ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 χρονια πολλα ,τσιμπα δυο εργαλεια αποτυπωσης σκεψεων για δωρακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χρόνια πολλά αν και άργησα κάνα 40λεπτο... :P Πολλά και καλά χιλιόμετρα σου εύχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
minas 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Πολύχρονος Γιάννη αν και εγώ καθυστερημένα. Εύχομαι τα προβλήματα σου να περιορίζονται στα μηχανάκια! ..του καφέ χε,χε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 πολύχρονος man! να χαίρεσαι την οικογένεια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Γιάννο πολύχρονος και πολύστροφος ρε! Υγεία και χαρά σε 'σένα και την οικογένειά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Χρόνια πολλά Γιάννη, ότι επιθυμείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 πολυχρoνος και απο μένα Τζον. Ότι ποθεις Thanks Γιώργο!! Και εσύ ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί. Πολλά και καλά χιλιόμετρα με το μηχανάκι. Και του χρόνου με 1.2GS (LC) χρονια πολλα Γιανναρα ! Σ' ευχαριστώ Στέφανε!!! Και σταμάτα να με βρίζεις για τα σεντόνια μου :lol: Και του χρόνου με ένα ZX10R να στρίβεις χαλαρός και να φωτογραφίζεις ταυτόχρονα. Καλές βόλτες Γιάννη πολύχρονος φίλε Σ' ευχαριστώ Μητσάρα!! Κάνε και καμιά καλή σούζα με το μοτόρι. Θυμάμαι σηκώνεται εύκολα :lol: Ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί. Άντε και με ένα S.Tenere του χρόνου Πάρε με τηλέφωνο αύριο το πρωί να στο φτιάξω το kawasaki kazanaki σου. Από σεντόνια άλλο τίποτα, στα δύσκολα αμέσως "Ε φίλε με το Honda βοήθαμε με" Ζέστανε τα πεϊνιρλί Κάποια μέρα την βδομάδα που έρχεται. Σήμερα δεν προλαβαίνω, έχω δουλειές και υποχρεώσεις παλικάρι μου. Φαντάστηκα πως λόγω Honda θα είσαι καλύτερος στις διαρροές καλή μου :lol: Τελικα συμφωνησατε Γιαννη;Θα ερθουν τα παιδια που μου ελεγες;... Ήρθαν.......Εσύ έχασες...... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Χρονια πολλα και καλα, να σαι παντα ορεξατος και πολυγραφοτατος!!!! Χρηστάρα σ' ευχαριστώ. Καλές βόλτες, πάντα όρθιος και σύντομα με ένα φρέσκο S.Tenere όπως της υπογραφής σου. Χρόνια πολλά αγαπητέ "σεντόνιε" Έτσι να μας αναλύεις πάντα λεπτομερέστατα τα πάντα Thanks Alex. Άντε και με μια υγρόψυκτη γερμανίδα, με κανονικούς διακόπτες και ανάποδα το διαφορικό. ΟΚ, γουστάρεις τρελά....Αλλά κλείσε επιτέλους το tab στον mozilla :lol: Κατι φημες κυκλοφορησανε οτι ειχε κλεισει μαγαζακι ο εορταζων με "κοπέλες" και εφαγε πορτα διοτι ο πορτιερης διαβαζει myBike και τον αρχισε τα σεντονια ο προσκεκλημενος μενοντας με το σεντονι στο χερι... Όπως τα λες...Φήμες....Που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα :lol: ο Φρούκου εύχεται τίγκα χρόνια πολλά να τα χιλιάσεις !! Thanks Φρούκου! Και εσύ ό,τι επιθυμείς Χρονια πολλα Γιαννη πολυχρονος! Σ' ευχαριστώ Μπιλλάκο. Άντε και εσύ με το νέο 3κύλινδρο TDM που είναι βέβαιο πως θα το γουστάρεις...... Εκτός κι αν τελικά χτυπήσεις κανένα gixxer 1000άρι Κ9+ και έρθεις στα ίσια σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Χρόνια πολλά συνονόματε! Δε με ξέρεις αλλά εγώ σε διαβάζω συχνά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 χρονια πολλα ,τσιμπα δυο εργαλεια αποτυπωσης σκεψεων για δωρακι. Ευχαριστώ Ωρίων!!! Σου εύχομαι υγεία και πολύ χρόνο να βολτάρεις τις κούκλες σου, 2τροχες και 4τροχες. Μόνο μη πετύχεις κανένα GT-R γιατί μετά πάλι εμένα θα βρίζεις Χρόνια πολλά αν και άργησα κάνα 40λεπτο... Πολλά και καλά χιλιόμετρα σου εύχομαι. Πάλι κόλλησες στο GT5? :lol: Ό,τι επιθυμείς να γίνει. Και του χρόνου με ένα GT-R που είναι το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου Πολύχρονος Γιάννη αν και εγώ καθυστερημένα. Εύχομαι τα προβλήματα σου να περιορίζονται στα μηχανάκια! ..του καφέ χε,χε.. Έχω πρόβλημα με τις καφετέριες που δεν φτιάχνουν έναν καφέ της προκοπής. Κατά τ' άλλα, ΟΚ. Ό,τι επιθυμείς και εσύ, να πραγματοποιηθεί!! πολύχρονος man! να χαίρεσαι την οικογένεια!!! Ομοίως και εσύ Πάνο. Άσε ήσυχους τους ΟΤΕτζήδες να κάνουν την δουλειά τους και όταν πηγαίνεις βόλτα, να ενημερώνεις. Μη φοβάσαι, δε θα σε περάσω από πάνω :lol: Πούλα το παλιομηχανάκι. Τώρα που θα πιάσει κανένα φράγκο. Για να πάρεις το 3κύλινδρο..... Γιάννο πολύχρονος και πολύστροφος ρε! Υγεία και χαρά σε 'σένα και την οικογένειά σου. Thanks George!!! Ανταποδίδω τις ευχές για υγεία, χαρά σε σένα και όσους αγαπάς. Και με ένα πολιτικό RC211V μόνο για σένα Χρόνια πολλά Γιάννη, ότι επιθυμείς Σ' ευχαριστώ Μάκη!!! Και εσύ ό,τι επιθυμείς να το καταφέρεις, χωρίς κόπο και ταχύτατα. Βάλε και ένα σετ S20R να βρεις την υγειά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Χρόνια πολλά συνονόματε! Δε με ξέρεις αλλά εγώ σε διαβάζω συχνά! Ευχαριστώ Γιάννο!!! Και εγώ επειδή δε σε διαβάζω τακτικά, σου εύχομαι να αποκτήσεις το μεγάλο Triumph που χαζεύεις στα φανάρια!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Χρονια πολλα Γιαννη Υγεια και ευτυχια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Σ' ευχαριστώ Αντώνη!!! Και εσύ ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Ευχαριστώ Γιάννο!!! Και εγώ επειδή δε σε διαβάζω τακτικά, σου εύχομαι να αποκτήσεις το μεγάλο Triumph που χαζεύεις στα φανάρια!!! :D Απαπα...αυτό είναι θηρίο για ένα! Κορέννυμαι και στο μάτι, είμαι καλός μπανιστηρτζής εγώ στα φανάρια! Μ' αρέσουν σχεδόν όλα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Ρε μάστορα σε όλους τάζεις μηχανάκια εγώ με το παράπονο θα μείνω. Μην ασχοληθείς με το dreambike έχω άλλα καλύτερα στο μυαλό μου να μου πάρεις......μπαμπάκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Επειδή το έχω κάνει βόλτα, κάνε δοκιμή και θα δεις πως είναι πολύ ευκολότερο από όσο μπορεί να νομίζεις Γιάννο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Πολυχρονος και οτι καλυτερο στη ζωη σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Ρε μάστορα σε όλους τάζεις μηχανάκια εγώ με το παράπονο θα μείνω. Μην ασχοληθείς με το dreambike έχω άλλα καλύτερα στο μυαλό μου να μου πάρεις......μπαμπάκα. Εσένα σου άφησα το ελεύθερο να διαλέξεις κάποιο on-off που γουστάρεις περισσότερο. Και μου την λες ρε αρχικαθίκι? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Πολυχρονος και οτι καλυτερο στη ζωη σου Να ΄σαι καλά Κωστή, σ' ευχαριστώ!! Και σου εύχομαι να αποκτήσεις αυτό που θέλεις και να το λιώσεις στα πανευρωπαϊκά (και όχι μόνο) ταξίδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Χρόνια Πολλά σύντροχε με υγεία κάθε οικογενειακή και ατομική ευτυχία ! Σβήνε : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Χρόνια Πολλά σύντροχε με υγεία κάθε οικογενειακή και ατομική ευτυχία ! Σβήνε : Σ' ευχαριστώ πολύ Σάββα!! Και εσύ ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί. Θα τολμήσω να σου προτείνω κάτι που ταιριάζει στον δικό σου και στον δικό μου κόσμο και θα μπορούσε να σε κάνει να νιώθεις όμορφα: καλές βόλτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Σ' ευχαριστώ πολύ Σάββα!! Και εσύ ό,τι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί. Θα τολμήσω να σου προτείνω κάτι που ταιριάζει στον δικό σου και στον δικό μου κόσμο και θα μπορούσε να σε κάνει να νιώθεις όμορφα: καλές βόλτες Στο μυαλό μου είσαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Χρονια πολλα Γιαννη!!! Καλες βολτες και καλα...σεντονια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Ευχαριστώ Γιώργαρε! Να 'σαι καλά, ευτυχισμένος και.........σιδεροκέφαλος. Άντε και με ένα τουριστό bmww για μεγάλες βόλτες με το έτερόν σου ήμισυ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Γιαννη καλε μου φιλε Χρονια σου Πολλα! Ευτυχησμενος και Χαρουμενος παντα ευχομαι, με τις συμβουλες σου, και τα μαστορικα σου τιπς να μας καθοδιγουν! Να σε χαιροντε ολοι οσοι σε αγαπουν, και να εχεις καλα και ορθια χιλιομετρα! Πολυχρονος!!! ΥΓ: α ξεχασα....το δωρο σου... ΥΓ2: σκευτομουν εχθες οτι κατι επρεπε να κανω...να τι ηταν..ηθελα να σου εφτιαχνα το θεμα για τα γεννεθλια σου...και το θυμιθηκα τωρα! ειμαι πολυ καλος ε;; χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες