nibble 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει μήπως κανείς κάποια έμπιστη μάντρα που αγοράζει μεταχειρισμένες μηχανές ? Πουλάω την μηχανή μου (HONDA Hornet 2007 600cc, χρυσαφή χρώμα) λόγο μεγάλης άμεσης οικονομικής ανάγκης. Η μηχανή θέλει καινούργια λάστιχα και φόρτιση της μπαταρίας (εξαιτίας ακινησίας για περίπου 10 μήνες). Έχει επάνω της 22000-23000 χλμ. και όλα τα service είναι καταγραμμένα στο βιβλίο των service. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaris91 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Φίλε μου η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω κάποιον αλλά μπορείς να βάλεις μία αγγελία πώλησης εδώ:http://www.mybike.gr/page/classifieds/_/motorcycles/ καθώς και εδώ:http://www.car.gr/ αν σε ενδιαφέρει να την δώσεις και σε ιδιώτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Βάλε αγγελία αδερφέ καλύτερα. Οι μάντρα θα σου το πάρει για ένα κομμάτι ψωμί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nibble 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Δυστυχώς δεν έχω πολλά περιθώρια και χρόνο να περιμένω πότε θα βρεθεί αγοραστής.... Μακάρι να μπορούσα αλλά η άμεση οικονομική ανάγκη με αναγκάζει (δεν θα την πουλούσα την μηχανή και θα της έβαζα και λάστιχα αν μπορούσα .... αλλά ... δεν μπορώ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Tουλάχιστον βάλτης μπαταρία. Να πουληθεί χωρίς να μπορεί ο αγοραστής να την βάλει μπρος να την ακούσει, δύσκολα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nibble 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Μπαταρία μπορώ να βάλω ναι δεν τίθεται θέμα, αλλά ως προς τα λάστιχα λίγο δύσκολο (λεφτά δεν υπάρχουν) εκτός και αν τα πληρώνει ο αγοραστής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρώτα πόσο το πέρνει η μάντρα, και βάλε αγγελία καμμιά βδομάδα περιθώριο ίδια τιμή, μπας και την πάρει κανάς ιδιώτης τουλάχιστον! Αλλιώς στη βδομάδα το δίνεις! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Αν βαλεις αγγελια σε καλη τιμη πιστευω οτι κατι μπορει να γινει.. Και μενα η γνωμη μου ειναι να μην την δωσεις σε μαντρα γιατι οντως θα στην παρει με πολυ λιγοτερα χρηματα.. Μην χανεις χρονο φιλε.. Βαλε αγγελια κατευθειαν οπως σου ειπαν και τα παιδια.. και εδω και στο car.gr Καλη τυχη και ελπιζω να την πουλησεις συντομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 .......... έμπιστη μάντρα ........... Το συντομοτερο ανεκδοτο. Υπολογισε τετοια τιμη που και θα βγαλει ο μαντρας και θα την διωξει γρηγορα εν μεσω κρισης.Βαλε αγγελια με την τιμη αυτη να την χαρει κανας ιδιωτης απ,ευθειας και να σε ευλογαει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nibble 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Παιδιά γνωρίζω ότι η αγγελία είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω υπό κανονικές συνθήκες, το θέμα δεν είναι η αγγελία αλλά ο χρόνος που δεν με παίρνει .... την μηχανή δεν μπορώ να την δώσω κάτω από 2000 ευρό, είτε είναι μάντρα είτε είναι ιδιώτης .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 με 3000 νομιζω θα τι δωσεις αυριο βαλε αγγελια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Εαν πας μαντρα για μετρητα να υπολογιζεις λιγο πανω απο το 1000αρικο. με 3000 νομιζω θα τι δωσεις αυριο βαλε αγγελια Ποιος εχει 3000αρικα.........................................? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Ξεφτίλα... Και εγώ πουλάω το τιγράκι μου αλλά δεν θα το σκότωνα ποτέ για τέτοιες τιμές. Θα μου πεις, το πουλάω για να πάω σε άλλο ενώ ο φίλος έχει ανάγκη... Τι να πω, μακάρι να καταφέρεις να τα βολέψεις από αλλού, ΑΝ η μηχανή σε ευχαριστεί και να μην την σκοτώσεις έτσι. Στην τελική όπως είπε και ο ΩΡΙΩΝ, καλύτερα να την πάρει ένας ιδιώτης σκοτωμένη παρά ο μαντράς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Παιδιά γνωρίζω ότι η αγγελία είναι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω υπό κανονικές συνθήκες, το θέμα δεν είναι η αγγελία αλλά ο χρόνος που δεν με παίρνει .... την μηχανή δεν μπορώ να την δώσω κάτω από 2000 ευρό, είτε είναι μάντρα είτε είναι ιδιώτης .... Πέσιμο έχει φάει? Το δίνεις 2000 μετρητά δηλαδή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Ρε φίλε μην χάνεις χρόνο.Βάλτη car.gr και ψάχνε συγχρόνως...δεν θα σου πάρει πάνω από 5 λεπτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Εγω πιστευω στις 2000-2500ε θα φυγει αμεσως αδερφε! και μην στεναχωριεσαι που το δινεις, θα ρθουν και καλυτερες μερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Φιλε συμφορουμιτη βαλτη ΑΜΕΣΩΣ αγγελια...Μην τη χαραμισεις ετσι απλα στα μαντροσκυλα...Στην τιμη που θα σου δωσει ο μαντρας βαζεις +300-500 ευρο και φευγει την αλλη μερα(εκτος αν εχει καποιο αλλο προβλημα)...Κριμα τετοιες εποχες να χρυσαφιζουν οι μαυραγοριτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 αν την βαλεις αγγελια ριξε και το link προς τα δω... ισως κατι γινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Βαλε την αγγελια στο καρ 3000 και σε 5 μερες θα εχει φυγει 100%. γραψε ομως απαραιτητα τι χρειαζεται,δηλαδη λαστιχα και μπαταρια μην δινουμε την ευκαιρια στους μαντραδες να πατανε στην αναγκη μας και να θησαυριζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Ο moto vinios ξερω ότι αγοράζει με μετρητα αυθημερόν ,σε διαφήμιση το είδα.Πήγαινε του τη να την τσεκάρει να σου δώσει μια προσφορά,αλλά και εγώ πιστεύω ότι θα σου δώσει λίγα..τσέκαρε δν χανεις να ρωτησεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ad1 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Τελικά την πουλησες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Το σκοτωσε σιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Annasimi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 Παιδιά καλημέρα. Φεύγω εξωτερικό και πουλάω άμεσα το monsteraki μου. Ducati monster 696 .Δεν θέλω να το δώσω σε μάντρα για ψίχουλα . Το δίνω σε πααααρα πολύ λογική τιμή 3700. Κάποιος που να ενδιαφέρεται. Υπάρχει αγγελία στο car. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες