Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Κρατήσεις γίνονται...........σε θέσεις πάρκινγκ; :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα, θα ενημερώσω και τους υπεύθυνους εκείνη την μέρα να μην παρκάρουν τα αμάξια τους μπροστά στο μαγαζί και να βάλουν σιδερένιες ταμπέλες. Παρεμπιπτόντως μιας και το ανέφερα αν δείτε σιδερένιες ταμπέλες μπροστά στο μαγαζί (που θα δείτε!) μην ψαρώσετε και αρχίζετε και βρίζετε!!!! Για εσάς θα είναι!!! Δικό σας είναι το πάρκινγκ, περνάτε ανάμεσα τους και αράζετε! Απλά μην κάνω τόση φασαρία τους ετοιμάσω για πόλεμο μηχανόβιων και δεν έρθει κανείς!!! Ρεζίλι θα γίνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 ...καλές δουλειές σου έυχομαι B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2012 Να σαι καλα φιλε μου σε ευχαριστω πολύ!!!! Αντεμια μερα έμεινε!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Ρε βλαμμένε στείλε μας το κινητό σου σε κάνα μήνυμα να κατηφορίσουμε παρέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε σεις τελικα ποσοι θα παμε και τι ωρα? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2012 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Ρε βλαμμένε στείλε μας το κινητό σου σε κάνα μήνυμα να κατηφορίσουμε παρέα! Τί θα καταλάβεις...... κι εγώ που τό χ'ω μού 'βγαζε "ο αριθμός δεν ανήκει σε συνδρομητή". :lol: ρε σεις τελικα ποσοι θα παμε και τι ωρα? Αν κατέβω τελικά (γίνονται κάποιες διαβουλεύσεις), :P θα είμαστε κατά τις 20:30-21:00 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Δεν ανεβάζουμε ένα θέμα στις συναντήσεις μπας και το δει κόσμος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Δεν ανεβάζουμε ένα θέμα στις συναντήσεις μπας και το δει κόσμος; τι το λες και δε το κανεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 τι το λες και δε το κανεις! Ρε παιδιά, αφήστε το εδώ που είναι. Το άνοιξε ο Μάριος, δε λέει να ανοίγει άλλος αλλού για λογαριασμό του. Άλλωστε, το έχει δει ήδη ο κόσμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 οτι θελετε κανετε εγω θα παω οποιος θελει ας ερθει!!!! :P :P :punk: :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Γιατί εγώ θα ξέρω τελευταία στιγμή αν τα καταφέρω εν τέλει. Δεν θα ήταν κάπως να άνοιγα εγώ θέμα για συνάντηση και να μην ερχόμουν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Κανόνισε να μη χωράνε οι μηχανές εκεί έξω.... :lol: Kαι μια που κατι μου λεει,οτι θα εισαι διπλος.....εεεεεεεεεε δεν θα χασω την ευκαιρια......και εγω διπλος.. Κρατα θεση,μιας και θα αργησω λιγακι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω δεν θα μπορεσω να ερθω ,αν και θα το ηθελα πολυ ,δουλευω φιλε μου .. του συναφιου ειμαι και εγω.....καλη επιτυχια να εχεις.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Εγώ και ο Dant3 θα κατέβουμε γύρω στις 22:30. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 θα ειμαι και εγω διπλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Εγω θα ερθω με την κοπελα μου κιολας!(οχι τον Γιωργο,δεν εννοω αυτον :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Εγω θα ερθω με την κοπελα μου κιολας!(οχι τον Γιωργο,δεν εννοω αυτον :P ) αυτην που εχεισ στην υπογραφη σου??????????????????????????? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Οχι καλυτερη :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2012 Υπέροχη παρέα, υπέροχη μουσική, συγχαρητήρια και σε άλλα με υγεία, πάντα επιτυχίες ! :punk: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 τι εγινε περασετε πολυ καλα?βαλτε καμια φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Το μόνο που δεν σκεφτήκαμε φίλε μου δυστυχώς. Άλλωστε η παρέα ήτανε τόσο καλή, η μουσική του συμφορουμίτη επίσης........πού μυαλά να σκεφτούμε για φωτό. Δυστυχώς....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Καταρχάς να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήρθαν! Πραγματικά το εκτιμώ αφάνταστα. Όσο για τα άλλα τα σκέφτηκα εγώ! Δυστυχώς μόνο 3 κατάφερα να βγάλω και αυτές θαμπές γιατί ήταν πίσσα σκοτάδι με κάποια κεράκια! Όμως θα σας βάλω και άλλες μόλις της ανεβάσουν στο site τους οι φωτογράφοι γιατί είχε έρθει επαγγελματικό συνεργείο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες