Jump to content
demplar

ΚΤΕΟ και για μοτοσικλέτες- 400 ευρώ το πρόστιμο

Recommended Posts

Στεργιο τα χαρτί του ΚΤΕΟ είναι ΚΑΙ κάρτα καυσαερίων για 1 χρόνο δεν σου δίνουν κάτι έξτρα!

ΤΕΟΤΖΑΚ μόλις είδα την φώτο εσένα σκεφτόμουνα! υπομονή!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οσο καθόμαστε και συζητάμε ποιός περνά και ποιός δεν περνά, αντί να πάμε 20.000 μηχανές στην Β.Σοφίας, μέρα μεσημέρι και να τις παρκάρουμε μέχρι να βάλουν την ουρά στα σκέλια, καλά κάνουν και λίγα κάνουν.

Πλήρωνε μλκ :greece: φορολογούμενε..

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΑΩ ΗΔΗ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εν τω μεταξυ οταν περνας κτεο σου λενε και οι ιδιοι οτι δεν τους νοιαζει αν ειναι ενταξει η μηχανη αλλα μονο για να τα τσεπωσει το κρατος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινουριος νομος για να μας ξεζουμησουν αλλα εγω δεν τους τα δεινω..!!!!!!!δεν πανε να ....κουρεφτουν ομαδικος.!!! :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για κακη μου τυχη στις φωτογραφιες αυτες ειμαι καπου εκει στο βαθος και οχι σαν πελατης αλλα σαν ελεγκτης ,τις τελευταιες 4 μερες παμε στη δουλεια 6 η ωρα και σχολαμε 1 το βραδυ ,δυστυχως πληρωσαμε εμεις την νοοτροπια της τελευταιας στιγμης του καθε ελληναρα

επειδή μου γύρισαν τα μυαλά με διαφορα ειρωνικά ποστ που διαβάζω απο τυπικούς συνανθρώπους θα σας πω οτι:

καταρχάς δεν είμαι ελληναράς είμαι ΚΟΥΡΔΟΣ όταν παρέδωσα το dt125 μου στον ελληναρά τεχνικό κτεό για τον έλεγχο μου είπε οτι ειναι λιγο αυξημένα τα καυσαέρια αλλα οτι μου έκανε την χάρη και το πέρασε "έτσι"... και όταν τον ρώτησα οτι έχει συμπεριλάβει οτι μιλάμε για δίχρονο κινητήρα μου απάντησε έκπληκτος δεν το γνώριζε...!

επίσης οταν πέρασα το μικρό 12/2012 μου είπαν δεν έχουμε για νεότερες πινακίδες από το συγκοινωνιών πάρε τηλέφωνο το '13

βγάλανε τελικά στο συγκοινωνιών αλλά ο σημερινός μέσος έλληνας αποφεύγει τα μμε γιατί α)έχουν κατευθυνόμενη δημοσιογραφία β)του μαυρίζουν την ζωή

εσύ ως ιδιωτικό κτέο γιατι δεν ενημέρωσες τους πελάτες έστω?

κοιτάξτε να μαζέψετε κανα φράγκο να έχετε δουλεία να ταίσετε της οικογένειες σας και αφήστε την υποστηρικτική γραμμή προς το κράτος "όποτε μας συμφέρει" όπως και το ποιος είναι πιο έλληναρας απο τον άλλον

και στην τελική για το νέο αυτό καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα μέτρο ανακοινώνεις μια νέα σειρά πινακιδών το 2013 όπως στο δικό μου και βάζεις 25 μέρες προθεσμία αλλιώς πρόστιμο?

ΜΠΜΠΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

%2540.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγη βοήθεια γιατι μπερδεύτηκα και επειδή το έχω αμελήσει.

Το ΚΛΕ μου έχει άδεια απο το '99 και πινακίδες Χαλκιδικής(άν έχει καμία σχέση).

Εγω μένω Θεσσαλονίκη και θα το πάω εδώ κτεο.

Μέχρι πότε μπορώ να το πάω?

Έχει περάσει η προθεσμία??

Τί παραπάνω πληρώνω αν το πάω τώρα??

Αν δέν έχει περάσει κτεο ισχύει οτι η ασφάλεια δεν πληρώνει σε περίπτωση που γίνει τίποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγη βοήθεια γιατι μπερδεύτηκα και επειδή το έχω αμελήσει.

Το ΚΛΕ μου έχει άδεια απο το '99 και πινακίδες Χαλκιδικής(άν έχει καμία σχέση).

Εγω μένω Θεσσαλονίκη και θα το πάω εδώ κτεο.

Μέχρι πότε μπορώ να το πάω?

Έχει περάσει η προθεσμία??

Τί παραπάνω πληρώνω αν το πάω τώρα??

Αν δέν έχει περάσει κτεο ισχύει οτι η ασφάλεια δεν πληρώνει σε περίπτωση που γίνει τίποτα?

Έχω την εντύπωση ότι νομιμως έπρεπε να περάσει μέσα στο 2012 και παρατύπως (χωρίς πρόστιμα κλπ) μέχρι και το περασμένο Σάββατο. Το πρόστιμο αν δε κάνω λάθος είναι 10(?) ευρώ. Για τα της ασφάλειας δε γνωρίζω...

Τροποποιήθηκε από τον Messer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/25-2013.html

βρήκα αυτό για την περιφέρεια αττικής

Τροποποιήθηκε από τον BLoR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρώτησα σήμερα για ΚΤΕΔ και για το 640 είναι 38 και κατι ψιλά + 21,40 επειδή έπρεπε να περάσω μέχρι τις 31 Μαΐου. 38ε για μηχανή δεν είναι πολλά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα καποιος εχει καταθεσει πινακιδα τρωει προστιμο αν περασει κτεο-κτεδ μερικους μηνες μετα οταν ξαναπαρει τη πινακιδα πισω ;

Ειναι να περασω τον Σεπτεμβρη αλλα σε μερικες μερες θα καταθεσω πινακιδα για 3 με 6 μηνες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

21,40 είναι το προστιμο αν καθυστερήσεις μέχρι 6 μήνες να περάσεις από έλεγχο, έτσι μου είπαν σήμερα. τώρα αν δεν έχεις πινακίδα γιατί δεν κυκλοφορεί το εργαλείο είναι κάτι που έγκειται στο κατά πόσο το έχουν προβλέψει αυτό το σενάριο :)

Τροποποιήθηκε από τον zb00p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα καποιος εχει καταθεσει πινακιδα τρωει προστιμο αν περασει κτεο-κτεδ μερικους μηνες μετα οταν ξαναπαρει τη πινακιδα πισω ;

Ειναι να περασω τον Σεπτεμβρη αλλα σε μερικες μερες θα καταθεσω πινακιδα για 3 με 6 μηνες .

Υποχρεούσαι, ό7αν 7ις πάρεις πίσω, σε δύο εβδομάδες διορία να 7ο περάσεις και ΔΕΝ θεωρείσαι εκπρόθεσμος εφόσον επιδείξεις 7ο χαρ7ί 7ης ακινησίας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το "αν δεν έχει ειδικό διάδρομο για μηχανές στο ΚΤΕΟ του νομού τότε σου δεν υποχρεούσαι να περάσεις" εξακολουθεί να ισχύει για εμάς "τους επαρχιώτες" έτσι δεν είναι????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα