airmanGR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Γεια σας φίλοι μου ! Έπιασα δουλειά (επιτέλους) μάζεψα κάποια χρήματα στην άκρη (πάλι καλά που είχα και από πριν) και σκέφτομαι να αγοράσω κανα μηχανάκι και συγκεκριμένα μου γυάλισε το μάτι το ΚΤΜ duke 640cc. Εκεί που κολλάω όμως είναι το χαμηλό σχετικά εισόδημα που έχω και δεν θέλω να έχω τρεχάματα με εφορίες κτλ. Δεν έχω τίποτα στο όνομά μου και έχω ετήσιο 4900. Λέτε να έχω κανένα πρόστιμο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πες μας τι ποσό διαθέτεις? Για τι χρήση τη θες κ.τ.λ. ? Νομίζω ότι μέχρι κάποια κυβικά δεν δηλώνεται στην εφορία. Δε πιστεύω να έχεις πρόβλημα. Εγώ πάντως τη δικιά μου δεν τη δήλωσα. Για τo duke δεν ξέρω και πολλά. Μόνο το ότι είναι καγκουρομηχανή. Σοβαρά τώρα, είναι μια χαρά εργαλείο, ειδικά άμα θες να βγάζεις γούστα! Για καθημερινή χρήση όμως δεν είναι το πλέον κατάλληλο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2012 από τον Stathispsaltis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Γενικά τα δίτροχα δεν δηλώνονται στην εφορία. Όσα κυβικά και να ΄ναι. Αυτό βέβαια ίσως αλλάξει τώρα που έχουν όρεξη και βγάζουν φόρους απο...παντού για να μην πώ τίποτα χειρότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VatraX 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Βαση νομου, δηλωνεται και η αποκτηση της (ποθεν εσχες) και μετα, καθε χρονο στην φορολογικη μας δηλωση (απλα δεν αποτελει τεκμηριο διαβιωσης γι'αυτό και πολλοί λογιστές σου λένε ότι δεν χρειάζεται καν να την δηλώσεις). Αν όμως αλλάξει θα τις δηλώνουμε , αλλά μην ανησυχείς για εφορία. (Θα γίνω ο σπαστικός αλλά....) Εμπειρία έχεις ή θα είναι το πρώτο σου? Σημείωση: η εμπειρία μετράται σε χιλιόμετρα και όχι σε χρόνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
airmanGR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Διαθέτω γύρω στο 2 χίλιαρο και το θέλω για καμιά τσάρκα στο χωριό και μελλοντικά το καλοκαίρι καμιά θάλασσα με παρέα... για το χειμώνα έχω το αμάξι του μπαμπά τώρα από εμπειρία δεν διαθέτω και πολλά θα είναι το πρώτο μου σχετικά μεγάλο είχα παλιά ένα ΚΜΧ για ένα καλοκαίρι και επειδή από εμπειρία δεν διαθέτω πολλά θέλω συμβουλές. Για την εφορία έχω την απορία κυρίως γιατί η σύμβαση στη δουλειά είναι μέχρι Μάιο και μετά δεν ξέρω τι θα γίνει... Duke, NSR και MV Agusta είναι τα αγαπημένα μου γιαυτό και λόγο έκλειψης εμπειρίας καταλήγω στο duke και όχι στο NSR γιατί έχω άσχημες εμπειρίες από αυτό.... καλά το MV άστο θέλει περιουσία για τα σημερινά δεδομένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Χτυπα ενα ΧΤ600 για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου ή αν παρεις ΚΤΜ παρε ενα σχετικα καινουριο μοντελο (αυτα που ειχαν HiFlow κεφαλη, νομιζω ετσι τις ακουσα) ας εξηγησουν αναλυτικοτερα οι ΚΤΜολογοι. Κατα τα αλλα οπως ακριβως τα ειπε ο VatraX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Το τεκμήριο διαβίωσης που ισχύει για όλους είναι 3.000. Αν αγοράσεις μοτοσυκλέτα που κάνει 2.000, θα φορολογηθείς για το οικονομικό έτος 2013 για 3.000+2.000=5.000. Τα επόμενα έτη με το παρόν φορολογικό σύστημα δεν έχεις επιβάρυνση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Δουκας για πρωτο και με 2.000 δεν μου ακουγεται καλο ουτε για την εμπειρια σου αλλα ουτε και για την κατασταση του δουκα με 2.000! Ψηφιζω και εγω ΧΤ ακι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 καλό είναι να πάρεις ενα κτμ απο γνωστό ή γνωστό γνωστού γιατί το 90% τα έχει φάει η σούζα και η πάντα και γιαυτό βγάζουν προβλήματα θέλουν πολύ φροντίδα και σέρβις στην ώρα τους αν κάποιος το κάνει αυτό σε lc4 δεν παθαίνει τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 η μηχανη δηλωνεται το πρωτο ετος αποκτησης και δεν εχει τεκμηριο οπως το αμαξι. τωρα αν υπολογιζονται τα χρηματα αγορας στο εισοδημα δεν ξερω., αλλα δε νομιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2916435/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Είναι γεγονός ότι τα KTM α. Τα σκίζουν(ειδικά του δούκες) β. Δεν φτιάχνοντε για να κάνουν 100.000+ χιλιόμετρα γ. Για να βρεις προσεγμένο, με λίγα αληθινά χιλιόμετρα μάλλον 3.000+ δ. Μια ανακατασκευή πάει γύρω στα 1.000-1.500 Βρες κανένα aprilia strada με γύρω στα 2500, μακροπρόθεσμα θα βγεις κερδισμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
airmanGR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Είχα έναν φίλο που είχε δούκα αλλά δεν είχε πρόβλημα κανένα απολύτως, φαίνεται ήταν τυχερός. Τα aprilia τα αποφεύγω λόγο ακριβών ανταλλακτικών και μάλλον έχεται δίκιο για το XT. αλλά τα βρίσκω πολύ φθηνότερα και όλα σχεδόν λένε ότι είναι ανακατασκευασμένα και δεν θέλω να τρέχω σε συνεργία αρκετά έτρεξα με το ΚΜΧ δεν θα αντέξω άλλο τρέξιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Βρες ένα xt από κανα σοβαρό άνθρωπο, άνω των 30, όσο πιο μαμά γίνεται κάνεις κι ένα καλό σέρβις κι είσαι έτοιμος, ξεχνώντας τα συνεργεία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 αν παρεις duke με 2000 ευρω πολυ φοβαμαι οτι δεν θα σου βγει σε καλο... προτεινω να δεις κατι αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
airmanGR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 απλά σε αυτά τα λεφτά όλα τα xt που είδα είναι 90 μοντέλο και εντάξη όσο να ναι τα χιλιόμετρα πολλά άσχετα το τι λένε τα κοντέρ. καλύτερα λέω να μαζέψω κάτι παραπάνω (σε θέμα χρημάτων) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 το δούκα το θες επειδή σου αρέσει σε εμφάνιση ή επειδή είναι δυνατός? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ο δουκας ειναι αρκετα δυνατος και καλοστημενος,ροπατος παρα πολυ χαμηλομεσαιες,κραδασμους εχει επισης,δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,αναλογα απο που ερχεσαι,πχ οταν τον ειχα παρει εγω,ειχα fz6 πριν και το μονοκυλινδρο μου φανηκε καπως, Εχε υποψιν οτι τα ΚΤΜ ειναι πολυ απαιτητικα στα σερβις,βαλβιδες θελουν ρυθμισμα νωρις μιας και ειναι δυνατο και μονοκυλινδρο, Στα χρηματα αυτα ειναι δυσκολο να βρεις κατι που θα λεγαμε "διαμαντι¨.Αν δεν εχεις και το αναλογο υποβαθρο να το στηριξεις οικονομικα σε πιθανα προβληματα που θα παρουσιαστουν,σκεψου το 2 φορες,και τα pegaso xt κτλ που προτεινουν τα παιδια ειναι εξαιρετικα μηχανακια.Καλες αγορες οτι κι αν παρεις και να το χαρεις. και μια φωτο απο τον πρωην δουκα μου photo sharing websites Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2012 από τον BLOODY64 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
airmanGR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Το θέλω κυρίως γιατί είναι πολύ όμορφος και για τα ροπιάσματα που έχει και γενικά μ'αρέσει το στυλ του. Τώρα με την συντήρηση είμαι συνεπείς σε ότι και αν είχα. Αλλά αν όντως είναι ακριβό στην συντήρηση του τότε δεν είμαστε για τέτοια γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Θέλω να το χαρώ όσο πιο πολύ γίνεται 21 χρονών είμαι ρε παιδιά αν δεν το κάνω τώρα πότε θα το κάνω...! Γενικά τι εμπειρίες έχει κάποιος κάτοχος πέρα από τον BLOODY 64 ? Υ.Γ Το είχες έτσι όπως ακριβός το θέλω ! Με πώρωσες βραδιάτικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Παρε φιλε ενα ΧΤ που ειναι οικονομικο και σε παει οπου θελεις και ειναι και οικονομικο!.Η καλυτερη λυση τη στιγμη που δεν ξερεις μετα τον Μαιο τι θα γινει γιατι η συντηρηση θα ειναι ακριβη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 πάρε ΧΤ 550 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Το τεκμήριο διαβίωσης που ισχύει για όλους είναι 3.000. Αν αγοράσεις μοτοσυκλέτα που κάνει 2.000, θα φορολογηθείς για το οικονομικό έτος 2013 για 3.000+2.000=5.000. Τα επόμενα έτη με το παρόν φορολογικό σύστημα δεν έχεις επιβάρυνση. το αυτο ακριβως.δηλωνεις την μοτοσυκλετα κ κατα το πρωτο ετος ισχυει το ποθεν σχες(που βρηκες τα χρηματα).τα διτροχα προς το παρον δεν εχουν τεκμηριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Παρε ένα σραντα η ένα Πήγασο η ένα ΧΤ Αν επιμένεις στο 640 θα πάρεις μοντέλο 2003 και μετα με Ηιflow , θα το καταλάβεις απο το ασημι χρώμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Με 2000 ουτε pegaso strada/trail παίρνεις. Τσίμπα ένα XT 500 e και είσαι εντάξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άμα είναι να πάρεις xt500/600 πάρε καλύτερα ένα Klr650. Καλύτερο από όλες τις απόψεις, δεν τα έπαιρναν κάγκουρες,σε καλύτερες τιμές γιατί δεν είναι εμπορικά και δεν τα κλέβουν κιόλας. Πάντως το πιο κοντινό σε αυτό που θες, στο πιο αξιόπιστο είναι το aprilia. Μην ακού παπαδιές για τα αντ/κα, αν δεν φας καμία σούπα τι αντ/κα να χρειαστείς? Έτσι λέγανε και για τα kawasaki και είναι ένας λόγος που προτίμαγαν τα Yamaha. 8 χρόνια και 57.000 χιλιόμετρα που είχα το Klr, ποτέ δεν χρειάστηκα αντ/κό kawasaki. Ψέματα 3 ντίζες προς 20 περίπου ευρώ η μία και 2 τσιμούχες καλαμιών 18 ευρώ. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2012 από τον makisp Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες