geovai 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Καλησπερα φιλοι αναβατες! Εδω και 3 μερες τρεχω απο μηχανικο σε μηχανικο για να ακουσει την μηχανη και ολοι μου λενε το ιδιο (ΜΠΙΕΛΑ). Εχω χασει τον υπνο μου απο τοτε και ειμαι απελπισμενος διοτι δεν υπαρχει σαλιο για να το επισκευασω ή για καινουργιο μοτερακι. Απο βδομαδα θα παω στην αντιπροσωπεια της Suzuki οπου εχω ολα τα service και μονο εκεινοι εχουν αγγιξει την μηχανη. Θα σας δωσω τα στοιχεια της μηχανης και το ιστορικο της, μηπως ετυχε και σε κανεναν αλλο το ιδιο ή να μου δωσε καποιες πληροφοριες που μπορει να γνωριζετε! Στοιχεια Μηχανη: V-Strom DL650 Κυβικα: 650cc Μοντελο: 2010 Αγορα: Καινουργια απο Suzuki Χιλιομετρα: 23000χλμ Συμπτωματα 1) Διαφορετικος ηχος στον κινητηρα, σαν ελαφρια μεταλικα χτυπηματα που ακογονται σε απολυτη ησυχια 2) Μεγαλη μειωση αποδοσης (δεν αγγιζει τα 140, παραμονο σε μεγαλη κατηφορα και χωρισ φορτιο) Κατασταση 1) Ολα τα service γινανε στην ωρα τους 2) Δεν καιει ουτε μια σταγονα λαδι (Το οποιο ειναι το πιο περιεργο και ολοι οι μηχανικοι αναρωτιουνται πωσ βαρεσε η μπιελα) 3) Καταναλωση βενζινης φυσιολογικη Ιστορικο Επισκευων 1) Αλλαγη ατερμονα στα 15000χλμ Θα ηθελα να μαθω αν ειχε κανεισ το ιδιο προβλημα με το συγκεκριμενο μοντελο εκεινης της χρονιας γιατι 2 μηχανικοι μου ειπαν μπορει να ηταν ελαττωματικη παρτιδα! Και οποια αλλη πληροφορια και συμβουλη μου δωσετε θα το εκτιμουσα, γιατι η μηχανη δεν εχει εγγυηση και επειδη οταν παω στην αντιπροσωπεια δεν ξερω τι παραμυθια θα μου πλασαρουν! Ευχαριστω Πολυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) μακαρι να λυθει το προβλημα το συντομοτερο φιλε μου.. μου φαινεται απραξενο που η συντηρηση ηταν οπως πρεπει κ δεν εκαιγε λιπαντικα,αλλα χτυπησε μπιελα.. δεν ειμαι μηχανικος κ δεν ξερω αν σχετιζεται,αλλα μηπως οταν ακομη ο κινητηρας ηταν κρυος,ανεβαζες αρκετες στροφες?(το λεω επειδη προσωπικα μεχρι να ζεσταθει κινουμαι με 2-3κ στρ/λ.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 από τον c.l.a.b. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Χωρις να εχω αποψη για το μηχανακι θα σε ρωτησω μονο τι παιζει απο θεμα εγγυησης και να σου πω οτι μεχρι να το φτιαξεις προσεχε να μην το ζοριζεις. Ειδικα ανοιγματα με πολυ γκαζι και ποσο μαλλον απο χαμηλες στροφες. Οσο το αφηνεις και δουλευει ετσι, χειροτερα το κανεις και μπορει να το μετανιωσεις μετα γιατι ανα πασα στιγμη μπορει να κανει κανενα κρακ και να παρεις το μισο μοτερ στο χερι που θα ειναι ακομα περισσοτερα τα χρηματα για επισκευη... Γνωμη μου ειναι μη το κινεις μεχρι να μαζεψεις φραγκα να το φτιαξεις... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 ποσο καιρο εχει λυξει η εγγυηση? τα σερβις τα εκανες σε εξουσιοδοτημενο? ρωτα μπας και το περασουν εγγυηση και θα συμφωνισω να μην το κινεις γιατι σοο τσουλαει μεγαλωνει η ζημεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geovai 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Η εγγυηση εχει ληξει εδω και 9 μηνες φιλοι μου! Αλλα θα πατησω στο θεμα οτι παντα εκανα τα service στον ιδιο αντιπροσωπο παντα ακομα και την αλλαγη του ατερμονα. Ξερω οτι επισκευη δεν πρεπι να κανω! Το καλυτερο ειναι να αλλαξω μοτερ για να εχω το κεφαλι μου ησυχο! 2 εμπιστοι μηχανικοι αυτο μου ειπαν και ειναι το καλυτερο πιστευω. Αν ημουν στην εγγυηση δεν θα αγχωνομουν τοσο, αλλα! Οσο για αυτο που μου ειπες c.l.u.b με εβαλε σε σκεψεις τωρα! Γιατι ναι μεν οταν βαζω μπροστα το μηχανακι ανεβαζει στροβεσ στις 1400 και περιμενω λιγο να πεσουν στις 1200, αλλα οταν ξεκιναω το δουλευω σε ψηλεσ στροφες μιασ και εχω λιγο νευρικη οδηγηση!! Αλλα οι μηχανικοι μου ειπα οτι αυτο το μηχανακι ειναι ΘΗΡΙΟ, δεν μπορει να βερεσει μπιελα ετσι ευκολα, εκτος αν δεν εχει λαδια! Ειμαι να βαλω τα κλαματα γιατι ακομα την ξεχρεωνω και δεν την εχω χαρει!! Αν 1 στο 1.000.000 παραδεχτουν στην αντιπροσωπεια οτι ηταν ελλατωματικο θα μου το περασουν στη εγγυηση? Και το σπασιμο ξερετε πιο ειναι οτι σε καθε servise μετα απο τα 5000χλμ τους το ανεφερα οτι εχει αλλαξει ο ηχος του κινητηρα και ωλεπω μια ελαφρια μειωση αποδωσης αλλα μου λεγανε οτι τωρα στρωνουν τα μεταλα και ειναι φυσιολογικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Aν δεν βγαλεις ακρη με την εδω Σουζουκι στειλε μεηλ στην ιαπωνια. Νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν κινητηρα,αλλα εαν εχεις αποδεδειγμενα περιστατικα άλλων αναβατων με την ιδια αστοχι στην μπιελα,μπορειςν να τους ζορισεις οτι υπαρχει ιστορικο με μπιελες. Ενημερωσε τοιυς οτι θα κανεις καταγγελια σε εντυπα μεσα κλπ. Καλα ξεμπερδεματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 εγώ θα κυνηγούσα την εγγύηση όσο φτάνει το συνεργείο που το πήγαινες το είδε με χτυπημένη μπιέλα? είπε τίποτα για εγγύηση πόσο καιρό πριν βαρέσει το είχαν δει? (στα ποσά χιλιόμετρα) + αυτα που λεει ο Μανος η σειρα θα ηταν συνεργειο που κοιταει τη μοτο σου - κεντρικα σουζουκι ελλαδα - σουζουκι ιαπωνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πρωτη φορα ακουω μπιελα, μηπως ειναι καμπανα λεω εγω τωρα... ρωτησες στο φουρουμ του vstrom ? αυτοι ειναι αρκετα ενημεροι σε αυτο το θεμα δες εδω http://www.vstromhellasforum.com/ Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 από τον vagelis- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Γιατί έχω την εντύπωση ότι στο συνεργείο κάτι είχαν μυριστεί και απλά έκαναν τις πάπιες μέχρι να λήξει η εγγύηση? Ρώτα στο V-Strom Forum, αυτοί ξέρουν πιο πολλά. Συμφωνώ με τους άλλους να στείλεις ένα mail σε Γιαπωνία μεριά. Δεδομένου ότι οι σχιστομάτηδες είναι αρκετά εύθικτοι, μπορεί να σου δώσουν μια λύση ευνοϊκή, πχ ένταξη της ζημιάς στην εγγύηση. Εύχομαι το καλύτερο και αν μπορείς ενημέρωνέ μας για το τί έγινε. Χρήσιμο θα είναι για όλους. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 geovai δεν εχω διαβασει ποτε το εγχειριδιο της μοτοσυκλετας σου,οποτε δεν γνωριζω αν στον συγκεκριμενο κινητηρα που φοραει το β-στρομ,μπορεις με το καλημερα,μολις πεσει το ρελαντι,να πηγαινεις με υψηλες στροφες..στην δικη μου,οπως κ σε ολα τα αυτοκινητα που ειχα,στο εγχειριδιο ελεγε οτι πρεπει να περιμενω να ζεσταθει ο κινητηρας (εννοωντας τα λαδια,οχι μονο το νερο) για να μπορω να πηγαινω με υψηλες στροφες.αλλιως υπαρχουν προβληματα αξιοπιστιας. τωρα αν τα προβληματα αυτα ειναι μπιελα η κατι αλλο,δυστυχως δεν γνωριζω καθοτι δεν εχω σπουδασει μηχανολογος μηχανικος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Γιατί έχω την εντύπωση ότι στο συνεργείο κάτι είχαν μυριστεί και απλά έκαναν τις πάπιες μέχρι να λήξει η εγγύηση? Συμφωνώ με τους άλλους να στείλεις ένα mail σε Γιαπωνία μεριά. Δεδομένου ότι οι σχιστομάτηδες είναι αρκετά εύθικτοι, μπορεί να σου δώσουν μια λύση ευνοϊκή, πχ ένταξη της ζημιάς στην εγγύηση. Να προσθεσω οτι μπορεις να τα συνδιασεις αυτα τα 2. Εσυ εχεις μια παραπανω δικαιολογια και οι ανθρωποι, ακομα και οντως δεν ηταν κατι ανιχνευσιμο τοτε, δε νομιζω να εχουν κυρωσεις, ουτε απο την τσεπη τους θα τα βγαλουν τα χρηματα της επισκευης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 οχι ρε γαμωτο ειναι κριμα καινουργιο μηχανακι......!κ δεν εχουν ακουστει τιποτα για τα v strom... παντως θα σου δωσω ενα παραδειγμα φιλου λιγο ασχετο αλλα ισως σε ωθησει να κυνηγησεις την αντιπρωσωπεια...ειχε παρει ενα audi καινουργιο απο εδω στην πατρα κ κατι προβλημα επαθε το μοτερ του...τωρα σου λεω για αμαξι γυρω στα 25 χιλιαρικα...του ειχε τελειωσει η εγγυηση κ πηγε στην αντιπροσωπεια κ του αλλαξαν ολο το μοτερ παρακαλω που σε ενα τετοιο αμαξι δεν θελω να ξερω ποσο κανει κ ο λογος ηταν οτι παραδεχθηκαν οτι εφταιγε το μοντελο απο μονο του...αυτο που θελω να πω ειναι οτι κυνηγησε το κ κατι μπορει να γινει ακομα κ εκτος εγγυησης...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Και το σπασιμο ξερετε πιο ειναι οτι σε καθε servise μετα απο τα 5000χλμ τους το ανεφερα οτι εχει αλλαξει ο ηχος του κινητηρα και ωλεπω μια ελαφρια μειωση αποδωσης αλλα μου λεγανε οτι τωρα στρωνουν τα μεταλα και ειναι φυσιολογικο! Το ζουμι της υποθεσης ειναι αυτο.πριν ποσο καιρο το καταλαβες αυτο? τα τζιμανια της αντιπροσωπειας σου ελεγαν καλα ειναι για να βγεις απο εγγυηση και θα κανουν τους κινεζους κλασσικα. τι στρωσιμο και μ@λ@κιες στα 20000χλμ? πηγαινε απο εκει να δεις τι θα σου πουνε.αν στα μασανε πες κανω καταγγελια γιατι ενω το ειχατε παρει χαμπαρι μου κανατε τους αδιαφορους.και μεηλ στους γιαπωνεζους για να τους ενημερωσεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geovai 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 1) c.l.u.b Πολυ πιθανον να εχεισ δικιο σε αυτο που λες και δεν το αποκλειω καθολου αυτο γιατι ασχετοσ αν ειναι καλο μηχανακι δεν παυει να ειναι μηχανημα!! 2) Kostas-motolover αυτο που λες το υποψιαζομαι και γω πολυ ομως! Με τισ αντιπρωσοπεις δεν μπορεις να εισαι ποτε ησηχος. 3) Vaggelis οι μηχανικοι μου απεκλησαν την καμπανα, δυστηχως!! 4) manosamos αν οντος δεν βρω ακρη με την suzuki θα μιλησω με ιαπωνια (Δυστυχως οι χωρεσ του εξωτερικου ποιο πολιτισμενες απο την ελλαδα, μιας και εζησα λιγο καιρο εξω και υπαρχει μεγαλη διαφορα σε ολα τα πραγματα) Οσο με το φορουμ της vstrom δεν με αφηνει να κανω εγγραφη και δεν ξερω γιατι, αν και εψαξα στα στο φορουμ δεν βρηκα κατι παρομοιο! Παιδια σας ευχαριστω για το ενδιαφερον παντος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 αν...λέω ΑΝ εχει χτυπήσει και το Stroma μπιέλα.......μην ξανακούσω κανένα για "άσπαστα"....... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geovai 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Το ζουμι της υποθεσης ειναι αυτο.πριν ποσο καιρο το καταλαβες αυτο? τα τζιμανια της αντιπροσωπειας σου ελεγαν καλα ειναι για να βγεις απο εγγυηση και θα κανουν τους κινεζους κλασσικα. τι στρωσιμο και μ@λ@κιες στα 20000χλμ? πηγαινε απο εκει να δεις τι θα σου πουνε.αν στα μασανε πες κανω καταγγελια γιατι ενω το ειχατε παρει χαμπαρι μου κανατε τους αδιαφορους.και μεηλ στους γιαπωνεζους για να τους ενημερωσεις. Το καταλαβα οτι κατι δεν μου αρεσει στο μηχανακι στα 5000χλμ και μετα. Μπορει να μην ειμαι ειδικος στην μηχανολογια και οντος δεν κατεχω πολλα. Αλλα την μηχανη την ξερω καλυτερα και απο την παλαμη μου. μπορω να καταλαβω με την μια αν αλλαξει κατι στην μηχανη. Αλλα λογω αγνωσιας δεν ξερω τι μπορει να ειναι και εμπιστευομαι αυτο που μου λενε οι ειδικοι! Και ξερετε ποια ειναι η ειρωνια, οτι παλιοτερα ειχα ενα innova του κουτιου και αυτο. Και το πηγαινα και αυτο σε εξουσιοδοτημενο service. οταν πλεον εληξε η εγγηση και δεν ημουν αναγκασμενος να πηγαινω σε αυτους το πηγα στο δικο μου μηχανικο. Παιδια το παιδι κοντεψε να παθει εγκεφαλικο, και ειμουν μπροστα οταν του εκανε το τυπικο service. Τα λαδια δεν μου τα ειχαν αλλαξει ποτε, τα μπουζια απορουσε πως δουλευαν ακομα και το φιλτρο αερα πεζει να το ειχαν αλλαξει μονο μια φορα. Το πως το γλιτωσα τοτε απο καμια μπιελα ακομα αναρωτιεται!! Παρολα αυτα εκανα το ιδιο λαθος αλι να πηγαινω σε αντιπροσωπο αλλα ρε γ***το λες και να χασω την εγγυηση αν γινει κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bballer1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Γαμωτο...φιλε κριμα πραγματικα σου ευχομαι να βρεις την λυση...κυνηγησε το οσο πιο πολυ μπορεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 δες και εδω... http://www.vstrom.gr/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Geovai ψυχραιμια δεν ειναι εποχη για στεναχωριες! κυνηγησε την αντιπροσωπια και αυτα που ειπε απο πανω ο manosamos!Αν μπορεις κρατα ενημερο και το ποστ ! Πραγματικα πολυ κριμα!! Ψαξε και στο google για αναλογες περιπτωσεις Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Ενημερωσε και ενα δικηγορο .....να σου πει τι και πως....να κινηθεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Απο τις 5000χλμ και εφτασες 23000χλμ?εγω ουτε καν θα πηγαινα με το καλο εκει.με τον δικηγορο μου κατευθειαν και θα τα εχωνα και θα απαιτουσα ολοκαινουργιο μοτερ. θα μου πεις ευκολα το λες εσυ,αλλα σκεψου μονο οτι 18000χλμ σε παραμυθιαζαν και κατεληξες που?σε μια βλαβη που θα σου κοστισει καμποσα χιλιαρικα.κυνηγα το οπωσδηποτε.ασε που η ζημια μπορει να εγινε και απο καμια βλακεια δικια τους γιατι ολοι ξερουμε στα εξουσιοδοτημα οταν δεν καθεσαι σαν το χαρο απο πανω τι δουλεια κανουν... και οπωσδηποτε μεηλ στη μαμα σουζουκι.πηγαινα για σερβις και απο τις 5000 χλμ τους ελεγα κατι τρεχει και ελεγαν ολα οκ και τσουπ 9 μηνες μετα την εγγυηση παει η μπιελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Παίδες... το vstrom έχει ιστορικό με μπιέλες.... όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο. Όχι, πολλές περιπτώσεις αλλά έχει. Μπροστά στα μάτια μου έχω δει βεστρομ να σπάει η μπιέλα και να τρυπάει το σώμα του μοτέρ! Φωτό δική μου>>> ...και υπάρχει και σχετικό θέμα ΕΔΩ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dri 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Αν ο μηχανικος δεν είναι γνωστος ή απλα σωστος επαγγελματιας δυστυχως αντε να αποδειξεις τι εχει γινει. Σε καινουργια οχηματα οσο ειναι εντος εγγυησης και ας γινομαστε περιεργοι, οταν εχουμε εστω και την παραμικρη αμφιβολια οπως ο φιλος που ανοιξε το θεμα, κατα την επισκεψη σε εξουσιοδοτημενο παντα συμπληρωνουμε στο εντυπο τις οποιεσδηποτε παρατηρησεις και κραταμε αντιγραφο. Πχ αν υπηρχαν τα χαρτια που εδειχναν οτι στα 2 τελευταια service-ελεγχους εντος εγγυησης το μηχανακι εκανε περιεργους θορυβους που ταιριαζουν με το προβλημα που παρουσιαστηκε στο μελλον τοτε υπαρχουν περισσοτερες πιθανοτητες να αποδειχθει οτι το προβλημα προυπηρχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Αν οπως λες ησουν τακτικος με τα service και ολα τα παρε δωσε τα ειχες με την αντιπροσωπεια, τοτε φιλε μου οτι και να σου λεμε εδω για το ποιο ειναι το πιθανο προβλημα σου ΔΕΝ εχει κανενα νοημα, μπορει να ειναι μαλακια του μηχανικου μπορει να ειναι αστοχια υλικου, λαθος απο το εργοστασιο οτι θες μπορει να ειναι!....το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι κατι που συμβαινει και εχει εντοπιστει ως προβλημα στα v strom γενικοτερα....οποτε το μονο που εχεις να κανεις... ....ειναι να τριψεις στη μουρη το μηχανακι σε αυτον που σου το πουλησε να απαιτησεις αντικατασταση .....να μην μασησεις ΜΙΑ απ'ολα αυτα που θα ακουσεις σαν αντιλογο και να το φτασεις μεχρι εκει που δεν παει!!....ΘΕΛΕΙ ΑΡΧ@ΔΙΑ, ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!.....οποτε φιλε μου .......καλο κουραγιο και ελπιζω να μην εισαι αλλος ενας που απλα θα πει "δεν βαριεσαι" και θα συμβιβαστει Αντικατασταση ουτε καν φτιαξιμο (εκτος και αν σου δωσουν γραπτα αλλα δυο χρονια εγγυηση σε οτι αφορα τον κινητηρα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 καλα αντικατασταση δε παιζει επισκευη μονο αν γινει απο εγγυηση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες