Jump to content
μάθο...

Μηχανακια "ταφοι"...δεν πάνε μια λεμε!!!

Recommended Posts

εμενω στην αποψη μου για τον αρχιταφο WC 700, k οχι μονο του τι εχει να προσφερει, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απ το κινειται σε 2 ροδες !!! οικονομοια ? μμμμ ελα τωρα ???? με σπρωξιμο κ εγω 0 βγαζω, ροπη ? βρες μου ΕΝΑ μηχανακι ποθ δεν εχει ροπη με 1τη απο 1000 εως 3500 στροφες, για στριψιμο ? αστο.....ποιοτητα ? πλαστικων ? ασε σε ενα χρονο θα δουμε, οπως ειδαμε πολλοι με το τρανζαλπ 700, να αναφερω τον αντιπροσωπο ? να αναφερω την τιμη ? ε παιρνω ενα σιμ 200 κ εχω ακριβως τα ιδια !!!

Εννοείς NC? :_unsure:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Shiver & dorsoduro 750

20 αλογα τροχο κατω απο αυτα που ανακοινωνει ο κατασκευαστης, δηλαδη πανω απο 20%

Οχι μονο ταφος αλλα και απατη

Εχουν κλαψει πολλοι κατοχοι που πιστεψαν οτι θα κοντραρουν SM950

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείς NC? :_unsure:

επιτηδες το εχω γραψει ετσι, τον αποπατο !!! η μεγαλητερη απατη που παιζει !!! κ οχι μονο αυτο αλλα αν δεις τι λενε οι κατοχοι θα κυνηγας τα μαλλια σου !!!! απορω δλδ !!! Τροποποιήθηκε από τον Doufe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω με τον φιλο πιο πανω

Super tenere 1200, οχι μονο ταφος, πυραμιδα κανονικη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shiver & dorsoduro 750

20 αλογα τροχο κατω απο αυτα που ανακοινωνει ο κατασκευαστης, δηλαδη πανω απο 20%

Χμμμ. Για φαντάσου. Και το σκεφτόμουν το shiver.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Shiver & dorsoduro 750

Αν όντως ισχύουν αυτά (δεν έχω ιδέα) :blush: τότε αυτή η άποψη εμπίπτει σωστά στο πνεύμα του τόπικ και είναι και αιτιολογημένη.

Και αν δεν κάνω λάθος αντικατοπτρίζεται και απ' τις χαμηλές πωλήσεις στα συγκεκριμένα μοντέλα.

Ποντάκι στον After :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επιτηδες το εχω γραψει ετσι, τον αποπατο !!! η μεγαλητερη απατη που παιζει !!! κ οχι μονο αυτο αλλα αν δεις τι λενε οι κατοχοι θα κυνηγας τα μαλλια σου !!!! απορω δλδ !!!

Aσ΄τους μωρε να ζησουν το ονειρο, αλλωστε περιστασιακοι ειναι, σε 2-3 χρονια θα γυρισουν στο opel τους

Οσο για την ροπη, ειναι σαν να εχεις παρει ενα vstrom ή ενα versys και να εχεις βαλει κοφτη στις 6000 στροφες, για τοσο φοβερο κινητηρα μιλαμε!!!!

Αν όντως ισχύουν αυτά (δεν έχω ιδέα) :blush: τότε αυτή η άποψη εμπίπτει σωστά στο πνεύμα του τόπικ και είναι και αιτιολογημένη.

Και αν δεν κάνω λάθος αντικατοπτρίζεται και απ' τις χαμηλές πωλήσεις στα συγκεκριμένα μοντέλα.

Ποντάκι στον After :_thumbsup:

63382156655737394109_apri750_ktm690_comparo.jpg

122-1104-02-o+aprilia-dorsoduro-750-dyno+.jpg

146_0812_09_z+2008_aprilia_SL750_shiver+horsepower_torque_chart.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

A nai

Aσ΄τους μωρε να ζησουν το ονειρο, αλλωστε περιστασιακοι ειναι, σε 2-3 χρονια θα γυρισουν στο opel τους

Οσο για την ροπη, ειναι σαν να εχεις παρει ενα vstrom ή ενα versys και να εχεις βαλει κοφτη στις 6000 στροφες, για τοσο φοβερο κινητηρα μιλαμε!!!!

k oxι μονο αυτο, σου λεει 55 αλογα η μαμα, κ στο μετρημα σου βγαζει κατι λιγο πανω απο 35 Ο ΥΠΕΡΤΑΦΟΣ, ε κ αυτοι μου ερχοντε εμενα μετα κ μου κολλανε στο φαναρι για κοντρα !!! ο κινιτηρας σκουτερ της χοντα σε πλαισιο μπανιερας για να εχει χωρο για το κρανος !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλάκα-πλάκα ας περιμένουμε να δούμε τί σόϊ πωλήσεις θα κάνει.

Γιατί αν πουλήσει ικανοποιητικά, θα σημαίνει ότι κάλυψε τις ανάγκες κάποιου αγοραστικού κοινού.

Και τότε φυσικά δε θα εμπίπτει στο σκεπτικό του τόπικ, αφού οι αγοραστές του θα είναι ευχαριστημένοι με αυτό που πήραν (προϋπόθεση βέβαια να είναι ειλικρινείς).

Για μένα "φόλα" είναι αυτό που και οι ίδιοι όσοι το αγόρασαν το μετάνοιωσαν οικτρά και δεν υπήρξαν επόμενοι να πέσουν στη λούμπα. Αυτή είναι η απόλυτη "μούφα" ή "φλόμπα" μοτοσυκλέτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπε η χοντα οτι το νψ700χ ειναι μοτοσυκλετα επιδοσεων?ειπε οτι ειναι μοτοσυκλετα που εχει σαν κυριο περιβαλλον της τα επαρχιακα στροφιλικια?αν θυμαμαι καλα,η χοντα δηλωσε οτι η μοτο αποδιδει 52 αλογα στροφαλο,εχει 50% λιγοτερη καταναλωση απο το δικο μου ψβφ600σα κ μεχρι τα 120χλμ/ω ειναι ελαφρως ταχυτερη απο το δικο μου ψβφ600σα..

αν καποιοι κατοχοι νομιζουν οτι εχουν μβ αγκουστα,προβλημα τους.παρεπιπτοντως,στην διαδικτυακη μας κοινοτητα δεν εχω δει κανεναν κατοχο η υποψηφιο η θαυμαστη,να λεει οτι ειναι μοτοσυκλετα για τρεξιμο..οποτε μηπως το προβλημα δεν υπαρχει ουσιαστικα? λεω εγω..

επισης,τα περι κινητηρα σκουτερ κ μεταδοση σκουτερ κ χωρο για κρανος,μονο αρνητικα δεν τα βρισκω..απο την αλλη βεβαιως,δεν εχω κ συμπλεγματα κατωτεροτητας,για να καθομαι να διαχωριζω σκουτερς,μοτοσυκλετες,χειροκινητα,αυτοματα κουτακιδες κ μηχανοβιους..

απο την αλλη για τα χτ,τις προαλλες εδω μεσα ενας κατοχος ελεγε οτι τσαγιαζε βστρομ..εδω μεσα..οτι οτι ο ξαδερφος του μπατζανακη συναντησε την βαφτιστηρα του γειτονα κ της εριξε στα αυτια..

υ.γ.

κατοχους τιγκερ που να ειναι ελαφρως(οσο παταει ο ελεφαντας) μογγολοι,δεν εχεις πετυχει?μονο νψ700χ?προσωπικα εχω πετυχει μογγολους που καβαλουν οποιοδηποτε οχημα..

Τροποποιήθηκε από τον c.l.a.b.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια,απο τα διαφορα που διαβαζω εδω μεσα κ ακουω γενικα απο καγκουροπαρεες,το καβασακι ζ ειναι οντως τοσο ταφος?επειδη λενε οτι δεν στριβει καλα,δεν βγαζει τα αλογα οπως πρεπει κ στα φρενα πασχει..οτι γενικα ειναι φρουφρου κ αρωματα κατασταση..

δεν εχω προσωπικη εμπειρια,ουτε προκειται να αποκτησω πιθανως,απλως το εχω σαν απορια..επειδη εμφανησιακα κ με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται ''αγριο''

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειπε η χοντα οτι το νψ700χ ειναι μοτοσυκλετα επιδοσεων?ειπε οτι ειναι μοτοσυκλετα που εχει σαν κυριο περιβαλλον της τα επαρχιακα στροφιλικια?αν θυμαμαι καλα,η χοντα δηλωσε οτι η μοτο αποδιδει 52 αλογα στροφαλο,εχει 50% λιγοτερη καταναλωση απο το δικο μου ψβφ600σα κ μεχρι τα 120χλμ/ω ειναι ελαφρως ταχυτερη απο το δικο μου ψβφ600σα..

αν καποιοι κατοχοι νομιζουν οτι εχουν μβ αγκουστα,προβλημα τους.παρεπιπτοντως,στην διαδικτυακη μας κοινοτητα δεν εχω δει κανεναν κατοχο η υποψηφιο η θαυμαστη,να λεει οτι ειναι μοτοσυκλετα για τρεξιμο..οποτε μηπως το προβλημα δεν υπαρχει ουσιαστικα? λεω εγω..

επισης,τα περι κινητηρα σκουτερ κ μεταδοση σκουτερ κ χωρο για κρανος,μονο αρνητικα δεν τα βρισκω..απο την αλλη βεβαιως,δεν εχω κ συμπλεγματα κατωτεροτητας,για να καθομαι να διαχωριζω σκουτερς,μοτοσυκλετες,χειροκινητα,αυτοματα κουτακιδες κ μηχανοβιους..

απο την αλλη για τα χτ,τις προαλλες εδω μεσα ενας κατοχος ελεγε οτι τσαγιαζε βστρομ..εδω μεσα..οτι οτι ο ξαδερφος του μπατζανακη συναντησε την βαφτιστηρα του γειτονα κ της εριξε στα αυτια..

δεν εχει 52 αλογα εχει 35 !!! δν μπορει να παει σε επαρχιακα παραμονο αν ειναι ευθεια, πηγαμε την βολτα με φιλο που εκανε το λαθος να το παρει στην επιδαυρο/σπετσες !!! 5.3 λιτρα καταναλωση οταν εγω με τα 800 κ 93 αλογα ειχα 5,9 πες 6 χμμμμ πια ειναι η οικονομοια ?, κ επειδη ειμαι κ περιεργος το ΟΔΗΓΗΣΑ !!! το μηχανακι απο χωρους ναι τα σπαει οντως κ ειναι βολικο !!! αλλα φιλε ΔΕΝ στριβει, ΔΕΝ τραβαει, κ ΕΙΝΑΙ κουραστικο με την θεση οδηγησης !!! αυτο το τραγουδι δεν καιει !!! ειναι λγκ με 36 αλογα κ σταθερη ταχ οχι πανω απο 90 να εχεις 3,8 αλλα ΕΙΣΑΙ επικυνδηνος στην ΕΘΝΙΚΗ!!!! για την πολη χμμμ με ενα συμ 200 κανω τα ιδια !!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν εχει 52 αλογα εχει 35 !!! δν μπορει να παει σε επαρχιακα παραμονο αν ειναι ευθεια, πηγαμε την βολτα με φιλο που εκανε το λαθος να το παρει στην επιδαυρο/σπετσες !!! 5.3 λιτρα καταναλωση οταν εγω με τα 800 κ 93 αλογα ειχα 5,9 πες 6 χμμμμ πια ειναι η οικονομοια ?, κ επειδη ειμαι κ περιεργος το ΟΔΗΓΗΣΑ !!! το μηχανακι απο χωρους ναι τα σπαει οντως κ ειναι βολικο !!! αλλα φιλε ΔΕΝ στριβει, ΔΕΝ τραβαει, κ ΕΙΝΑΙ κουραστικο με την θεση οδηγησης !!! αυτο το τραγουδι δεν καιει !!! ειναι λγκ με 36 αλογα κ σταθερη ταχ οχι πανω απο 90 να εχεις 3,8 αλλα ΕΙΣΑΙ επικυνδηνος στην ΕΘΝΙΚΗ!!!! για την πολη χμμμ με ενα συμ 200 κανω τα ιδια !!!!

Αν εγώ πάω έτσι το Stroma, το ντεπόζιτό μου θα γεμίζει αντί ν' αδειάζει. :tooth:

Χωρίς πλάκα, δεν το έχω πάει ποτέ έτσι (τα κάνω τα τσαλιμάκια μου στο δρόμο), αλλά παίζει να κάψω και 3,5 lt / 100 km. :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οσο ξερω ομως,το 200 σκουτερ,στην εθνικη θα ειναι επισης επικινδυνο επειδη θα κινειται συνεχως στα ορια του.οταν το νψ θα εχει τελικη κοντα στα 190(η οσα εχει τεσπα).κ το σκουτερ τελικη τα 100..

πηγα με ενα φιλο μου εντουραδα.αυτος με το κλχ250,εγω με το δικο μου.ε,κολλουσα παντου,γινομουν φραπε σε καθε πετρα,δεν μπορουσα να βγαλω την δυναμη στο χωμα..

εννοειται οτι δεν εκανα εντουραδα,αλλα θελω να σου δωσω να καταλαβεις,οτι οπως το κλχ250 δεν σχεδιαστηκε για εθνικη,αλλα για χωμα,κ το δικο μου δεν σχεδιαστηκε για χωμα αλλα για εθνικη,ετσι κ οι επαρχιακοι δεν ειναι το μερος που ξεπροβαλει τις αρετες του το νψ700χ..

υ.γ.

το δικο σου βγαζει ακριβως 93 αλογα?δεν εχει δλδ απωλειες μεταδοσης?πως γινεται αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια,απο τα διαφορα που διαβαζω εδω μεσα κ ακουω γενικα απο καγκουροπαρεες,το καβασακι ζ ειναι οντως τοσο ταφος?επειδη λενε οτι δεν στριβει καλα,δεν βγαζει τα αλογα οπως πρεπει κ στα φρενα πασχει..οτι γενικα ειναι φρουφρου κ αρωματα κατασταση..

δεν εχω προσωπικη εμπειρια,ουτε προκειται να αποκτησω πιθανως,απλως το εχω σαν απορια..επειδη εμφανησιακα κ με βαση τα τεχνικα χαρακτηριστικα φαινεται ''αγριο''

To πιο γρηγορο της κατηγοριας ειναι απλα ειναι σχετικα βαρυ και ''παλιο'' σε στησιμο με αποτελεσμα π.χ. να μην ειναι τοσο ευχαριστο οσο ενα street triple ή ενα monster,αλλα απο επιδοσεις ειναι αψογο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κατάλαβα πως ένα βιντεάκι θα με βοηθήσει να χαρακτηρίσω μια μηχανή! Εσύ την έχεις οδηγήσει ποτέ;

Όχι και ούτε θέλω δεν είμαι χοντάκιας :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα να μας πειράζει το NC 700 που δεν υπόσχεται τίποτα άλλο πέραν της οικονομίας, που φτιάχτηκε ακριβώς και μόνο για να σε μεταφέρει οικονομικά, διάολε, και να μη μας πειράζουν ένα σωρό άλλα σούπερ γουάου μηχανάκια που τάζουν λαγούς με πετραχείλια και δεν κάνουν ούτε τα μισά?

Ειλικρινά αυτό με ξεπερνάει.

Είναι σαν να τη λέω στον πιτσιρικά που ψωνίζει χωρίς απόδειξη και να μην ασχολούμαι με τον μεγαλοεργολάβο που τσεπώνει τον ΦΠΑ για δεκαετίες ανενόχλητος.

Εμένα, ας πούμε, πιο πολύ θα με χάλαγε ένα πανάκριβο sport touring μηχανάκι που - παρά τα διθυραμβικά σχόλια στα προσπέκτους και στα περιοδικά - δεν καταφέρνει να με ταξιδέψει καλύτερα από ένα ταπεινό (πλην όμως ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ) V-Strom 650, που κοστίζει και κάτω από τα μισά λεφτά. Τυχαίο το παράδειγμα.

Το θέμα της κουβέντας είναι λίγο μπέρδεμα. Βλέποντας κανείς τον τίτλο "Μηχανάκια "τάφοι" ... δεν πάνε μία λέμε", ίσως νομίσει ότι συζητήμε για το ποιά μηχανάκια έχουν αναιμικές επιδόσεις.

Ομως η κουβέντα, όπως την έχω καταλάβει εγώ προσωπικά, είναι το ποιά μηχανάκια υπόσχονται εντελώς άλλα πράγματα από αυτά που τελικά είναι σε θέση να κάνουν.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Suzuki πρωτου βγαλει το αξιολογοτατο και πρωτο της τετραχρονο GS 750 το 1977 εκανε αρκετες πατετες με διχρονα 750 τρικυλινδρα με τουριστικο προσανατολισμο αλλα κατε με η μεγαλυτερη πατατα της ηταν το RE 5 Wankel τι να πει κανεις γιατην σχεδιαση των οργανων και του πισω φαναριου που επισκιαζαν ολα τα αλλα , βαρος ,επιδοσεις ,οδικη συμπεριφορα .

suzuki_re5_aacme_1024.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οσο ξερω ομως,το 200 σκουτερ,στην εθνικη θα ειναι επισης επικινδυνο επειδη θα κινειται συνεχως στα ορια του.οταν το νψ θα εχει τελικη κοντα στα 190(η οσα εχει τεσπα).κ το σκουτερ τελικη τα 100..

πηγα με ενα φιλο μου εντουραδα.αυτος με το κλχ250,εγω με το δικο μου.ε,κολλουσα παντου,γινομουν φραπε σε καθε πετρα,δεν μπορουσα να βγαλω την δυναμη στο χωμα..

εννοειται οτι δεν εκανα εντουραδα,αλλα θελω να σου δωσω να καταλαβεις,οτι οπως το κλχ250 δεν σχεδιαστηκε για εθνικη,αλλα για χωμα,κ το δικο μου δεν σχεδιαστηκε για χωμα αλλα για εθνικη,ετσι κ οι επαρχιακοι δεν ειναι το μερος που ξεπροβαλει τις αρετες του το νψ700χ..

υ.γ.

το δικο σου βγαζει ακριβως 93 αλογα?δεν εχει δλδ απωλειες μεταδοσης?πως γινεται αυτο?

εγω σου ειπα το σκουτερακι για την πολη !!! κ ενοειται οτι δν συγκρινεις ενα εντουρο καθαρο με ενα σαν το δικο σου στην ασφαλτο !!! επισης αν δεις 190 τελικη στο WC σου δινω την αδεια κ την μηχανη μου !!! (οχι σε γκρεμο)

κ το λες απο μονος σου, το καθε ενα σχεδιαστηκε για καποιο λογο, το δικο μου ας πουμε δεν το λες για κανενα λογο πολης, οχι πως δν παει κ παει μια χαρα, αλλα ρε αδελφε σου δινει αλλα τοσα στο ταξιδι, στον επαρχιακο, να παιξεις στα στροφιλικια κ αλλα τοσα σε λογικα κυβικα τιμη κ φυσικα ποιοτητα γτ οταν σου δινει 3 χρονια ακομα κ για το βαψιμο ε καταλαβαινεις οτι οντως κατι πλερωνεις !!!

για τα αλογα του δικου μου εδινε 98 μαζι με το προγραμμα κ εξατμιση, κ ειναι 92.7 στην δυναμομετρηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικο σου,σε εργοστασιακη μορφη αποδιδει 93 αλογα αν δεν λανθανω.αποκλειεται να μην εχει απωλειες,εκτος κ αν η οι τιμες που ανακοινωνει η τριουμφ ειναι στον τροχο κ οχι στον στροφαλο.

απο εκει κ περα,αν καποιος θελει να εχει 1 διτροχο,που να ειναι οικονομικο,πρακτικο κ ανετο.που να το χρησιμοποιει κυριως εντος πολεως,αλλα δεν λεει οχι σε ταξιδια εκτος,ειτε επαρχιακους,ειτε εθνικη,για μενα,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,η καλυτερη επιλογη ειναι το νψ700χ.ακολουθουμενο απο βστρομ κ βερσυς που χανουν σαφως σε πρακτικοτητα κ ανεση,ελεω ελλειψης αποθηκευτικου χωρου κ αυτοματης μεταδοσης.

για το χτ660 κ την φ650γσ που εχουν παρομοιο κυβισμο κ παρομοια ιπποδυναμη κ επιδοσεις,δεν βλεπω να λες τπτ παντως..τεσπα,εκαστος στο ειδος του.. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο εκει κ περα,αν καποιος θελει να εχει 1 διτροχο,που να ειναι οικονομικο,πρακτικο κ ανετο.που να το χρησιμοποιει κυριως εντος πολεως,αλλα δεν λεει οχι σε ταξιδια εκτος,ειτε επαρχιακους,ειτε εθνικη,για μενα,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,η καλυτερη επιλογη ειναι το......

.....90% των σκουτερ της αγορας ανω των 300 κ.ε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο οσο εχω καταλαβει,τα σκουτερς ανω των 300κ.εκ δεν εχουν τοσο μικρη καταναλωση.μπορει να λανθανω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικο σου,σε εργοστασιακη μορφη αποδιδει 93 αλογα αν δεν λανθανω.αποκλειεται να μην εχει απωλειες,εκτος κ αν η οι τιμες που ανακοινωνει η τριουμφ ειναι στον τροχο κ οχι στον στροφαλο.

απο εκει κ περα,αν καποιος θελει να εχει 1 διτροχο,που να ειναι οικονομικο,πρακτικο κ ανετο.που να το χρησιμοποιει κυριως εντος πολεως,αλλα δεν λεει οχι σε ταξιδια εκτος,ειτε επαρχιακους,ειτε εθνικη,για μενα,ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,η καλυτερη επιλογη ειναι το νψ700χ.ακολουθουμενο απο βστρομ κ βερσυς που χανουν σαφως σε πρακτικοτητα κ ανεση,ελεω ελλειψης αποθηκευτικου χωρου κ αυτοματης μεταδοσης.

για το χτ660 κ την φ650γσ που εχουν παρομοιο κυβισμο κ παρομοια ιπποδυναμη κ επιδοσεις,δεν βλεπω να λες τπτ παντως..τεσπα,εκαστος στο ειδος του.. :rolleyes:

για το 660 αν το θες κ για ταξιδια ε μαλλον κατι δεν παει καλα, η μπεμπα για την χρονολογια που ηταν πιστεψε με ναι ηταν πολυ καλο μηχανακι !!! μιλαμε 10ετιας μηχανακι κ απο αποψη οικονομοιας ακομα ειναι κορυφαιο, κ παντα μιλαμε για μηχανακια ταφους, κ τα 2 ειναι, αλλα ποσα χρονια μετρανε στον δρομο κ ποσο εχει εξελιχτει το καθενα, αν λοιπον μου συγκρινεις το wc που βγηκε τωρα, κ ουσιαστικα τι εκανε ? 700 κυβικα με 40 αλογα με "χαρακτηρα" μηχανης, δυνατοτητες σκουτερ κ τιμη σαρακακη ?

εγω αυτο λεω, οτι σαν ιδεα ειναι ακυρη (για μενα παντα) ενα τπτ σε ενα περιβολη απλα για τα ματια !!!

α ναι κ φαντασου ποσο σςστοι ειναι οι γκειδες αγγλοι που σε αυτα που δηλωνουν δεν εχουν αποκλιση 15 αλογων !!! σου ειπα εβαλα "προγραμμα" φιλτρο κ εξατμιση της μαμας Τ καθως εδινε το κιτ με αυτα τα 5 παραπανω !!!

Τροποποιήθηκε από τον Doufe

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα