ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Σε καραβι χιωτικο ενας ναυτης επεσε απο το ιστιο που εβαφε. Τρεχει ο λοστρωμος στον χιωτη καπετανιο και του λεει. -Καπετανιε,επεσε ο ναυτης απο το αλμπουρο και χτυπησε. -Α...................χύθηκε και η μπογια..............?ρωτησε ο καπετανιος Οκ,εσυ επεσες λοιπον,το Καβασακι επαθε τιποτα? :P Περαστικα ρε αγριε,μην εχεις φοβιες για το αυριο.Μια χαρα θα ξανακαβαλησεις. Αυτα τα ατυχηματα θα ειναι μικρες ιστοριουλες για τα εγγονια,αυριο μεθαυριο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ankie 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Welcome to the club billy!.... Έλα ρε κομαντο, πλάκα κάνω, περαστικά και μη το πολυσκαλιζεις, παει τώρα έγινε , και οταν φτιάξω τη δικιά μου θα κατέβω για μπυριτσες.....εε μπυριτσα εννοουσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Welcome to the club billy!.... Έλα ρε κομαντο, πλάκα κάνω, περαστικά και μη το πολυσκαλιζεις, παει τώρα έγινε , και οταν φτιάξω τη δικιά μου θα κατέβω για μπυριτσες.....εε μπυριτσα εννοουσα! αυτά να βλέπεις εσύ και να προσέχεις περισσότερο...φθηνά τη γλύτωσες την άλλη φορά που πάγαινες με την ταυτότητα στο στόμα.. .σε περιμένω για...τσαγάκι... Σε καραβι χιωτικο ενας ναυτης επεσε απο το ιστιο που εβαφε. Τρεχει ο λοστρωμος στον χιωτη καπετανιο και του λεει. -Καπετανιε,επεσε ο ναυτης απο το αλμπουρο και χτυπησε. -Α...................χύθηκε και η μπογια..............?ρωτησε ο καπετανιος Οκ,εσυ επεσες λοιπον,το Καβασακι επαθε τιποτα? :P Περαστικα ρε αγριε,μην εχεις φοβιες για το αυριο.Μια χαρα θα ξανακαβαλησεις. Αυτα τα ατυχηματα θα ειναι μικρες ιστοριουλες για τα εγγονια,αυριο μεθαυριο. Το μοτοσακό δεν το χω δει ακόμα...από ότι μου είπαν έχει λίγες γρατζουνιές αλλά φοβάμαι μπας και έχει αρπάξει κάνα πλαίσο ή κάνα πηρούνι...θα πάει ένας φίλος μεθαύριο να την ελέγξει αν οδηγιέται για να μου τη φέρει στο σπίτι...τεσπα τα μέταλλα φτιάχνονται, δύσκολα πια λόγω κρίσης αλλά σγα σγα θα τη μαζέψω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Μπιλυ, πρωτα απο ολα περαστικα !!! Οσο για τον φοβο. Τον πρωτο καιρο λογικο ειναι να πηγενεις σαν κοτα. Αλλα μην περιμενεις πως μετα απο 1-2 χρονια θα πατας και ολο το λαστιχο σου. Αυτο δεν αλλαζει !!! Να σαι καλα ρε Μπιλ ! Και γρηγορα στους δρομους ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Βασιλαρε περαστικα σου, γρηγορη αναρρωση,περισσοτερο προσεχτικος και....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Περαστικά σου φίλε μου και ποτέ ξανά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Άλλος ένας που θέλει να πάρει σκούτερ και δεν ξέρει πως να μας το πλασάρει...!!! Ρε τι έγινε ρε...!!! Επιδημία έπεσε...???!!! Βασίλα μου, πες το καθαρά αγόρι μου, "θέλω να πάρω το mp3 της Piaggio..." Τι φοβάμαι να ξανακαβαλήσω και χαζομάρες...!!! Λέμε και καμιά να περνάει η ώρα, μη δίνεις σημασία...!!! Περαστικά σου αδερφέ και υπομονή... Ξεκουράσου και σε λίγο καιρό, όλα θα είναι όπως πρώτα και συ το ίδιος κουλός με πριν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Ειλικρινα Mπραβο σου που παραδεχεσαι τα λαθη σου φιλε....τωρα εμαθες απο αυτα...!! Περαστικα και αγυριστα φιλε και προσοχη παντα!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Βασιλη περαστικα και απο μενα, Καλη αναρωση να εχεις. :) Το μηχανακι λογικα δεν εχει παθει τιποτα (πλαισιο-αναρτησεις) απο την ξαπλα.. Καφασακι ειναι, τι να παθει... αν ηταν honda μπορει να παθαινε τιποτα.. Παντως αν χαλασει ο καβασακης να παρεις africa ή transalp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Ρε Μπίλυ.................... Ρε γαμώ την τρέλα μου μέσα.................... Ρε φίλε ! :( Πολύ στενοχωρήθηκα ! Κάτι με πήρε τηλέφωνο ο φίλος Θωμάς, κάτι μούπε, δεν είχε καταλάβει και ο ίδιος, δεν κατάλαβα και γώ, μπά λέω μάλλον λάθος θάγινε, μου λένε τόγραψε μέσα.........μπά δεν τόδα είπα..........τώρα το βλέπω και......... Φιλε μου ότι έγινε έγινε. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και άμα αποκτήσω ξανά το μηχανάκι μου και βρώ καμιά καλή μέρα θάρθω από Κόρινθο να σε δώ, στείλε το τηλέφωνο με π.μ. ρε Μπίλυ γιατί δεν τόχω. Μην ανησυχείς, όταν γίνεις καλά και πάλι καβάλα θάσαι ! Δεν μασάμε εμείς οι παλιόγεροι από τέτοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όσο για το αν φοβάσαι την μηχανή φίλε μου θα σου πω κάτι που μου είχαν πει κάποτε εμένα... "Όσο φοβάσαι την μηχανή, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, όταν σταματήσεις να την φοβάσαι, τότε πρέπει να φοβάσαι!" Ρε Μπίλυ.................... Ρε γαμώ την τρέλα μου μέσα.................... Ρε φίλε ! :( Πολύ στενοχωρήθηκα ! Κάτι με πήρε τηλέφωνο ο φίλος Θωμάς, κάτι μούπε, δεν είχε καταλάβει και ο ίδιος, δεν κατάλαβα και γώ, μπά λέω μάλλον λάθος θάγινε, μου λένε τόγραψε μέσα.........μπά δεν τόδα είπα..........τώρα το βλέπω και......... Φιλε μου ότι έγινε έγινε. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και άμα αποκτήσω ξανά το μηχανάκι μου και βρώ καμιά καλή μέρα θάρθω από Κόρινθο να σε δώ, στείλε το τηλέφωνο με π.μ. ρε Μπίλυ γιατί δεν τόχω. Μην ανησυχείς, όταν γίνεις καλά και πάλι καβάλα θάσαι ! Δεν μασάμε εμείς οι παλιόγεροι από τέτοια. Γιατί τι έπαθε η λαδιέρα σου;; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον Viper4 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Όσο για το αν φοβάσαι την μηχανή φίλε μου θα σου πω κάτι που μου είχαν πει κάποτε εμένα... "Όσο φοβάσαι την μηχανή, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, όταν σταματήσεις να την φοβάσαι, τότε πρέπει να φοβάσαι!" Γιατί τι έπαθε η λαδιέρα σου;; Έγινε βενζινοφαγάνα σαν τη δική σου αλλά πήρε φόρα παραπάνω και εκτός της βενζίνης είπε να φάει και τα γρανάζια τελικής μετάδοσης το αχόρταγο ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Όσο για το αν φοβάσαι την μηχανή φίλε μου θα σου πω κάτι που μου είχαν πει κάποτε εμένα... "Όσο φοβάσαι την μηχανή, δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, όταν σταματήσεις να την φοβάσαι, τότε πρέπει να φοβάσαι!" Γιατί τι έπαθε η λαδιέρα σου;; Μπούρδες σου είχαν πει. Η μηχανή δεν θέλει φόβο, γιατί ο φόβος σου στρεβλώνει την αντίληψη, την κρίση και καταστρέφει την απαιτούμενη ψυχραιμία. Έχω δει άπειρα ατυχήματα στην ζωή μου από φόβο. Τέτοια είναι και τα περισσότερα μπλοκαρίσματα μπροστινού, εξόδοι από στροφές κλπ. Επίγνωση χρειάζεται. Ρε Σάββα ....χαλάνε και τα Honda???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Μπούρδες σου είχαν πει. Η μηχανή δεν θέλει φόβο, γιατί ο φόβος σου στρεβλώνει την αντίληψη, την κρίση και καταστρέφει την απαιτούμενη ψυχραιμία. Έχω δει άπειρα ατυχήματα στην ζωή μου από φόβο. Τέτοια είναι και τα περισσότερα μπλοκαρίσματα μπροστινού, εξόδοι από στροφές κλπ. Επίγνωση χρειάζεται. Ρε Σάββα ....χαλάνε και τα Honda???? Βεβαίως και χαλάνε αλλά ! Με YAMAHA κυκλοφορώ της κόρης μου που δεν παθαίνει τίποτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 ρε παπάρα Βασιλάκη, αφού δεν το σηκώνεις το ρημάδι, τι το πίνεις;;;; και αφού επιμένεις να πίνεις, γιατί δεν το κάνεις σωστά;;; ε;;; Πιες κάνα καφάσι τουλάχιστον να το ευχαριστηθείς... χαζέ.... δεν φτάνει που δεν ξέρεις να στρίβεις, δεν ξέρεις και να πίνεις... Περαστικά δεν σου λέω...γιατί;;; έτσι, από καπρίτσιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Μικρε και απροσεκτε Billyζα που εχεις τι μυαλο σου οταν οδηγεις εεεεεεεεεεε?????????? :sopase: Μη διανοηθεις να πας Τσιβλου χωρις εμενα, θα σε ραπισω δις εις την δεξια παρεια. Κατα τα αλλα περαστικα σειρα. Δεν σε φοβαμε εσενα, εισαι παλιο καλο γερο κοκαλο. Τοτε που δεν εκαναν ακομα οικονομια στο υλικο. Μια χαρα θα την βγαλεις το χειμωνα χουζουρικα στα ζεστα σκεπασματα, και την ανοιξη θ εισαι ετοιμος και ορεξατος για βολτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Μικρε και απροσεκτε Billyζα που εχεις τι μυαλο σου οταν οδηγεις εεεεεεεεεεε?????????? :sopase: Μη διανοηθεις να πας Τσιβλου χωρις εμενα, θα σε ραπισω δις εις την δεξια παρεια. Κατα τα αλλα περαστικα σειρα. Δεν σε φοβαμε εσενα, εισαι παλιο καλο γερο κοκαλο. Τοτε που δεν εκαναν ακομα οικονομια στο υλικο. Μια χαρα θα την βγαλεις το χειμωνα χουζουρικα στα ζεστα σκεπασματα, και την ανοιξη θ εισαι ετοιμος και ορεξατος για βολτα Δεν πάω πουθενά χωρίς εσένα...ας δέσουνε τα γεοκόκκαλα μας και θα αλωνίζουμε και πάλι!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Παλληκαρια...υπομονη... Περαστικα σας και το γρηγοροτερο να αλωνισετε τα βουνα της Ελλαδας και οχι μονο.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Βασιλη αν θελεις απαντας,αν θελεις το αφηνεις... Επειδη κατα καιρους πολλα ακουγονται για "Ποτο & Οδηγηση".Καποιοι υποστηριζουν οτι "ελα μωρε ενα ποτηρακι ηπια το εχω"...Τι ειχες πιει το βραδυ του ατυχηματος;Ισως ακομα κι αυτο μεινει σε ολους μας σχετικα με το ατυχημα και ποσο σοβαρο ειναι να ΜΗΝ πινουμε και να οδηγουμε...Το σκεπτικο μου ειναι,ακομα και μεσα απο τα λαθη μας,να βγαινει κατι θετικο και για μας αλλά και για τους υπολοιπους...να μαθαινουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Βασιλη αν θελεις απαντας,αν θελεις το αφηνεις... Επειδη κατα καιρους πολλα ακουγονται για "Ποτο & Οδηγηση".Καποιοι υποστηριζουν οτι "ελα μωρε ενα ποτηρακι ηπια το εχω"...Τι ειχες πιει το βραδυ του ατυχηματος;Ισως ακομα κι αυτο μεινει σε ολους μας σχετικα με το ατυχημα και ποσο σοβαρο ειναι να ΜΗΝ πινουμε και να οδηγουμε...Το σκεπτικο μου ειναι,ακομα και μεσα απο τα λαθη μας,να βγαινει κατι θετικο και για μας αλλά και για τους υπολοιπους...να μαθαινουμε! Το είπα και πιο πριν, 3 μπυριτσες ρουφηξον...αλλά ακόμα και με μία πιστεύω ότι μπερδεύεται το πράμα...δεν ήταν αυτός ο λόγος της στούκας αλλά σίγουρα συνέβαλε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Περαστικά και αγύριστα Βασίλη , καλή και ταχεία ανάρρωση :cheers: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2012 Βρε Μπίλυ, δε μου λές, βγαίνεις από το σπίτι, κάπου κοντά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Βρε Μπίλυ, δε μου λές, βγαίνεις από το σπίτι, κάπου κοντά? Βιδωμένος στο κρεβατι ρε είμαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 Βιδωμένος στο κρεβατι ρε είμαι... Ώχ...................έχεις π.μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2012 τώρα το είδα...δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα σχόλια ακόμα.... περαστικά μαν...."σιδερένιος"..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες