Jump to content
Dant3

Εβδομαδιαια μαζωξη στο Λυκαβηττο(τεταρτες η πεμπτες)

Recommended Posts

Παρακαλουντε οσοι προσελθουν πριν απ μενα να βαλουν τις μηχανες τους σε ασφαλες σημειο λογο του οτι δεν ελεγχο ακομα 100% το δεξι μου ποδι και υπαρχει πιθανη περιπτωση προσκρουσης στα οχηματα τους.

Εκ της διευθυνσεως.

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εαν δεν ειναι ο λυκανθρωπος τοτε θα ειναι οι βρικολακες :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγγελος και Άπίστευτος να παρουσιαστούν σήμερα για πλήρη ανάλυση της εγχειρίσεως που έκαναν το Σ/Κ ! :grin:

Ο φίλος vaelsod (πλάκα Ελίνα ε? :tooth: ) να μας ενημερώσει αν ο ασθενής ζεί ! :rotfl:

ε όχι και πλάκα... τι εννοείς δλδ ότι δεν είμαι φίλος??? :crazy:

ο ασθενής ζει και βασιλεύει! αλλά δυστυχώς το πρόγραμμά μου μάλλον δεν μου επιτρέπει να σας τον δείξω απόψε...

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άγγελος και Άπίστευτος να παρουσιαστούν σήμερα για πλήρη ανάλυση της εγχειρίσεως που έκαναν το Σ/Κ ! :grin:

Σάββα όλη τη δουλειά και το πακέτο το έφαγαν ο Άγγελος και η Ελίνα! Και τα κατάφεραν περίφημα!!! :)

Εγώ τελούσα χρέη φωτορεπόρτερ και βοηθούσα λίγο όπου χρειαζόταν!

Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! :respekt:

ο ασθενής ζει και βασιλεύει!

Ετσι! Και έγινε και κουκλί με τις καινούριες φυσούνες στα καλάμια!

Η χαρά της vael μεγάλη, τόση που χάθηκε στο ηλιοβασίλεμα σουζάροντας πάνω στη σέλα του έρωτα!

(ποιητής έπρεπε να γίνω ο π0στης!)

Ούτε εγώ νομίζω να μπορέσω να ανεβώ σήμερα, οπότε τα υπόλοιπα από την ίδια μόλις βρει χρόνο!

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σάββα όλη τη δουλειά και το πακέτο το έφαγαν ο Άγγελος και η Ελίνα! Και τα κατάφεραν περίφημα!!! :)

Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά! :respekt:

Η χαρά της vael μεγάλη, τόση που χάθηκε στο ηλιοβασίλεμα φεγγαρόφωτο (μιας και ήταν μετά τα μεσάνυχτα!!!) σουζάροντας πάνω στη σέλα του έρωτα!

Ούτε εγώ νομίζω να μπορέσω να ανεβώ σήμερα, οπότε τα υπόλοιπα από την ίδια μόλις βρει χρόνο!

ε όχι και δεν έκανες τίποτα... θα τα ακούσει το xr και θα με ρίξει κάτω από τη σέλα...

ασε που τα χρέη φωτορεπόρτερ τελικά τα έκανα εγώ γιατί εσύ καλύτερη σχέση είχες με τα καλάμια (υπαρχει και σχετική φωτό... μη ξεχνιέσαι... :spiteful: ) από ότι με τη φωτογραφική μηχανή!

Ουσιαστικά όλο το παλούκι το τράβηξε ο Αγγελος, τον οποίον πρώτη φορά πιστεύω να κούρασα τόσο... :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έβαλα ηλιοβασίλεμα για να γίνει πιο ποιητικό! :P

εσύ καλύτερη σχέση είχες με τα καλάμια (υπαρχει και σχετική φωτό... μη ξεχνιέσαι... :spiteful: )

:rotfl: :rotfl: :whistling:

τι να κάνω, το δουλεύω καλά αυτό το θέμα...!

θα έχω να το λέω πάντως!

:tooth:

Ουσιαστικά όλο το παλούκι το τράβηξε ο Αγγελος, τον οποίον πρώτη φορά πιστεύω να κούρασα τόσο... :blush2:

τον οποίο από εδώ και πέρα θα τον φωνάζω "μάστρο Al" :respekt:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε όχι και πλάκα... τι εννοείς δλδ ότι δεν είμαι φίλος??? :crazy:

ο ασθενής ζει και βασιλεύει! αλλά δυστυχώς το πρόγραμμά μου μάλλον δεν μου επιτρέπει να σας τον δείξω απόψε...

Ενα μεγάλο μπράβο στα παιδιά!

Η χαρά της vael μεγάλη, τόση που χάθηκε στο ηλιοβασίλεμα σουζάροντας πάνω στη σέλα του έρωτα!

ε όχι και δεν έκανες τίποτα... θα τα ακούσει το xr και θα με ρίξει κάτω από τη σέλα...

ασε που τα χρέη φωτορεπόρτερ τελικά τα έκανα εγώ γιατί εσύ καλύτερη σχέση είχες με τα καλάμια (υπαρχει και σχετική φωτό... μη ξεχνιέσαι... :spiteful: ) από ότι με τη φωτογραφική μηχανή!

Ουσιαστικά όλο το παλούκι το τράβηξε ο Αγγελος, τον οποίον πρώτη φορά πιστεύω να κούρασα τόσο...

ειπαμε Αγγελος κουρασμενο απο το παιχνιδι παιδακι

έβαλα ηλιοβασίλεμα για να γίνει πιο ποιητικό! :P

Είστε και τα τρία σας αστέρια !

Και πάλι ΕΥΓΕ !

Ανυπομονώ να δώ το αποτέλεσμα !

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά τί ακούω?

- Μεταμεσονύχτια εργασία

- Φεγγαρόφωτα

- Η Vaelsod μαστούρωσε (!) :mB_kalo_e:

- "Ουσιαστικά όλο το παλούκι το τράβηξε ο Αγγελος, τον οποίον πρώτη φορά πιστεύω να κούρασα τόσο... :blush2:" :lipssealed:

- Παρουσία Apisteftou στο χώρο εργασίας (Νταξ, αυτό πού το πάτε, δεν είναι και λίγο να ξεφύγει το μυαλό χαχα)

- + εργασία με λάδια, λιπαντικά, καλάμια και λοιπά παλούκια

Αυτό το θρεντ ΔΕΝ θα ολοκληρωθεί χωρίς ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!! :crazy: :crazy: :crazy:

voyeur3.jpg

Χαχα τα λέμε πάνω!!! Α ξέχασα, ο Vaelsod δε μας ΤΟΝ δείξει σήμερα....και για να δείτε ότι δε λέω ψέμματα, ιδού:

αλλά δυστυχώς το πρόγραμμά μου μάλλον δεν μου επιτρέπει να σας τον δείξω απόψε...

χαχαχαχαχαχαχα :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Optimus Prime
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξέχασες να αναφέρεις και τα φλας που αναβόσβηναν κάθε λίγο και λιγάκι... :crazy:

και που να δεις τη φωτό που δείχνει τι έκανε ο Απίστευτος στα καλάμια μου.... :lipssealed:

:tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να κάνω? ήταν βαθύ... δεν έφτανε τίποτα άλλο εκεί μέσα.... ε, και αφού ήταν στο μέγεθος μου... έγινα θυσία πάλι! :rotfl:

ξέχασες να αναφέρεις και τα φλας που αναβόσβηναν κάθε λίγο και λιγάκι... :crazy:

φώτα, φλας, αναθυμιάσεις!

RAVE PARTY!!!

----edit----

βρήκα και gifάκι απο χτες!

tumblr_lukw4ei5gw1qg39ewo1_500.gif

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα!!! περασα τις φωτό στον υπολογιστή, τις κοίταξα λίγο και έλιωσα από τα γέλια... σου ετοιμάζω σπέσιαλ αφιέρωμα!!!!!!!!!! :mB_kalo_e:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα!!! περασα τις φωτό στον υπολογιστή, τις κοίταξα λίγο και έλιωσα από τα γέλια... σου ετοιμάζω σπέσιαλ αφιέρωμα!!!!!!!!!! :mB_kalo_e:

:D :D :D

εγώ δεν ξέρω τίποτα!

είμαι από χωριό!

:lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμ δεν ήρθατε επάνω και είχα φέρει προβολέα για ανάκριση ! :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στάμπα βενζίνης στο 1ο πέταλο κατεβαίνοντας ? Ω ναι ήμουν εγώ ...... Κράνος - μπότες - γάντια με προστασίες .....και varaderaki immortal ...... Σηκώθηκα κι έφυγα με νεύρα κι ένα πονεμένο μικρό δάχτυλο που έσωσαν τα γάντια μου απο σίγουρο σπάσιμο ...Προσοχή και καλημέρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γλυστρημα?ειναι λιγο επικινδυνα αυτα τα πεταλα

Οχι ρε γιατι το λες αυτό? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιου είδους οδόστρωμας εις τας Αθήνας!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το καλύτερο είναι το τελευταίο κατεβαίνοντας και φτάνοντας στον περιφερειακό του Λυκαβηττού... με το που τολμάω να φρενάρω ή να κατεβασω 1η το πίσω κάνει πάντα πατινάζ θυμάμαι...

Μην το σκέφτεσαι Αγγελική, αφού δεν έπαθες τίποτα εσύ ή το "μικρό" σου όλα καλά! Μόνη σου το σήκωσες??? :shock: Αν ναι θα παω να κρυφτώ...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στάμπα βενζίνης στο 1ο πέταλο κατεβαίνοντας ? Ω ναι ήμουν εγώ ...... Κράνος - μπότες - γάντια με προστασίες .....και varaderaki immortal ...... Σηκώθηκα κι έφυγα με νεύρα κι ένα πονεμένο μικρό δάχτυλο που έσωσαν τα γάντια μου απο σίγουρο σπάσιμο ...Προσοχή και καλημέρα

Καλημέρα πάλι καλά τουλάχιστον που δεν χτύπησες, έχει όντως διάφορα, την προηγούμενη φορά προς το τέλος εκεί που βγαίνουμε στην κύρια περιφερειακή του Λυκαβητού μπαίνει ξαφνικά το ABS και κοιτούσα σαν χαζός πως και γιατί...........

Σιγά σιγά όσο μπορείτε, ακόμα και η παραμικρή υγρασία με την πλήρη ανυπαρξία αντιολισθητικού τάπητα γλυστράει φοβερά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι δεν το σήκωσα μόνη ..... είχα την καταπληκτική ιδέα να σταματήσω στριμμένη πάνω στο πέταλο για να περάσει αμάξι πατώντας το μπροστινό φρένο και με 2α χωρίς γκάζι .Φυσικά το πόδι δεν έφτασε κάτω και τα φέρινγκ της μηχανής φρόντισαν όπως πάντα να με προστατεύσουν απο το βάρος της .... Θύμωσα , στεναχωρήθηκα , πείσμωσα .... Πέρασε :)

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι το καλύτερο είναι το τελευταίο κατεβαίνοντας και φτάνοντας στον περιφερειακό του Λυκαβηττού... με το που τολμάω να φρενάρω ή να κατεβασω 1η το πίσω κάνει πάντα πατινάζ θυμάμαι...

Μην το σκέφτεσαι Αγγελική, αφού δεν έπαθες τίποτα εσύ ή το "μικρό" σου όλα καλά! Μόνη σου το σήκωσες??? :shock: Αν ναι θα παω να κρυφτώ...

Α χα χα χα το ίδιο μαζί γράφαμε ! :tooth:

Εγώ με μπροστινό αλλά δεν ντριφτάρω ελέω ABS ο Θεός να σχωρνάει τη μανούλα του Αγίου Σοιχίρο και του πνεύματός του ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μμμμ πάνω στα πέταλα εγώ βάζω πάντα 1η κι ας μουκρίζει ο κινητήρας... έχει καλύτερο κράτημα.

Κι αν έρχεται αμάξι και είμαι σε δύσκολες συνθήκες δεν θα κολλήσω να του πατήσω μια υπεροχότατη κόρνα να κάνει στην άκρη... αυτός δεν κινδυνεύει μέσα στις λαμαρινες του... εγώ κινδυνεύω πάνω στις 2 ρόδες... οπότε ας σταματήσει αυτός!

.... Πέρασε :)

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...