροδυναμικη ρολο βεβαια) και περασα διπλα στην αλλαγη 4ης-5ης,απο το σοκ εκλεισε γκαζι αμεσως χαχα.

Στο φαναρι στην Παιανια επεσε κ η κλασσικη ερωτηση "Ρε φιλε,το 500 ειναι? Χαχα

Οντως δεν "πανε" οπως πρεπει,σαν μαμα TDM 900 περιπου πηγαινουν,δεν τα λες κ ταφους βεβαια.

Τροποποιήθηκε από τον Safetis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νταιβερσιον το 600αρι της γιαμαχα ειναι το μονο που οδηγησα και πηρα πολυ λιγοτερα απο αυτα που περιμενα, Οχι οτι ειναι αργο,αλλα ειναι και πιο αργο απο τα αλλα 4κ της κατηγοριας,αλλα ειναι και πιο μετριο συνολικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(ημουν με το NSR MC28,γυρω στα 63 τροχο,135 κιλα γεματο)

138 κιλα αδειο και οχι γεματο,ειναι το NC 28.

Γραψε αν δεν βαριεσε,τι μετατροπες εχεις κανει και μηχανακι των 40 ιππων το πηγες στους 63 τροχο,δηλαδη καμμια 70αρια στροφαλο.

http://www.nsr-world.com/specs/html/nsr250/mc28/index.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα