Jump to content
Dant3

Εβδομαδιαια μαζωξη στο Λυκαβηττο(τεταρτες η πεμπτες)

Recommended Posts

Ρεμάλια έφερα στο Λυκαβηττό όλη την τεχνολογία :music: (ταμπλέτα, σκληρό, φλασάκι, καρτα μνήμης...) για να κάνουμε αλαξοκολιές τα βιντεάκια και δεν τα είχατε? Έσβησα τη μουσική απο το φλασάκι για να έχω χώρο και έτσι ουτε μουσική δεν είχαμε να κάνουμε χαβά με τα καγκούρια απέναντι... Τι είστε εσεις ρε απαράδεκτοι! Τουλάχιστον ήταν καλή η μάζωξη :gathering: και τα περάσαμε καλά! Ήπια 2 μπυρίτσες :cheers: και τα ξέχασα όλα.

Σόρυ που έφυγα νωρίτερα αλλά άρχιζε να ψιχαλίζει και μου βγήκε ο πάτος χτες να γυαλίσω το σαματά..., Δεν φόραγα και αδιάβροχο...

Υ.Γ. Ρε τι παιδί είναι αυτός ο AX ena honda! Κινητή ατάκα είναι ο άνθρωπος....

Tinkerbell ξέρω ότι απογοητεύτηκες που δεν χόρεψες σήμερα αλλά τα ρεμάλια φταίνε όχι εγώ. Την άλλη φορά πάρτι θα κάνουμε!

μην ανησυχείς!!! θα ανοίξει κι ο καιρός (πού θα πάει?) και θα μαζευόμαστε και περισσότεροι και το πάρτυ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

Ωραία ήταν και σήμερα. Τέλος εποχής για τον Όπτιμους που ξεκόλλησε από το XR της Ελίνας και έπεσε στην αγκαλιά του Τενεκέ του Απίστεφτου!!!

Ρε Πετράν, τί πιστόλι είναι αυτό???? :shock::shoot: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

πολύ ψηλό όμως ρε αγόρι μου.....σκαμπό χρειάστηκα για να σκαρφαλώσω......σκάλα....αναβατόριο, κάτι ρε αδερφέ!!! :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλά ήτανε πάλι, μυήσαμε και νέο πρόσωπο-->giwtoukavr και αναμένουμε την επόμενη ........

Υ.Γ: πολύ σουβλάκι ρε παιδιά.....χαχααχχαχαχαχα πολλή πείνα!!! χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ήταν και σήμερα. Τέλος εποχής για τον Όπτιμους που ξεκόλλησε από το XR της Ελίνας και έπεσε στην αγκαλιά του Τενεκέ του Απίστεφτου!!!

Ρε Πετράν, τί πιστόλι είναι αυτό???? :shock::shoot: :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

:yeahright:

τόσο καλός είναι αυτός ο τενεκές? :think:

και δεν μου είχε γεμίσει το μάτι....

Πετράν ξέρεις τι σε περιμένει την επόμενη που θα βρεθούμε ε.... :shades:

θα το πάρω βόοοοοοολταααααα....!!! ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσεχε,αν σου πει οτι ειναι μηχανακι μονο για αντρες,μην γελασεις,θα το λεει στα σοβαρα!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσεχε,αν σου πει οτι ειναι μηχανακι μονο για αντρες,μην γελασεις,θα το λεει στα σοβαρα!!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ναι, γιατί θα φοβάται μην του το βάψει ροζουλί από πίσσα κατράμι που το έχει. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να με συγχωρείτε παλικάρια μου, αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα ονόματα και με τις φάτσες..

Το λέω διότι πχ μίλαγαμε εχθές με τον Βασίλη (iconan), και μου λέει "Αυτή η harley ξέρεις ποιανού είναι"?

Και γυρνάω και του κάνω ο έξυπνος, δεν είναι Harley, είναι chopper (χωρίς να έχω ιδέα τι είναι το chopper), και του δίχνω το μηχανάκι του, και συνέχιζα να μιλάω λέγοντας κ άλλες μαλακίες..

Και μ κάνει ευγενικά κ ωραία "Αυτό είναι το δικό μου ρε"...

Σορρυ μπιλλ άρχοντα, το πρόβλημα παραπάνω, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού, μεγαλώνει..

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να με συγχωρείτε παλικάρια μου, αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα ονόματα και με τις φάτσες..

Το λέω διότι πχ μίλαγαμε εχθές με τον Βασίλη (iconan), και μου λέει "Αυτή η harley ξέρεις ποιανού είναι"?

Και γυρνάω και του κάνω ο έξυπνος, δεν είναι Harley, είναι chopper (χωρίς να έχω ιδέα τι είναι το chopper), και του δίχνω το μηχανάκι του, και συνέχιζα να μιλάω λέγοντας κ άλλες μαλακίες..

Σορρυ μπιλλ άρχοντα, το πρόβλημα παραπάνω, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού, μεγαλώνει..

Εσύ γιατί λες οτι ήταν μαλακία που καβάλησες το ΑΧ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ γιατί λες οτι ήταν μαλακία που καβάλησες το ΑΧ?

Ερώτηση είναι αυτή? Γιατί τώρα απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να το βγάλει από το μυαλό του το πιστόλι σου!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αξίζει να το δεις

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τόσο καλός είναι αυτός ο τενεκές? :think:Αχ δεν μπορείς να φανταστείς.... :wub:

και δεν μου είχε γεμίσει το μάτι.... μικρός στο μάτι, μεγάλος στο...ερ...χεμ...χμμ...λασποχωματόδρομο!

Πετράν ξέρεις τι σε περιμένει την επόμενη που θα βρεθούμε ε.... :shades:

θα το πάρω βόοοοοοολταααααα....!!! ^_^ μακριά τα χέρια σου από τον Τενεκέ!!! Είναι Γιαμάχα, όχι κανα χόντα του πεταματού! Αέρααααα :shoot:

Εσύ με τόσες απουσίες :rtfm: όχι μόνο τον Τενεκέ αλλά ούτε το κρύπτον δε θα πάρεις βόλτα...! :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Καβαλάω, και λέω αυτό είναι 125????????

Δε ξέρω πως μου είχε κολλήσει..

Αλλά δεν ξέρω αν ακουσες τις ΓΑΜΑΤΕΣ αλλαγές από πρώτη σε Δευτέρα ;)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Καβαλάω, και λέω αυτό είναι 125????????

Δε ξέρω πως μου είχε κολλήσει..

Αλλά δεν ξέρω αν ακουσες τις ΓΑΜΑΤΕΣ αλλαγές από πρώτη σε Δευτέρα ;)

Πώς δεν τις άκουσε? Χαχαχαχαχα... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήταν μια ευχαριστη έκπληξη για εσένα οταν είδες οτι πήγαινε λίγο καλύτερα από 125

Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμένα που είδα άνθρωπο να βάζει κατευθείαν τη δευτέρα χωρίς να κοιτάξει κάτω. Ούτε getrag να φόραγα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Optimus, ΄΄ελεγε τιποτα που δεν ξέρω;;;;; πες τα μου όλα!

Κωστα, όντως... ΛΙΓΟ καλύτερα.. Πάλι καλά που δεν το σηκωσα σούζα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα έλα, πλάκα κάνω.. Εντάξει, καλός είναι ο ταφ η μηχανή!!! χεχεχε

2 απορίες.. Ψυγείο έχει; Κατανάλωση;

Κάτι μου λέει ότι θα μου απαντήσει για ψυγείο με μπύρες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδεικτικά, στην βόλτα στο Fox village, έκαψα ένα ντεπόζιτο (χωρίς ρεζέρβα) από την καβάλας μέχρι τον γυρισμό στην ηλιούπολη. Σύνολο 160 χιλιόμετρα με γκάζι καρύδι λόγω ρυθμών+δικάβαλο με 7 λίτρα. Και ναι, έχει και ψυγείο.

Να τα ακούνε αυτά οι υποψήφιοι αγοραστές και αυτοί που θέλουνε γενικά μια μοτό ΓΛΗΓΟΡΗ και αξιόπιστη και οικονομικιά αυτη την περίοδο... :peep:

Τροποποιήθηκε από τον ax_ena_honda
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδεικτικά, στην βόλτα στο Fox village, έκαψα ένα ντεπόζιτο (χωρίς ρεζέρβα) από την καβάλας μέχρι τον γυρισμό στην ηλιούπολη. Σύνολο 160 χιλιόμετρα με γκάζι καρύδι λόγω ρυθμών+δικάβαλο με 7 λίτρα. Και ναι, έχει και ψυγείο.

Να τα ακούνε αυτά οι υποψήφιοι αγοραστές και αυτοί που θέλουνε γενικά μια μοτό ΓΛΗΓΟΡΗ και αξιόπιστη και οικονομικιά αυτη την περίοδο... :peep:

Και όλα αυτά με 1η γιατί 2α δεν κουμπωνει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά ρε μην έχω τόσο μακριά πρώτη... Στα κατάλληλα χέρια όλα δουλεύουν. Είναι ένα μηχανάκι με προσωπικότητα που πρέπει να ξέρεις τα χούγια του για να το καβαλήσεις...

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά ρε μην έχω τόσο μακριά πρώτη... Στα κατάλληλα χέρια όλα δουλεύουν. Είναι ένα μηχανάκι με προσωπικότητα που πρέπει να ξέρεις τα χούγια του για να το καβαλήσεις...

Ρε δυσκολεύεις την θέση σου.....οκ είναι χόντα....άντε να το καταπιώ.....αλλά Ντουκαχόντας δεν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γτ ρε? κάτσε λίγο, μισό

1. τα ηλεκτρικά του δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση
  2. Τσιμπάει λάδι κάργα
  3. Θα μπει και το μονόμπρατσο και θα αποφανθούν οι ειδικοί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά συνεννόηση αρβίλα! Εγώ όταν μου είπες δεν είναι xarley είναι τσόπερ νόμιζα ότι εννοούσες για του καντινιέρι για το οποίο και σε ρώτησα!!! Το οποίο είναι και χαρλευ είναι και τσόπερ! :chopper:

Όταν σου είπα δεν υπάρχουν και πολλοί τσοπεράδες στη παρέα, μου λες ναι μόνο ένας είναι δω και μου δειχνεις τη μηχανή μου, :worthy::worshippy::tooth::sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑχαχαχαχαχ. Το αυτό. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σορρυ Μπιλλαρα.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εβδομαδιαία μάζωξη στο Λυκαβηττό.

Παρακαλώ να φοράτε καρτελάκια με όνομα, nick, μηχανάκι για να μαζευτείτε.

Αλλιώς σας βλέπω να πιάνεται όλοι απο μια γωνία και να συστήνεστε κάθε φορα.

:D

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...