spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 συμφωνω οτι δεν εχει ερθει ο νομος αλλα αυτοι δεν αργουν να σου βαλουν και προστιμο σε περιπτωση που δεν το εχεις περασει οταν επρεπε συμφωνα με τις θεωριες οποτε πηγα το περασα για τα επομενα 2 χρονια να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να μην πληρωνω μετα κερατιατικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Ρε παιδιά, το φελέκι μου μέσα επιτέλους. Τι θα γίνει με αυτό; Έχουμε ένα χρόνο που το κουβεντιάζουμε και κανείς δεν έχει την παραμικρή ιδέα τι συμβαίνει! Μερικοί τα έχουν περάσει ΚΤΕΟ, άλλοι περιμένουμε να μάθουμε που, πως και γιατί... Τι στο διάβολο γίνεται επιτέλους; Τι θα πει αν η άδεια είναι βγαλμένη στην Αττική; Εγώ από τότε που το πήρα το έχω Αττική και το κυκλοφορώ, τι πρέπει να κάνω, να πάω στο Αίγιο να το περάσω ΚΤΕΟ; Δε μπορώ να το περάσω εδώ; Η άδεια είναι μετά το 99, τι πάει να πει αυτό για μένα; Ότι μπορώ να το περάσω ΚΤΕΟ και αργότερα; Και αν το περάσω τώρα πότε πρέπει να το περάσω πάλι; Αυτός ο νόμος, είναι νόμος; Έχει επικυρωθεί; Ισχύει κάτι επιτέλους; Έχω τρελαθεί επιτέλους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Εγώ πήρα τηλέφωνο χθες προληπτικά για να δω και μου είπαν βάσει πινακίδας περνάω ΚΤΕΟ το διάστημα από 1/10/12 έως 1/11/2012. Έκλεισα ραντεβού στις 5/10, ώρα 7.00 το απόγευμα! Δεν μου ήρθε χαρτάκι, δεν μου ήρθε τίποτα!Είδα έναν πίνακα στο internet με τις πινακίδες/χρονολογίες αδειών κτλ και βάσει αυτών ήξερα ότι το φθινόπωρο του '12 περνάω ΚΤΕΟ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Και αν έχει παρέθει ο χρόνος που έπρεπε να περάσει τι γίνεται δηλαδή;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Ε τίποτα μάλλον, προφανώς όταν θα πάρεις τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ θα σου πουν ότι πέρασε ο χρόνος και ότι θα πρέπει να το τακτοποιήσεις! Εγώ είδα αυτό το αρχείο ας πούμε και πήρα τηλέφωνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 ok thanks θα ρίξω κανένα τηλέφωνο, ελπίζω να μην με στείλουν στο Αίγιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) ok thanks θα ρίξω κανένα τηλέφωνο, ελπίζω να μην με στείλουν στο Αίγιο... Αν ήταν έτσι, να στέλνουν τα οχήματα να περάσουν ΚΤΕΔ στους νομούς που εκδόθηκε η άδεια κυκλοφορίας, πάει καήκαμε! Και εγώ μένω στην Θεσσαλονίκη αλλά επειδή όταν πήρα την μηχανή δεν είχαν προφανώς νούμερα να εκδώσουν μου έδωσαν πινακίδα από Κοζάνη(με Κ αρχίζει η πινακίδα)! Ε σιγά μη με έστελναν να περνούσα ΚΤΕΔ στην Κοζάνη, αυτό μας έλειπε... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Αν ήταν έτσι, να στέλνουν τα οχήματα να περάσουν ΚΤΕΔ στους νομούς που εκδόθηκε η άδεια κυκλοφορίας, πάει καήκαμε! Και εγώ μένω στην Θεσσαλονίκη αλλά επειδή όταν πήρα την μηχανή δεν είχαν προφανώς νούμερα να εκδώσουν μου έδωσαν πινακίδα από Κοζάνη(με Κ αρχίζει η πινακίδα)! Ε σιγά μη με έστελναν να περνούσα ΚΤΕΔ στην Κοζάνη, αυτό μας έλειπε... Εμένα η άδεια λέει Θεσσαλονίκη γιατί όταν πήρα την μηχανή εκεί ζούσα. Τώρα μένω μόνιμα καβάλα. Τους ρώτησα λοιπόν αν πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ θεσσαλονίκη. Η απάντηση τους ήταν πως μπορώ να περάσω σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΤΕΟ στην Ελλάδα. Κανένα πρόβλημα απολύτως. Απλά περνάς ανάλογα με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης... Δηλαδή ανάλογα με την πινακίδα μου (θεσσαλονίκης) θα πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ στις 5-30 Νοέμβρη. Ε μπορώ να το περάσω 5-30 Νοέμβρη στο ΚΤΕΟ της Καβάλας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Απαντώ πως περνάνε και οι μηχανές που είναι πιο πρόσφατες. Και σου δίνω το παράδειγμα το δικό μου, που ενώ η μηχανή μου είναι του 07 πρέπει να περάσει φέτος ΚΤΕΟ. Σε ενημερώνω επίσης για το κόστος. Τι δεν καταλαβαίνεις; βασικα η ερωτηση μου πηγαινε στον AFTER, oχι σε σενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 βασικα η ερωτηση μου πηγαινε στον AFTER, oχι σε σενα.. Με είχες κάνει quote και με μπέρδεψες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φρέσκο πράγμα : http://www.thebest.g...iewStory/188312 Πρόστιμο 400 ευρώ θα επιβάλλεται σε όσους ιδιοκτήτες δικύκλων δεν τα έχουν περάσει από τον Τεχνικό Ελεγχο ΚΤΕΟ και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Η» θα ισχύουν από τις 8 Απριλίου του 2013! Ειδικότερα σε περίπτωση ελέγχου από τη Τροχαία και εφόσον το δίκυκλο δεν έχει ΚΤΕΟ ενώ υποχρεούται επιβάλλεται από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας πρόστιμο 400 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης εφόσον εντός 10 ημερών προσκομίσει το Δελτίο ΚΤΕΟ στη Τροχαία θα καταβάλλει μόνο 50 ευρώ. Το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου ΜΟΤΟ ισχύει για 2 χρόνια και η Κάρτα Θορύβου για 1 χρόνο. Ωστόσο ειδικά για την Κάρτα Θορύβου ακόμη δεν έχουν θεσπιστεί εδώ και 2 χρόνια τα πρόστιμα στον Κ.Ο.Κ. αλλά ούτε και το κόστος ελέγχου πιστοποίησης από τα ΚΤΕΟ... Από το τεχνικό έλεγχο εξαιρούνται τα δίκυκλα που έχουν άδεια κυκλοφορίας από τη Τροχαία και τα δίκυκλα με τρεις ή τέσσερις τροχούς. Επίσης μετά τη δημοσίευση της Υπουργικής Απόφασης περί καθορισμού τελών για όλα τα οχήματα το Υπουργείο σύντομα θα εκδώσει και τη σχετική απόφαση περί καθορισμού του πρόσθετου παραβόλου για τα εκπρόθεσμα σε τεχνικό έλεγχο ΜΟΤΟ. Το κόστος και οι επιβαρύνσεις Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Η» το κόστος ελέγχου των μοτοσικλετών στα ΚΤΕΟ θα ξεκινά από 25 ευρώ ενώ σε περίπτωση που κάποιος μεταβεί εκπρόθεσμα και ειδικότερα έως και διάστημα 1 μήνα θα επιβαρυνθεί περίπου 7 ευρώ. Αν «ξεχάσει» να περάσει από ΚΤΕΟ για χρονικό διάστημα έως 6 μήνες η επιβάρυνση κυμαίνεται στα 15 ευρώ ενώ μετά το πέρας του 6μηνου η επιβάρυνση θα κυμαίνεται στα 25 ευρώ... Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν για δίκυκλα με κινητήρες από 50 κ.εκ. και άνω ενώ προσεχώς θα συμπεριληφθούν και τα μοτοποδήλατα με κινητήρες κάτω των 50 κ.εκ. με κόστος περίπου 20 ευρώ... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2013 από τον klab 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 το χειρότερο είναι αυτό: http://www.kteohellas.gr/category/39/%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B1%CF%89-%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BF.html είχα μείνει στα περσινά δεδομένα και δεν μου έκοψε να κοιτάξω τον Ιανουάριο τι νέα δεδομένα βγάλανε... αν παρουσιαστείς 1-2 μήνες μετά πληρώνεις πρόστιμο στα κΤΕΟ?? γμτ...γκρρρ.... :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Πρόστιμο για εκπρόθεσμο δεν υπάρχει μέχρι ώρας, οπότε προλαβαίνεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 αχ μακάρι!!! πληρώνουμε που πληρώνουμε κερατιάτικα... μη πληρώνουμε και εξτρα μ@λ@κίες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 το χειρότερο είναι αυτό: http://www.kteohella...E%B5%CE%BF.html είχα μείνει στα περσινά δεδομένα και δεν μου έκοψε να κοιτάξω τον Ιανουάριο τι νέα δεδομένα βγάλανε... αν παρουσιαστείς 1-2 μήνες μετά πληρώνεις πρόστιμο στα κΤΕΟ?? γμτ...γκρρρ.... :wallbash: Πρόστιμο για εκπρόθεσμο δεν υπάρχει μέχρι ώρας, οπότε προλαβαίνεις. Το αυτό που λέει ο Κλαμπίνο. Υπάρχει παράταση στα ΚΤΕΟ....γενικά. (Θα ποσταρω πχ. μολις μαθω για'δω στο νησί) Πήγαινε πέρνα το σύντομα, διότι κάποια στιγμή (σε 1 μηνα εχουμε Πάσχα....) θα αρχίσουν οι έλεγχοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Πρόστιμο για εκπρόθεσμο δεν υπάρχει μέχρι ώρας, οπότε προλαβαίνεις. μάλιστα, από πότε θα μπει σε εφαρμογή το πρόστιμο για τα εκπρόθεσμα? από τις 8 του μήνα που θα ισχύσει και το 400αρι για όσα δεν έχουν περάσει?? γιατί το σκούτερ είναι 2000 μοντέλο και έπρεπε να περάσει μέσα στον Μάρτιο, αλλά το ξέχασα, οπότε τώρα με το Σ/Κ να μεσολαβεί, πάει για Απρίλιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Για το εκπρόθεσμο το άρθρο λέει : Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Η» το κόστος ελέγχου των μοτοσικλετών στα ΚΤΕΟ θα ξεκινά από 25 ευρώ ενώ σε περίπτωση που κάποιος μεταβεί εκπρόθεσμα και ειδικότερα έως και διάστημα 1 μήνα θα επιβαρυνθεί περίπου 7 ευρώ. Αν «ξεχάσει» να περάσει από ΚΤΕΟ για χρονικό διάστημα έως 6 μήνες η επιβάρυνση κυμαίνεται στα 15 ευρώ ενώ μετά το πέρας του 6μηνου η επιβάρυνση θα κυμαίνεται στα 25 ευρώ... Αλλά ακόμα είναι στα λόγια καθώς δεν έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό το πρόστιμο του εκπρόθεσμου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 πω έχουμε δουλειά, να περάσει ΚΤΕΟ το ένα, να καταθέσω πινακίδα στο άλλο, να βγάλω και μια άδεια κυκλοφορίας που έχασα... θα τα πουλήσω να πάρω SUV να ησυχάσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Για το εκπρόθεσμο το άρθρο λέει : Αλλά ακόμα είναι στα λόγια καθώς δεν έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό το πρόστιμο του εκπρόθεσμου μαλιστα... αφού δεν πήγαμε σήμερα περάσαμε τον έναν μήνα... αρα αν πέσω σε τίποτα πιασοκ@ληδες πάμε για +15ευρω εξτρα κερατιάτικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ApollwnasS 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Παιδιά πέρασα ΚΤΕΟ προσφάτως γιατί πλέον είναι απαραίτητο για μεταβίβαση. 1. Το θεωρώ απόλυτα σωστό γιατί πάνω απο όλα είναι η ασφάλεια μας. Με ιδιωτικά ΚΤΕΟ εδώ και 10 χρόνια, απορώ πως δεν έγινε νωρίτερα. 2. Τα πράγματα έχουν σφίξει πλέον. Υπάρχουν καμερες στις γραμμές ελέγχου της μηχανής και στέλνονται όλα ηλεκτρονικά στο Υπουργείο για διπλοελέγχους. Τον προηγούμενο απο μένα (μ ενα παπι 125) τον έκοψε γιατί το μπροστινό λάστιχο ήταν για πέταμα (οντως). 3. Εμένα για 400αρι μου κόστισε 20€ και σε περίπτωση που σε κόψουν έχει δωρεαν επανέλεγχο εντός 30 ημερών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Παιδιά πέρασα ΚΤΕΟ προσφάτως γιατί πλέον είναι απαραίτητο για μεταβίβαση. 1. Το θεωρώ απόλυτα σωστό γιατί πάνω απο όλα είναι η ασφάλεια μας. Με ιδιωτικά ΚΤΕΟ εδώ και 10 χρόνια, απορώ πως δεν έγινε νωρίτερα. 2. Τα πράγματα έχουν σφίξει πλέον. Υπάρχουν καμερες στις γραμμές ελέγχου της μηχανής και στέλνονται όλα ηλεκτρονικά στο Υπουργείο για διπλοελέγχους. Τον προηγούμενο απο μένα (μ ενα παπι 125) τον έκοψε γιατί το μπροστινό λάστιχο ήταν για πέταμα (οντως). 3. Εμένα για 400αρι μου κόστισε 20€ και σε περίπτωση που σε κόψουν έχει δωρεαν επανέλεγχο εντός 30 ημερών. φιλε μου δεν αντιλεγω, για το ρολο που πρεπει να εχει το ΚΤΕΟ αλλα με νευριαζει απιστευτα που γινονται για να μαζεψουν χρηματα, αν και προσωπικη μου γνωμη, το 90% των δικυκλιστων τις μηχανες τις εχουν αψογα συντηρημενες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ApollwnasS 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 κοίταξε, δεν ξέρω τι είχανε στο μυαλό τους, αλλα προφανώς χωρίς πρόστιμα στους παραβάτες δεν γίνεται. Συμφωνώ οι περισσότεροι μας, τα έχουμε σωστά συντηρημένα, αλλά σκέψου να έχεις δυστύχημα απο κάποιον με κακοσυντηρημένο όχημα; απο αυτούς του 10-20%. Το λεώ γιατί το περασμένο καλοκαίρι, είχα πρόβλημα με κάποιον που οδηγούσε μεθυσμένος, του σκασε λάστιχο κ μου κατέστρεψε την περίφραξη. Επιπλέον δεν είχε κ ασφάλεια. Μάντεψε ποιος πλήρωσε... Εγώ στο μόνο που νευριάζω είναι οτι έγινε το 2013 και όχι το 2003. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Εγώ που το είχα περάσει λίγο καιρό μετά την τελευταία μου απάντηση, τρόμαξα από την αντίδραση του τεχνικού, αφού παρόλο που θέλω άλλαγμα αλυσίδας και τακάκια στα μπροστά φρένα, μου είπε ότι εντυπωσιάστικε από την καλή κατάσταση της μηχανής... Φαντάσου τι μπουρδέλα τους πάνε... ίσως τελικά να είναι καλύτερα με το υποχρεωτικό ΚΤΕΟ για όλα τα δίκυκλα, μην μας έρθει κανείς από το πουθενά με το σαράβαλο του και μας σκοτώσει. (Πήρα και δωράκια από την autovision, μαλακιούλες, αλλά όσο να έχει όταν είσαι σε φάση "μόνο δίνω", χαίρεσαι απίστευτα να σου δίνουν έτσι για αλλαγή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 κοίταξε, δεν ξέρω τι είχανε στο μυαλό τους, αλλα προφανώς χωρίς πρόστιμα στους παραβάτες δεν γίνεται. Συμφωνώ οι περισσότεροι μας, τα έχουμε σωστά συντηρημένα, αλλά σκέψου να έχεις δυστύχημα απο κάποιον με κακοσυντηρημένο όχημα; απο αυτούς του 10-20%. Το λεώ γιατί το περασμένο καλοκαίρι, είχα πρόβλημα με κάποιον που οδηγούσε μεθυσμένος, του σκασε λάστιχο κ μου κατέστρεψε την περίφραξη. Επιπλέον δεν είχε κ ασφάλεια. Μάντεψε ποιος πλήρωσε... Εγώ στο μόνο που νευριάζω είναι οτι έγινε το 2013 και όχι το 2003. γιατι φιλε μου βγηκαν τα ιδιωτικα ΚΤΕΟ και αυτοι πιεζουν καταστασεις για να εχουν κερδη, οπως καθε ιδιωτικη επιχειρηση, γι αυτο δεν εγινε το 2003, και ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο επειδη αμαξια δεν αγοραζονται, καθε χρονο καταθετουν πινακιδες, θα τα κανουν ετησια πλεον τα ΚΤΕΟ. απο αυτο νευριαζω, δεν κοιτα το κρατος για το καλο της κοινωνιας ως συνολο, αλλα πως θα αρπαξει! (θα μου πεις εδω κ σε θεματα αλλα πιο σοβαρα το ιδιο θα κανει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2013 από τις 8 του μήνα που θα ισχύσει και το 400αρι για όσα δεν έχουν περάσει?? Αλλά ακόμα είναι στα λόγια καθώς δεν έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό το πρόστιμο του εκπρόθεσμου μαλιστα... αφού δεν πήγαμε σήμερα περάσαμε τον έναν μήνα... αρα αν πέσω σε τίποτα πιασοκ@ληδες πάμε για +15ευρω εξτρα κερατιάτικο... Πέρασα σήμερα το ταφ-Ιννόβα. Σαφως, πέρασε πανηγυρικά.... Η κατάσταση του μετα απο 9 χρόνια παραμένει άψογη. Τα νεότερα, ειναι τα εξης... Απο 8/4, θα υπάρχει προσαύξηση 7ε στο κόστος ελέγχου. Όμως ουτε οι ίδιοι γνωρίζαν ΑΝ θα εφαρμοστεί. Καλό αυτό...Το κόστος ελέγχου ειναι 25.61 ε. ΚΑΘΑΡΟ ποσό. Σε αυτό όμως, προστίθεται + 10% υπέρ Δημοσίου Ν. 2963/01, + ΦΠΑ. = 35 ε. (Τιμες Ιθάκης + Κεφ/νιάς. Αλλου δεν ξερω αν ειναι χαμηλότερες, εδω εχουμε 1 ΚΤΕΟ...)Το πρόστιμο για έλεγχο απο Τροχαία ισχύει κανονικά και ειναι 400αρού. (ανεπίσημα ΘΑ ενταθούν οι έλεγχοι απο 8/4.... )Αν ΔΕΝ περάσει το μοτό (πχ. λάστιχα), πληρωνουμε το κόστος ελέγχου+ δίδεται έγγραφο με το οποίο το μοτό κυκλοφορεί κανονικά για 20 ημέρες. Ουσιαστικά μεσα στο 20ήμερο, πρεπει να μπουν (πχ. τα λάστιχα), και προσερχόμαστε για επανέλεγχο ΑΝΕΥ χρέωσης... Γίνεται μέτρηση καυσαερίων + το δελτίο επέχει θεση ΚΕΚ. Δεν εκδίδουν ξεχωριστη Κάρτα Εκδοσης Καυσαερίων. Περνάνε όλα πάντως... Για στάθμη θορύβου δεν εχω ιδέα. Βλέπετε την εξάτμιση.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες