Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Καλησπέρα! Λοιπόν, σημερα ημουν σε έναν αρκετα μεγάλο δρόμο, διπλης κυκλοφορίας και απέναντι μου βλέπω ένα αμαξι να πλησιαζει. Διπλα μου υπάρχει ενας αλλος δρόμος, στα αριστερα, δεν υπηρχε στοπ για εμενα. Ο αλλος απο απέναντι παει να στριψει στο στενακι ενω εγω θέλω να σηνεχίσω ευθεία. Πίος εχει προτερεότητα? ι ι <--- Εδώ ο άλλος. Ι Ι - - - - - - - - - - Ι Ι Ι Ι Ι Ι <--- Εδω είμαι εγώ. Ι Ι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Προτεραιότητα έχει αυτός με τις πιο μεγάλες cojones. ΠΑΝΤΑ. Στο θέμα τώρα δε μπορώ να καταλάβω το σκηνικό όπως το περιγράφεις άσε που τα ελληνικά σου παραλίγο να με σκοτώσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Ελπίζω πως ειρωνικά το ρωτάς, γιατί αν στ'αλήθεια δε ξέρεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Ρε φίλε πέρα απο την πλάκα, θέλω να ξέρω, επειδη οι περισσοτεροι ελλινες ειναι ζωα δεν χρειαζεται να ακολουθω και γω. Συγνωμη για τα ορθογραφικά Απλα αμα ξέρει κανείς παρακαλώ να με βοηθήσει Οταν είμαι σε εναν κύριο δρόμο και υπάρχει ενας αλλος στα δεξιά (απο την μερία μου) και στην αντιθετη γραμμη, απεναντι μου δηλαδη, είναι ενα αυτοκινητο το οποιο θέλει να στρίψει σε αυτόν τον δρόμο ενώ εγώ θέλω να πάω ευθεία, προτερεότητα ποιός έχει? Δέν ειχα στοπ εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 do not feed the troll !!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ !!!!! (ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΔΗΓΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ) ΤΕΛΟΣ . _ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Εσύ βέβαια. do not feed the troll !!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ !!!!! (ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΔΗΓΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ) ΤΕΛΟΣ . _ Ηρέμησε ρε, σχεδόν έπαθα επιληπτικό σόκ με το πόστ σου. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά.. ακουσα και καλα λογια για το φορουμ. Τρολλ δέν ειμαι! Απλα θέλω να μάθω γιατι πραγματικα μου προκαλεί προβλημα. Γιατι πηγε να στρίψει και τον περιμενα τον μαλακα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2012 από τον Fruzzle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Προτεραιοτητα εχει ο CHUCK NORRIS!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Γιατι πηγε να περασει τοτε αφου δέν ειχε προτερεότητα? μαλακας ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Εσύ έχεις πρωτεραιότητα αν δεν υπάρχει στοπ και αν κατάλαβα σωστά την περιγραφή σου... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Ναι φιλε ακριβώς ετσι ηταν, δεν ειχα στοπ και το ζωο εστριψε προτος χωρις να περιμένει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν είναι έτσι και εσύ είσαι ο κόκκινος προφανώς και έχεις προτεραιότητα.. EDIT: με πρόλαβε το ρεμάλι.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2012 από τον nuntius Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VatraX 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά.. ακουσα και καλα λογια για το φορουμ. Τρολλ δέν ειμαι! Απλα θέλω να μάθω γιατι πραγματικα μου προκαλεί προβλημα. Γιατι πηγε να στρίψει και τον περιμενα τον μαλακα! Ρε αδερφέ μια χαρά λόγια άκουσες για το site αλλά όταν μπαίνεις και ρωτάς την A - B τι περιμένεις να σου πει ο κόσμος ??? Πραγματικά δίπλωμα έχεις ? Κι αν έχεις πως το πήρες ? Ή ΠΟΣΟ το πήρες ? Σε θέματα ασφαλείας τώρα ανεξάρτητα με το αν έχεις η δεν έχεις προτεραιότητα όταν οδηγάς μηχανή να σκέφτεσαι ότι δεν έχεις ΠΟΤΕ προτεραιότητα. Αν κράταγες την προτεραιότητά σου κι ο άλλος έστριβε γιατί είναι τώρα θα μέτραγες ατύχημα. Πραγματικά όμως, βγάλε δίπλωμα ! Γιατι πηγε να περασει τοτε αφου δέν ειχε προτερεότητα? μαλακας ειναι? Γιατί πρώτη φορά βλέπεις μαλάκα ?????? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 12 , 2012 από τον VatraX Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Τζόνυ μην το διαβάσεις αυτό το ποστ......: Απλα θέλω να μάθω γιατι πραγματικα μου προκαλεί προβλημα. Γιατι πηγε να στρίψει και τον περιμενα τον μαλακα! Εσύ θα προκαλέσεις πρόβλημα σε όλους !!!! γι αυτό σου ξαναλέω λοιπόν !!! do not feed the troll !!!!! ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ !!!!! (ΚΑΙ ΜΗΝ ΟΔΗΓΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ) ΤΕΛΟΣ . _ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Μιάς και πιάσατε τα σχεδιαγράμματα... Αν είναι έτσι και εσύ είσαι ο μεσσαίος προφανώς και έχεις προτεραιότητα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Μιάς και πιάσατε τα σχεδιαγράμματα... Αν είναι έτσι και εσύ είσαι ο μεσσαίος προφανώς και έχεις προτεραιότητα. Διαφωνώ κάθετα! Το θέμα είναι αν έχει προτεραιότητα η ξανθιά ή η μελαχρινή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Δεν υπάρχουν προτεραιότητες ειδικά αν είσαι σε δίκυκλο. Τι να την κάνεις αν τελικά καταλήξεις στο νοσοκομείο; Από το σκηνικό που περιγράφεις 99% θα ήσουν σε καροτσάκι ή στον άλλο κόσμο τώρα... Παρόλα αυτά... Βγάλε δίπλωμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spirosta 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Δεν αναρωτιέται κανείς ότι αυτός που έγραψε την ερώτηση μάλλον έχει δίπλωμα και κυκλοφορεί αναμεσα μας? Αμα δεν ξέρεις ποιος έχει προτεραιότητα διαβάζεις τον ΚΟΚ Αν δεν καταλάβεις πας σε μια σχολή οδηγών να σου εξηγήσει. Αν κυκλοφορείς και έχεις και δίπλωμα αστα... Δεν υπάρχει σωτηρία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Όποιος προλάβει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Οχι δίπλομα δεν εχω γιαυτο παω σιγα σιγα τωρα στην αρχη και δινω προτερεοτητες ευκολα εκτός και αν καποιος σταματησει στο στοπ για να περασω.. οι περισσοτεροι δεν σταματανε οποτε με αναγκαζουν να σταματησω πανω σε κεντρικο μεχρι να περασουν. Πιστευω οτι δεν αποτελω κινδυνο εγω, αλλα οι υπολοιποι σε εμενα. Κανενας δεν τηρει τα 30 χλμ/ωρα που ειναι το μαξιμουν στην πολη και εγω για να ειμαι τυπικος το τυρώ. Βεβαια δεν οδηγω για πολυ καιρο αλλα σε καθε χιλιομετρο που κανω κατι καινουργιο μαθαίνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οχι δίπλομα δεν εχω γιαυτο παω σιγα σιγα τωρα στην αρχη και δινω προτερεοτητες ευκολα εκτός και αν καποιος σταματησει στο στοπ για να περασω.. οι περισσοτεροι δεν σταματανε οποτε με αναγκαζουν να σταματησω πανω σε κεντρικο μεχρι να περασουν. Πιστευω οτι δεν αποτελω κινδυνο εγω, αλλα οι υπολοιποι σε εμενα. Κανενας δεν τηρει τα 30 χλμ/ωρα που ειναι το μαξιμουν στην πολη και εγω για να ειμαι τυπικος το τυρώ. Βεβαια δεν οδηγω για πολυ καιρο αλλα σε καθε χιλιομετρο που κανω κατι καινουργιο μαθαίνω. Βγάλε δίπλωμα, για χιλιάδες λόγους. Και σίγουρα αποτελείς κίνδυνο. Το οτι και άλλοι με δίπλωμα είναι επικίνδυνοι δεν αναιρεί τη δική σου επικινδυνότητα. Δρομολόγησέ το σε παρακαλώ και καλύτερα να αποφεύγεις την οδήγηση μέχρι να βγάλεις... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2012 από τον nuntius 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 σουζα εμαθες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Σουζες εκανα με το παπι μου στο χωριο, τορα παμε για σοβαρη οδηγηση, στην πολη! Διπλωμα θα βγαλω μεσα σε αυτήν η την επομενη βδομαδα.Σκουτερακι ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Πρώτα σούζα στην πόλη και μετά το δίπλωμα....θα σε εξετάσουν όταν πας να το βγάλεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Χαχα ελα ρε παιδια το γαμησαμε λιγο, δεν ηλθα για να τρολλαρω αλλα για να μαθω. Να ρωτησω, στα δηχρονα καθε ποτε πρεπει να βαζω αυτο το ειδικο λαδι? Εχω ενα ραννερ α και στην οδηγηση για 50αρι τι θα με εξετασουν? Μιασ και αναφερθηκε?(Θα παρω 125 σε κανα 2 μηνες, απλα θελω να μαθω πως ειναι με μικρο κηβισμο και μετα βγαζω και για 125) Πηγα με τον αδερφο μου τις προαλλες σε μια αλανα που ειχε σλαλομ, κοννους και γραμμες επιταχυνσης και ισορροποιας και τα περασα ολα, πιστευω να είμαι καλημενος! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2012 από τον Fruzzle Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες