jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Μια και ειναι Σαββατο και υπαρχει χρονος , ειπα να κανω μια βολτα σε καποιο ΚΤΕΟ. Πηγα λοιπον στου Ρεντη με σκοπο να περασει απο ελεγχο , να μου δωσουν τη λιστα με τη λυπητερη και να ξαναπερασω ,μετα τον παιδεμο με τα συνεργεια, με αυξημενες πιθανοτητες να παρω το Ο.Κ. Πληρωνω λοιπον 35 ευρα, ειχε και εκπτωση βλεπεις, και παρακολουθω πισω απο τη τζαμαρια τη δοκιμασια του τρανσαλπ, σαν καποιο ετοιμοθανατο στο χειρουργικο τραπεζι. Σε μιση ωρα με καλει ο χειρουργος εεεε ο τεχνικος με τα χαρτια στο χερι, για να με ενημερωσει. Οπλισμενος με ψυχραιμια, αφου περιμενω τα χειροτερα, πλησιαζω για να ακουσω. Κυριε jimparac η μηχανη ειναι σε πολυ καλη κατασταση , παιρνει το σημα , και ξαναφερτη μετα δυο χρονια. Μου υπεδειξε να μαζεψω την αλυσιδα, και να αλλαξω το εμπρος λαστιχο. Βεβαια στο χαρτι εγραψε και καποιες αλλες δευτερευουσες παρατηρησεις οπως ,<διακυμανση δυναμεων πεδησης στον εμπρος τροχο> , < διαρροη λαδιου μη συνεχης απο τον κινητηρα > Λοιπον, κρατας καλα ακομη παλιογρια τρανσαλπ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Honda είσαι! Και Japani! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον giakam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Και παίρνεις τώρα εσύ στα σοβαρά την "επιστημονική" απάντηση του ΚΤΕΟ! Εγώ από αυτό που έχω καταλάβει μέχρι τώρα, για να σε κόψουν στο ΚΤΕΟ, πρέπει να τους πας το μηχανάκι σε τεύχη. Αν είναι ολόκληρο και δουλεύει, θα περάσεις. Λεφτά μαζεύουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Καλά λέει ο ALX, αφού όταν πήγε το δικό του (πριν την ώρα του) τον έκοψαν επειδή δεν πλήρωσε. :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Και παίρνεις τώρα εσύ στα σοβαρά την "επιστημονική" απάντηση του ΚΤΕΟ! Εγώ από αυτό που έχω καταλάβει μέχρι τώρα, για να σε κόψουν στο ΚΤΕΟ, πρέπει να τους πας το μηχανάκι σε τεύχη. Αν είναι ολόκληρο και δουλεύει, θα περάσεις. Λεφτά μαζεύουν. Μηπως, ζηλια? Καποιος εγραφε εδω οτι του ανοιξαν θεμα για τη δεσμη στο προβολεα. Εσυ αν θυμαμαι σε βρηκαν για καυσαερια! Τετοια ωραια πραγματα λοιπον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Είχα κάποιες ελπίδες ότι ίσως αυτός ο έλεγχος θα βοηθούσε λίγο στο να συμμαζευτεί το χάλι που κυκλοφορεί στους δρόμους. Δυστυχώς όμως, και το γνωρίζω από πρώτο χέρι, η περίπτωση να κοπεί κάποιος είναι όντως το μηχανάκι του να είναι επιεικώς απαράδεκτο, στα όρια του μη κυκλοφορίσιμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Μηπως, ζηλια? Καποιος εγραφε εδω οτι του ανοιξαν θεμα για τη δεσμη στο προβολεα. Εσυ αν θυμαμαι σε βρηκαν για καυσαερια! Τετοια ωραια πραγματα λοιπον. Ζήλεια? Τι ζήλεια? Εγώ φίλε μου πήγα να δω τι κοιτάζουν και τι βλέπουν και εγώ ο ίδιος τους είπα να τα κοιτάξουν όλα που θα κοιτούσαν σε έναν κανονικό έλεγχο. Το θέμα των καυσαερίων ήταν νορμάλ που το βρήκαν διότι δεν είχα το μαμά πρόγραμμα στον εγκέφαλο. Τα φώτα ότι ήταν αρρύθμιστα ή είχαν πλατιά δέσμη (έτσι είπαν) πάει να πει ότι είναι προβληματικό το μηχανάκι μου και ζηλεύω το απροβλημάτιστο τρανσάλπ 400? Ας βλέπουμε λίγο παραπέρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ζήλεια? Τι ζήλεια? Transalp 400 δεν ηταν εκεινα τα ληγμενα που φερνανε οι παλιατζηδες απο ιαπωνια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Καλά τώρα, μεγάλη δουλειά, να περάσει ΚΤΕΟ Τρανσάλπ του '96. Να περνούσε κάνα ευρωπαϊκό του '96 να ανοίξουμε όχι μόνο θέμα αλλά και σαμπάνιες........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Εδώ σου λέει ο άνθρωπος ότι από μόνος του περίμενε ότι θα τον στείλουν σε όλα τα συνεργεία να το μαζέψει για να περάσει και αυτοί του είπαν ότι το μηχανάκι του είναι άψογο! Εσύ ξέρεις την κατάσταση της μοτοσυκλέτας σου και ξέρεις ότι πρέπει να μαζέψεις ένα σωρό πράγματα που έχει πρόβλημα, και ο άλλος μετά από "έλεγχο" την βγάζει άψογη! (και τον πιστεύεις κιόλας ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Εσύ ξέρεις τί νόμιζε πως ήθελε συμμάζεμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ρε Παναγιώτη... τι θες να πεις τώρα? Ότι ο ιδιοκτήτης της κάθε μοτοσυκλέτας δεν ξέρει σε τι κατάσταση είναι το μηχανάκι του? Και άσχετος να είναι, καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν από μόνος του σου λέει: "Πηγα λοιπον στου Ρεντη με σκοπο να περασει απο ελεγχο , να μου δωσουν τη λιστα με τη λυπητερη και να ξαναπερασω ,μετα τον παιδεμο με τα συνεργεια, με αυξημενες πιθανοτητες να παρω το Ο.Κ." άρα ξέρει ότι το μηχανάκι τους δεν χαίρει άκρας υγείας! Κι έρχεται ο άλλος και του λέει το μηχανάκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τον περνάει, τη στιγμή που έχει διαπιστώσει ότι έχει διακύμανση δύναμης πέδησης στο μπροστινό τροχό (στραβή δισκόπλακα?) θέλει λάστιχο μπροστά και λοιπά που του τα έγραψε ως παρατηρήσεις! Με αυτά μόνο έπρεπε να τον κόψει αν δεν ήταν μόνο για την είσπραξη του χρήματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Και μονο που μιλαμε για μηχανη παραεισαγωγης,μαζεμενη απο τα σκραπ της ιαπωνιας,καταλαβαινουμε την κατασταση. 1996 ηταν η πρωτη αδεια στην ελλαδα,σωστα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Δεν είναι απαραίτητο ρε Μάνε να είναι ρημάδι το μηχανάκι. Νταξ... μπορεί να ήταν παραεισαγωγής, μπορεί να είχε εξαρχής προβλήματα, αλλά ο εδώ αγοραστής, να τα είχε διορθώσει για να είναι ΟΚ το μηχανάκι του. Υπάρχουν μηχανάκια παραεισαγωγής που οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν συμμαζέψει και τα έχουν κάνει κουκλιά. Άλλο θέμα αυτό. Όταν όμως κάποιος περιμένει την λυπητερή όπως χαρακτηριστικά είπε και του λένε είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τι συμπέρασμα βγάζεις για το ΚΤΕΟ? Υπήρχε περίπτωση να περνούσε μηχανάκι στη Γερμανία με αυτά τα προβλήματα που του βρήκαν? Με πρόβλημα στα φρένα? Με φθαρμένο λάστιχο? Και μετά λέει ότι τα είπα αυτά γιατί εμένα "με έκοψαν" και ζηλεύω Που πήγα σα μλκας με το πρόγραμμα πλούσιου μείγματος στον εγκέφαλο να περάσω! Αν ήταν όμως κανονική η διαδικασία ελέγχου και έπρεπε να πληρώσω, το πιθανότερο θα ήταν να με περάσουν και θα μου έγραφαν ως παρατήρηση ότι έχω λίγα(?) παραπάνω καυσαέρια! Το 35άρι να πάρουν και δεν βαριέσαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κάτι δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά Το 35άρι δεν το δίνεις πάντα ή μόνο αν έχει προβλήματα η μοτό?? Για ΙΚΤΕΟ δεν μιλάμε? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον nikosgiann Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Αλεξ την ζησαμε αυτη την εποχη για τα καλα της και ειδαμε τι χρεπια εκαναν εισαγωγη τότε. Τι να πεις για τις δισκοπλακες που ηταν ψωριασμενες,τα σπασμενα πλαστικα(να μωρε σπασανε στην φωρτωτικη) και ποσα άλλα................ Για να επαιρνες μηχανη παρεισαγωγης τζάμι την πληρωνες σαν καινουρια. Φιλος πληρωσε άριστο CBR 400 RR 1.000.000 δραχμες οταν εκεινη την εποχη ενα καινουριο RGV250 κοστιζε σχεδον τα ιδια. Υπαρχει ενα ενδεχωμενο το μηχανακι να το ειχε καποιος μερακλης και να το συμμαζεψε πριν το παρει ο Παρακ Ο κανωνας ηταν χρεπι μηχανακια δεν αποκλειω ομως καποια εξαιρεση.....................ουτε 5% δηλαδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ρε παιδιά υπάρχει και το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να περίμενε να μην τον περάσουν στο πλαίσιο της καχυποψίας του για τα ΚΤΕΟ, όχι αναγκαστικά επειδή ήξερε ότι το μηχανάκι του ήταν χρέπι. Από εκεί και πέρα τα στοιχεία που έχουμε ούτε αποδεικνύουν ότι τα ΚΤΕΟ είναι υπερβολικά ελαστικά αλλά ούτε και ότι είναι αυστηρά, αφού πραγματική εικόνα για την κατάσταση της μοτό δεν έχουμε. Εγώ με κάτι δίχρονα εντούρια 15ετίας και βάλε έχω την περιέργεια να δω τι θα κάνει το σύστημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Κάτι δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά Το 35άρι δεν το δίνεις πάντα ή μόνο αν έχει προβλήματα η μοτό?? Για ΙΚΤΕΟ δεν μιλάμε? Πάντα το δίνεις, αλλά απ' όσες περιπτώσεις έχω ακούσει (που περνάνε μηχανάκια με αρκετά προβλήματα) μάλλον έχει πέσει εντολή "από ψηλά" "τα περνάμε όλα εκτός των πραγματικά ρημαδιών για να τελειώνουμε". Αν αρχίσουν τους επανελέγχους σε μηχανάκια που κόπηκαν και ξανακόπηκαν... ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Στον επανέλεγχο δεν ξαναπληρώνεις 35άρι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σου τρώει το χρόνο ένα επανελεγχόμενο μηχανάκι. Το περνάς και ξεμπερδεύεις μαζί του. Δεν είχαν άδικο λοιπόν όσοι λέγανε ότι είναι μέτρο καθαρά για κονόμα. Εκτός.... εκτός κι αν πέσεις σε κανέναν τεχνικό του ΚΤΕΟ που είναι ψείρας και ευσυνείδητος και σε κόψει γι'΄αυτά που άλλοι θα σε περνούσαν. Αυτό δεν το ξέρει κανείς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Άλεξ για τον επανέλεγχο μην είσαι σίγουρος. Εξαρτάται από το ΙΚΤΕΟ που βρίσκεσαι. Όπως και σε ΙΧ έτσι και σε μοτό άλλα τον χρεώνουν και άλλα όχι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ρε παιδιά υπάρχει και το ενδεχόμενο ο άνθρωπος να περίμενε να μην τον περάσουν στο πλαίσιο της καχυποψίας του για τα ΚΤΕΟ, όχι αναγκαστικά επειδή ήξερε ότι το μηχανάκι του ήταν χρέπι. Από εκεί και πέρα τα στοιχεία που έχουμε ούτε αποδεικνύουν ότι τα ΚΤΕΟ είναι υπερβολικά ελαστικά αλλά ούτε και ότι είναι αυστηρά, αφού πραγματική εικόνα για την κατάσταση της μοτό δεν έχουμε. Όταν ξέρουμε τι κοιτάνε, μπορούμε να εκτιμήσουμε το μηχανάκι μας. Κοιτάνε: Καυσαέρια Θόρυβο Διαρροές λαδιού/ψυκτικού Λάστιχα Ευθυγράμμιση τροχών Φώτα Φρένα. ΟΚ... καυσαέρια, δεν μπορείς να ξέρεις αν έχεις, άντε να πω και για τα φώτα σου, ότι δεν ξέρεις αν είναι καλά ρυθμισμένα.... όλα τα υπόλοιπα δεν ξέρεις αν είναι ΟΚ? Δεν ακούς αν κάνει θόρυβο το μηχανάκι σου? (ειδικά αν έχεις άφτερ τελικό δεν πρέπει να αναρωτιέσαι καθόλου :P ) Δεν βλέπεις ότι κάπου χάνεις λάδια και υγρά ψυγείου? Δεν βλέπεις τα λάστιχά σου που έχουν γίνει σλικ? Δεν ξέρεις αν το μηχανάκι σου είναι ίσιο? Δεν ξέρεις αν έχεις ή όχι καλά φρένα? Όλα τα ξέρεις κι όλα μπορούν να τα ελέγξουν. Άλεξ για τον επανέλεγχο μην είσαι σίγουρος. Εξαρτάται από το ΙΚΤΕΟ που βρίσκεσαι. Όπως και σε ΙΧ έτσι και σε μοτό άλλα τον χρεώνουν και άλλα όχι.. Εγώ ξέρω ότι σε επανέλεγχο (σε δημόσιο ΚΤΕΟ που μου είχε συμβεί με αυτοκίνητο) χρεώνουν ένα μικρό ποσό. Νομίζω 5€ ήταν? Είχα διαφορετικό φρενάρισμα του χειρόφρενου από τροχό σε τροχό και πήγα να μου το ρυθμίσουν για να ξαναπεράσω ΚΤΕΟ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHAΚΙΑΣ 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Εγώ με κάτι δίχρονα εντούρια 15ετίας και βάλε έχω την περιέργεια να δω τι θα κάνει το σύστημα.... Eιμαι και εγω πολυ περιεργος...μολις παω το δικο μου θα σου πω Ευγενιε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κοιτάνε: Καυσαέρια Θόρυβο Διαρροές λαδιού/ψυκτικού Λάστιχα Ευθυγράμμιση τροχών Φώτα Φρένα. Ακριβώς. Η 'γραμμή' λοιπόν είναι ότι, αν το μηχανάκι (και παραθέτω) 'δεν ακούγεται από 5 τετράγωνα μακριά', 'δε χάνει υγρά σα σουρωτήρι', 'δεν είναι σαν 8άρι οι ζάντες και το πλαίσιο', 'τα λάστιχα αν δεν είναι παρτάλια και δεκαετίας' και 'τα φρένα του νορμάλ' (αυτό το νορμάλ δε το κατάλαβα), τότε το μηχανάκι περνάει. Το μόνο που μένει είναι τα καυσαέρια, αλλά ο υπεύθυνος απ τα λεγόμενα του άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι και πολύ 'σφιχτοί' ούτε σε αυτά. ΙΚΤΕΟ και κράτος.... Οι μεν προσπαθούν να μαζέψουν πελάτες και οι δε λεφτά Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον Messer 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimparac 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ρε παιδια για σοβαρευτειτε! Μιλαμε για ΚΤΕΟ σε μηχανες, που ειναι μια νεα διαδικασια και δεν γνωριζουμε ακομη την αυστηροτητα η την ανοχη του συστηματος. Θυμηθειτε ποση αυστηροτητα υπηρχε την αρχη των ελεγχων στα ΚΤΕΟ για τα αυτοκινητα. Επικρατουσε πανικος. Στηθηκανε μαγαζια εξειδικευμενα γιαυτη τη ...τοοοσο δυσκολη δοκιμασια, λαδωματα, επανελεγχοι, αστα να πανε. Με τα χρονια το συστημα ισσοροπησε , και μπορεις μονος σου σπαταλωντας λιγο χρονο και το παραβολο, εαν εισαι ενταξει ,να ξεμπερδεψεις. Η αγωνια μου λοιπον ειχε να κανει με τις παραπανω σκεψεις. Για παραδειγμα...σταζει λιγο λαδι. Κοβεσαι. Δυο βιδες ειναι σκουριασμενες. Κοβεσαι. Αποτι φανηκε υπαρχει μια ανοχη ,οπως και με τα ΚΤΕΟ αυτοκινητων σημερα, και ελεγχονται τα βασικα συστηματα εαν λειτουργουν ικανοποιητικα. Και ειναι λογικο Δεν μπορεις να αντιμετωπιζεις μηχανες προ του 98 σαν να βγηκαν σημερα το πρωι απο το εργοστασιο! Μπορει λοιπον το κρατος να εχει στοχο να μαζεψει κανα φραγκο, παραλληλα ομως προστατευει στοιχειωδως τον πιτσιρικα τον ασχετο η τον αδιαφορο οδηγο για το οχημα με το οποιο κινειται. Προφανως υπαρχουν και οι οδηγοι οπως ο ALX που αγαπουν γνωριζουν και φροντιζουν με ευλαβεια τη μοτοσυκλετα τους και γιαυτους η υποθεση ΚΤΕΟ δεν εχει να προσφερει τιποτα παρα μονο ταλαιπωρια και βεβαιοτητα για αλλο ενα εισπρακτικο μετρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) ALX παραλογίζεσαι. Καρμπυρατεράτο μοτό 96, περνάει μέτρηση μονοξειδίου, και το δικό σου ψεκαστό-καταλυτικό κόβεται πανηγυρικά ''γιατί είχες λάθος πρόγραμα''. Και ξέρεις και κάτι άλλο; ΠΟΛΛΑ μοτό καρμπ, έχω μάθει από φίλους και γνωστούς, ότι βγάλανε CO δεκαδικό του 1%, δλδ νούμερα τύπου 0.22%, 0.54%, το δικό σου το ψεκαστό-περασμένο Κτεο με σωστό πρόγραμα, πάλι κάτι ΜΟΝΑΔΕΣ % έβγαλε, θυμισέ μας τα νούμερα αν θέλεις... Δεν λέω, κάτω από το όριο ήσουνα, αλλά να βγάζουν τα lowtech serrow και Τρανσαλπ 0.22% και το χάιτεκ σούπερ-ντούπερ ψεκαστό-καταλυτικό BMW 2%, έ άσε βρε πουλάκι μου την γνώμη για τα ΚΤΕΟ και το κατά πόσο κάνουν σωστή δουλειά, να την πει κανάς άλλος. Στο ότι ο σωστός ιδιοκτήτης ξέρει το μηχανάκι του τι έχει και τι θέλει, και δεν περιμένει το Κτεο να του πει, είσαι απόλυτα σωστός. Πλην όμως, δεν είναι και κανά μεγάλο ποσοστό οι ''σωστοί'' που το νοιώθουν το μοτό τους... Εδώ ο άλλος ρωτάει πως να βάλει δείκτη βενζίνης, γιατί του πέφτει βαρειά ανώτερα μαθηματικά να ξέρει εμπειρικά που πάνω-κάτω μένει το μοτό του, και εσύ ελπίζεις ακόμα τους σωστούς που ξέρουν το μοτό τους; Ρομαντικό σε βρήσκω... Όσο για το αν τα ΚΤΕΟ κάνουν καλή δουλειά... Μπορεί να μην κάνουν, αλλά ΚΑΠΟΙΑ μηχανάκια που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κυκλοφοράνε, κάτι κλεμένα, κάτι χτυπημένα, θα κοπούν. Και να μην κοπεί κάποιος που θέλει λάστιχο ή τσιμπάει λίγο το CO του ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο, τα προαναφερθέντα θα κοπούνε, τελεία και παύλα. Και αυτό είναι ΚΑΛΟ πράγμα, τελικά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Εχει κανενας υπ'οψιν τι γινεται με τα παλια εντουρια, το δικο μου δεν εχει φυσικα καταλυτη, επισης εχει και πολυσιοτατο μειγμα... αντε το μειγμα θα το στρωσω με κανενα ζιγκλερ και λιγη ρυθμηση με το θεμα καταλυτη τι γινεται..? Ειναι του 97 (τσεκαρισμενο με αριθμο πλαισιου) αλλα δεν ειναι χρεπι αν και παραεισαγωγης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες