adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Φιλαράκοβιτς, δες το από την θετική του πλευρά. Για τους επόμενους μήνες, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΙΑΤΑ, ΤΕΛΟΣ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΚΑΖΟΝ! Μπέης θα την περάσεις, ότι χρειάζεται το νινί στο κρεβάτι. Ευτυχώς για σένα που δεν έχει βγει φορητός νεροχύτης ακόμα... Όσο για τις βόλτες, θα σε πάρουμε σηκωτό και θα σε μαστιγώνουμε από πίσω για να ανοίξεις γκάζι και να πετύχεις όλες τις λακκούβες, παλιοκούλαδο! Κάτσε να φτιάξω το μηχανάκι και θα δεις εσύ. Εκτός αν προτιμάς τα πιάτα... Περαστικά άτομο, μη στενοχωριέσαι, όλοι έχουμε κάνει μια μαλακία στο δρόμο, άλλος μεγαλύτερη, άλλος μικρότερη. Σηκωνόμαστε και έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε σοφότεροι όμως, και αυτό είναι προνόμιο που δεν έχουν όλοι, ας μην το ξεχνάμε. Τα λέμε Μπιλάρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Περαστικα και ποτε ξανα ....αλλα ησουν και τυχερος μεσα σε ολη αυτη την ατυχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Περαστικά κι από εμένα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Billάκο, περαστικά, τάχιστα και ποτέ ξανά!! Όλα τα άλλα χέστα. Γίνε καλά και θα βρεις απαντήσεις και λύσεις για τα υπόλοιπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Περαστικα και ολα καλα θα πανε...θα ξανακαβαλησεις, το οτι δεν σου ρχεται αμεσως αφου αντικρισεις τον χαρο ειναι καλο. Τουλαχιστον κατι εμαθες απ'οτι γραφεις οποτε μπορει και να σου βγει σε καλο.κουραγιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κ.ώστας/CBFi 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Περαστικά ρε τσάκαλε, δεν σε ξέρω αλλά εδώ στο forum δεν ξέρω είναι όλοι σαν οικογένεια και όπως μιλάνε και οι συμβουλές και όλα να γίνεις γρήγορα καλά να ξανακαβαλήσεις και μην μασάς μία, με λίγο σειρές, λίγο forum λίγο από δω λίγο από κει περνάει. Προσοχή την επόμενη φορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Με έναν πόνο να το βγάλεις το λούκι και ποτέ ξανά φίλε μου. Νάσαι πάντα γερός κι όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Σας ευχαριστώ όλους, γνωστούς και αγνώστους, είστε η παρηγοριά και η παρέα μου στα δύσκολα, ήδη νοιώθω αρκετά καλύτερα!!! Να πω και κάτι άλλο! Ένας λόγος που τα γράφω εδώ μέσα, είναι ότι διαβάζουν και νέα παιδιά, φρέσκοι στις ποτάνες τις δυο ρόδες και μπορεί να βοηθήσω στο να προσέχουν περισσότερο και να φορούν πάντα προστατευτικό εξοπλισμό.... θενκς εγκέν... :vv: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leonady2 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Περαστικά σου εύχομαι πάντα σιδερένιος και εύχομαι να μαθαίνουμε όλοι από τα λάθη μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Μπίλιζα, με κάλυψαν όλοι. Περαστικά κι αγύριστα να είναι. :( Στο κεφάλι δύσκολο να πάθαινες κάτι, σε προστατεύει η πλούσια κόμη. Άντε να γίνεις καλά να πάμε για ουζάκια να το γιορτάσουμε. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Ωχ περαστικά ας είναι το τελευταίο !!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Ωρέ, παθαίνουν κάτι τα παλλουκάρια;!;! Καλή ανάρωση και από δω και στο εξής όταν πίνεις, να οδηγείς μηχανή με ABS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Σας ευχαριστώ όλους, γνωστούς και αγνώστους, είστε η παρηγοριά και η παρέα μου στα δύσκολα, ήδη νοιώθω αρκετά καλύτερα!!! Να πω και κάτι άλλο! Ένας λόγος που τα γράφω εδώ μέσα, είναι ότι διαβάζουν και νέα παιδιά, φρέσκοι στις ποτάνες τις δυο ρόδες και μπορεί να βοηθήσω στο να προσέχουν περισσότερο και να φορούν πάντα προστατευτικό εξοπλισμό.... θενκς εγκέν... :vv: Γι αυτο κι εγω ΒΤ023 θα φορεσω γιατι εαν σε ακουσω και φορεσω λαστιχα σπορ μπορει να αγορασω κι εγω κανενα κουτι. Περαστικα Βασιλαρε να ειναι το τελευτιοα και μην αγχωνεσαι και στεναχωριεσαι.θα περασει και ο πονος και ο φοβος και θα παμε και βολτιτσες.Κατι Τσιβλου ειδα απο τον "Peiriawth". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Περαστικά και καλό κουράγιο! Να χαίρεσαι ό,τι και όποιους αγαπάς και αυτό να είναι το κίνιτρο για να αναρρώσεις αλλά και να προσέχεις κατιτίς παραπάνω!Και για μας τους υπόλοιπους άλλη μια υπενθύμηση! Καλή δύναμη και περαστικά και πάλι! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2012 από τον Sammo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Περαστικά Βασίλη Προς ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ συμμόρφωση που λέγανε οι παλαιοί Μην μασάς και δυνατοτερος και σοφοτερος θα βγεις απο αυτήν την κατάσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Και το ειπα θα πεταχτει Πατρινος στανταρ...αρε π@υστη μου..... ναι οταν γινει καλα ο βασιλαρας θα παμε....... :D Υποσχεση...δωρο στον Billy η βολτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Σιδερένιος φίλε και ποτέ ξανά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Υποσχεση...δωρο στον Billy η βολτα... Συγκινούμαι ρε παλιοχαραχτήρες, μαλήτες, αλλιάδες, μηχανόβιοι... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Περαστικα ρε μεγαλε να'ουμε. Ειδα τη γυναικα προχθες και δεν μου ειπε τιποτα.Μπας και δεν το ηξερε;χα,χα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 περαστικα μπιλλυ!!! ατιμο ABS! Εισαι παιχτουρα δε σε φοβαμαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 περαστικα σου φιλε και σιδερενιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas_36 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Περαστικά σου και νά'σαι πάντα όρθιος και γρήγορα ξανά στους δυό τροχούς με σύνεση και γνώση!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Περαστικα σου φιλε σου ευχομαι! Εχω φαει κ εγω τετια τρακα την πρωτη μου εβδομαδα αλλα σηκωθηκα κανονικα.Περιμενουμε να σε ξαναδουμε στους δρομους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos96 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Περαστικα σου φιλε.. Ευτυχως που δεν επαθες τιποτα πιο σοβαρο.. Οσο για τον κουτακια ... τι να πω ... απλα ΗΛΙΘΙΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Tα λαθη ειναι μαθηματα για να μην ξανα γινουν.. Θα μπορουσαν (μακρια απ' ολους μας) τα πραγματα να ειναι χειροτερα.. Περαστικα και αγυριστα Bill, ΠΟΤΕ ξανα ελπιζω.. Εσυ να εισαι γερος, οι τυχων φοβιες θα ξεπεραστουν και θα αλλωνιζεις παλι στις 5 Ηπειρους..!! Υπομονη αδερφε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες